Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Nemoci Rostlin a Problémy

 
Krouceni vetvicek , nizké EC , vlhkost ?? - Klikni zde pro originální téma
Brise
Psal sem uz do fora "mas problem s listy,tak pis sem" , ale nejak zahadne zmizelo.Takze: z niceho nic se me zacly kroutit nektere vetvicky, vypada to dost nezdrave a nektere pak uvadaji.Vubec me nenapada, proc me to holky delaj.Zalevam vzdy kdyz je puda sucha a hnojim minimalne plagronem.Hlina je spatna, je z krtiny, ale zatim s ni problem nebyl.Uz v ni jsou 2 mesice, tak to snad hlinou neni.
Brise
help please
Brise
kytka krome par vetvicek vypada zdrave,teplem to taky nebude- zatim kazdy rok byly v poradku.Kvetinace maj kolem 5l a skudce to taky nema, leda v hline, ze by melo.Genetika je vyborna, mam ji kazdy rok a vzdycky spokojenost.Ted se me zacly kroutit vsechny kyticky.Vzdycky se skrouti vetev a pak pomalu zvadne.Z jedne kytky uz jsem ostrihal polovinu vetvi a stejne se to porad krouti.. jeste dodam tu celkovou fotku.
brise - bych řek že je jí prostě trochu vedro , to se spraví ... a i když byla takhle svěšená kytka dva dny tak se nic nestalo, zapršelo a bylo to : )
ostříhal? mno tim to nevyřešíš :teef: bych to neřešil , stačí zalívat
bubik
..ahoj Brise - me prijde ze je jenom malo hnojis na to ze jedes ve skleniku - jestli je mas v kvetinaci tak zkus jedny trochu nalozit a uvidis...
Brise
Ostrihal sem to proto, ze ty vetve nasledne zezloutly a pak zvadly,takze jediny reseni-pryc s nima.Myslim, ze tim teplem to neni, ale muzu zkusit zlepsit ventilaci.Jinak to hnojeni mozna reseni bude.Hnojim je dvakrat tydne alga bloomem 4ml/l, ale je to hnojivo na kvet, tak to mozna bude ta chybicka.Mam ho hodne a tak sem nechtel kupovat novy.Zkusim zvysit davku a uvidime co to udela :-)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma