Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Vůně rostlinek - Klikni zde pro originální téma
kozzy
Chtěl bych se zeptat? Mám rostliny nějaký no-name.Dostal jsem trochu trávy a vní semínka,tak jsem je zasadil.Rostlinky rostou dobře, ale myslim si že začaly moc brzo vonět.Je to normal? Co jsem kde objevil tak se píše až při květu a mě začali vovět asi po 3 týdnech růstu.Pěstuju za oknem.
Začal jsem začátkem května a teď májí něco přes 1 metr a jsou 3 krát zastřížený. Jedna už nasazuje paličky a druhá ne.
Po posledním zastřihnutí jsem vršky dal do vody a na některých se udělaly paličky,asi z tý jedny rostliny, a na těch dalších se neudělaly a zakořenily.
viridis
Je to normal - nektery neucitis ani pri qetu (aspon ne moc), nektery se snazi uz v rustovy fazi. Zalezi na odrude. Ve skleniku mam BB, MZ, K2, DM, HS - a ta smeska je uz ted citit 15 m od zavrenyho skleniku i proti vetru. Dal jsem tam qasit slepicaky, at to tolik 'nerve', zatim je to puch nesmirny, ale na dlouho to nevydrzi.

Zeptam se taky: cim (jakym smradem) prekryt nadherne vonici obsah skleniku, aby nebyl tak lakavy ? - ty slepicaky jsou tak na tyden, max. 2
oton
to viridis: překriješ to hnijícím masem, ale je to krapánek brutální :-))) taková mrtvá kráva před skleníkem, to odradí i čumily :) :) :)

PS: a teď vážně, ten tvuj nádhernej skleníček bych chtěl vidět :-) neplánuješ fotáž?, ať to roste tak jak má!
viridis
2 oton: dobra rada - dik ! nejak me nenapadlo, ze kdyz je to pouzitelne proti zveri, ze to bude smrdet i proti lidem. Jeste ted kuckam smichy K+ za tu kravu. Ale vzpomnel jsem si, ze jsem videl u baraku mrtvou kocku - to bude puch ! (Trochu ji zabalim do igelitu, aby predcasne nevyschla nebo nevytekla....:eek: )
V soucasne dobe shanim (levny a qalitni) digitalek, takze snad brzy fotecky budou.
oton
to viridis: ne mě to totiž napadlo, protože jsem minulej tejden kuchal nebohýho srnečka co mi skočil pod škodárnu, a když sem mu rozříz pajšl, tak sem se na něj málem vyblil, jakej to byl odér, ale jinak stou kočičkou to určitě půjde, jen pozor na děti ať se v tom nehrabou, a pozort na aktivního důchodce co by si moh myslet, že schováváš mrtvolu a zavolal by benga :) to by mělo jaksi opačnej efekt...

PS: taky chci nastoupit do nějakýho digi foťáku, tak se tě pak zeptám co si sehnal, zatim se totiž v digitálech moc neorientuju

[Edited by oton on 18-07-2002 at 12:26 PM]
viridis
hehe - aktivni duchodce se pochlubil svymi okurkami ve skleniku, ale nemohl jsem si nepovsimnout, ze za zaclonou z umne rozprostrenych okurek cosi povedomeho roste - hadal bych to na durgu. Jestli se nemylim (a to asi ne, neb jsem jich v okoli dost rozdal), bude mit nebohy duchodce za par dni podobnou starost.
Slabe povahy preskoci nasledujici radek.
Asi mu odliju trochu kocky z kybliku ! :sun:
(o fotaku Ti poreferuji v PM, az bude)
JAyEFF
tedy panove,

v tomto bodrem podoledni jesem se vyborne pobavil

Kaa letí
budvar
Tak tenhle thread nemá chybu :) Já bych prosil taky trochu kočky :wink: Jinak na ten smrad,co zkusit muškáty ? Ten jejich odór nesnášim už pěkně dlouho ale třeba by ti zmutovaly a staly se z nich ganjaškáty :sun:
acid.hack
K+ za ganjaškáty. No když tohle téma začínalo, tak sem se mu zasmál, ale teď mě jeden kámoš upozornil, že je to moje cítit v okruhu 30m (skleník), ale já nic necítím. Mám už tak zdegenerovanej nos, že ji cítím jen ve faji.
dalajlama
pane bože to se nedá ani komentovat - no ale je fakt, že za prvý nemůžu smíchy ani psát a za druhý je to pravda - v lednici jsem nechal maso pro psa a odjel jsem se psem na dovolenou bez masa a maso si po tejdnu i z tý lednice nějak našlo skulinku a z toho bytu to ne a ne dostat!! a je to šílený - v den příjezdu jsem spal u známých (fakt se to nedalo) - no a tak musím dát za pravdu, sem tam ňáká mrtvolka je lepší i než afrikány!
dadanek
Vzpomel sem si na historku, jak nam auto srazilo starýho, prašivýho kocoura. ani sem ho nevobrečel, chytil sem ho za vocas a hodil na hnuj. A von se za čtrnáct dní vrátil domů!!!! Asi byl f komatu nebo co.

Jinak bych zkusil jedině nádoby s octem. Ty neutralizujou smrad celkem slušně. Kartáč octu tě třeba výde na 300, ale je to lepší, než když ti to někdo vyčenichá.
dalajlama
aneb chlor je cejtit :)
Santino_RDLD
Jestli chcete, tak vám zadamiko poradím jak s puchem pryč. Stačí mi zavolat, a já vám s radostí pošlu (i na dobírku) svého dědu .... má nějak povolené svěrače, a když se čehokoliv nadlábne, tak je to s ním totálně k nevydržení ... meteroismus se tomu myslím řiká ... :-)

Fujtajxl jeden meteoristický .... já mít takový skleník, tak dědovi řeknu ať mi ho (s plnýma střevama) pohlídá ... a dyby to nefachčilo .... tak použiju dědu jako substituci za krávu / kočku .... a prostě si ho tam vyvrhnu :-))))
vnitřnosti posílám i na dobírku ...

To je maras ... myslím, že tohle téma se nám kapíček zvrhlo .. co ? :-)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma