Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Nekvetou po 14 dnech 12/12 co s tim? - Klikni zde pro originální téma
petr
Kluci poradte me jak donutit kvitka kvest uz je to vic jak 14 dnu 12/12 a zacli me nakvitat jenom 2 ze 6 kvitek zbytek rostl a roste az do stropu a musel sem to zastipnout. Nechal jsem je ted i 48 hodin jenom ve tme a porad nic :( .



no treba jeste zacnou kvest:)
hlavne zjisti jestli ti treba do skrine nekudy nejde svetlo protoze tohle by mohl byt problem a co to vubec mas za genetiku?
petr
ma to byt white widow, svetlo skrine proverim dukladne jeste jednou ale tohle vypada ze je ok je to utesnene vsude krome pritahu a ten je u te jedne z tech 2 kvitek, ktere zrovna kvetou ,,,,diky za tip!
jestedman
jako zásadní problém vidím v tom zaštípnutí, to si ještě počkáš chlape
petr
zastipnul jsem az po 10 dnech v rezimu 12/12 kdy nezacli kvest ale rostli do stropu, vecer sem dam foto a kdyztak me poradite jestli se to vyplati to nechat nebo vsechno vyhazet a znova

Nerad zastipuju a nikdy sem nemel problem s timhle vzdycky zacli kvest hned jak sem prepnul 12/12 je to proste asi uplnej shit ty klony, a jelikoz vim ze po tom, co zacnou nakvitat se jeste solidne vytahnou klidne pul metru a kdyz vim 100%, ze se to tam nevleze, tak to ustrihnout musim. Ted uz je to jedno, ale jestli si pockam, tak jak dlouho? Co s tim mam vlastne delat, mam 2 kytky, ktery zacli kvest jak maji, zbytek kazda kytka je jenom hlavni stonek tlustej nahore ustrihlej a vsechny haluze dou ze stran a ze spoda a uz se tahnou taky vysoko to snad budu muset ostrihat jak zivej plot nebo co
jestedman
jen krátce. na vrcholech se hromadí fytohormony - auxiny. Ty řeknou kytce kdy začít kvést. Fungují vlastně jako senzory, pokud kytku zaštípneš, tak bude dlouho trvat než vytvoří dostatek auxinů do květu. Pokud máš vysokou kytku před květem a potřebuješ jí snížit, tak jí ohni. ;)
petr
aha je videt ze o tom vim stale kulovy a to sem prosel celej grower uz 50x asi se dam radsi na malovani
rastajohn
fotky by pomohli...driv nebo pozdejc to musi zacit nakvetat. Kontrolovals spincky? me se stalo treba ze spinacky prestali jet a lampa svitila 24 hodin denne. Nastesti to bylo na rustu.
petr
vypada ze dnes to zaclo nakvitat uz sem nasel zarodky tak asi sem se unahlil je to ok


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma