Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
dovidenia,majte sa dobre - Klikni zde pro originální téma
Lopticka
:heart:
jakube, sice to je moc pekne, jak jsi se nam tu zpovidal, ale pripada mi, ze Tvoje serie vymluv jenom pokracuje. Jak muzes litovat, zes poznal MJ? Ta kytka tu proste je a je na kazdem z nas, jak s ni bude nakladat a jak moc si ji pusti k telu. Samozrejme Ti preju, at mas takovy zivot o jakem snis, ale zkus zapremyslet, jestli za vsechno zle co se Ti prihodilo, muze nekdo jiny matka, huleni ... Hodne zdaru.
Libi
Cau Jakube,
budu muset souhlasit s KaB... Myslis, ze za tohle opravdu muze marihuana? Neni mozny, ze bys dopadl podobne i kdybys travu nekouril? Na kazdyho pusobi ucinky MJ trochu jinak, nekdo prejde na tvrdy, nekdo dopadne podobne jako ty, ze si za 5 let rekne - "Co jsem to udelal?" a pak je strasne moc lidi, co kouri travu cely zivot, uspesne studuje / podnika, ma bezva rodinu, praci atd... Je na kazdym z nas, jak se svym zivotem nalozime... Rict, ze za to muze trava a ze jsem ztratil poslednich 5 let mne prijde jako solidni vymluva - cele je to o psychice. Kazdopadne Ti je 23, celej zivot mas jeste pred sebou, tak preji hodne stesti at uz s nim nalozis jak uznas za vhodny !

EDIT: Ted jsem si vsiml podpisu KaB - Nebýt konopí, byl bych jiný (jenom nevím, jestli lepší nebo horší). Naprosto vystizny, nikdy nevis, jak by to dopadlo bez MJ...
asdf1
Zdravim Jakube,

Mno jen se pridam ke KaB-ovi a Libi, ze za to co se ti prihodilo muze MJ je pouze stihomam a touha svest problemy na neco... tzv:"Hledani vinika vsude okolo jen ne v sobe"... at uz to svadis na MJ nebo na Alkohol vzdycky zalezi na kazdym z nas jak nechame drogy ovlivnit nas zpusob zivota at je zavislost jakakoliv (sex, trava, alkohol, cokolada).

Muj pripad je ze jsem musel z travou prestat z pracovniho hlediska... ze dne nadem sem prestal na 6mesicu do doby kdy jsem zjistil, ze v praci huli kazdej druhej :)...
SMOKER
Tohle sem uz nekde videl...
Sorry kamo ale nemohol som si odpustit... musel som ti sem hodit dialog zo znameho serialu .. iba som ho trochu upravil aby to na teba pasovalo, inak suhlas s kolegami ... seria vymluv pokracuje :)

neměl sem tý pravý rodiče.....
Ty jsi neměl pravý rodiče? A čí rodiče jsi teda měl?
Své rodiče! Své špatné rodiče!!!

Takže podle tebe jsi nepoznal lasku, protože jsi hulil?
Ovšem, že to není jen tohle. Všechno! Všechno, co jsem kdy vychlastal a vyhulil, mě mělo jen srážet a delat ze mne magora.

Vidíš? Copak si nevidíš do huby, když říkáš: „Lituju, že jsem si zvoral život. Za všechno může MJ!“
ThomasK
Taky se přidám do diskuze..
Osobně hulim tak 3 roky , spíš 4 , a v poslení době tak 2 měsíce pravidelně každej den..
Jde o to, že marry jane se musí užívat s rozmyslem, a když tě ovládne, dostaneš stíhy jaký máš.. Ale to "ovládne" ovlivňuješ průběžně přeci? Pokud jsi jen hulil a zabýval se myšlenkama o stvoření a sral na věci , odřikával věci a svaloval vinu na jiné, tak proč jsi to dělal?
Chápu někdy je to těžký, ale nelze na trávu svalovat vinu.. Hodně věcí se dá dělat společně s konopím, prostě jde jen o to najít tu správnou míru, a když toho máš moc tak si tak nenakládat.. Když tohle porušíš, je to jako dům z reciklovanýho papíru s posranejma základama.. Bydlet v nem budeš nějakej čas jako v peřince,ale po čase přijdou první problémy.. (hoh,,) :)
No ale to bych zašel moc do úvah...
Jednoduše jak si to zařídíš - takový to máš.
Hodně zdaru do života, ať se ti daří !
JAH Love
kaktusx
Ahoj Lopticka,
Keď som dočítal tvoj príbeh, mal som pocit že som ho písal ja sám.
S tými priateľmi, premýšľaním, neriešenie problémov, hľadaním pravdy a veľkym sklamaním keď sa nato pozrieš zrazu z iného uhlu...tiež som to prežil len nedávno...ja som mal k tomu aj stavy úzkosti a paranoje atď.
Keď som si uvedomil že nemá cenu zbytočne premýšľať tak úzkosť sa zmenšila a teraz mám pocit že som na ňu akoby zabudol...aj keď niekedy je ťažké sa ubrániť vtieravým myšlienkam nad ktorými dokážem stráviť hodiny. Prestať huliť sa nechystám, myslím si že to nie vina iba trávy ale aj môjho spôsobu života (ktorý mame zrejme dosť podobný). Dosť som to obmedzil a snažím sa žiť s nohami na zemi...to je pre mňa veľmi dôležité ale aj hrozne ťažké.
Len som chcel aby si vedel že niesi sám kto má problémy s takýmito myšlienkami..najlepšie je to proste neriešiť a žiť...ako si sám napísal, alebo poznám aj jeden citát neviem od koho: Ak chceš porozumieť celému vesmíru, neporozumieš ničomu. Ak porozumieš samému sebe, pochopíš celý vesmír.
Určite dokonči školu a uvidíš kam ťa život zavedie.
Veľa šťastia.

PEACEandLOVE
Nie ste svoja mysel, nie ste svoje emocie.. kto ste zistite, ked sa k tymto dvom veciam postavite ako pozorovatel, tretia osoba :wink: . Potom vas len tazko nieco rozhodi a myslienky casom prestanu utocit, ked nenajdu nikoho kto by sa s nimi stotoznil.

Zivot sa neodohrava v hlave, to je len miesto zmatkov a nikdy nekonciaceho sebaklamu.. preto je na svete tolko sklamanych filozofov, zabudli sme pouzivat mysel a ona miesto toho pouziva nas, tak bacha na tu mrchu :D
jestedman
to je tak když začnete užívat psychedelika před dosažením psychické zralosti.

Jinak takových "procitnutí" tu je hromada a považuju to za duplicitu
Date1
Ahoj Jakub. No co dodat ktvojmu prispevku. Nehul ked ti ztoho hrabe.Ja hulim uz nejaky ten rok 20 a viac a som uplne v pohode. Na kazdeho to moze mat rozlicne ucinky a bohu zial podla toho co popisujes ti to moc dobre nerobi. Daj pauzu a skus neskor mozno to uz bude ok. Ked nie prestan hulit. Ja tiez nechlastam lebo my to neroby moc dobre pijem len PIVO a to tiez len CESKE pretoze ten slovensky hnoj sa neda pit.:)
Hanizek
Jsou lidé, kterým tráva nedělá dobře. Záleží na mnoha faktorech - prostředí, ve kterém vyrůstáš, vztahy s okolím a vrstevníky a hlavně psychický stav.

Člověk si prostě musí udělat v hlavě "pořádek". Když je vyrovnaný sám se sebou, je všechno v pořádku. Pokud ale není, žádná droga ti nepomůže. Jenom tu situaci zhorší a dožene tě do takové situace, v jaké jsi.

Lidé musí fetovat s rozmyslem a musí si uvědomit, jestli na to mají! Je to jako stavět dům svépomocí (já vím, že je to hodně blbé přirovnání). Když tomu rozumíš, budeš mít krásné bydlení za málo peněz. Když tomu ale nerozumíš, ve finále spláčeš nad výsledkem - i když to v průběhu stavby vypadalo slibně.
mladejzahradnik
Zajímavý téma... taky mam takový divný myšlenky že mě tráva omezuje.. tak si taky řikám že bych měl na nějakou dobu přestat.. no o to nejde.. zajímá mě, co chceš teda teďko dělat?? píšeš jako že to co píšeš bylo... a teď bude něco jiného? budeš hulit/nehulit a nějaké nové aktivity?:)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma