Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Mandala Seeds - Mandala#1 2009 - Klikni zde pro originální téma
BlackStar
Základní info

Genetika : Mandala#1
Substrát : skleníková zemina (mix všeho možného)
Zasazeno : začátek května


Semínko jsem dostal od kamaráda a tentokrát jsem vůbec neřešil nějaké předpěstování, ale zasadil ho přímo do země. Nejedná se o feminizovaná semena, takže jsem netrpělivě čekal, co z toho vyleze a ona je to nakonec holka, což mě těší :bravo: :girl: . Je to jediná kytka, kterou jsem tento rok zasadil. Zatím nebyla nijak hnojena a ani se jí nějak zvlášť nevěnuji, rozte tak nějak sama. Výška kytky je zatím okolo 1,5m a jedná se o sativový phenotyp. Zemina obsahuje dostatek živin , takže hnojit budu jen zlehka. Komentář k fotografiim není potřebný.



Hnojiva

Plagron Alga Grow
Plagron Alga Bloom
Plagron Phitamin












Prozatím je to vše , čau.:cox:
BlackStar
Zdravím, přidávám nové informace. Teprve dnes bylo provedeno první hnojení zálivkou z Plagron Alga Grow. Koncentrace hnojiva byla o necelou polovinu větší než udává výrobce, po zkušenostech z předchozích let vím, že to kytka zvládne v klidu. Na některých listech se objevily menší popálená místa, zatím z toho nebudu dělat závěry , ale mám jisté podezření. Jinak porostla o další centimetry a pěkně se začíná větvit. Další fotografie dodám až v některém z dalších příspěvků, v této fázi si myslím, že by to bylo zbytečné.


Prozatím je to vše , čau.
BlackStar
Takže Mandala už druhým týdnem kvete, takže jsem dnes aplikoval zálivku Alga Bloom. Kytku jsem, kvůli nedostatku místa, celou ohnul, větve roztáhl a přichytil k tyčkám a otrhal nějaké staré uschlé listy. Ikdyž kvete, tak vůně je zatím taková neutrální, nevýrazná. Mandaly nikdo v okolí nepěstoval, takže jsem celkem zvědavý na sílu, chuť atd. Během dneška nebo zítřka dodám fotografie.


Tak zatím.
BlackStar
:leaf: :banana: Tak už kvete, hodně se těším.




Takže zatím. :cox:
BlackStar
Ještě nějaké dnešní fotografie, včera večer byl aplikován Plagron Phitamin, jinak se nic zvláštního neděje.
Rascal33
zdar, mam dotaz.. jedu taky mandalu #1 akorát ve skříni a chci se zeptat jak moc se to vytahuje? Na mandala seeds píšou klasicky indica/sativa ale nepíšou kolik čeho... doma jsem jel většinou čisté indiky a ze sativ jsem měl snad jenom jednou herrera a ten po přepnutí na květ stačil vyrůst ještě 3x tak vysoko parchant.. :c))) tak jen rámcově ať mám představu.. :c)
BlackStar
Zdar,
hej poté co nahodila na květ , tak porostla jen nepatrně, si myslím, že to už moc neporoste, toho se neboj, jedu ji také poprvé takže jsem zvědavý jaké je to kuřivo, ale kytka se mi zdá v pohodě. Chtěl bych tak předběžně vědět , jak vypadá suchý matroš ... je to tvrdý prorostený nebo spíš řidčí ? :megafon:
BlackStar
Aktuální stav mandaly, kytička je zalévána Plagronem a bobtná :)
BlackStar
Chtěl bych všem poděkovat za karmy , dost to potěší.
:beer: :girl: :beer:
BlackStar
Takže po krátké odmlce přidávám další update, jak se to pěkně vyvíjí. Mandalka je den ode dne krásnější a květy jsou čím dál tím větší a pocukrovanější. Dneska opět provedeno pohnojení zálivkou Plagron Alga Bloom a trochu toho Phytaminu. Jinak včera jsem na půdě našel větvičku s paličkama starého nonejma, asi nám tam vté tmě nějak upadla, je to víc jak tři roky, chuť nicmoc, ale zhuluje parádně. :smash: :biglaugh:




Tak zatím, letím :cox:
BlackStar
Nějaké kurvy s bílou Felicií to vytrhly, takže už se můžu těšit jen z fotografii, které budou jedinou památkou na kytku. Ach jo co to mezi námi žije za ubožáky, že to člověku ukradnou i od baraku. Zabít, to je jediné řešení.:(
rastakuky
to su riadne hovada... TOTO by sa malo trestat...prinajmensom odseknutim prstov...
Date1
Lidi sou kurvy mrdaj a kradou. Odseknuť ruku ako v stredoveku.
tohle je mazec..kde si to měl doma?já ty kurvy nechápu zakomplexovaní zmr.. co mají v rukách nasr..a nedokážou ukuchtit něco sami..bych je postřílel!! u nás už podělávají taky a ke mě se na to chodí přes zeď dívat, ale já to neřeším mám tam dva psy rtw a ještě křížence a vim že pokad tam někdo vleze má po prdeli doslova!!! oni ho pustí dovnitř ale ven ne:)a toho se nejvíc bojí..poznám podle štěkotu jestli tam někdo leze a jak uslyším ten správnej tón tak tam vletim s tyčkouu..tohle mě vždycky tak dovede nasr..
BlackStar
Bylo to ještě nezralý, tak 3týdny by to určitě chtělo.Člověk se stím nadře, stará se o to, narve do toho nějaký prachy a nakonec mu zbydou jen oči pro pláč. To už je po 3tí co mě tak někdo vyčoroval.
Rascal33
tak to je mi líto... přeju upřímnou soustrast... to je jako úmrtí v rodině, můžeš si vzít 2 dny volna...
BlackStar
to Rascal33:
Tak zas tak hrozný to není, ale nasere to. Tomu se asi člověk nevyhne, napříště budu muset víc pořešit nějaké místo v okolí.
SID
Upřímnou soustrast.

Kéž by se jim to v hubě v hovno obrátilo!
BlackStar
Takovej je život, já jsem si už na to zvykl. Není to porvé a myslím, že ani naposled. Těch čorek už bylo požehnaně. Jinak díky všem za projevenou soustrast.
BlackStar
Děkuji všem za karmy soustrasti, třeba to příští rok bude lepší.
Rascal33
zdar, tak takhle dopadla ta mandala u mě :c) seště jsem měl za oknem matku ze ktere jsem delal rezy do skrine a cela zfialovela a prave se susi :c)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma