Lord A. |
Kurna, skoda jsem promeskal tu tipovacku. :( Ale hezkej grow. k+ k tobe leti zaslouzene. :-) |
|
|
gona |
ahoj grow je super ale ma jednu vec ktora mi neda aby som ju sem nenapisal hulim uz celkom dlho a skusil som aj par odrôd z tvojho listu ako napr white russian celkom asi tak 5 phenotypov pestovane indoor a nikdy zo ziadnej som nebol high viac ako 2 hodiny takze skus hodnotiť odrody v ich realnom ucinku pretoze urcite vies ze keď si zhuleny ide čas pomalšie takže take it slow man... |
|
|
|
gona - si taky náročnej co :D víc jak dvě hodiny ti dá málokterej model ale taky shánim pořádnou venkovní (spíš sativu) která tě zhuláká na tři hodky a pak jakoby se nic nestalo :)
prý khola je taková dobrá...já sem bohužel měl pochybnou a nezhulující kholu (asi f3 nebo tak něco ) |
|
|
------- |
zkuste erdbeer od canabis helvetica pro me absolutne nezapomenutelna zalezitost!!! V te dobe co jsem sklidil erdbeera uz jsem hulil dost hoodne a stacilo jedno sklo erdbeeru a clovek se ocitl trohcu jinde... White russian, blockhead a plno dalsich modelu tomu nemohlo ani zdaleka konkurovat a zhulenost byla pokud si vzpominam docela dlouha |
|
|
acheron |
jedine co som fajcil a ucinkovalo to viac ako 3h bola Blueberry ... 4 hodiny a ja s kamom vyhulakany akoby sme davali toho speka pred hodinou :D...zajimalo by ma ci ma take vlastnosti aj outdoor |
|
|
|
acheron - to je zajímavý. já měl pod 250w tru blu a nezhulovala ani moc ... natož 4hodiny...nebyl to nějakej kříženec? |
|
|
aleen13 |
letos žádné pěstování?? |
|
|
|