Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
2 kytky v jednom květináči - Klikni zde pro originální téma
12345
Dobrý den, můžu se zeptat jestli moc vadí když mám 2 kytky v jednom květináči ?

Kytky jsem přesadil když měli asi 4cm a teď už jsou vysoké asi 25cm a daří se jim opravdu výborně rostou strašně rychle a i vzhledově vypadají dobře možná je to kvalitní půdou. Ale podle mně by to těm kytkám nemělo vadit květináč je velký a kořeny by neměly být tak moc stísněné a budou mít dostatek všeho co by měla samotná kytka živiny a vodu.
Bo.OsteD
Fotku.. .)
12345
tady je
k/-\pr
-ta mensi kytka by jela daleko vic,nebejt tam ty velky ne?
12345
ne myslim že určitě ne, protože jsem pozorně sledoval když obě semínka klíčily a jedno semínko vyklíčilo strašně rychle (do 18 hodin) a to druhé až o den později a pak už ta kytka měla velký náskok řekl bych že to má v genech
van blade
vadí to, ta silnější bude utiskovat tu slabší
12345
no zatim ani nevim jaky to jsou pohlaví takže kdyby třeba bala jedna samice jedna samec tak je to vyřešeny jednu ušmiknu. Ale myslíš, že to bude až tak moc vadit? Mně stačí jen malá úroda nepotřebuju 40 gramů :-D
2 kytky v jednom květináči je prasárna.. ještě k tomu je máš skoro na sobě
12345
tak co mam dělat... asi už to tak necham jestl budou obě samice
Antitalent
Načo si sa na to pýtal, keď aj tak urobíš opačne, než ti všetci poradia?! By som ich čo najrýchlejšie oddelil a hlavne opatrne. Tú silnejšiu nechal v tomto kvetináči, nech sú jej korene postihnuté čo najmenej.
Ono
Ahoj jednadvatrištyripäť.:) Ten lepší prípad bude, ak to budú samice. Ak jeden z nich bude samec, bude ho treba odstrániť, ale korene po ňom zostanú v zemine a mohli by začať hniť. To považujem za najväčšiu nevýhodu viacerých rastlín v jednom kvetináči, obzvlášť pri vopred neurčitom pohlaví. Zhodou okolností skúšam 2 rastlinky na 1 kvetináč, takže uvidím, čo sa bude diať.

Keď máš rastlinky takto blízko seba, za úvahu by stálo použiť kolienka na ohýbanie alebo niečo podobné, proste spraviť supercrooping. Rastlinky by sa nezabrzdili zaštipnutím, odtiahli by sa od seba a každá by mala viac priestoru. Tak to mám v pláne spraviť, ale ešte sú maličké. Veľa zdaru.;)
Antitalent
Zrovna tento týždeň som oddeľoval rastlinky. Mal som 2 kvetináče po 2 rastlinách. Trochu povyrástli a začali sa pliesť. Oddelil som ich a veselo rastú ďalej. Pravda, neboli tak blízko seba, takže som ich mohol presunúť aj s kusom koreňového balu. Podľa mňa je pi...a mať dve na jeden kvetináč, hlavne keď je tak malý. Môžes ich ohýbať ako chceš, ale keď vyrastú, korene si budú zavadzať.
Ono
citace:
Původní příspěvek od Antitalent
... Môžes ich ohýbať ako chceš, ale keď vyrastú, korene si budú zavadzať.


Veď preto to robím čisto ako pokus a môj príspevok bol smerovaný ako rada - čo s momentálnou situáciou, nie návrh priblíženia optimálneho rozmiestnenia.
Kocour
citace:
Původní příspěvek od 12345
Dobrý den, můžu se zeptat jestli moc vadí když mám 2 kytky v jednom květináči ?

Kytky jsem přesadil když měli asi 4cm a teď už jsou vysoké asi 25cm a daří se jim opravdu výborně rostou strašně rychle a i vzhledově vypadají dobře možná je to kvalitní půdou. Ale podle mně by to těm kytkám nemělo vadit květináč je velký a kořeny by neměly být tak moc stísněné a budou mít dostatek všeho co by měla samotná kytka živiny a vodu.



Budou souperit o preziti,
nejde jen o kvetinac,
(mimochodem ten se mi zda maly i
na jednu kytku.) ale i o boj o svetlo.
Budes mit na jednom miste moc
listu a potom palic,
tudiz zvysis riziko, ze ti to zplesnivi.

Radim ti, presad tu malou co nejdriv,
dokud jeste nemaji velky koreny.

At se ti dari.

:sun:
12345
Tak já nevim řekl bych že kdybych jednu kytku ,odtrhnu od druhé tak uhynou na 90% obě protože vim jak jsou kořeny marihuany jemné a když kytky jsou celou dobu u sebe tak to bude neskutečně propletený a opravdu bych musel kytky od sebe odtrhnout a tim bych poškodil tak 50% kořenů obou kytek tak jak jsem říkal počkam až se ukáže pohlaví a kdyžtak bych jednu ustřihnul i když tu někdo psal že ,,mrtvé kořeny" mohou hnít tak je to lepší než poškodit zdravé kořeny.
Kocour
Tak proc se ptas,
kdyz si stejne nenechas poradit ??? :D
12345
citace:
Původní příspěvek od Kocour
Tak proc se ptas,
kdyz si stejne nenechas poradit ??? :D

:D Ja jenom chtěl slyšet váš názor. :D
growesweden
Dobrý den:)
Rozhodně rozesadit,tzn.každou do svýho kýblíku či do jámy.O Tom snad nemůže být pochyby,pane 12345.
Jen jestli nás nezkoušíte:)
Je to jen a jen na Vas 12345.Výsledek se dozvíte již brzy.Pěstu zdar!
Je možnost nechat obě,roztáhnout je co nejvíc od sebe až do postupného ohnutí vodorovně pokud je prostor.
kontrolu pohlaví není třeba zmiňovat,že?
a co takhle Soma a kalafasy ? ste vsichni nejak moc chytri se mi zda :))
1245 je ma blizko u sebe o tom zadna ..
12345: Neboj se toho a rozesaď je! Když se budeš snažit, tak přežijou obě dvě, žádnej problém :)
majkl2644
já jich tam měl v 1 květináči asi 20 z toho sem vyškubal 8 samců .. tyhle vypadaj ještě malý,tak by přesadit šli,ae neriskoval bych potrhání kořenů.. nic se neděje,porostou normálne.:)
RASTA-MAN
Ja sem mel jednou 2 kytky v kvetinaci a rostli hodne pomalu a zdalo se mi ze ta vetsi rostlina zatlacuje tu malou a tak se je rozesadil a slo to hodne videt,kytky se behem 2dnu znacne zlepsili
dogg128
ja som robil podobni pokus minuli rok 40l kibel 2krat sučky večia utlačala menšiu až pri kvetovej faze som došiel na to že to bolo zbitočné tu druhu rastlinku zničila totalne na koniec už nemala ani listy bol to totožni model a ta večia bola fakt pecka najlepši matroš čo som kedi vipestoval a ta druhá total shit na chut to skrabalo tak že som to daroval na mlieko .


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma