Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Hnojivá BIOCANNA - dávkovanie - Klikni zde pro originální téma
Antitalent
Čaute všetci,

nemáte niekto skúsenosti s týmto hnojivom pls? V návode na obale od BIO Vega je popísané dávkovanie 40 ml na 10 l, no podľa cultivation schedule na ich webe to má byť len 20 ml na 10 l.

Edit:
Tak našiel som ešte ďalší cultivation schedule na toto hnojivo, tiež na webe producenta, ale tentokrát som vybral ako svoju zem UK. Tu uvádzajú 15 ml prvý týždeň, potom zvýšiť na 25 ml. Asi sa budem držať tohto. Ak by ste niekto mali skúsenosť s týmto hnojivom, budem rád, ak sa o ňu podelíte :whisperer :)
Zdar
b-s-h
Začínám s těmadle hnojkama, mám od nich celý komplet. Jaké máš zatím zkušenosti? Mám i hlínu canna profesional. Tak doufám že budu 100% bio :)
Antitalent
Zdar.
Začínal som s nimi a mal som v pláne vyskúšať i ďalšie značky, ale som s nimi tak spokojný, že nemám potrebu testovať iné (momentálne s nimi fičím 3. kolo).

Dávkujem približne podľa kalkulátoru na stránke http://www.canna-cz.com/wrapper/1 . Kvetový stimulátor používam len 1-2 krát za celú dobu kvetu, 1. krát asi týždeň po prepnutí, posledne som ho pridal i keď som dohnojoval P/K-ačkom, ale inak ho nedávam. Je dosť drahý a až tak zásadný nebude.

Hlinu som už vyskúšal rôznu, vždy to bolo bez problémov (dokonca i v obyčajnom záhradnom substráte). Flushing dávam 1 týždeň pred koncom. Až na jeden model (zo 4) som bol s chuťou húlenia vždy úplne spokojný.

Takže za seba môžem doporučiť:).


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma