Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
Prodej řízků - legálně? -možná sem blázen - v tomhle státě... :-(( - Klikni zde pro originální téma
dexmon
mno je to cannabis, ale na druhou stranu je snad v zakone ze se nesmi pestovat kvetouci cannabis s vrcholiky coz by znamenalo ze bez vrcholiku je pestovani legalni a rizek nekvete tudiz by mel byt teoreticky ok..ale porad je to droga a pri poskytnuti jine osobe to rozsirujes coz uz se zase nesmi.
rek bych ze to bude neosefovany a hodne nahrane..ale byla by prdel bejt zavrenej za danovy uniky z prodeje rizku..:)
Al-Ban
Souhlasím s dexmonem, až na to, že podle mě řízek žádná droga není. A jsem ochoten to kdykoli dokázat pozřením jakéhokoli jejich množství. Možná se po dvacátym řízku pobleju, ale sjetej nebudu ani náhodou :wink:. A opalicováná kytka se před usušením taky nemůže považovat za drogu, ať má po usušení THC kolik chce a proto mi ten zákon připadá pěkně kreténskej :(.
Stát a policie by se neměly montovat ani do pěstění, ani do výroby drog pro vlastní potřebu, protože je to úplně jasný porušování osobní svobody!

P.S. To jsem se zase rozohnil ;).
THX
JJ, zakon je proste postavenej na hlavu a protoze nedokazou chytit lidi, ktery vytunelovali miliony a jsou buhvi kde, tak vymeslej blby zakony, na to aby chytli alespon poctivy obcany :):):) Teoreticky by to postihovany bejt nemelo, ale zkuste si nekdo zaridit kvetinarstvi se rizkama a uvidime, jak dlouho bude otevreno :)
Kalapu
jenomže, problém by byl s tim, že by pak třeba přišly benga, a ty bys jim musel poskytnout informace o svých zakaznicich, anebo by si je prostě sledovali, protože snadnější cestu jak nás všechny votravovat už nenajdou.K tomu že pruděj poctivý lidi, to je přesně muj názor, nekradu, nevraždim, vobčas si zahulim a oprád mě pruděj, i když u sebe nic nemam...Zato když po mě dou náckové tak to dělaj, jako že neviděj...
POstavmě se problému tváří, máme zaujatou policii.

No, myslim, že sem se taky docela rozohnil.. :-))
dexmon
a v tom je prave ten problem...jsme jen obycejni obcane..kdys ses zazoblej tak te nevotravujou...
MOONLIGHT
To kalapu: Jen reakce na to sledovani policii> Myslis, ze policie nesleduje lidi co si dojedou pro tri lampy a nebo co si jezdi pro hnojiva do growshopu.
Kalapu
hmm, recht moonlighte, ale mám další nápad...
musel sem vo těch řízkách pořád přemejšlet a napadlo mě, že bysme mohli překecat holadnskou ambasádu, to je přece právně území holandska, no a ty by si tam mohli zřídit vládní kofík pro pražáky...
Asi by měli hustý tržby, když by u nich kupovala půlka prahy, no a řízky by tam mohli mít taky...
no nic, jenom nápad
Storm
Nemyslím, že by si chtěl konzulát přivydělávat prodejem "drog". A taky by to bylo snadný pro benga.Jenom by si stouplui před a chytali huliče.
dalajlama
2moonlight: stoprocentně se vyser na takovýdle stihy! moc dobře si uvědomujou, že je to na hovno: nevemou tě hned, neb kvůli lampám? nebo hnojivu? to nejni trestný a vijou, že by tě museli sledovat a tak a oni maj dost i jiný práce a ono mimochodem takový permanentní (neb jiný nemá smysl) sledování stojí prachy, který benga nemaj...
takže buď v klidu :smoker:
Jana
... nó, nechci se zastávat polišů, taky je nemám ráda, ale zákony vymejšlej naši drazí politici a ty nikoho nechytaj, takže věřím že i poldové pro tentokrát jsou otrávení z tohoto zákona ( tedy až na pana Komorouse, to je fanatik ) Mimo jiné na to dost kašlou, myslím, že po huličích nikdo až tak moc nikdo nejde, oproti jinejm zemím tady máme relativní svobodu, i když kocourkovskou, proto nepropadejme panice a pěstujme o sto šest, nebudou nás mít kam zavřít. Čím víc pěstíren, tím více potencionálních zločinců, tím méně místa v našich věznicích, tím blíže k legalizaci, nebo aspoň dekriminalizaci.
dalajlama
2Jana:
no sice máš do jistý míry dost kontroverzní názor, neb nevím, kdo by se obětoval a nechal se zavřít pro dosti naivní představu, že jej pak budou nicnepřinášnějícně obdivovat ti, na něž se místo ve vězení nedostalo...
a za druhé se "bratrstva zeleného pruhu" (policie) [no vida, maj na autech ZELENEJ pruh :) ] musím zastat a to v především té rovině, že jedině pan Komorous je posedlej.. aneb rád bych přidal svůj názor, kterej je, s prominutím, pravděpodobně objektivnější než ten Tvůj, jež je založen na určité formě mé známosti s tímhle člověkem a tvrdím tedy, že posedlej není a že kdyby všichni policajti byly jako on, tak tu máme blaho všech blah - stojím si za tím pevně a zkuste mi to vyvrátit.. :smoker:

2Smile_on!:
semínka jako taková nejsou artiklem postihnutelným, ale jakákoliv spojitost mezi semínky konopí a konkrétní osobou se mohou státi "velice pevným" vodítkem pro podezření a . . .


( kurva dneska mluvím jako kniha.. :D )
mllock
Tak vam nejak nevim, ale pred casem jsem se dival na www ,kde fungovala prvni ceska seedbanka. No a www uz nejsou.... Myslim si ,ze pro nezajem ze strany odberatelu je nesundali. Tak si rikam ,ze urcite nejaka debilni pravnicka hlava nasla neco... proc je to vlastne illegalni prodavat seminka, byt jen ke sberatelskejm ucelum a bylo to.Ale myslim ,ze uz se to tady na groweru resilo.
gizmo
Ono s těma policajtama je to složitější. Ikdyž existujou fakt pohodoví cajti, tak taky existujou pěkní zmrdi, kteří sou většinou bohužel nad těma pohodovejma. A teď si vemte švestku pohodáře, kterej se v ničem nechce nic moc vrtat, ale ten nad ním mu sere tak dlouho na hlavu, až ho donutí k tomu, aby něco dělal. Jakmile se v čemkoli začne šťourat někdo shora, tak je to průser. A co se týče pěstování a hulení, tak v tom se podle mě sťouraj nejvíc, protože čas od času na něco přídou a sou z toho celí vyvalení, protože odvysílaj na nově reportáž, jak našli drogový gang, který má nasvědomí zásobování 30% české republiky marihuanou :-)))))) a přitom sou to obyčejní týpci, kteří si chtěli vypěstovat pár kytek pro vlastní potřebu. Touto reportáží nadchnou důchodce, kteří žijou ještě za komára a myslej si, že policie zachránila právě jejich děti (nebo spíš praprapravnoučata) před drogovým nebezpečím. V tomhle sou naši chlapci se zeleným pruhem (jak tady někdo bystře podotkl :-)))) fakt dobří, bohužel ale nějak zapomínaj na to, že marihuana je lehká droga a nepředstavuje pro nikoho takový nebezpečí jako např. pervitin, což je sračka nejvyššího kalibru (fuck smažky!). O heroinu se tady radši ani zmiňovat nebudu, protože mi připadá, že naši milí policisté ani pořádně neví vo co go.....


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma