Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Léčitelství

 
Bolest kolenou a astma - rada? - Klikni zde pro originální téma
autobuz
Ahoj, mam problemy s koleny. Jedno mam po operaci a druhe me zlobi vic a vic. Jakym zpusobem mohu marihuanu pouzivat? Myslim tim co je lepsi, odvary, mast nebo olej?
Tak trpim alergii a astmatem, chci vyjit schody, rozbehnout se za autobusem,ale nemuzu protoze se hodne zadycham a pak hodinu lapam po dechu a nebo musim pouzit dychadlo - ktere nerad pouzivam, mam dve a v jednom jsou vice mene jen kortikoidy a v druhem to same, jen jsou tam jeste nejake dalsi veci.

Mohl bych Vas znale lecitele poprosit o radu co a jak dobre pouzivat?? Diky moc
loeX
Astma je neschopnost dýchat sám za sebe. Ta věta je divná, nevím jestli pochopíš jak to myslim, ale je pravdivá. Já sám sem astmatik, ale de to ovlivnit. Co se týče fyzické záteže tak dneska zvládám vše bez problémů a to sem se jako malej dusil hodně často. Pokud možno doporučuji inhalovat marihuanu pouze pomocí vaporizéru. Sám jsem hulil 5 let a rozhodně to stavu plic neprospělo(ani sem to nečekal:D).

Co se týče kolen záleží asi co s nima konkrétně máš, s tím zkušenost žádnou nemám, ale rozhodně bych zkusil mast a mazat a mazat....pokud zjistíš kladné výsledky tak se ozvy, protože přítelkyně trpí také na kolena, že bych jí nějakou mast taktéž vyrobil..
autobuz
ok diky za info.

Pokud ma nekdo dalsi rady... tak prosim piste.. ;)
breb
Kolena mast osobně schody strašnej problem po měsici mazání se dají vyběhnout.
PL3V3L
Nejsem sem si na sto pro jistej, ale na kolena a klouby vůbec se děla odvar z kořene konopí......:)
breb
Kořeny zatím nejsou ale mastička potlačí bolest na 15 až 18 hodin
takže naprostá spokojenost. V mém věku už to lepší nebude a dáli pan doufám,zě snad ani horší.Přesto dík za radu a jak budou kořeny vyskouším.
PL3V3L
ja se ti na to radši ještě podívám do literatury ,ale to, že na klouby kořen to vím 100pro....
breb
sem patral a našel tohle:Větší hrst kořenů konopí (čerstvé nebo sušené předem namočené 30 minut ve vlažné vodě) se naseká na malé kousky, zalije 1 litrem vody, přidá se lžička oleje a 15 minut povaří v tlakovém hrnci. Pro zevní použití je možno přidat lžičku rozdrceného kořene kostivalu.

Odvar z kořene konopí se pije proti bolestem při revmatismu, artróze, pakostnici, rozpouští zatvrdlé kostní tekutiny v kloubech, pomáhá při bolestech kyčlí, při bolestech a smršťování šlach a jejich zánětech.

Zevně se odvar z kořene používá na koupele pro změkčení zatvrdlé kůže a na obklady při obdobných obtížích jako ve formě nápoje. V odvaru namočené plátno se vyždímá a pokryje uvařenými kořeny. Obklad se přiloží na postižené místo, převáže suchým ručníkem a nechá se působit nejlépe přes noc.
Hy3nA
jojo, o kořenu jsem taky někdě četl,ale dokud není, tak i ta mast by mohla posloužit..no rozhodně neuškodí žeano..:)
kamill
kolena z trochu jiného soudku:
je to zhruba tak, že: kotníky = ledviny
kolena = játra

promítají se tam ještě dráhy slinivky a trochu žaludku. Všechny tyto orgány čistit bylinkami a to by v tom byl čert, aby to nepomohlo :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma