Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
venek 2009*první - Klikni zde pro originální téma
novator_one
Zdravím...toto je moje první pěstování. Své květinyjsem zasadil na přelomu dubna a května. Mám tu model Purple Widow, který jedu ze semínka a řízek Shiva skunku ale ten se mi dostal do ruky nedávno. Na hnojení v růstu jsem hnojil kopřivovým vitamínovím nápojem a krystalonem start a nyní jedou na alga boom od plagronu.http://sp5.fotolog.com/photo/37/33/99/cannabispot/1249720554021_f.jpg

PW na balkonu
novator_one
Tady přikládám fota PW měl jsm celkem 12 semínek, ale něco jsem dal různě po kámoších dvě kyti mi uhynuli a zbytek byly jasní hermouši nebo samci, kterí šli do dortu :chef: Nyní mám samici PW v zemi a Jednoho Hermáče, kterýho nejdýl obden kontroluju a trham koule, mam ho v 18l Kyblíku se substráíem mro pokojové rostliny. A řízek Shiva skunku jen za oknem ale teď se chystám ho přesadit do většího a pude ven....nemám ho nafocený, takže foto přidám zítra.

Foto:č.1 malé PW
č.2 samička PW ve větru (5.8.09)
č.3 PW ještě za oknem
č.4 ještě malá kyti (odkaz v příspěvku č. 1)
č.5 To je starší fotka kyti z příspěvku č. 2
novator_one
A takto nyní vypadají moje rostliny...jsou celkem tři. PW v hlíně. PW která je lehce hermafroditní a Shiva skunk, který sem dnes přesadil do většího kvetináče.
johny_cz
Zdravím, tipuju že ta PW je originál od De Sjaman, mám naprosto stejný problém, ze všech kytek už mi zbyla jen jedna samice a jeden hermáč, o kterém přemýšlím zda ho ponechat, nebo vytrhnout jako ty ostatní.
Přeju hodně zdaru a fialový podzim ´=o)
novator_one
Aktualizace! Na fotkách je Kvetoucí Purple Widow.
novator_one
Přikládám pár fotek...zítra odjíždím a vracím se až za 5 dní, takže péči o mé rostlinky převezme můj tatík. Doufám že nesklame a nepřehnojí zalije a pohlídá můj zelený list.
novator_one
Takže jsem doma a až zítra vezmu do ruky foťák tak bude fotoupdate. Jen ještě doplním, že pěstuji v substrátu pro pokojové rostliny mixlím s rašelinou a kompostem a hnokím jednou za dva až tři dny plagronem alga boomv zálivce a dvakrát týdně dělám postřik.
novator_one
tady slíbené fotky
novator_one
Takže dnes mne čekalo malinké překvapení, když jsem se byl podívat na moji PW, kterou mám na zahradě. Na kytce jsem našel 2 samčí květy. Byly t sice jen samostatné kuličky, ale naštvalo mně to docela hodně. Z 12ti semínek co jsem koupil od seedbanky DeSjaman mám všechno hermáče. Jedíný kámoš, kterému jsem dal dvě semínka má zatím samici bez známek hermafroditismu. Nevíte náhodou někdo jestli, když budu mít v aličkách hermafrodita semínka, jestli pak rostlinky z těchto semen budou mít sklony k hermafroditismu nebo ne? ...díky za odpověď.
novator_one
Další fotky:flick:
novator_one
Takže opět přináším nějaké fotky z mojí zahrádky.
1. PW v plném květu














2. SS...hroznej lenoch, vůbec se uu nechce kvést :girl:














3. Stonek PW na zahrdě














4. Palda PW :leaf:














5. PW z druhé strany
novator_one
Pár nejhezčích větví :leaf:
novator_one
Ode dneška přestávám hnojit PW na balkóně, myslim že do 2-3 týdnů ji čeká kosička jinak SS už začíná ukazovat víc a víc blizniček a PW na zahradě má ještě tak neco okolo měsíce před sebou, páč ji ještě vůbec nehnědnou chloupky....PEACE
novator_one
PW na balkoně je krísně pocukrovaná a palice začali fialovět :leaf: PW kterou mám na zahradě je oproti PW na balkóně mega rozrostlá a paličky mi přijdou mnohem tvrdší, ale téměř vůbec nefialoví....jan tak trošku ;-) Shiva skunk už začíná kvést, tak to snad stihne.
novator_one
Fotoupdate!!!
novator_one
...voní hezky
novator_one
Ale chutnala jeste lip než jina :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma