Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

Stránky: 1 [2] 
Hawkeruv prvni out, terasa 2009 - Klikni zde pro originální téma
Aladin
Zdravím,no to moc nepotěší když máš hermáče, radši do toho investovat a pak máš dá se říci jistotu,ale co já vím,třeba bude dobré i tohle. Jinak to Rusáka jedu poprvé,jsem zvědav jaký bude,jeden už je skoro tři,ne li více dní v květu,druhý je pozadu. Ale je pravda,že nikdo z mých známých si na něj nestěžoval,tak snad budu spokojený.Kdyby si chtěl tak smažu.
hawker
V pohode, je to forum tak proc mazat prispevky:) Ja s nim byl spokojenej tak doufam, ze i tobe to vyjde dle predstav.:)
hawker
Takze se nam rozjela nova sezona a s ni novy grow report:) Nebudu zbytecne zasirat forum tudiz budu pokracovat v tomto threadu. Loni to nebylo kvalitativne nic moc, ale letos se mi podarilo sehnat rizky Master Kush tak to snad bude o necem jinym.....

Jako vzdy budou kytky v kvetinacich na terase, hlina bude mix klasickyho substratu na pelargonie a Biocuzz light mix s trochou dodatecnyho perlitu.

Co se tyce hnojiv tak na rust dostavaji Plagron Terra grow, protoze v obchode zrovna nemeli Alga grow:D Na kvet dostanou Alga bloom......Mozna pouvazuju o green sensation nebo necem podobnym, ale to je ve hvezdach, protoze si nejsem jistej ucinkem podle ohlasu zde na foru.

Rezy jsem poridil na zacatku kvetna, nechal je asi tyden trochu rozkorenit v mensich kvetinacich, ve kterych jsem je koupil a pote presadil do myho mixu a vetsich kvetinacu. Zalivam dle potreby, ale kdyz je hezky tak kazdej druhej den.

Probehlo i prvni zastrihnuti FIMem a do budoucna budu urcite opet ohybat, aby nebyly moc vysoky, ale opet spis takovej kerik:)

Nevim co vic dodat takze cus a budu prubezne doplnovat info....
ABORTED
ahoj,chtel jsem se jen zeptat kolik litru maj ty kvetinace?a hlinu si vypaloval nebo pekl v troube?
hawker
Cau, objem nevim, ale prumer je 30 cm a vysoky jsou asi 23...tak si objem muzes lehce dopocitat:)) Ale az budou vetsi a bude to dostatecne prokoreneny tak je presadim do nejvetsich co doma najdu, coz je 40 prumer a asi 30 vyska....Co se hliny tyce, tak zadny peceni ani vypalovani nevedu. Osobne si myslim, ze to neni potreba....(aspon pro moje ucely)
hawker
Po nejake dobe zas cas na mensi update:) Kytky rostou jako z vody(v dnesnich dnech obzvlast:) ) a delaji mi jen radost.....

Prakticky neni co psat, snad jen ze o vikendu budu mit konecne cas a kytky poohybam.....Par fotek pro predstavu jak to asi tak vypada..zduř:)
hawker
Hola, takze probehlo ohybani a zde je fotoreport:) Az na jednu vetvicku probehlo vse v poradku, svazal jsem ji a rek bych ze udela kolinko a bude v pohode...:)
hawker
Hej hola hospodo!:) Mensi update po tom co probehlo ohybani, vypada to, ze to kytkam prospelo, pac vypadaji paradne rek bych:) Akorat mi to neco napadlo, takze budu muset zjistit co to je a zahubit, zniciiiiit:) cuus
hawker
Hola, update po ohybani....myslim, ze nevypadaj nejhur, i ta nalomena se chytla v pohode:) Jen me to cosi zere, dela to takovy bily flicky, tecky tak uvidim co to je. Prolitnu forum a na neco prijdu, ale az bude cas:) Tak se kochejte, zduř:)
hawker
Zdravim, pisu to uz potreti tak doufam, ze tentokrat se to zobrazi:) Tak se "pokochejte" pohledem na to, co probehlo ohybani. Rek bych, ze dobry:) I ta nalomena je v pohode...Akorat me trapi nejaky skudce, dela takovy bily tecka jakoby tak mrknu na forum a neco s tim provedu....az bude cas teda:) zduř

P.S.: Takze fota mi sem proste vlozit nejdou, uz jsem to zkousel 4x a navic uz nemam..zkusim to pozdejc....
hawker
...
hawker
Hello,
tak kytkam se dari dobre rek bych, vcera jsem otevrel lahvinku Alga Bloom tak snad se to nejako projevi na rychlosti a kvalite kvetu:) Jinak zda se mi , ze akorat zacinaji ukazovat pohlavi(tentokrat zadni hermaci). Skudci me uz netrapi a kytky jsou uz presazeny do velkych kvetinacu a poohybany do finalni podoby....snad uz nebudou moc rust, protoze v prumeru maji 130cm a na vysku 80cm a je to na hranici co si muzu dovolit...pekne voni uz ted takze si nedokazu predstavit jak budou vonet az to nakvete naplno:) howgh
hawker
Takze nic, tenhle thread koncim, nejdou me sem davat fotky takze je to uplne zbytecny sem neco psat. Admin taky nevi a na foru taky nikdo nevi..cus
DaGanjahMan
peace.řekl bych že to bylo formátem fotek..

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma