Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
laboratoř na zpracování marihuany :) - Klikni zde pro originální téma
chobot
Ucteme zemerele kyti smutecnim jointem :mad:.

http://www.flashnews.cz/index.php3?...ailclanku=53404

chobot
Kylik
teda ale fakt zily nerve! Sorrac, ale dealeri sou bez rozdilu kurvy a kurvama zustanou! Dyby nekomu vyhorel malej utulnej pokojicek plnej krasnych travickovejch stromecku, tak bych mozna i ukap slzu, ale tohle...
Ondrash
2 kylik

no on někdo pěstovat musí pro ty kteří jenom kupujou.
A ty člověče jsi někdy koupil ? Nebo jenom pěstuješ či žiješ z darů svých kamarádů ?

Já osobně jednou na vojně, ale jinak už bych to neudělal co mi vyroste to si zhulím. Ale každý to tak neudělá, protože nemá tu možnost.

Jinak ale souhlas že to jsou kurvy, ale jako ve všem: v každém oboru se najde nějaká kurva.

PS: Ta laboratoř je brutal :D:D:D.. mají ode mně karmu- za blbost :)
chobot
Jasne, tohle uz se tady mnohokrat probiralo. Osobne mi nevadi, kdyz nekdo pestuje na kseft. Nemyslim, ze kazdy, kdo si pestovanim (pri)vydelava musi bejt nutne kurva. Kurvy se podle me vyskytuji predevsim o kousek dal v distribucnim retezci. Ale kdyz ma pak nekdo problemy se zakonem - nemuze se moc divit.

Ale psal sem, ze je mi lito kytek. Kyti sou kyti a pestitele si nevybiraj.

chobot
Graetar
Náhoda pomohla policistům na Valašsku odhalit drogovou laboratoř na zpracování ethanolu. Objekt na Bystřicce v okrese Vsetín, ve kterém laboratoř fungovala, totiž v noci na čtvrtek zachvátil požár.

VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ 18. července 2002 -- Příčinou požáru byla podle mluvčího krajských hasičů Františka Vaška exploze neodborně zařízené destilační kolony. "Oheň poškodil strop a část střechy. Škoda byla vyčíslena na 20 tisíc korun," uvedl Vaško. Překvapení hasiči ihned zalarmovali policisty. Těm se z trosek objektu podařilo zajistit ještě několik stovek kilogramů švestek a část zařízení na jejich šlechtění a zpracování.

Inspiroval se v cizině
"Laboratoř byla umístěna v dřevěném objektu, který patřil 28letému muži z Valašského Meziříčí. Ten bydlel u své babičky v domku, který s laboratoří sousedil," řekl šéf kriminalistů a vyšetřovatelů policejního ředitelství okresu Vsetín Josef Kubík. Muži hrozí obvinění z trestného činu nedovolené výroby a držení omamných a psychotropních látek. Ten přiznal, že celé zařízení koupil a dovezl z Francie, kde je destilace ethanolu legální.

Graetar :D :smoker: ;)


[Edited by Graetar on 19-07-2002 at 02:47 PM]
T-MaN
hihihi tak to by zmysel - narozdiel od orig.clanku - DAVALO. Laboratorium na spracovanie marihuany?! Jaka absurdita. Potom sa necudujem, ze si kopa tupcov mysli, ze sa marihuana picha do zil (fakt neprehanam) a teda, ze je to to iste jak herak a jeho pribuzni.

oo, tak toto je super, bolo to v ohlasoch na ten clanok. pre tych, co ich necitali alebo si to nevsimli:
http://matt.jinak.cz/flytojoint/komix.htm

[Edited by T-MaN on 19-07-2002 at 06:38 PM]
drinker hulič
kylik: hele kde se pise ze to potom dyloval? Hm? jenom proto ze ty *kurvy* policajtsky reknou ze to byla laborator? byl to treba normalni sklenik, podivej se do galerie, tam najdes i od takovejch kapacit jako je walhalla nebo viridis a dalsi takovy zarizeni a tolik kytek, ze by na to vsichni rekli tovarna na marihuanu a pritom neprodavaj. priste si to radsi poradne precti. ten chlapek taky moh bejt odsud z groweru, a ted uz na nas mysli z male utulne celicky, plne nadrzenych kriminalniku... ukapnes slzu?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma