Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Jak se změnil váš postoj k hulení a životu vůbec, když jste začali sami pěstovat? - Klikni zde pro originální téma
nemo
Vážení a milí huliči,
založil jsem toto téma, protože se domnívám, že začít pěstovat konopí pro vlasní potřebu je veskrze pozitivní skutečnost v životě mladého člověka a zvláště vyhuleného huliče, a to z následujících důvodů:
1. začne se o něco zajímat a starat z vlastní vůle a ne z donucení.
2. díky vlastní energii do získání hulby vložené, získá jiný vztah k hulení - už to není jen ta droga co mu udělá jiný pohled na svět ale UŽÍVÁ VÝSLEDKŮ SVÉ PRÁCE A SVÉHO SNAŽENÍ a raduje se z toho.
3. beznadějný hulič, tak nenásilnou cestou přijde na zajímavé a do dalšího života přínosné zjištění: jesliže něco chci, musím pro to něco udělat a čím víc toho udělám, tím lepší je výsledek.

Co se týká mé osoby, mě se to moc netýká, protože já jsem napřed začal pěstovat a pak díky tomu hulit. Taky už mám docela jiný věk než ti, jichž se to týká.

A teď by mě zajímal váš názor, kolegové v pěstování a hulení. :smoker:
nemo
hlosane dík za K+ ale jak vidím, nikdo se nechytá.
kelly.com
Zdravím,čeče sem new člen,takže ještě nevím,jak to tady chodí,každopádly sem četl tvůj článek a nedá se nic než souhlasit, od té doby,co sem začal pěstovat,můj
postoj k hulení se radikálně změnil, člověk si začne své práce, času a peněz obětovaných pro dobrou věc vážit a hlavně získá určitý citový vztah ke každé kytce, zrovna fčera sem se byl podívat na svým políčku a není krásnějšího pohledu,gdyž koukásh,jaxe těm kytíí daří, potom už se to dá do té sklizně vydržet,gdyž vím,co mě čeká.No zatím si myslím,že to stačí,na toto téma by se dala vést hodně dlouhá diskuze,tak zaťal.
Al-Ban
Voslíku, tebe to už drží nějak dlouho :(. Vždyť jsi taková veselá kopa, tak se přece nebudeš stresovat kvůli pár pitomcům a vyžírkům. Znám taky pár lidí, kteří když vidí pěkně rostlou kytku, si neumí představit nic jinýho než kolik z toho bude hulení a tu práci, která za tím stojí prostě nevidí. Ale ochuzujou tím jenom sami sebe, kdežto ty máš ten dar sledovat rostlinku od narození až po celý její krásný život, který může být plný zvratů, různých záchranných akcí a konečného pocitu zadostiučinění, když vše ve zdraví přežije a dá ti ze sebe za odměnu to nejlepší :smoker: :). Samozřejmě, že samotnej výslednej produkt je důležitej, jak je vidět z předchozí věty ;), ale každej pěstitel určitě ví jakej je rozdíl mezi koupeným anonymním balíčkem čehosi a vlastní kytkou.
A chytrá je ta naše kytička určitě taky. Někdo by řekl, že je to všechno jenom instinkt, aby přežila, ale my víme svý ;).
Tím jsem vlastě i řekl, jak se změnil můj postoj k hulení. A změna postoje k životu? Potvrdil jsem si pořekadlo, že bez práce nejsou koláče (možná, že jsou, ale rozhodně ne tak dobrý a voňavý :wink: ).
nemo
Voslíku, pitomci, darebáci a vyžírky nejsou jen v komunitě těch co hulí konopí. Že seš to ty, můžu ti prozradit, že JSOU VŠUDE! :confused:
kelly.com
nemo,Mrvoslík:to můžu potvrdit,poňáč jelikož mám manželku a syna a jelikož to stojí peněz jak želez,tak teprve teď si uvědomuju,kolik rádoby známejch mě akorát využívalo...............prostě typický vyžejrači,gdyž platíš,tak tě znaj,gdyž ne,tak tě sotva pozdravěj........nechci bejt sprostej,ale nakopal bych je do............
9rr
NEMO - naprosto s tebou souhlasím, když si někdo pěstuje tak ví co s tím je práce....Taky je fakt že línejch lidí co nic neumí je tu okolo dost a ti tu asi stejně vždycky budou. Třeba můj vymaštěnej bratránek co nikdy nic nevypěstoval ale hulí už 5 let - jen kalí chlastá hraje bedny ap. - letos má poprvý kytku, ale je na vojně a má ji u někoho a chlubí se jakou vypěstoval obludu, a to jí viděl možná 20x.... loni mě pomáhal asi 5 hodin na pěstírně a za 3 měsíce po mě málem chtěl půl úrody - zdá se vám to normální???prostě takovýhle lidi tu sou a budou.
Já sem začal pěstovat hned jak sem začal hulit, bylo mě jasný že co nevypěstuju nebudu mít, nejsem typ co by se někoho doprošoval..Jo 1. rok sem dostal malý kytí který byli fakt vostrý. To sem měl kámošů pane, samý huliči co sou v poho...letos se mi poprvý po 3 letech stalo že došlo hulčo ( holůd zlodějíčci zapracovali opravdu spolehvilvě a INDOOR už bohužel nemám...). No a najednou ty dobrý kámoši co maj ještě nějaký to hulčo nejsou vidět...
Díky hulení se mi otevřeli oči a díky pěstování se mi pootevřela mysl... tho je asi vše co tu dnes pustím tho čus 9rr. :)))


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma