Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
Jaxe pozna, ze je to zaraly - Klikni zde pro originální téma
chobot
Cau,

mam takovy 'problemek': Na balkone mam kyticku Purple High, ktera uz ted (4. srpna) ma celkem obrovsky palice. Ta kytka ktera zacala (buhvi proc) kvest nekdy na zacatku zari. Je fakt, ze je to hodne early odruda, ale todle je trochu moc. U nekterych palic, co byly hodne na slunci, uz skoro vsecny bile vlasky zhnedly a palice je cela fialova.

Takze me dotazy jsou:

1) Kdyz sou ty palice fialovy a vlasky skoro zhnedly, znamena to, ze uz je to zraly ke sklizni?

2) Kdyz to tam necham dyl - dejme tomu do konce srpna, uskodi to nejak kvalite vysledneho produktu? Nebo plati cim starsi tim lepsi?

Dik moc za odpovedi, pokud uz to tady nekde je tak me prosim napiste kde. Hledal jsem dost intenzivne.
Idea
cau

1)pises ze vlasky jsou skoro zhnedly a palice fialova
Ńevim co myslis tim,ze jsou skoro zhnedly ale ja kytky kosim kdyz maj 80% vlasku na cely kytce hnedejch

2)No myslim ,ze takovy pravidlo asi neplati ,ale jestli si nejses jistej tak tam tu kytku treba jeste tejden nech,tim nic nezkazis..

Kdyz sem postnes fotku ty kytky tak Ti urcite vsichni poradej kdy sklidit ,takhle se toho moc poradit neda :)

ps:jinak to tu urcite nekde napsany je ,tak skus intenzivneji hledat :))

treba navstiv FAQ,ze ? ;)

[Edited by Idea on 04-08-2002 at 11:25 AM]
Pokud ti zhnědne většina pestíků,tak bych to vyrval.Chce si vychytat i pěkný počasí,pěknej slunečnej den a sklidit k večeru.Pak by kytka měla mít co největší potenci.Jinak nechávat kytku dýl než je zdrávo v zemi je na hovno.Na kytce začne ubývat THC,jelikož se už netvoří nové,navíc začne třeba plesnivět,tak že k ničemu.
Prostě si vychytej až bude většina pestíků hnědejch,pěknej slunečnej den a k večeru tu pokácej.

měj se hezky,přeju příjemnou sklizeň;)
drinker hulič
nebo este lip, utrhni si kus palicky, rychle ji usus, zhul a kdyz se ti to bude libit tak to otrhej ;) jinak podle tvyho popisu uz ten cas urcite nastal.
chobot
Diky, mate pravdu, ve FAQ o tom neco je - blbe sem hledal - proste sem chobot. JInak, na nekterejch palicich je uz zhnedla vic nez polovina vlasku, takze to asi v blizke dobe sklidim. A zkousku ohnem provedu co nejdrive :smoker:

chobot
sans.le.nom
to ja mam uplne jinej problem - kyti rostou, hlavne jedna, ta je fakt super (pestim poprvy, takze sorry za muj amaterskej popis :), palice docela hruby (na kazdy vetvicce mala palicka a jaxou blizko k sobe tak uz skoro "srustaj" ), vlasky nehnednou, sou bily ale...
mam kyti u baraku, sice skoro nejsou videt, ale trochu preci jen jo (maj kolem 3m, tak aby nebyly :((( ), no a babinka videla dneska f tyfce report o nakym typovi, co mu chtej naparit 2 roky za nakou malou kyti f kvetinaci, takze se domakla co mi to tam roste. chce abych to zrusil (mama taky, ale ne tak moc). takze to zrusim driv nez babinka. pacto vona by to asi spalila nekde na poli, kdezto ja to spalim v jointu :)
nebo poradite jak uklidnit babcu a mamcu? rad byx pockal nez mi to uzraje...
prdow
sans.le.nom : woe kdyz to ma 3m tak to se tezko radi! :)
sans.le.nom
no ja sem se vecir posral, taxem je raci sklidil...sic nezraly...podle zastipku by to i tak mohly bejt docela vesely zazitky :)))
von byl nejvetsi problem s tim, ze to nebyly kytky, ale uplny stromy. snad 10 vrcholku (do tech 3m, pak samo este fura vetci - mam je na fotkach, takze az bude skola, a ja budu mit poradnej pristup k netu, pochlubim se :) na kazdy z tech dvou. skoda... ja tam mam jeste jednu pres 2.5 m, ale ta ma jen jeden vrsek, tak neni videt - ja to mam v docela rozbujelejch zahradnich malinach... z daly vypadaj docela podobne jako ganja.
ale nechal sem si tam taky naky skanciky, dosazovany pozdejc a tema dvema velkejma stineny, takze sou maly a nejsou videt. taxnad jim trocha slunka pomuze aby jeste trochu zesilily :)))
prdow
sans.le.nom : hehe:) sesh chytrej !
oton
to Claune: no jak píšeš, že ať si vybere slunečnej den.... nemyslim, že otázka potence kytky je záležitost jednoho slunečnýho dne!!! pryskyřice se vytváří v kytkách a na kytkách skoro po celou dobu kvetení, tak že nějakej jeden slunečný den v tom nehraje vůbec žádnou roli!
prdow
ale bylo to myshleny tak,ze az sou kytky pripraveny na sklizen,tzn. ze maji pryskyrice hafo tak se ma vychytat slunecnej den, urcite to pak na tom pujde poznat nez kdyby jsi to sklizel treba v noci... ale nejak bych to nereshil, kdyz to jinak nejde tak je to jedno :)
oton
to prdow: ne, to je hrozná kravina, tvrdit, že když budeš sklízet kytky v noci tak budou slabší než ve dne za sluníčka :D :D :D!

sans.le.nom
dik :) - dyz sem sklizel, tak byla temna noc po ne moc slunecnym dni - hmm to bude asi na nic, ne? no paldicky z krabice smrdej jak coffeeshop, takze myslim ze snad budou aspon dobry, dyz uz by neslapaly...
co se tyce potence, tak mozny by byl uzitecnejsi figl, kterej sem tady na g. kdysi nasel - ze se do kytky pichne par hrebicku a ona se zacne branit - produkci pryskyrice. to je fcelku logicky, ale me to prijde tak trochu jako tyrani :)
prdow
jasne, sak je to jedno:)
prdow
s tema hrebickama sem myslel ze je to jenom na zmenu barvi, ale nezkousel sem to, asi zkusim jednu haluzku:D
sans.le.nom
prdow: no na zmenu barvy by to bylo imho zbytecny, pacto ve speku je jedno esli to je zeleny nebo cerveny... :)
prdow
ale mit treba cervenou rostlinku by se me taky libilo:)
Jokerrr
Hrebicky ?!.... co ?!!??!?! to je snad blbost ne ?!.... to by nemelo mit zadny vliv... nebo se pletu ?!
acid.hack
Žádný hřebejky. Lidi takovou pi... mohl vymyslet sub-zaintersovanej-hyperrostlinkofil-interfeministickej buzerant. Já mu taky zapíchám do těla hřebejky a von bude potentní jak po vyjagře.
Pdr.. nic takovýho nezkošet!!! Zničili by ste si ourodu.
Jak už tady někdo psal 80% hnědejch. Tak k tomu se taky přikláňým. A zkuste taky dát na tu intujici.
Čau.
sans.le.nom
hele, me to nenapadlo, ja to cet tady na g. osobne by mi krvacelo srdce, kdybyx mel svy kyti, co mi zbyly, takhle tejrat. that's not my style... :)
prdow
okje, tak to radsi zkouset nebudu:)
To Oton: musím s tebou souhlasit je jedno kdy sklidíš hlavně ať je to zralý :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma