Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Magazín > Náměty a Ohlasy

 
strach ma velky oci - Klikni zde pro originální téma
Lina
Chodim na grower uz peknou chvili a da se rict,ze si pamatuju megakarmare,kdy meli jen jednu usmolenou tecku.Nebylo tu ani tolik lidicek a at se vzteka kdo chce a jak chce a ja vim,ze to W. schodis do kanalu,hodne se od dob zacatku zmenilo.Drive otevreny G se najednou stal servrem,kde se nachazeji dve skupiny lidi.Ti co ho spravuji a diky teckam pod prezdivkou jsou v mnohych ocich bohove a druha skupina jsou ti,kteri se jim mozna chteji vyrovnat a proto zakladaji nesmyslne debaty,diky jimz si chteji karmu doplnit a zviditelnit se.Rikala jsem dve,ale oni jsou tu tri.Jsou tu totiz taky lidicky,kteri sem chodi pro info,protoze maji se vsema tady jeden konicek a tim je pestovani one rostliny a u nekoho je pestovani mnohem vetsi konicek,nez samotne huleni.Chteji vsak zustat v pozadi a nemaji vubec chut se kdekoli registrovat<poskytnout o sobe pravdive,nebo lzive udaje>.
Po dlouhy dobe,kdy jsem to tady sledovala,jsem se rozhodla zaregistrovat se a opatrit si nejaky slusny model,nebot pestovani pochybnych semen se leckdy miji ucinkem a navic cekani na to, kolik z toho bude bab a kolik hosanu me uz nebavi.
Napsala jsem tedy jednomu renomovanemu v teto veci a zprvu se zdalo,ze neni problem.Probehla korespondence,cosi bylo slibeno,ale kdyz prisel cas,dotycny mlci.......
Napsala jsem tedy druhemu,o kom vim,ze by mi mohl pomoc a jeho prvni reakce byla,"kdo ze ja to vlastne jsem".O.K. dostal inf. co mel a nahle je i tenhle cl. nezvestny.
A ted se dostavam k tomu,co mam celou dobu na mysli,nejsi v KOMUNITE vyvolenych,nebo si tu jen kratce a tim se stavas NEDUVERYHODNYM.
Chapu,ze maj tyhle lidicky strach,abych treba nebyla od policie,pak at se ale zamyslej nad tematama,ktery tu leckdy sami zridej,viz tema ICQ atd.
Budu-li policajt,budu posilat tolik prispevku,fotek,zazitku a postupne se vtirnu do prizne,ye nikomu y vas neprijde divny,ze si nejaky rizky objednavam.
Mrzi me,ze jsem neco takoveho musela napsat,ale dost me to tu zklamalo.
dexmon
teda ja musim rict ze nektere z genetik co mi rostou mam prave od jednoho "renomovaneho" cloveka odsud a to bylo v dobe kdy jsem mel par prispevku a byl jsem vlastne novy, ale tomu cloveku to pranic nevadilo a rizky mi poskytnul...na druhou stranu jsou tady lide...tedy minimalne jeden ktery pise lidem s malo prispevky at se vrati az jich budou mit vic. to je pro me dost nepochopitelny, jako by smeckar, polda nebo koho se boji, nemohl nahonit prispevky picovinama jako K+ a podobne...rek bych ze je lepsi jeden poradnej prispevek nez sto dementnich, ale to holt nektery lidi nezajima...dalo byse rici...jejich problem...;) rozumny lidi se vzdycanky najdou :D
oton
milá holka, já se těm lidem vůbec nedivim, a nechápu tě, internet je tak strašně anonimní, že prostě nikdo neví kdo ty nebo já můžu bejt, a prostě to kolik máš příspěvků a jestli tady třeba s někym komunikuješ delší dobu je jediná věc čeho se můžou lidi chytit, když tady funguješ delší dobu, podezření, že jsi bengo se asi sníží, zatim se furt pohybujeme jednou nohou na nelegální půdě a tak se prostě opatrnosti ostatních nedivím, nevidim v tom nic zlýho prostě lidi sou opatrný a já kdybych měl dát řízky (kdybych je měl) někomu kdo tady má jeden příspěvek tak nevim, prostě bych se bál kdo to je a co kdyby, chápeš?! tim netvrdim, že někdo kdo má jeden příspěvek je nedůvěryhodnej nebo tu nemá co dělat, ba naopak, někoho prostě nebaví psát každej den něco, chce si tady spíš počíst nebo něco zjistit

jak jsi napsala, že většina těch co maj hodně příspěvků je naháněj kravinama jen aby je měly a taky karmy, tak je možný, že jsou tady takový, ale za sebe ti můžu říct, že mi je jedno jestli mám příspěvků 10 nebo 1000 a kolik mám karmy(na tom muj život nestojí), kvuli tomu sem rozhodně nepíšu! prostě si rád pokecám s lidma co je pěstování baví a co tomu ruzuměj, a jestli je to špatný tak ať mě šéf vyhodí z groweru, doufám že to už trochu chápeš

tim nechci nikoho omlouvat a rozhodně né někoho kdo nejdřív slibuje a pak se cuká
Kvetak
Ono je to tak trochu i logické, že radši něco vezmeš od člověka, který má hodně karmy-dyť jí musí taky za něco dostat-stačí si přečíst nějaké příspěvky a z toho usoudit jestli to není banda několika policistů, kteří po sobě házejí karmou jako hrachem. Teda je fakt, že tohle je takové divné, ale máš takový pocit, že to je někdo od koho si můžeš bez problémů cokoli koupit (dostat), ale je taky fakt, že to může být třeba polda, i když má z karmy ušitý kabát.
Já teda nekupuji tímhle způsobem, byť jsem měl nedávno silné nutkání-a to je myslím taky způsob jak tenhle problém řešit-nic neobjednávat=žádné problémy=>nebudeš mít sice žádné extra modely, ale taky nebudeš mít klepeta na rukou.
Ale je fakt, že i kdybych něco takhle kupoval, tak bych si to nekoupil od člověka s 1 příspěvkem-já se prostě bojím a hledal bych věc o kterou bych se mohl opřít a to je v tomhle případě karma, i když je to bod ze skla, o které se mohu pěkně pořezat.
tofi
poctivě sem si přečet všechny příspěvky a mám z toho tři dojmy .

DOjem 1. že Lina má pravdu a tak trochu ve mě možná něco takovýho taky přemejšlelo jen sem to neuměl zformulovat

DOjem 2. řízky si šéfuj od kámošů nebo aspoň od lidí z masa a kostí (ne že by zdejší komunita nebyla) který znáš.

DOjem 3. krášně ste tady popsaly váš způsob myšlení, nota bene návod jak se mezi nás má vetřít potenciální flojd

to je asi tak všechno ...
Lina
Mas milej Tofi naprostou pravdu,akorat s tema rizkama od lidi z masa a kosti to nejde,tady maj vsici semena co kde kdo vysasil.
to OTON a KVETAK : no hosi,chtela bych byt u policie,mit proti sobe takovy lidi jako jste vy,ale nic ve zlym,kazdej ma na vec svuj nazor.
snark
Krásná ukázka dialektiky názorů. Ačkoliv je GROWER naprosto specifická sociální skupina - funguje na základě podobných zákonitostí jako ostatní. Z jednoho úhlu pohledu je dvěstě až třista pozitivních ocenění přispěvatele odpovídající protihodnotou za kvalitní (předpokládám, doufám) materiál. Z druhého úhlu je to zjevná a ponižující ostrakizace novějších členů a těch kdo přispívají méně.
Good Luck
Snarky
p.s. co se týká floydů - koupě řízků by mohla být považována za trestný čin (maximálně ve stadiu přípravy) jen s vypětím všech sil příslušného policejního rady.
Lina
Zacinajici nemuzou ziskat nikterak valne hodnoty karmy,jelikoz tu uz bylo vse receno a tezko nekdo prijde s necim prevratne novym,za co sklidi zavratnou karmasumu.Tak si myslim,ze se karma v tyhle dobe trosku miji ucinkem.
snuff
Jo plne souhlasim s linou!!!S toou karmou taky.JAk ji vlaste zacinajici mohou ziskat??Dost tezko!!!Chodil jsem sem driv pod jinou prezdivkou a ted kdyz sem se po nejakym case vratil mezi growery pod jinou..karma chybi...a nejen ta...
budvar
Začínající přijde ke karmě velmi snadno...............fotkami svojí skříně
Piskot
Mila Lino

Chapu tvoji situaci,ale ty se snaz pochopit situaci tech kluku.Vsechno to o cem pises neni problem groweru ale problem zakonu.Ty si myslis,ze kdyby sme vsichni co tady jsme zily v Holandsku a schazeli jsme se na Grower.nl ze by ti nikdo neposkytl rizky?Ja myslim,ze naopak by sis mohla vybirat.Bez ohledu na pocet tvych prispevku a na pocet karmy.Kluci se jen chrani a maji trochu strach.Copak to je tak tezke pochopit?
To prece neni o tom,ze ty mas malo karmy tak tim padem nemas pravo nakoupit rizky nebo semena.To rozhodne ne.
Hele vsichni ti co by ti mohli poskytnout rizky nemaji strach o samotne rizky.Za ty by je snad nikdo nezaviral,ale kdyz spocitas dve a dve dohromady tak zjistis,ze vsichni ti kteri maji moznost rizkovat musi mit prece z ceho ne?Kdyz ti da nekdo rizek tak musi mit doma matku a tim padem i skrin.Tudiz kdyby si byla policajt (coz urcite nejsi) tak by stacilo ziskat adresu "rizkare" a potom jen u neho zazvonit.A "velke dopadeni" je tady.Kdyz se podivas do Galerie na thread Pestovali marihuanu na namesti tak uvidis jak pet policajtu dela zasah na dvaceticentimetrovou chuderku rostlinku a delaji z toho halo.Tak nedej boze kdyz prijdou k "rizkarovi" kterej ma doma deset nadhernych samic v plnym kvetu a dalsich pet rostlin ususenych v komore.Prave toho se vsichni boji.Chapes?
Takze to neni az tak o zasluhach na Groweru ale spis o stupidnich zakonech ktery omezuji lidskou svobodu.A v tom je celej problem.
Nicmene zkousej to dal a urcite se s nekym domluvis.Napis mu do PM dopis jak se veci maji.Poskytni svoje cislo na mobil jestli se nebojis :D a on se urcite nekdo ozve.
Good Luck a nenervuj se skodi to zdravi.Pestitelky jsou u nas vzacnosti a nechceme o ne prijit.

Jo a jeste posilam K+ at se ti ta cesta k duveryhodnosti :D ukrati.Mimochodem uz sem ti dnes jedno dal myslim,ze v Kanale nebo v Kurarne ted nevim.


[Edited by Piskot on 24-07-2002 at 12:28 PM]
snark
to: Budvar
No řek bych že na to aby sem dal člověk fotky svojí skříně musí bejt povaha. Konkrétně mě to sere už od tý doby co sem se sem zaregistroval - co by mohlo bejt lepšího než se pomasírovat s industriální krasavicí a zelenejma modelkama - je jasný že to přidá renomé a váhu názorům. Ukázaná prostě platí. V podstatě každej sere na to jestli někdo dělá lahodu po který se omdlívá - ta se přes drát ochutnat nedá. Malej problém je akorát v tom někdo to může cítit že to je jako vyvěsit na nástěnku sebebonz. Naštěstí čert to vem.
Good Luck
Snarky
tofi
K+ to piskot líp bych to asi zformulovat neuměl, s těma fotkama mě mrzí, že sem nesehnal nějakej fér foťák s objetkivem na makro foto,poněvadž jsem ve čtvrtek sklidil :( ...příště
Al-Ban
Snarku, ty jsi jeden z případů, kterej nemusí mít kytky v galerce a každej stejně ví, že tohle řemeslo mistrně ovládáš ;).

Jinak musím Piškota taky pochválit, už jenom čekám, kdy se ti pod nickem objeví ten ombudsman :wink:.
oton
to Piskot: chlape napsal si to opravdu krástě a přesně tak jak to je, K+

to lina: přeju ti to samý jako Piskot, kterej nám všem mimochodem předvedl jak se dá zaručeně a oprávněně sehnat karma, protože nepsal žádný kraviny, tak že jestli ti o tu karmu jde, drž se v jeho stopách :)
snark
to Al Ban:
Tak bych řek že byste si tu chválu měli schovávat pro někoho kdo si to fakt zaslouží - třeba Viridis - od toho se mám konkrétně ohledně elektriky eště dost co učit.
Díky a Good Luck
Snarkie

[Edited by snark on 25-07-2002 at 03:11 PM]
oton
to Snark: no jestli si myslíš že to co napsal Piskot nezaslouží chválu tak se dle mě mýlíš, ale to je jen muj názor, a nikdo tim přece neznevažoval přínos jinejch a zvlášť viridise pro naší komunitu, nějak sem nepochopil co si chtěl vlastně říct!?
Al-Ban
Otone, přečti si to ještě jednou ;). Podle mě snark ve své skromnosti nepřijal chválu na svou hlavu. Jinak viridis je samozřejmě taky machr a co se týče elektiky, tak se od něj můžu hodně učit i já a to jsem elektrikář (ale mizernej) :wink:.
Protože pokud vím, tak viridis elektrikář jako takovej ani snad není. Je to jen jeho koníček. Nebo se pletu?
snark
to Oton a Al-Ban
Jejky jejky - celý to vznikl tak, že sem čet postík od Al-Bana a než sem napsal co sem napsal tak sem se stihnul ještě nažrat, dát si cígo a vysrat se - v mezidobí ovšem stihnul Oton napsat svůj příspěvek a protože sem neaktualizoval vůbec sem o něm nevěděl - pak sem napsal to co sem napsal - postnu to - a vidim že to vypadá blbě - tak sem to editnul jako že to je reakce na Al-Banovo přípodotek - a řek bych že v mezičase když sem to editoval (a dával si sváču a cígo č. 2) tak Oton napsal to s tim že jako denunciuju Piškota (což mě ani ve snu nenapadlo) - takže doufam že zatimco to píšu nepostne nikdo zase něco abych nevypadal jako total kokot a přeju všem zůčastněným
Good Luck
Snarky
p.s.
to už je skoro off topic - aby mě s tim admini nevyhodili do Kanálu
Piskot
Snarku ty ses spravnej typek :D

to Oton & Al-banek & Tofi

Dekuji kluci za chvalu.Ale ve vsi skromnosti jsem se jenom snazil uvest na pravou miru to cele nedorozumeni.Ale jsem moc rad,ze se Vam to tak libilo.

No nic tak sme se kluci navzajem pochvalili poplacali po zadech ale uplne sme od same radosti a dojeti zapomneli na Linu :D:D:D Tenhle thread je jeji.

Liiiiinooooo jeste se porad na nas zlobis?Tak uz se nezlob a radsi nekoho pozadej o rizky.Ja uz se strasne tesim kdy uz konecne uvidim v Galerii holcici thread a krasny fotky v nem.Z toho bych mel opravdu velkou radost.To se hned tak nevidi.Nejakou BlueBerry nebo Bubble Gum oroseny krystalama.A to vsechno holcici prace.No to bych vazne koukal :eek: a pravdepodobne bych takove slecne napsal do PM,ze kvuli ni udelam cokoliv na svete,ale ze ji chci za kazdou cenu za manzelku :D:D:D:D:D

Jo mimochodem nevite jestli uz tady nejakej takovej girlthread nahodou nekdy nebyl?Ja v te Galerii zas tak zbehlej nejsem.To by me moc zajimalo.Nebo ze by mela Lina premieru?
Vim,ze na Groweru je par holek ale fotky v Galerce asi nemaji ze?
oton
to snark: jo snarku tak to promiň, je to nedorozumění jak povídáš, tak že tu je moje omluva!

to piskot: jo určitě je tu jeden holčičí thread v galerii, teď mi vypadlo jak se ona pěstitelka jmenuje, ale je to tam, o ostatních nevim, opravdu by to chtělo víc děvčat mezi námi :)

[Edited by oton on 25-07-2002 at 06:57 PM]
Al-Ban
Piškote promiň, ale nemohl jsem si pomoct :). Tady máš jeden ten dívčí thread v galerce. Možná budeš mít jakýsi pocit deja vu ;).
http://grower.cz/forum/showthre...57&pagenumber=1

Jinak, abych se taky vyjádřil k tématu (omlouvám se, Lino). Moc rád bych ti poskytl nějaké řízky, ale bohužel nevlastním žádnou matku a tudíž ani řízky :(. Jedu jen ze semínek a možná se mi teď podařilo opylit skunk#1 skunkem#1, takže pokud by byly semínka, tak ti klidně nějaký pošlu, jestli budeš mít zájem. Ale až na podzim, nevadí?
virus
jo rek bych ze na holku je to moc fayn:)
Nazdárek komunito,
na serveri su registrované IP adresy členov, návstevníkov a registrovaných členov. V prípade záujmu kohokoľvek s príslušnymi kompetenciami (nie su velké) sa da dostať k databáze IP. A to je smutné, no je to ešte nič. Skúste si v nejakom vyhľadávači nájsť heslo ECHELON.
snehulak
To je uplne jedno jestli tu ta IP je nebo neni.Jestli bude nekdo kompetentni chtit se podivat z jakych IP tu lide prispevuji tak si to zjisti tak jako tak.A co ja tu chodim z prace a kdyz na to nekdo prijde no tak prijde.S tim echeleonem to taky nebude az tak zhave.Ale muzem ho vyzkouset. BOMB, NEW YORK, VIRUS, EBOLA, ANTRAX :) Me sere spis to , ze je u vlady takova kokotska vlada s krestanskymi demokraty, kteri budou brzdit jakekoliv liberalni zakony .ach jo .

viridis
2 fucker, snehulak: podle toho co pravil Deu nekdy v qetnu (MMM), se logy na G. neuchovavaji.

2 oton, Al-Ban, Piskot: pestitelek je docela dost... az se divim. Ale schovavaji se. A mlcej. Podivne. Podivne ?

4 Piskot:
citace:
pravdepodobne bych takove slecne napsal do PM,ze kvuli ni udelam cokoliv na svete,ale ze ji chci za kazdou cenu
Opravdu ? Jako kolega Ti radim, zedituj to (alespon zdurazni to "pravdepodobne"). Co kdyby Te nektera chytla za .... slovo. :sun:

2 snark: mas pravdu, elektrikar nejsem ani jsem nebyl. Dokonce nemam ani prislusny firman ci vzdelani. Prozradim vam tajemstvi, nerozkecat ! Uplne puvodne jsem chemik.

2 oton:
citace:
...přínos jinejch a zvlášť viridise...
Proc mi to delas, kamarade ? Muj prinos je zde nepatrny. Pokud to posuzujes podle tech zelenych bobku, nemyslim si, ze by byly nejak zvlast relevantni. Tohle proste neni server o elektrice, takze ty bobky tam mam vlastne neopravnene. Vsimni si napriklad, ze tady nemam ani jednu fotku. ;)

2 Lina: Sorry za zabrani mista a offt. Jestli mas zajem, napis mi do PM, neni boha, ze by se to nejak nezaonacilo .... ;)
--------------------------------------------------------------------

A snazte se pochopit motivy jednani druhych, namisto abyste je jako nasi zakonodarci potirali do posledni kapky krve. Ovsem tech druhych. ;)
Niekde v reflexe som čítal, že u Vás je podaný návrh zákona o povinnom podávaní informácii o návštevách stránok. Oháňajú sa práve terorizmom... smutné, policajný štát. Všetci budeme hlboký UNDERGROUND.

OK, to že zistí IP mi je tiež jedno. No nie je mi jedno, keď mi potom doma vykopnú dvere, pretože nič iné na mňa nebudú mať. Ak sa človek stane nepohodlným... U nás (SK) to platí dvojnásob, uvidíme ako dopadnú voľby. SDA dokonca ohlasovala dekriminalizáciu! Myslím, že to je len hon na voličov, asi z toho prd bude.
Koblihostrom
zdravím Lino poslal jsem ti pm.semínka ještě jsou,zhathííím
nobody4
.

[Edited by nobody4 on 03-09-2002 at 08:31 PM]
nobody4
citace:
Původní příspěvek od nobody4
Mno lina má úplně pravdu. Co se karmy týče, zabrazuje spíš, jak moc se kdo podílel na vkládání potřebných příspěvků. Ale nemá nic společnýho s tim jakej je kdo pěstitel. Jelikož jak už bylo řečeno, většina podstatných věcí už bylo řečeno a ostatní jsou už jen místní úpravy a help for growers.
Co se důvěryhodnosti týče je to s karmou taky k ničemu. Jedna z mála věcí jsou foto, ale to taky nikdo neví s jistotou, že jsou tvoje.
Když tě budou chtít dostat, dostanou tě. Ale myslim, že maj důležitější věci na práci. Co se marihuany týče myslim, že jdou jen po dealerech a lidech co hulí s "dětma". Nebo hulí zbytečně moc provokativně a okatě. Maximálně ještě po velkopěstitelích. Ale to se mi až tak nezdá (usuzuji z toho megapole co jsem předloni viděl na moravě). Tak 100m za vesničkou bylo tak dvouhektarový pole, plně funkčního modelu. Místní kolem chodili. My pobíhali kolem a radovali se, že jsme nic podobnýho nikdy neviděli (žádná technika plno srtomů kolem 4m) až jsme si všimli, že nás pozorují dvě tak 14tileté holky a smějí se nám. Vzali jsme si z těch stovek kytek, každej pár paliček a jeli jsme dál(Tý vole to vyznělo jako by jsme si vzali vzorek z každý kytky, tak to né, jen pár paliček z kraje a stejně myslim, že by na uskladnění nestačila průměrná stodola, takže na pár špeků, to se nedá považovat za krádež a anikomu to nemohlo vadit). Modely byli oprcaný, ale ani se nedivim, že to v takovýmhle množství neuhlídali. Zodpvědně můžu říct, že ani k jedný z uváděných skupin nepatřím a proto v noci klidně spim.
4 lida: stačí juknout do bazárku či na thread pěstitelé a jejich modely, napsat PM.
N4


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma