GhostFace |
NHS #2 - kosa 31.10.2009 |
|
|
GhostFace |
Venku sou ještě #3 a #7 ty nechám 1-2 týdny na nich už moc nezáleží. Půda je plná dost :D. Sušit se to bude asi dost dlouho a pomalu což není na škodu. |
|
|
GhostFace |
Dneska sem se byl podívat na #7 a musím říct, že je to opravdu drsná holka. Stále zelená, žádná plísen, paličky má malý, ale obsypaný, výška asi 2,3 m. Ještě min. týden ju nechám. |
|
|
GhostFace |
A ještě klony, ty sem kromě #9 (je moc velká) přesunul za okno, je na nich nějaký to semínko tak potřebuju aby dojely. Výška kolem 55 cm. Do skleníku trochu zatíká takže se na #2 a #9 objevila plísen, obě přišli o hlavu. :(
6.11.2009
NHS klon #1 a:
NHS klon #1 b:
|
|
|
GhostFace |
6.11.2009
NHS klon #2: |
|
|
GhostFace |
6.11.2009
NHS klon #4:
6.11.2009
NHS klon #5: |
|
|
GhostFace |
6.11.2009
NHS klon #9: |
|
|
GhostFace |
Zdar tak sem byl zas dneska omrknout NHS #7. Tohle těžký Haze feno(a) pořád výborně odolává počasí. Nějaká plesnivá palička tam je, ale vzhledem k tomu, že tady poslední dobu skoro každy den chcalo, dokonce i sněžilo a strávila tak 2 dny pod nánosem sněhu, je to pořád výborný. Chystám se ju seknout v neděli, má byt pěkně.
Sušení probíhá na půdě, což určitě není ideální a díky tomu s nějakou plesnivou paldou ještě počítám. Průběžně dosušuju tak, že větvičky nastříhám, otrimuju, pověsím na snůrku do krabice, dám do kotelny a za 3 dny je usušeno.
Zatím mi nejvíc voní #2, po usušení má krásnou ovocnou trošku skunkovou vůni.
NHS #7
13.11.2009:
Po příchodu:
Po ztopoření: :) |
|
|
GhostFace |
Nějaký ty makra: |
|
|
Spsemi |
citace: |
Původní příspěvek od GhostFace
Zdar tak sem byl zas dneska omrknout NHS #7. Tohle těžký Haze feno(a) pořád výborně odolává počasí. Nějaká plesnivá palička tam je, ale vzhledem k tomu, že tady poslední dobu skoro každy den chcalo, dokonce i sněžilo a strávila tak 2 dny pod nánosem sněhu, je to pořád výborný. Chystám se ju seknout v neděli, má byt pěkně.
Sušení probíhá na půdě, což určitě není ideální a díky tomu s nějakou plesnivou paldou ještě počítám. Průběžně dosušuju tak, že větvičky nastříhám, otrimuju, pověsím na snůrku do krabice, dám do kotelny a za 3 dny je usušeno.
Zatím mi nejvíc voní #2, po usušení má krásnou ovocnou trošku skunkovou vůni.
NHS #7
13.11.2009:
Po příchodu:
Po ztopoření: :) |
Zdarec.
Tvl. Respekt pred takouto odolnostou. Som zvedavy na smokereport.
Nerobil si F2 popripade nejaky cross?? (konkretne tej s tou odolnou rastlinou) ..
S pozdravom Spsemi |
|
|
GhostFace |
Zdar no Haze původně šlechtili v kalifornských horách takže je zvyklá. :) Tohle pheno mě připadá hodně podobný nové odrůdě od Shantibaby Early Haze. Na ní sou taky výborný reference co se týká odolnosti proti plísni, nízkým teplotám atd. ..., (můj soukromej tip na další outdoor, ale samozřejmě to chce testnout).
F2 semena z ní to se teprv uvidí, eště ju týden nechávám.
Sušina vršky z NHS #1: |
|
|
GhostFace |
parada gratuluju, #1 v růstu a květu určitě nejlepší a 100% bude mít největší výnos, mě se 5 zrovna moc nepovedla, hlavně kvůli větru a možná i že byla v květináču. Jinak 2 se nejlíp větvila a voní |
|
|
GhostFace |
Sušina
Tak všechno sklizeny, z 3 a 7 toho moc nebude vzal sem jen ty lepší vršky
NHS #2 - nejvonavější i po usušení |
|
|
GhostFace |
citace: |
Původní příspěvek od Čófer
Aký bol celkový výnos? Vyzerá to dosť majestátne... :teef: |
No ja to nevážil, ale nejvíc je určitě z #1 a #2, z ostatní rostlin tak polovina oproti 1 a 2 nebyly moc hnojený resp. byly ve špatné půdě.
Pár fotek z NHS #9 po usušení: |
|
|
|