Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
Policejní sklizeň konopí k léčbě a výzkumu - www.konopijelek.cz - Klikni zde pro originální téma
carlos
zdroj: http://www.konopijelek.cz/?stranka=archiv

Okupace přišla dříve [18. srpna 2009, 11 hodin]

Nezákonná sklizeň našeho konopí k léčbě a výzkumu: Dnes - dne 18.srpna 2009 - v 10 hodin na příkaz prostějovského státního zástupce vstoupila Policie ČR na naše pozemky a provedla nezákonnou krádež našeho konopí. Policisty jsem před zahájením akce informoval, že konají v rozporu s nálezem Ústavního soudu a v rozporu s rozhodnutím Nejvyššího soudu, protože pěstování konopí samo o sobě není trestným činem, že jsem stejně jako vloni o pěstování a zpracování konopí informoval předem státní zastupitelství, že o pěstování konopí byli osobně informáváni policisté z Konice, kteří naše pozemky 17. dubna 2009 navštívili, když nám nějaký místní buran rozřezal pneumatiky u auta, řekl jsem policii, že pěstované konopí je určené k léčbě a k výzkumu ve spolupráci Hebrejskou univerzitou v Jeruzalémě a Palackého Univerzitou v Olomouci. Policisty jsem požádal, ať zhruba tisíc rostlin, které rostou na našem pozemku, zdokumentují, ale nesklízejí, že není dozrálé a vznikne nezměrná škoda. Neuposlechli a raději zneužívali pravomoc veřejného činitele. Stejně jako dozorci v koncentrácích se vymlouvali na nadřízené. Jen v obci, ve které došlo k této krádeži řízené mafií státního zastupitelství v Prostějově, mohou léčivé účinky konopí doložit: signatář žádosti o dekriminalizaci konopí Josef Popelka, kterému naše konopí vyléčilo otce, který již díky třasu nechodil a po měsíci užívání konopí chodil dokonce bez berlí (léčba konopným práškem), dále Josef Křeček, jehož příteli vyléčilo pukající bércové vředy na nohou a lékař mu tuto nedostupnou léčbu doporučil (konopnou mastí z léčivého konopí) a nejbližší sousedé Hájkovi, kteří na různé bolesti používají konopnou mast, konopnou drť a tinkturu. Jediným skutečným důvodem policejní akce je zneužívání státních orgánů k šikaně vlastních občanů, protože jsem 1) minulý týden s přáteli zveřejnil seznam nejzkorumpovanějších neziskových organizací politiků (viz Korupce na serveru BED IN ), 2) před dvěma týdny podal trestní oznámení za vykradení naší neziskové organizace Art Language politiky a úředníky MPSV ( viz podnět za tunely EU i Art Language ), 3) před dvěma týdny oznámil turné předních odborníků k léčbě konopím (viz níže) a 4) před měsícem oznámil otevření Konopné apatyky, která již má prvního oficiálního pacienta, kterému lékař předepsal konopí u Konopné apatyky (viz níže), 5) před měsícem a půl požádal estébáka Jiřího Komorouse, náměstka ministra vnitra, ať odstoupí (viz níže). Na prostějovského státního zástupce podávám podnět za zneužití pravomoci veřejného činitele. Aby justiční mafie zneužívala ty, kteří mají pomáhat a chránit, to můžem rovnou dát do 5.článku ústavy vedoucí roli nějaké mafie a bude 40 let klid a občas nějaká ta justiční vražda. Hlavně, že bude bůček.

Video z policejní akce na TV Nova: http://tn.nova.cz/zpravy/cernakroni...e-pestitel.html

A přepis reportáže TV Nova:


Manželé pěstovali konopí, prý na léčebné účely


Pavel DUMBROVSKÝ, moderátor
--------------------
Velké množství různě zpracované marihuany dnes zabavili policisté v jednom rodinném domě v Ospělově u Prostějova. Manželé Dvořákovi, na jejichž pozemku kriminalisté razii provedli, ale tvrdí, že drogu používali pouze pro léčebné účely a chtějí se hájit soudně.

Tomáš PETRŽELA, redaktor
--------------------
Kromě velkého množství sušeného konopí objevili policisté na zahradě také velké množství rostlin těsně před sklizní. Z pozemku kolem domu kriminalisté sklidili téměř 800 rostlin, manželé Dvořákovi podali na státní zastupitelství okamžitě trestní oznámení s tím, že konopí používají pouze pro léčebné účely.

Radomíra DVOŘÁKOVÁ, pěstitelka marihuany
--------------------
Dalo se to asi předpokládat tady v tomhle státě, že někdo přijde, že nám to asi dlouho nevydrží.

Dušan DVOŘÁK, pěstitel marihuany
--------------------
Letos jsem měl i policisty z Konice na pozemku, informoval jsem je o tom. Já se s tím neskrývám. Naopak web konopí a léky je velmi navštěvovaný vlastně pacienty, protože se ptají, jak se léčit.

Tomáš PETRŽELA, redaktor
--------------------
Na stejném webu je i veřejná žádost o legalizaci marihuany na léky, pod kterou se podepsala řada známých osobností, mimo jiné psycholog Petr Hroch, který uživatele domácích léků z konopí hájí.

Petr HROCH, psycholog
--------------------
Že si to napatlaj do sádla a mažou si tím nohu, a pak přijede policie, zavře a je a odsoudí je, tak tohle to je to, co mně se dotklo jako člověka i jako psychologa.

Tomáš PETRŽELA, redaktor
--------------------
Takovou zkušenost má i 73letá důchodkyně z Bruntálska, která vloni odešla od soudu s tříletou podmínkou. V případě manželů Dvořákových jsou ale kriminalisté nekompromisní.

Alena NEDĚLNÍKOVÁ, mluvčí Policie ČR, Prostějov
--------------------
Policisté zahájili úkony v trestním řízení. Jde tam o podezření z trestného činu nedovolená výroba a držení omamných a psychotropních látek a jedů.

Tomáš PETRŽELA, redaktor
--------------------
Dvořákovým tak teď hrozí až 5 let vězení. V jejich neprospěch hovoří i ten fakt, že u nich doma vyšetřovatelé neobjevili žádné hotové léky. Tomáš Petržela, televize Nova, Prostějovsko.
pexeson
fuj,fuj,fuj!
kčertu se státním aparátem
kripalu
Na těch stránkách je i petice za dekriminalizaci pěstitelů a uživatelů konopí pro léčebné účely.
http://www.konopijelek.cz/index.php...dekriminalizaci
dík, já jsem na podobnou "zprávu" o téhle sklizni někde narazil, ale bohužel tam nebylo nikde psané, že se jedná zrovna o tyhle lidi..

svym způsobem česká klasika v policejním jednání... pravá ruka neví, co dělá levá :rolleyes:
Dr.Grow
co si o osbě myslí? hlavy jedny vyj***** ... šak podme jich zhulit :-) .. ukázat jim co je konopí .... snad to jednou pochopí
Mr.MEN
kripalu: Ty jsi blesk:D.

Jedním slovem jsou to kurv-.

Snad je nezavřou.
kripalu
citace:
Původní příspěvek od Mr.MEN
kripalu: Ty jsi blesk:D.


Já jen kdyby si náhodou někdo nevšiml.
martyDJ
Prostě a jednoduše je to svinstvo,nic jiného se na jejich chování říct nedá,komu tím pěstitelé ubližovali?místo toho aby chytali vrahy,zloděje a pedofily tak dělají jenom pičoviny,alejo oni si nějakmusí vynahradit svoji neschopnost řešit pořádné případy a tak zavírají pěstitele konopí...
Nesss
kde to žijeme??? :( :( :(
nero
V čechách :D:D:D
VendyS
:D:D ale policajti sou vymaštěný stejně úplně všude....stejně jako korupce
Pflusik
Šitšitšit
stanley
Já čumím!!!! No je toto možné? Neřeknu kdyby výroba drog, ale použití na léčebné učely......stejně to přikazala nějáká vyšši hlava z politiky jinak to nevidim:(

Doufam, že do 1.1.2010 prezident ještě trochu pozmění zákon o pěstování a držení určitého mnoství konopí pro vlastní učely.
nero
Po roce 010 by 3 kytky mněli bejt legální ne?Nebo z toho zase sešlo ?
kripalu
citace:
Původní příspěvek od nero
Po roce 010 by 3 kytky mněli bejt legální ne?Nebo z toho zase sešlo ?

3 kytky nebudou legální, ale přestupkem, který nejde k soudu.
Ale i ty 3 kytky jsou pochybné, když dle připravovaného zákona bude moct držet u sebe jen 50 g trávy.
Ze tří kytek bude určitě více než 50 g.
Mr.MEN
Podnět na Vrchni státní zastupitelství k místní mafii a pozvánku na
boxerský zápas mezi estébákem Jiřím Komorousem a apatykářem
Dušanem Dvořákem o Memorial 17.listopadu najdete zde
Tisková zpráva ČPS ze dne 9.9.2009
ČPS důrazně odmítá kriminalizaci výzkumu konopí pro léčebné účely

ČPS protestuje proti zásahu Policie ČR a zabavení konopí pro výzkum a léčbu pacientů, které na svém pozemku v Ospělově – s vědomím státních orgánů – pěstoval předseda odborné společnosti Konopí je lék Mgr. Dušan Dvořák. Konopí, které pěstoval pro léčbu pacientů a výzkum s Hebrejskou univerzitou a Univerzitou Palackého v Olomouci, mu bylo dne 18. srpna 2009 na příkaz prostějovského státního zástupce a soudce zabaveno a Mgr. Dvořákovi a jeho manželce hrozí až 5 letý trest odnětí svobody.

http://www.ceskapiratskastrana.cz/p...9.9.2009109.php


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma