Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
novela protidrogovýho zákona ? - Klikni zde pro originální téma
koles
eeee... zaslechl jsem v kuloárech, že do konce tohodle roku má být hotová další novela protidrogovýho zákona: mělo by se to nějak rozdělit do 3 či kolika? kategorií atakdál, takže by už nemělo přituhovat ale naopak.
kdo ví něco víc?
Era
Má být celý trestní zákon novej, snad by tam nějaký rozlišení být mělo. Ale že by odtuhovalo, to zatím (bohužel) asi těžko. Gross kdesi odpověděl, že nehulí a přitom jsem slyšel, že jo. Ale to patří jinam:)
Piskot
to Era

Gross ze huli??? :eek: Tak tomu neverim ani nahodou.To bych uz spis uveril ze huli major Zeman.
Graetar
Buď jsem špatně odeslal příspěvek, a nebo jsem ho napsal omylem jinam, což by nebylo nic neobvyklýho... :rolleyes:

O té potenciální novele jsem slyšel. Je to založeno na výsledcích PAD, analýzy dopadů Severovy novely. Tenhle rozsáhlý průzkum (několik tisíc respondentů; rozsáhlý systém otázek a rozhovorů) totiž ukázal, že severovské utažení šroubů v dostupnosti a užívání drog nic nezměnilo a je úplně na h...o. Tedy změnilo - všechny kriminalizovalo. Zemanova vláda analýzu víceméně smetla ze stolu (už ji to moc nezajímalo ;)), ale docela mě překvapilo, že se jí trochu začíná věnovat vláda nová. Uvažuje se údajně o podobném modelu, jako mají v Anglii, t.j. několik skupin nebezpečnosti u jednotlivých drog. Ale pořád je to jenom v takovéhle rovině "coby kdyby", takže se uvidí - s ohledem na 188 2b to asi tak horký nebude. A lidovci jsou ve vládě...

To s Grossem jsem ještě neslyšel, možná že to zkoušel, ale jestli hulil/hulí častěji... Spíš mi to přijde jako fáma a přání, co je otcem myšlenky :)



Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma