Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
Atami - B´cuzz PK 13-14 - Klikni zde pro originální téma
adam73
Ako snim hnojit?.. Mozem zarobit do jednej zalievky plagron terra bloom aj tento stimulator? dík za odpoved .. potom zmazem...
k/-\pr
ja bych rek ze jo...pac kdyz zalejes plagronem a pak zalejes stimulatorem tak by to kytce nemelo vadit...
taak kluci, za A) PK 13/14 neni stimulator, ale fosfor/draslik... tzn hnojka, respektive doplnek hnojiv..
za B) joo muzes to klidne prilit k temu plagronu..
za C) davkovani mas snad na flasce, ne?


Uz me zacinaji podobny thready trosku mrdat.. Neumis pouzivat google?
adam73
A) davkovanie tam je napisane to ano, len som myslel ze niekto nedodrzuje predpisane davkovanie aby bol vysledok lepsi napriklad..
a za B) v tom online growshope to bolo pod skupinou stimulatory ..
no a za C) dík teda za vyjadrenie :D

A co som mal cez google akoze najst? Vyhanas ma?? Podla mna na groweri sa riesa taketo veci.
LemonJelly
Na G sa to riesi dost, co urcite nie je zle. Ale zle je, ze sa to riesi v xyz threadoch. Preto sa pohroma trocha rozcertil.

Inak PK je hnojivo ( 2-zlozkove ), pokojne ho mozes pouzit aj s inymi hnojivami. Davkovanie je otazka "kumstu". Zavisi to napr. aj od toho, ake velke mas rastliny, aky model, ako rastli a reagovali na predosle hnojiva. Ja hovorim, ze cannabis je burina, takze nieco znesie. Ale si tiez hovorim, ze menej je niekedy viac.

Snad som dako pomohol. Nech nam rastie :teef: LJ
citace:
[i]

A co som mal cez google akoze najst? Vyhanas ma?? Podla mna na groweri sa riesa taketo veci. [/B]


Proboha, ty uz ani nevis co jsi hledal.. .Prece pres google najit davkovani PKcka, kdyz to tedy neumis precist z te flasky.
GOOGLE mi nasel todle:http://www.google.cz/#hl=cs&q=davko...0cfa5adde70b32f a je to svete div se hnedka prvni odkaz.
Takze prosim-te, nez priste zalozis dalsi takovyhle "chytry" thread, tak si to zkus nejdriv nekde najit... . Kapisto? Jinak disponujeme i trestnymi body za nepouziti hledani...
adam73
ja som hladanie pouzil.. a oficialne davkovanie poznam takze ma nezaujima! Zaujimali ma skor ine veci ked nevydis.. Nejednaj somnou jak z detsom! viem ze si MOD tak nebud neprijemny na ludi sme si rovnocenny tak nerob zlu reklamu. dakujem
mnoo pokud mas detske dotazy, tak s tebou jako s detskem budu mluvit...
adam73
No ok mam detske dotazy.. jak myslis ty si sef. ale ja ked sa popozeram po groweri tak to prave vydim same neplnolete deti co tu vypisuju primitivity! A ze ja si kupim doplnok ktory som este nikdy predtym nemal a opytam sa nieco Dolezite okolo toho tak som uz zly?.. Nebud skapreny.. PEACE je moja odpoved! :flower:
Machoman
citace:
Původní příspěvek od adam73
No ok mam detske dotazy.. jak myslis ty si sef. ale ja ked sa popozeram po groweri tak to prave vydim same neplnolete deti co tu vypisuju primitivity! A ze ja si kupim doplnok ktory som este nikdy predtym nemal a opytam sa nieco Dolezite okolo toho tak som uz zly?.. Nebud skapreny.. PEACE je moja odpoved! :flower:


Hehe ten thread je opravdu stupidní,tak se tady moc neobhajuj;)

Stačilo zajít na chat(bo je tady nejakej thread určnej na jakoukoliv otazku) a zeptat se-místo zakládání naprosto zbytečnyho threadu.To snad jako plnoletej občan svk dokážeš pochopit ne?
kouba
adam73
to pk můžeš kombinovat s ostatníma hnojivama, a co se týče dávkování tak já osobně dávám 5-8 ml/1l + ostatní hnojiva.

a co se týče tohodle thredu tak nejde oto že by ses nemohl na něco zeptat ale o to že se ptáš na něco co už bylo zodpovězeno někde jinde.
adam73
kouba:
neni to trochu prehnane.. ale co tvoja vec ... dík za názor


a povedz mi kde na groweri tato tema je kazda znacka ma ine davkovanie a kazdy davkuje inak..podla seba.. naco je grower.cz?? na to aby to mudrovali nafukanci ktory si myslia ze zozrali mudrost sveta a myslia si ze su v tom co robia najlepsi!ubohost.. vsetko sa da robit lepsie. ucit sa treba cely zivot..ucit na chybach, ucit sa od inych. ale tu je podla niekoho nevedomost demencia! tvoj tata je!.nezda sa nieco niekomu?! tak nech sa nauci inac vyjadrovat a mat uctu k ludom ked ich ani nepoznam! ! a co to uz kurva nevymazete ked sa vam nezda tato tema?! ja vydim desiasiatky nezmyselnych tem tak co tu rozoberate toto. Ludia co riesa pestovanie by mali mat ine hodnoty!,, iba sa mi tak zda ze je tu vela ludi co im ide oto ist akurat tak za pachom penazi!!
Nesss
Strécu, nechceš to tu smáznout? myslím že pamět by mohla poslouzit mnohem uzitecnejsim threadum....

a adame: pokud mas penize, tak kup bloombastika a klidne i to pk....je to urcite velice dobry hnojivo (muj nazor) urcite by nebylo naskodu prilit i nejaky stimul kvetu...kazdopadne pokud jedes venku, tak nezapomen kyti potrebuji hlavne vodu, vzduch a svetlo....hnojivama jim jen prilepšís ale jde to i bez nich :faq:

peace
kouba
adam73
co je podle tebe přehnané ? dávkování toho pk ?


ihmo- každý dobrý pěstitel má takovou tu svojí specifickou alchemii která je založena na jeho zkušenostech a nárokům. můžeš se ze začátku držet návodu a časem zkoušet experimentovat. kytky vydrží to na co jsou zvyklé. tudíž to množství které je optimální určuješ ty sám. tak se nech vest instinktem , věřím že rostlinkám brzo porozumíš a budeme se moct utkat na poli smysluplné debaty.


k tomu druhému odstavci , nechápu proč se tak vztekáš, docela hustě ses pustil do osazenstva groweru :D
ale tohle není třeba, MODi jsou tu od toho aby tu udržovali ale spon z části pořádek. Faktem je ,že časem se ti začnou zdát některé thredy stejné nebo zbytečné , a pravdou je ,že kdyby jsi napsal jedno pm-ko někomu zkušenějšímu tak by ti určitě poradil. peace


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma