Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

 
first secret indoor by -Caddy- - Klikni zde pro originální téma
-Caddy-
Ahoj, takže na začátek, po několikahodinovém brouzdání po tomto serveru jsem začal přemýšlet o nějakém tom indooru. Nikdy jsem nic takového nepěstval, ale zkušeností a rad už jsem myslím si pochytil dostatek. U kámoše na půdě jsme vyhrabali nějaký desky z dřevotřísky, které měly perfektní rozměry na box, takže následovala dost vtipná přeprava domů (scooter). Mám celkem dobře vybavenou dílnu a dřív jsem dělal radioelektroniku, atd., takže s konstrukcí nebyl probém, box je v utajené místnosti, o které většina lidí ani neví, že v baráku je, takaže na estetiku se nedbalo. Jako zdroj světla je použit 50W sodík z pouličního osvětlení, hold bezďáci vyrabovali tlumivky, zbytek tam zůstal ležet a doma se tlumivka našla. Pro kompaktnost jsem všechnu elektroniku pro výbojku nainstaloval do krabice od starého pc zdroje, takže nikde nic nevisí. Na přívod a odvod vzduchu jsou použity dva malé PC větráčky, stěny jsou pokryty folií určenou pro sítotisk (do boxu vlhkost propustí, ale ven ne). Osazenstvo je NO NAME model, který jsem dostal od kámoše. Na zahradě máme pár kytek(přes metr), tak jsme chtěli zkusit i indoor. On má out na svý zahradě, jelikož mají barák svůj a já jsem našel v paneláku starou místnost určenou pro uklízečku, vyměnil se zámek, atd. V místnosti byla absence zásuvky, proto jsem udělal menší "prasárnu" a připojil jsem kabely k objímce od žárovky a tudíž se i elektřina rozpočítá mezi všechny lidi v baráku. Myslím si, že při takto malém odběru nikdo nic nepozná, jelikož v baráku se svítí v jednom kuse a na každém patře je kolem 100W, tohle moje "pěstírna" odebere také. Rostlinky rostly dřív na balkoně, teď jsou již 11. den 12/12. Udělal sem fatální chybu a na zkoušku zastřích jen 1 kytku, dvě přerostly a zbytek se jakš takš dá. Až příjdu na to, jak sem dostat foto, dám je sem. Uvítám jakékoli rady a kritizace, z chyb se člověk učí :-). Zatím zdar;)
-Caddy-
Tak dnes se tedy pokusím přidat foto z cca 2. týdne květu.
-Caddy-
Teplota v boxu se ve dne pohybuje kolem 28 stupňů a v noci kolem 25 stupňů, v místnosti je stále teplo, jelikož jí procházejí stoupačky a různé potrubí.
Tady je pěkně vidět krabice od PC zdroje, v níž mám elektroniku pro sodík.
-Caddy-
Další kyti
-Caddy-
Zde je hezky vidět moje jediná rozvětvená kytka, kterou jsem zastříh bohužel jen na zkoušku a neudělal to na všech. Kyti je v boxu teprve dva dny, proto na ní nejsou vidět žádné známky květu.

Potřebval bych poradit, na téměř tři týdny jedeme na dovolenou a poteboval bych vyřešit nějaký automatický zavlažovací systém. Řešili jste již někdo takovýto problém?? Případně jak??
-Caddy-
V pozadí odtah a sodík..
-Caddy-
Tímto starým PC zdrojem napájím ventilátorky..
-Caddy-
Kyti pod normálním světlem .
-Caddy-
Box navenek.
kaktusx
Ahoj, 50w je dosť málo nie?...a k tomu ta výbojka už má za sebou asi dosť nasvietené keďže je z kandelávru. Inač to ale vyzerá celkom zaujimavo. Hnojíš niečim?
K tomu zavlažovaniu: neviem či Ti to pomôže ale raz som čítal v časopise pre záhradkarov že keď ideš na dovolenku tak stačí dať vedľa kvetináča nádobu s vodou, ponoriť do nej knôt a druhý koniec dať do hliny...takto by si ta hlina mala sama ťahať vodu...ale v praxi neviem ako to funguje.

PEACEandLOVE


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma