Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
400w Mazar - Klikni zde pro originální téma
Kalapu
Takze jsem opet po dlooouhe dobe zapojil tu svoji bednu! Tentokrat jedu Mazar, momentalne jsem uz 20. den rustu, zejtra se bude prepinat na kvet. Jedu v kokosu, pod 400W Phillips SON-T, nove s cooltube (bozi vecicka), hnojim B'Cuzz A+B, brzo pridam PK13-14. Na zkousku jsem si koupil pythamin 100ml takze taky davam tak jednou za 4-5 dnu postrik (zatim 2x).
Tak tady jsou fotky rizecku, kdyz sem si je prines. Bohuzel nebyly vubec zakoreneny, a tak sem musel doufat, ze se mi chytej - coz se nakonec vsem povedlo
Kalapu
3. den uz konecne vylezly z kostek korinky, tak sly holky supem do kokosu a pod lucernu...
Kalapu
musim priznat, ze se mi to cely nak moc nezdalo, takhle vypadaly holky 10. den pod svetlem, coz se s ICEm ani White Rhinem, ktery sem jel minule nedalo srovnat..
taky sem si konecne poridil vetracek na ofuk, po tom poslednim growu, kdy se kytky proste nemely sanci udrzet, sem tohle nechtel podcenit.
Kalapu
ale 16. den uz se mi to zacinalo zdat o mnoho lepcejsi.. akorat mam teda porad pocit, ze jim chybi magnesium.. nevite, jak ho do kytek snadno dostat?
Kalapu
no a tady uz je 17. den, konecne zapojena cooltube, a zajimavy fotky, ktery vznikly smisenim svetla z lampy a blesku (asi ale nic novyho pod slunce, hehe).
Kytky uz se mi zdaj pekny a silny (porad bych jim trochu magnesia dal, nejradsi), takze pudou na kvet...
Vic fotek zatim nemam, budu ale prubezne updatovat, kdyz vydrzi fotak..
Kalapu
Takze piste pripominky, rady, bigupy i fuckoffy!
GROWU PROZATIM ZDAR!
trávníkář
Ať se daří,mazara jsem pěstoval a pochutnal jsem si:)
drtikol
servus,

ja bejt tebou jeste bych je tejden nechal rust, pac mazar se vytahne
minimalne. kup si ohyb. kolinka a poradne je roztahej, ale jak rikam,
nechal bych je jeste rust. btw. kolik je objem tech kvetinacu? k+

pak to smaznu ;)
Kalapu
no, uz sem prepnul...
rikas, ze se vytahne minimalne? ja prave cekal, ze to klasicky po prepnuti este trosku vyskoci, a ja nemam moc vysokou skrin a hlavne v ni nechci davat lampu az k stropu, takze musim vejsku tech kytek omezit tak maximalne do 100cm i s kvetnikama.. ale je fakt, ze tedkabych to spis tipnul , ze ve finale budou spis tech 70-80 i s kvetinacema. ty sou 6,5l.
Kalapu
jo, no jak tak o tom ale premejslim, tak vlastne uz stejne mam nejvyssi cas to prepnout, neb v zari se chystam pryc na 2 tydny, tak do ty doby musim kosit.. coz me privadi k otazce, jak dlouho ste meli mazar na kvetu?
Machoman
citace:
Původní příspěvek od Kalapu
jo, no jak tak o tom ale premejslim, tak vlastne uz stejne mam nejvyssi cas to prepnout, neb v zari se chystam pryc na 2 tydny, tak do ty doby musim kosit.. coz me privadi k otazce, jak dlouho ste meli mazar na kvetu?


Mazar je rychlík,do 60/12 by mel bejt s přehledem hotovej;)
Kalapu
suppa, tak to by se melo stihnout kraasne..
Kalapu
takze 3. den na 12/12 a mam pro vas certsvy fotky. Tentokrat se zhasnutou lampou, takze omluvte kvalitu, je u ni tma a malo mista... Mno ale snad neco videt lze..
Kalapu
takze, tady jsou fotky ze soboty, tzn. 4. den na 12/12. Jen sem holky vytahal ven, abych jim prostrih ty spodni litsy, na ktery stejne svetlo nedosviti, a akorat tam prekazej..
takze naky fotky v pleneru..
libi se mi, ze to sou takovy bonsaiky, ale asi sem je vazne mel nechat o tyden dyl na rustu, nak se jim moc do vejsky a objemu nehcce.. Mno, doufam, ze mi to vynahradej na palicich, muhahaha...
Kalapu
Tak, mam tu zase nakou fotku vyvoje pralesa. teda ted uz se tomu tak da rikat, uz to je pekna bush uvnitr skrine...
zhasnuta je ze vcerejska, rozsvicena z dneska..
Kalapu
joo, tak uz se holky urvaly a tahnou nahoru.. maj uz tam pekny zarodky palicek nasazeny.
Zejtra zdokumentuju snad, kdyz se domluvim s fotakem. myslel sem, ze kazdej fotak ma makro, ale tendle ocividne ne, kram jeden...

Jeste tedka uvazuju, ze vyrobim neco jako podpurnou sit, o kterou se budou moc kytky (az to budou potrebovat) oprit. Mno uvidime esli se k tomu dokopu. + mozna ze ty nejvyssi vrcholky bych naohybal kolinkama, aby se dostaly do jedny roviny s tim 2 patrem, takze by se to celz lip prosvitilo..
uvidime, az bude cas se na to poradne mrknout, tak to cely promyslim..
vagabund
Zdar kámo, možeš prezradit kolko majú teraz na výšku ked budeš merat tak čisto rastlina bez kvetináča, inak paráda jak to je krásne zelené, a zaplnený priestor. K+
Kalapu
hehe, popravde vejsku nepovazuju za az zas tak zasadni udaj, tak sem to este nemeril.. ale jestli doma najdu nakej sevcovskej metr, nebo neco na ten zpusob, tak to samozrejme zmerim..
muj odhad je tak 45cm
Kalapu
tak sem teda holky premeril, a odhad bzl dobrej, maj lehce pres 40 cm, nejvyssi vrcholky sou tak v tech 45. pridavam taky naky fotky z dneska..
musim se priznat, ze na tu zelenou sem vazne pysnej, akorat bych ptreboval nakej rozumnejsi fotak, abych moh udelat naky peknejsi fotecky.
Kalapu
a jeste naky detaily pri svetle...
Kalapu
takze, fotky z 10. dne kvetu. nakonec sem zjistil, ze na makra ma lepci fotak telefon, nez samotnej fotak.. zvlastni.. ale kadopadne telefon umi zaostrit z mnohem mensi vzdalenosti..
Kalapu
chm, tak ted nemuzu pridavat fotky, protoze mi vyprsel trial toho programku, kerym sem zmensoval fotky (nevite nekod nejlip nakej freeware? nemam tedka vubec cas hledat cracky a SNka...)..
Ale co me trapi, nak mi nebobtnaj palice moc.. teda jako mam tam spousty takovejch tech centimetrovejch zakladu, ale nak se jim moc nechce se zvetsovat, mam ten pocit..
mam tedka este jeden problem, ale nejsem si jistej, jestli to muze bejt tim.. dost casto nam doma pada elektrika (treba tak 1-2x za den, dycky na 2-5 sec.). Vim, ze sou kytky v rezimu 12/12 nachylny na svetelnou periodu, ale pride mi, ze by jim spis melo vadit to, ze bych jim tam lezl v noci, a to, ze jim to 1x-2x za den na par vterin zhasne by jim snad tolik vadit nemuselo, ne? nebo je to u mazara normal, ze de do kvetu takhle zvolna a muzu se tesit na nakje mocnej finis? reknete prosim vy co mate zkusenosti s mazarem...
Jo, jeste jedna dulezita informace, na 12/12 jsem 14 dni...
trávníkář
Co mám já zkušenosti s Mazarem tak moc velký paličky neměl ale za to byli jako kámen a dobrej kouř.A neboj palice se rozjedou.
Kalapu
tak diky za radu ID van blade, sem teda vazne kokot, ze sem si toho nevsim..
no nic, nebudu to rozmazavat, tady jsou naky fotky z 14 dne kvetu..
Kalapu
tak a este fotky z dneska.
akorat mam pocit, ze se ted objevil nejakej problem, nevim, co, mzna naky skudci, ale nic sem tam litat ani lizt nevidel..
na hornich listkach se objevily takovy pupinky, je to dobre videt na ty detailni fotce, tak nevim, co se z toho vyklube
Kalapu
fuu, mno pekne se mi to teda vytahlo tedka, udelam fotky dneska, az to vyndam ze skrine, kazdopadne mam rychlej dotaz.. myslite, ze muzu ustrihat vetve, u kerejch se mi zda, ze nema smysl, aby na ne kytka plejtvala energii (jsou moc dole, nebo ocividne slaby, atd...)? jde mi o to, aby tam zas nezacla delat novy vetve, na coz by imho dala este vic energie, nez na to dozrati naky mikropaldy..
diky za rady
Machoman
citace:
Původní příspěvek od Kalapu
fuu, mno pekne se mi to teda vytahlo tedka, udelam fotky dneska, az to vyndam ze skrine, kazdopadne mam rychlej dotaz.. myslite, ze muzu ustrihat vetve, u kerejch se mi zda, ze nema smysl, aby na ne kytka plejtvala energii (jsou moc dole, nebo ocividne slaby, atd...)? jde mi o to, aby tam zas nezacla delat novy vetve, na coz by imho dala este vic energie, nez na to dozrati naky mikropaldy..
diky za rady


Jasny,spodky prostříhej a vyhod;)
guerilla
citace:
Původní příspěvek od Kalapu
na hornich listkach se objevily takovy pupinky
Ty pupínku, to je pryskyřice!:):D
Kalapu
taak, vcera sem teda prorezaval spodni vetyvky, myslim, ze kytky byly mimo skrin naposledy, sotva vetvicky nahore drzely... Takze sem do skrine nainstaloval takovou podpurnou ohradku ze synt snury, kterou sem ty kytky zformoval do pekny kompaktni masy, ktera cumi primo do "slunicka". Zatim sem s tim spokojenej, uz jenom to, ze kdyz otevru skrin, tak se na me nevykloni 10 vetvi je prinos, ale hlavne mam pocit, ze tak dostavaj o dost vic svetla, nez kdyz se opiraj nekde o kout skrine... Vcerejsi fotky jsou tedy tady
budem pozerat. mazar idem aj ja. som zvedavy na vynos a velkost sisiek
Kalapu
i ja sem zvedavej, jak to dopadne, zatim mi sisticky prijdou clekem maly... Snad nabobtnaj...
Kalapu
hmm, ted sem mel mainko problem, a nemoh jsem mit pusteno pres den, jako normalne, takze sem byl donucen presunout sviceni na noc. udelal sem to tak, ze sem proste 24 mel tmu a pak zas normalne 12/12. Myslite, ze je to OK a kytka to rozdejcha? Dalsi fotky budou az v sobotu...
to se stane snad kazdymu indorari,v poho.ale zmizel ofuk,nebo se mi to jen zda ?
Kalapu
no ofuk nezmizel tak docela, ale je tedka pod tou masou, a fouka jakoby zespod. ne ze by kytkama nak moc hejbal, ale spis tam udrzuje takovej pruvanek, aby tam nebylo moc vlhko a stojatej vzduch, tam bych se bal, ze se chopej zezla naky skudci a plisne... Takze uz tam neni ani tak z duvodu silnejsich stonku, jako spis z bezpecnostnich duvodu..
Jinak ty stonky mi prijdou, ze sou stejne zoufale tenky, posledne sem nemel zadnej ofuk a mam dojem ze stonky byly silnejsi dokonce. Ale udelal sem si tam tu podpurnou konstrukci a kytky uz snad konecne zastavily rust, takze by to melo bejt cajk..
Kalapu
Tak teda jedna fotka z predvcerejska. Lze tam videt, ze jedny kytce (vzadu vlevo) docela fest vyzloutly horni listy, rekl bych, ze by to mohlo bejt spaleny, i kdyz to nechapu, protoze vsechny kytky maj stejnou zalivku...
Kazdopadne ji asi dneska proplachnu cistou vodou.. ostatni dostanou, co si zasouzej.. Zkusim asi este dnes udelat naky lepci fotky..
Kalapu
taakze, slibeny foceni se ze soboty presunulo na nedeli, nastesti modelky se neurazily a ochotne nastavily sva zdrava tela...
mame to uz 41. den na kvetu (to to leti!), tu kytku, co prozloutala sem pekelne prolil vodou, aby se vyplavilo hnojivo a priste uz ji zas nalozim normalne, stejne uz pomalinku snizuju koncentraci BCUZZ A+B, a uz drzim jen tu PK 13-14 na masivni urovni.
Jeste musim teda posehnat Final Solution, abych si to trochu docistil ke konci, ale to ma este cas...
BTW, jedna offtopicova otazka na Vas, co je lepci vybojka Phillips AGRO E, nebo Green Power? Nako si asi po tomhle sviceni koupim novou vybojku, prtz tadle dostala tentokrate dost zahulit.
Chci Phillips, protoze sem si nemel absolutne na co stezovat, a chci nakou s dobrym spektrem, ale zas nechci neco, co kombinuje spektrum MH a HPS, to mi prijde jako takovy sme na obe ty vybojky...

Diky za rady!
psychoXXX
nazdar, tak co ako to dopadlo? kvalita, vynos, chut apod. :)
Kalapu
mno, uz sem sklidil... fotky ze sklizne upnu nak do tejdne snad...
Musim rict, ze celkove spis zklamani, vynos odhadem tak 120-140g, coz mi na 6 kytek a 400W prijde hooooodne malo. Navic jako ze by to byl nakje drtimozek, to se taky neda rict, ICE co sem jel minule, byl mnohem vetsi vrazda..
Tak tedka premejslim, kde se mohla stat chyba, protoze kytkam ocividne nic nechybelo, az do konce mely kraasne syte zeleny listy, vypadaly silne..
Ale treba vsechny vetvicky byly takovy tenky a slaby, tak nevim..
v zasade si myslim, ze to mohly zavinit 3 veci. Budto spatna genetika (od koho je rikat nebudu, protoze na nej nehodlam hazet spinu, kdyz nemuzu vedet esli to je genetikou).
nebo tomu mohlo ublizit to prepnuti svetla asi mesic pred sklizni, kdy sem presunul svetelnej rezim ze sviceni ve dne na sviceni v noci, tak bylo 24 h tma.
Anebo tomu mohlo vadit, ze nam tak jeden cas porad padala elektrika, takze treba behem tech 12 hodin sviceni to mohlo spadnout a znovu nabihat treba i 10x-20x. Coz taky netusim, a vydejchala vybojka, ale radsi koupim novou.
No, takze mazar, jednoznacne rozcarovani..
jestli chces tak uz to klidne prepni na kvet,myslilm,ze kazdy si muze vypestovat co ho napadne,zalezi jenom na tobe a tvoji fantazii.me se to libi,tak si bez dat kurva jointa.
ThoMeeNo
mno myslim ze tou 24 hod tmou by to byti nemelo my sme meli dokonce 36 hod tmu jelikoz sme meli od predradniku spatny zastrcky a probijelo to do celejch hodin ktery si tim vlivem delali co chtely nicmene uroda byla docela pekna a kytiim to ocovidne neuskodilo jen nektery mi prysly jakoby malinko rychlejc za ty 3 dny zacali dozravat jinaaac pestu zdar Tom
vagabund
Čau kámo, mna by zaujímalo kedy si to kosil, podla mna teda všetko nasvädčuje tomu že si to skosil skoro.... Rozdodne to na 120-140g nevyzeralo....
Kalapu
kosil sem tak 61.-62. den kvetu a nevim, ze by to bylo brzo mi neprislo, celkem dost blizen uz bylo hnedejch, na nekterejch castech i vsechny...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma