Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Nemoci Rostlin a Problémy

 
Vysoká teplota ve skleníku , jak se ji zbavit ?? - Klikni zde pro originální téma
Bigalf
Zdarec groweři,mam kytičky ve skleníku a už docela pěknou chvíli se mi dělají takový suchý fleky na listech a schnou špičky,nejdřív jsem myslel že to je problem PH ale nakonec to bude asi teplotou,když je venku hic tak ve skleníku je kolem 45 stupňů což si myslim je vcelku moc. Nemáte někdo zkušenosti jak ve skleníku zmenšit teplotu??
Rastiquez_
No Nevím to jistě ale myslím si že zmenšíš teplotu natřením bílou barvou a když budeš mít otevřený okýnko a dveře tak bude průvan(prostě otevřít co jde a provětravat)
Taky pořádně zalívej....
Jestl se pletu tak sry.

_RastiQ_
!ZAU!
souhlasím ,,,natřít nebo se taky používá vapno rozpuštení ve vodě
Bigalf
S tou barvou to je dost dobrej nápad ;-) dík za radu...s tim větráním je problem že ať větram sebevíc tak tam je pořád šílenej hic :micro:
Rastiquez_
Jo jen to natři snad to pomůže......hic tam bude pořád to si piš od toho je skleník ;)
j0llyj0k3r
pokud máš možnost elektřiny, neváhej a instaluj dovnitř ventilátor, který se Ti postará o proudění vzduchu, existujou i ventilátory solární.. dále je dobrý mít u spodní strany skleníku naproti sobe dva větrací otvory, osobně jsem to vyřešil vytažením jedné cihly na každé straně z podezdívky.. co se týče stínění, doporučuju koupit netkanou textilii, bílou, ze který uděláš rolující plachtu, kterou rozroluješ přes skleník v době velkých veder a plachta přistiní a ochrání tak rostliny před vysycháním, v zataženým počasí plachtu sroluješ a nepřicházíš o cenné světlo.. taky si nezapomeň hlídat vlhkost, zalívat doporučuju ráno tak aby se přes den zálivka odpařovala a v noci s nižší teplotou aby už vlhkost nebyla extrémní.. good luck..
Tady jedna rada nad zlato:o) Každý den když bude joo sakra vedro či bude hezké počasí skleník od rána otvírej a na noc zavírej bohatě to stačí a to vápno aplikuj mam s tím jen dobré zkušenosti!
Bigalf
natřeno a větrá se od rána do večera a pomáhá to :-) děkuji všem za rady
to jsem rád že to tak dopadlo a že holky popíraj zákony gravitace:)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma