Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Dvěstěpade poprvé - Klikni zde pro originální téma
Parapa
Zdravím všechny vyznavače slunce ať už toho nad hlavama nebo toho umělého ve skříních. Tenhle web mě inspiroval natolik ,že jsem se po dlouhé době rozhodl pro vlastní produkci jak domácí tak venkovní.

Teď už info o mém boxu.
rozměry: 55x 45x 100
Odtah : 2x sunon
přítah :1x PC větrák + jeden větší pasivní naproti
slunce: 250 GIB FLOWER SPECTRE
stříbrná fólie s perfektním odrazem světla.
( používá se pro tepelné a
světelné izolace citlivého zboží na lodích)
hnůj: Plagron Grow, Bloom, Phitamin,
Green Sensation
osídnenstvo: 4x White Widow, 2x no name ale už jako mimina se hezky větvily tak jsem se rozhod je nechat in. Zbytek sazenic šel ven.
Svoje mimina jsem nefotil od začátku, protože jsem neměl tu potřebu se o svoji zelenou horečku s nikým dělit :OD, ale určitě se může hodit dobrá rada a trefná kritika starších a zkušenějších.
Info o zvlhčování, dalších drobnostech a překážkách, na které jsem narazil během stavby skříně vypustím v dalším štěku. Dnes nahodím fota asi z 10 dne pod lampou 16/8
Tak zatím.
čau
periodu 16/8 sem používal taky. některý odrůdy můžou bejt hodně citlivý a můžou se ukázat nějaký chloupky v kombinaci se stresem ale prakticky to nebude mít žádnej vliv páč stejně přepínat budeš

55x45 neni moc velkej prostor - nemáš šanci udělat si ideálně třeba 70x60 s tim že nějaký místo zabere zvlhčovačka/cokoliv jinýho

odtah 2x sunon? jak to máš zapojený? plus ta velká přítahová díra - snad tudy nejde světlo protože by to bylo přímo na kytky

jak se chová ten noname? neni to nějaká sativka ? abys tam neměl bordel 4 indiky nižší a dvě vytáhlý koštata třeba

goodl luck
Parapa
Ta velká díra, byla původně na větrák, ale po změření teploty a všech ostatních elementů stačí když ji nechám pasiv. Žádné světlo dovnitř nejde....ta díra směřuje přímo pod topení takže je maximálně stíněná Teplotu mám ideální 24-27 a vhkost byla okolo 70% taď už to držím okolo 50 % To s tou periodou je kix v textu (moje chyba) samozřejmě jedu 18 na 6 :). Jinak ty nonamy se hodně větvili a drželi nízko tak to vypadá že to jsou Indiky a podle preflowers to vypadá že to jsou holky. V současnosti se velikost kytek pomalu srovnává takže z nějaké paseky nemám strach. Díky za první koment
Majkyn
asi bych bejt tebou zasadil každou kytku do vlastního květináče, tyhle kytky se neradi dělí o půdu :)
Parapa
Ty malé kousky co jsou k vidění už jsou pryč....byly tam jen na předpěst ven. Teď mají holky květníky samy pro sebe
Parapa
Dneska jsem udělal nějaké fota. Skříň prošla nějakýma úpravama. Nainstaloval jsem pacháče ..... vyměnil větráky z Sunnonů na Malé trubkové Eura.
Všecko šlape jak má až na to že se po výměně větráků potýkám s problémem vysoké toploty. Nejvyšší se šplhala až na 32 stupňů. Trochu mě to straší. Pročítal jsem Legendární kola od Srooga a ten míval i 37. Snad se nemám čeho bát.
V současné chvíly jsem týden po přepnutí na květ. Holky se do toho pustily s elánem a prní paličky jsou na světě. Taky jsem nasadil síť. Aní né kvůli komplexního řešení scrogu, ale spíše proto že je to dobrý způsob jak kytky uržet při zemi. Přes mé očekávání se síť celkem dobře plní. Takže spokojenost.
Hnojení dle návodu. Jedna kytka trochu stagnuje nějak se ji nechce růst a nemá tak sytou barvu jako ostatní ( mírně žloutne ).......skoušel jsem všechno....prolít vodou...... totálně vyschnout ...... hnojit méně....... hnojot více Jsem z ní v pasti :OD.
Holka roste, ale né jako ostatní.
Fotky nahodím zítra. Ať rostou.
Parapa
Teplotu se mi podařilo stáhnout o dva stupně zvětšením pasivního přítahu. Takže je relativní klid. Nicméně už teď vím že v dalším kole pojedu větší prostor. Pravděpodobně 60 x 60 x 140 Darkroom.
Nebudeu předbíhat, protože s tímhle kolem bude ještě dost práce.
Kytky rostou před očima.

Ta mala co se ji nechtělo, se pomalu dává dohromady. Po včerejší zálivce se mi zdá hezčí i barva. Možná byla ve stresu.
Nasadil jsem i Green Sensation tak uvidíme jak zabere.
Parapa
Vyndal jsem z pod sítě jednu z bezejmenných kytek.....moc se mi líbila tak jsem ji chtěl nafotit zvlášť. Tady je.
Parapa
Ještě fotky nákvětů. Mám z nich radost. Snad mi je nějak okomentujete.
Majkyn
vypadá to fakt pěkně... takový pěkný bonsajky :)
Parapa
Kytky rostou a zdá se že se jim vede dobře. Dneska Přidám jen nějaké makra. Pak se ozvu až bude zjevný rozdíl na kytkách. Díky všem za první karmy. Ať rostou
Parapa
ještě 2
Padavan G
zdarec,
v kolikatym dnu si to fotil ? v jakym dnu květu tedka jsi? tu síť máš z čeho propletenou ?
jinak vypadaj pěkně.
go grow go !!!
Parapa
Fotky jsou zhruba z 10. dne květu. Teď jsem někde kolem 27 dne. Jde to celkem dobře. Za tu dobu se stalo dost věcí. Kytky rostly...nerostly..... žlotly protože jsem je po proplachu vodou nenechal dost vyschnout ......Takže se teď trochu biju s vlhkostí a žloutnutím listů, ale drž palce ať to dám do zeleného stavu:oD...... nicméně to jde relativně dobře, nato že je to první kolo.
Pletivo je vyřezané z kusu zahradního lakovaného plotu. Oka přibližně 4x4 cm. ....
S kytkama jsem si povídal naposledy dneska ráno,ale nějak pořádn nemám čas udělat fotky, ale tento týden to určitě stihnu. Palice se mi zdají malé......je to možná genetikou...... nebo mají ještě čas ale to mi snad povíte vy až tady dám fotky....
Mám tam White widou 4 kytky a ty prý dozrávají osmý až desátý týden takže asi ještě naberou na hmotě.
Padavan G
citace:
Původní příspěvek od Parapa
Fotky jsou zhruba z 10. dne květu. Teď jsem někde kolem 27 dne. Jde to celkem dobře. Za tu dobu se stalo dost věcí. Kytky rostly...nerostly..... žlotly protože jsem je po proplachu vodou nenechal dost vyschnout ......Takže se teď trochu biju s vlhkostí a žloutnutím listů, ale drž palce ať to dám do zeleného stavu:oD...... nicméně to jde relativně dobře, nato že je to první kolo.
Pletivo je vyřezané z kusu zahradního lakovaného plotu. Oka přibližně 4x4 cm. ....
S kytkama jsem si povídal naposledy dneska ráno,ale nějak pořádn nemám čas udělat fotky, ale tento týden to určitě stihnu. Palice se mi zdají malé......je to možná genetikou...... nebo mají ještě čas ale to mi snad povíte vy až tady dám fotky....
Mám tam White widou 4 kytky a ty prý dozrávají osmý až desátý týden takže asi ještě naberou na hmotě.



ja sem taky soupeřil s teplotou ale pořídíl sem CT a všechno je good. jinak oka mám taky 4x4 a je to podle mě hodně velký, jinak přeju at ti to jede.
dyštak mrkni na muj 1st indoor kterej je tedka v 6 dnu květu.
Plechh
zdrawim tě Parapo,
já bojuju taky se žloutnutím listů, taky jsem je proplachoval a možná že jsem udělal stejnou chybu jako ty že jsem je nenechal pořádně vyschnout. Každopádně já jsem teď ve 12.dni květu a taky se mi zdají paličky nějak malý, asi je ještě brzo i když někteří členové v 12.dni květu už měli bambule jak bejk. No uvidíme a držim palce. K+
Parapa
Moje kytky na to přelití reagovali přímo bláznivě. Ve chvíli kdy jsem si myslel, že už jsou v klidu,protože začli zelenat jsem je zalil.( idiot ) To byla chyba. Začli znova žloutnout a ještě více. Málem mi z toho zežloutla i hlava, ale teď mají holky dietu a začíná jim zase zelenat svět.



1.)Na první fotce vám ukážu jak moc jsem to podělal, ty další už jsou ze stavu kdy se holky spamatovávají.

2.) Druhé foto je pro laika jako jsem já přímo skvělé. nikdy bych neřek že udělám takové kytky když jsem jestě před třema měsici nevěděl o samotném indoru vubec nic.
Parapa
Další fotky jsou jen tak z radosti. Omlouvám se za kvalitu ale ráno jsem byl fakt mrtvý a to nejde dohromady s manipulací s foťákem. všechny ty clony a expozice........ kdo to má z rána pobrat.


Lidi........ teda aspoň takoví noví jako já. Pokud chcete mít radost z toho jak se to cukruje. Pořiďte si na první kolo Vdovy. Dle mého názoru jsou nenáročné a potěší vás jejich krásná struktura.
Na druhé a třetí fotce jsou nějaké makra, ale fakt se mi třásli ruce.
Parapa
Ještě jedna......
Kapitan nEmo
"edit" ----- modifikovat fotky ----- slozita funkce? :)
fire.ent
pekny:D uz pouzivas GS??podle spousty lidi je to zbytecnost a kdyz ne je lepsi pry biobizz Topmax..jel sem Gs jedno kolo ale bez srovnani,takze nemuzu obektivne posoudit..cusek
Parapa
To Fire.ent

Já jedu první kololo takže pro green sensation zatím nemám srovnání....nicméně tohle je zahřívačka. Další kolo jedu větší prostor ...takže můžu skusit třeba Topmax i green sensation na dvou kytkách stejné genetiky. Pak se projeví rozdíl.....i když jsou podle mě všechny tyhle extra přípravky kapku mediálně přechválené. Nejlepší kytky co jsem tu viděl byly na wuxalu. Takže jde jen o FAME jako vždy:OD
fire.ent
tak to urcite bude zajimavy:Dtohleto srovnani mam dojem ze sem tu jeste nevidel...mozna by ted dpro tebe bylo lepsi nez GS pouzivat PK 13/14 ja ho mam od Hesi a naprosta spokojenost...at to kvete kdyyztak pak smazu...cusek:smoker:
Parapa
Dámy a pánové. Mám tady dvě fotky No name modelu který je právě 33 den na květu. Pozná někdo ze zdejších zběhlých o jakou odrůdu se jedná??
Bohužel nemám tu možnost nafotit kytku celou......stálo by mě dost práce ji vymotat ze sítě.



Jinak všecko šlape na pohodu.

Zálivka: 2 ml bloom, 1 ml GS, 1 ml PK, 1 ml enzimy

Tenhle mix je okoukaný od jednoho místního growera. Nicméně mi sem tam trochu sflekatí listy. takže další zálivku snížím koncentraci.
První dvě fota NO name.
Třetí fotka White Widow.
Parapa
čau lidi dneska jsem 42 den na květu. palice se ještě stíle zvětšují apřirůstají nové výhonky...... Na White Widow je ještě hodně času.
zálivka je pořád stejná ...... bohužel má problémy se žloutnitím listů......Teplota max přes den 27.8 noc 19.4
vlhkost max přes den 54 noc 61
Nevím čím to je. Zítra nahodím fotky a můžete se do mě pustit!.
Co se týče PH tak bohužel neměřím půdu....... jen roztok a ten je na 5,9 což je myslím pohoda. Ať rostou.
Plechh
bacha na tu vlhkost 61% v noci je hodně a v tuhle chvíli by se dařilo plísni jak nic, možná to chce víc odvětrat
jo a přidej fotky ať víme jak to vypadá
Parapa
Máš pravdu,ta vlhkost je vysoká, ale nevím jak ji sundat. Je to oříšek.
Foto aktualizaci provedu co nejdřív. Víkend byl náročný a bohužel jsem to zas nestih....spíš jsem na to total zapoměl. !:)
Dneska nafotím a ráno to nahodím.
Co se týče žloutnutí listů tak si myslím že je to nedostatkem dusíku. Kytky jemně uvadají a největší listy žloutnou. asi budu muset zasáhnout formou N 27%. I když nevím jestli je to dobrý nápad. N 27% se prý používá výhradně v obeobí růstu........ Co myslíte??
Plechh
zkus nějak odvtrávat nebo někde sehnat ty malinký pytlíčky jak se dávaj do bot když je koupíš, tak ty jsou tam kvůli vlhkosti, chtělo by to je sehnat

a nebo pořídit tohle

http://www.eva.cz/s.php?i=26485&SID...p3c5ak6tt9tbiq3
Parapa
To vypadá moc dobře. Děkuju za radu. do tohodle kola už to asi řešit nebudu, ale na další kolo se chystám zvětšit pěstební prostor..... a tenhle odvhčovač může být velká pomoc.
Jediné co jsem se nedočet je velikost, ale vypadá to maličké!
Plechh
je to asi jako A5 formát ale trošku tlustší, taková bible prostě
Parapa
Konečně jsem se dostal k nahození fotek ( neskutečný problém :oD).

Info.: Fotky jsou dva dny staré. Dnes jsem na 49 dni květu. Kvůli tomu, že už čeká na sluníčko 12 klonů cheese budu muset sundat tohle kolo dříve něž by si některé kytky zasloužili, Ale většina je na tom hezky takže jsem začal flushovat ( voda+ final solution ) takže nejpozději během 14 dnů příjde zubatá. Mluvil jsem o tom s holkama a vůbec se nebudou zlobit.
Dneska dávám na skouknutí fota ještě pod sítí, ale ráno jsem dal síť ven a věřte ,že se jí holky držely jak opice banánu.
takže další fota příjdou se sklizní.
Moje skříň bude za 14 dní k máni včetně kompletu 250 gib flower spectre, stínítko, tepelná clona ( sklo ), díry s redukcí na odtah 125mm 2x , 2x PC větrák na přítah. K tomu přidám 2x větrák sunon ( 12 voltů ) takže se dají píchnout na zdroj od počítače. Navíc přidám síť na scrog, velikost na míru skříně. To všechno za DVOJKU ( nebo cooltube d= 125mm a novou 400w metlu ) Skříňka je vhodná pro někoho kdo začíná, nebo jako matkárna ideální Pokud má někdo zájem pište PM.

1. Fotka White Widow

Zbytek fotek je celkový pohled.

Ať rostou!!!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma