Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Nemoci Rostlin a Problémy

 
nepoznáte někdo o tohoto škůdce? ......jeste doladim Hlava - Klikni zde pro originální téma
Fiklipos
Čus, včera jsem na listech kytek objevil takový žlutý "cestičky", nevíte náhodou, jakej neřád to způsobuje?? Diks, Fiklipos.
Celller
Cau, podivej se sem, pouzivej hledani :) http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=1
Fiklipos
Bohužel jsem nic nenašel, tak fakt nevím :( kytky zkusím osprchovat, otrhám poškozený listy a vedle kytek zavěsím takový ty žlutý lepivý obdélníky, jestli víte, co tim myslim. Snad to pomůže...
CannabisForMan
Cau..Mám stejný problém jako kolega Filklipos..Myslím si že to neni od nějakýho živočicha..Žeby substrát nebo tak něco ? Díky
Slepec
CFM...hmm, tak to se pletes tohle od zivocicha na 100 brko je...zije tam takovej malej bboucek mezi vrchní a spodní stranou listu a vyzira vnitrni pletivo....to co vidite je vykousana cesticka...a pokud tam jeste ten tunelar je tak staci projet okem ty cestičky...vypada jako maly cerny flicek
luks
pokud se to rozsiruje tak zmackni konec te cesticky mezi nehty je po problemu. na kytkach sem je nasel 2 a hned byly zlikvidováni.
Celller
:D kazdopadne, pokud jeste nekvetes, nevim, jestli to mas na in, nebo na outdoor, muzes pouzit nejakou chemii, nejvic poskozene listy si spravne otrhal, ted muzes pouzit napr. pripravky jako je Talstar, Omite, davej pozor, je to chemie, at to nedychas.
CannabisForMan
Hele už je po problému :)..Ostříhal jsem kousky listů které byly postihnuti tim neřádem..A už je to O.K..Žádný cestičky nic..čisté lístečky :)
j0llyj0k3r
kdyby jste vazne hledali, najdete tohle http://grower.cz/forum/showthread.p...1856#post801856 myslim, ze je to dost vycerpavajici popis tohoto skudce.. zamknete to tu nekdo pls..


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma