Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
1. indoor 600w na indiánském pohřebišti - Klikni zde pro originální téma
Časlove
Box: Homebox XL

Ovětlení: 600w MH (Venture Sunmaster)
600w HPS (už si bohůžel nepamatuju co to bylo...)

Stínidlo: Adjust-A-Wings (large)

Zvlhčovačka: G.I.B na 6l

Vzduchotechnika:
Odtah: Zatim provizorní co jsem asi v 17ti odštíp ve škole na hajzlu (věděl jsem, že se někdy bude hodit:)). Do tejdne bude nějaký ufo okolo 700m3/h, pak zedituju.
Přítah: pasivní
Ofuk: 2x klipsňák, 1x otočnej větrák

Květináče: 11L

Hnojky: Metrop (MR 1, MR 2, Calgreen, Bloom stimulátor)
Advance hydroponic (Enzymy)
B"cuzz (Root stimulátor)

Substrát: 2/3 growmix, 1/3 batmix, na dně květníků vrsva keramzitu.

Osazenstvo:
4x Jack Herer
3x S.A.G.E.
3x Mountain jam
5x Northern lights
Časlove
Teplota: 25-27 ve dne, 23 v noci
Vlhkost: 70-80%

Zalito vodou s root stimulátorem- pH 6,0

Jednu kytičku jsem při přesazování asi zabil- myslim, že už to nerozdejchá, ale co 15 stačí! :)
Zdravim,čím snižuješ PH?kys.fosforečnou? Jsem zvědavej jak ti to na Metropu pojede a budu sledovat. Hezkej boxík K+
Časlove
Čus! pH snižuju na růstu kys. dusičnou a na květu budu používat kys. fosforečnou. Jinak rady a připomínky vítány! :)
Kolik zhruba přidáváš na Litr? Mam totiž jen aqua test a ten je dost obecnej, původní PH vody mam ale 7,2. Ještě by mě zajímalo jak vysoko máš lampu.A jestli ty přez ty pasivní průduchy nejde ven světlo.Díky
Časlove
Hele jelikož necháváme odstát vodu v barelu, kterej nevim kolik má litrů a rovnou do toho dávám tu kys. tak nemám představu... No lampa je co nejvejš to de a taky tam bude do tý doby než uvidim, že se řezy nechytily. A co se týče prosvítání průduchama, jo no prosvítá to, naštěstí mně to vůbec nevadí!
Klimes
hlavne aby to prosvitani nevadilo kytkam ... :)
el Magicooo
Ahoj, jak je to s tim indiánskym pohřebištěm? Nikde o něm nevidim ani zmínku...peace
Časlove
Tááák, kytkám prosvítání vadit nebude- průduchy jsou pod úrovní květináčů tak až to trochu zaroste nebude problém, navíc ten pokoj je temnej jak bizoní prdel za bezhvězdné prérijní noci! :)
Proč indiánský pohřebiště? Já ten indoor pěstuju pro kamarády- snažim se to naučit a zároveň to naučit je. Ta místnost, ve který to je, tak tam bydlí kamarád a když jsme tam dřív kalili tak jsme z něho měli prdel, že bydlí na indiánskym pohřebišti- temno, vlhko, snad ani pod kobercem neni nic jinýho než hlína, no prostě strašidelná místnost, hehe.
Jinak na kytkách je vidět, že už se pomalu chytaj a začínaj růst!
Zálivka tak jednou za tři dny-zatim jen rootstimulátor. Odešel nám pH metr, takže Ph neznámé. Lampa snížena tak o 20cm. (musim koupit metr...) Zatim jinak vše ok.

Vlhkost: 80%
Teplota: 27-28
Mr.MEN
Můžu se jen zeptat proč máš Adjust-A-Wings ten největší nestačil by jen medium?
Trošku už opožděná otázka, ale vidím že se tam ten velký skoro ani nevejde.
Časlove
Jo jo jasný, že můžeš- kupoval jsem ho z bazaru tady a byl za daleko menší cenu(děkuju) než jsem sehnal ten medium. Poradil jsem se tu s pár lidma a řikali, že je to ok a vypadá to zatim, že je...
Časlove
Dnes jsme ke kytkám aplikovali trichodermu, tak snad to bude fungovat i v indooru... Dokoupili jsme diamantovou reflexní folii a ufo 680m3/h, ale když jsme ho chtěli namontovat, tak jsme zjistili, že máme malej průměr flexa, tak ještě musíme koupit nový flexo! :)
Jinak některejm řezum trvalo dýl něž se chytily, ale už snad všechny v pohodě. Zatim hnojeno jen rootstimulátorem a občas enzimy.
Lampa snížena na 75cm (níž to bez novýho odtahu nejde).
Vlhkost 70-80%
Teplota 27-29



1) Celek








2) Taky celek











3) Mutantní Jack Herer














4) Mountain jam
kombík
mas to hezky...jak velkej mas vnitrni prostor? a co planujes za techniku? nakej bush? s 15 kytickama to bude celkem divocina :punk:
Časlove
Ahoj všichni! :)
Prostor je 120x120x200. No po pravdě se v těhle in názvech moc nevyznám, prostě to nechám ještě tak cca 10 dní na růstu a pak přepnu.
Jinak dnes poprvé pohnojeno MR1 asi tak 1ml na 1l, Callgreen 0,5ml a asi už naposled Rootstimulátor 2ml. Lampu jsem snížil na 35 cm od vrcholků, díky klipsňáku připlýho na stínidlo klesla teplota o 3 stupně.

pH 5,8
Teplota 25-27
Vlhkost 80%


1) Celek i s novym ufem 680m3/h na regulátoru otáček.










2) Kytičky :)










3) Proč na tomhle NL roste jednocípej list?
saiklon
nemas zac, bude slapat dobre, jede ti to zatim pekne, akorat kamarade zapomen na to ze to nechas jeste 10 dni na rust, ja to vidim tak na 3-4 dny do prepnuti, za 1. jich tam mas 16, coz je sakra ranec, a hlavne za 2. vicemene sativy, takze nevahej a prepinej uz pomalu..

jeste jedna otazecka, k tomu mhacku by bohate stacilo 400w, ktera de v pohode zazehnout v 6OOw predradniku, ale k veci, kde si sehnal tu 600w MH? nikde sem ji nemoh sehnat, vsechno jenom 400... diky za odpoved Caslave:) a at to dopadne jak venku tak doma;)
sai

edit:
ted kdyz na to koukam tak bych to prepnul uz dneska, 10 dni nechal MH a pak nasadil sodik.. optimalka, ver mi ;) posledni veci je rozmisteny kyticek, mas jich tam 16, coz je presne 4X4 tak je seskup takle zvlhcovacku vykopni do haje, tak uz tam ted stejnak akorat zabira prostor, a vetrak nasteluj do prostoru nad kytky aby foukal treba zezhora, nejak ho tam umotej treba za snuru na pradlo, takle sem to videl u kamose a pohoda jazz.
Machoman
citace:
Původní příspěvek od saiklon
nemas zac, bude slapat dobre, jede ti to zatim pekne, akorat kamarade zapomen na to ze to nechas jeste 10 dni na rust, ja to vidim tak na 3-4 dny do prepnuti, za 1. jich tam mas 16, coz je sakra ranec, a hlavne za 2. vicemene sativy, takze nevahej a prepinej uz pomalu..

jeste jedna otazecka, k tomu mhacku by bohate stacilo 400w, ktera de v pohode zazehnout v 6OOw predradniku, ale k veci, kde si sehnal tu 600w MH? nikde sem ji nemoh sehnat, vsechno jenom 400... diky za odpoved Caslave:) a at to dopadne jak venku tak doma;)
sai


Hmmm to zase tak sativoidní geny nejsou.600W MH třeba Sunmaster(delaj i Gibaci svoji tuchám) se normalne prodává už nejakej pátek.

To NLko mi delalo uplne stejne,bůh ví kde je problem...

Jaky ec delá 1ml/l MR1?:eek:
Časlove
Tak rozhodli jsme se přepnout za dva dny, největší kytky maj max 40cm. Matkář řikal ještě 10 dnů, ale bojim se, že by mohl bejt problém s vejškou...
Kytičky maj krásnou barvu, hezkou stavbu, ale některý maj jen jednocípý listy- fakt nevim v čem je chyba...
saiklon: Hele tu metlu mám už pěknejch pár let, kdy jsem chtěl zkusit indoor, ale padlo to, takže jsem ji jen ted vyhrabal a myslim, že byla z Growshopu.
Machoman: Hele jaký EC má ten MR1 fakt nevim, Ec metr nevlastnim... Trochu jsem to přestřelil (jsem zvyklej na nejmíň metrový kytky z outu...), ted už dostaly 0,5ml na litr. Nicméně žádnou známku přehnojení jsem nenašel.

pH: 5,9
Vlhkost: 70%
Teplota: 26 C
Lampa: 35 cm od vrcholů rostlin
Časlove
Tak 17. jsme přepli na květ, holky se vytahujou, tak dostaly kolínka, aby se srovnaly vejšky jednotlivejch rostlin. No snad se mi to nějak povedlo dát dohromady... Všechny holky vypadaj zdravě, jen mě zaráží Mountain jam, měl jsem za to, že je to z větší části indika a přitom všechy moje Mountain jamy jsou docela vytahaný koštata... No nic uvidíme co z toho vyleze!
Dostávaj papat 0,5ml MR1 na 1l, 0,4ml Calgreen na 1l a ob dvě zálivky 1ml na 1l enzimy.

pH: 6,0
Vlhkost: 60%
Teplota: 25C
Výška lampy: 30cm
Artonoror
Máš to moc pěkný. Stavim téměř identickej box, akorát nemám zvlhčovač, kterej se chystám pořídit až bude za co XD. Na odtah sem koupil http://www.ventilatory-vzduchotechn...or-turbina.html měl by bejt v pohodě. No a na folie kašlu, vystačim si s bílim omyvatelnym nátěrem. Bojim se, že by se pod těma foliema mohli tvořit plísně.

No zajímalo by mě na kolik tě to celkem vyšlo? Každopádně K+
krasus
Prosimte chci se zeptat jaky hluk dela to ufo. Jinak moc pekne budu sledovat
Časlove
Čus!
Artonor: Jo jo ten odtah jak říkáš, měl by bejt v pohodě! Co se týče tý folie, tak určitě plíseň se pod ní netvoří, nikde v boxu, ale v místnosti to bylo na růstu s plísní dost krušný... :) Hele myslim, že cena vyšla i s cestama po republice po bazarovejch věcech tak na necelou třicítku. Jinak díky za K, vlastně všem!
Krasus: No samotný ufo se mi zas tak hlučný nezdá, ale jelikož vývod máme do místnosti, tak i pře sonoflex to dělá dost bordel, spát se u toho fakt nedá...
Jinak holkám se daří dobře, velikostně se pohybujou od 40-50 cm, díky kolínkám se nám podařilo srovnat velikosti jednotlivejch kytek, takže zatim paráda! Pomalu už začínají ukazovat blizny! :)
Časlove
Dnes vyměněna metla za sodík, holky už kvetou všechny docela hezky. Ještě proběhl docela razantní prostřih.
Uplně mě udivilo jak se nám podařilo vyrovnat výšku, ta se pohybuje od 50-59cm. Ale myslel jsem, že se vytáhnou víc, tak příště asi o pár dní dýl na růstu. Prostor je docela rovnoměrně zaplněnej.
Hnojky: 0,5ml MR1 + 0,5ml MR2 na 1L + Amino-bloom 0,8ml na 1L.
pH: 6,4
Vlhkost: 54%
Výška lampy: cca 28cm
Teplota: 23 C (nemůžu si vynachválit klipsňák připlej na winga- ofuk výbojky)

P.s. Sorry za kvalitu fotek, neměl jsem u sebe foťák.
el Magicooo
Hoď sem pls fotku uchycení klipsňáku na winga. Zkoušim teď chladit litr a docela by se mi to hodilo ;)
Časlove
Tak už začínáme pomalu smrdět... :)
Nainstalován pacháč- byl to boj! Jinak snad vše OK.

Hnojky: 0,4ml MR1 + 0,8ml MR2 na 1L+ 0,8ml Amino-bloom
Vlhkost: 52%
Výška lampy: cca 30cm
pH: 6,3
Teplota: 23 C, v noci asi 19 C
Časlove
Tak vše ok zatim, snad jen sem to trošku přestřelil s hnojkama- Sage vypadá, že to hůř nese... Výška kytek se pohybuje od 50 do 60cm.

Hnojky: 1ml MR2 na 1L, 0,8ml Amino-bloom.
Vlhkost: 48%
Výška lampy: cca 30cm
pH: 6,2
Teplota: 22 C, v noci asi 17 C











2) Mountain jam












3) NL













4) Jack herer














5) S.A.G.E
Časlove
No tak jsem to nějak přechválil... Tak vás prosim o radu!
Včera jsem se po tejdnu jel podívat na kytičky a pohled do boxu mě vůbec nepotěšil... Kytky hrozně zežloutly a jakoby jim uschnuly listy a s timhle problémem přestaly růst i palice... Zvláštní je to, že to začalo na pravý straně a postupně se to rozšířilo do všech stran, střed, přímo pod výbojkou je v pohodě! Zalejval jsem vždy 2x hnojivo, 1x voda s enzimy. Nějak mě nenapadá v čem je problém...
Hnojivo: 1ml MR1, 0,8ml Amino bloom.
Teplota: 23C
Vlhkost: 52%
Výška lampy: 40cm

Budu vděčnej za všechny nápady co s tim!
Zdar kolego...
Viděl bych to na špatný,zřejmě nízký PH v půdě.
Píšeš,že dvakrát zalíváš s hnojem a jednou proplach s enzimy.
No dle mě je to moc nahnojené a při tom špatném PH kytky horko,těžko přijímaj živiny.
Optimální poměr zalívání je 1 x hnuj ; 4 x voda.Enzym dávám poslední vodní zálivku před hnojem.

Nikde nevidím,že by jsi měřil PH;EC odpadu což je hodně důležité,když chceš jet s hnojem na doraz.

Stejný problém jsem měl už také,kydž jsem dával PK musel jsem do zálivky najebat moc kyseliny,abych srovnal PH,jo,po týdnu jsem změřil EC odpadu to bylo přes 3 a PH necelé 4.Kytky vypadaly podobně.
Pomohl rychlý proplach sprchou protože postupným zaléváním,byť i jen vodou by kytky otrávilo nadobro.Třeba to vypláchnout všechno pryč a to rychle.

zdarec
saiklon
čabas pražáku:) souhlas se SIMORem, jen bych doplnil už potom nehnojit, podle zabarveni palic a blizen to vypada tak na +/- dva tejdny do konce, coz je optimalni doba na flush, ty vrchni žluty listy neotrhavej, nech je tam ať se dojebou úplně. No a pro příště kvalitní hlínu + střídmější hnojení, co 14 dni pravidelnej proplach s enzymem a jak psal kolega nademnou můžeš i měřit odpad, což sem osobně na hlíně nikdy nedělal. Takže tak. měj se chlape a ať to dopadne!
Časlove
Díky moc pánové!
To s tim hnojenim jsem nevěděl, ale ted když nad tim přemejšlim tak jsem to asi fakt přehnal no... No nic tak příště!
Bohůžel k tomu nemám ted přístup, ale kamarád to ted proplachoval a řikal, že prvních 10 sekund co to sprchoval z toho vytekla voda s pH 6,9 což je divný...
No uvidíme... To co jte psali mi příjde logický a asi jediný možný, ale to pH toho výtoku mě zarazilo...
Každopádně díky moc!
jj záleží kolik toho prolil.Za 10 vteřin ti toho procedí i litr a to už by i odpovídalo tomu skoro stejnému ph jako zdroj,ten proplach je moc rychlý a vydatný abys přesně zjistil co ti to z hlíny vezme.
To měl zalít jemně,tak jak vždy,počkat těch pár vteřin až se něco procedí do podmisky a to měřit.
No to už je teď asi jedno,ale když už jsme o tom začli,tož se dobereme ke konci.

zduř
Časlove
No jo no to já nevim jak to proved! :D
Co se dá dělat, je to holt napoprvé, tak jsem se alespon poučil!
Budu informovat za pár dnů jak to vypadá. S outem už jsem překročil dvojku, takže co kouřit určitě bude, tak se zas tak nic hroznýho neděje. :)
Každopádně děkuju za radu!
Tohle se stalo i mě. nevychytal sem ph hlíny a vodu sem kyselinou snižoval,ale asi moc hnojiv?!.,a asi sem to přepálil jako ty vypadali stejne..http://grower.cz/home/potw.php?a...&photoid=337253
Časlove
No tak od 41. dne jsem už nehnojil- stejnak už to bylo spálený dost! :D
Po průplachu začaly kytky padat jedna na druhou, prostě bordel. Snažili jsme se to nějak napravit, ale už jen tak ležerně...
Po tom šoku, co jsem jim způsobil jsem už věděl, že první kolo je ztracený, že už se z toho holky moc nevylížou. Holt jsem se poučil a příště už to bude lepší! :)
Jinak si myslim, že na kvalitě produktu se to neprojevilo, ale na kvantitě určitě- tipuju tak 200g. Což je, ale určitě lepší než naopak!












Mountain jam















Jack Herrer














S.A.G.E. (ten to schytal nejvíc...)
















Northern lights
pekna dzungla:) tiez idem na to podobne
hary
kurva ty si je zežehl to musela být pořádná melasa poněvač např montain jam vydrží hoodně vysoké dávky jen doufám ži si to pořádně alespon proplách :)
zdar, jedu taky metrop a koukám jak tam cpeš ty hnojky ůplně jinak :D Míchal jsi zbytečně MR1 a MR2.sakra škoda že jsem si toho thrídu nevšim dřív. Tady máš tabulky na metrop, je to vyzkoušený spálit bys to neměl ani omylem :D http://metrop.nl/8_tj/4a_tj_soil.html
tomas2pet
Do toho dne 35 moc hezký, ale potom.. jo hlína je mrcha proto jedu kokos nebo hydro vím co tam leju a co mi leze ven, to je jasná kontrola.
Časlove
No jo sprznil jsem to a jsem si toho vědom!
Od toho průplachu vodou už jsem nehnojil vůbec. Výsledek je 208g (bez spodků), takže jsem to odhadl docela přesně. Kouření je to dobrý (taky tři tejdny proplachu:)), kvalita perfektní no a holt ten výnos je dost bídnej, ale tak po tom co jsem si toho spálení všimnul už se nedalo nic moc dělat.
Holt jsem zvyklej z x let outdooru na pořádný stromy, který toho snesou podstatně víc... S těmahle prtouskama to, ale časem taky vychytám! :D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma