Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Hydroponie

 
Nft vana, help - Klikni zde pro originální téma
Bc.
Ahojte grower's.
Mam taky dotaz. Vedel by mi niekto poradit z coho a ako mam vyrobit vanu na nft s rozmermi 200x150x10 cm? Rozmyslal som nad laminatom (tkanina + epoxid) ale bol som upozorneny ze ma to vyde dost draho pri takychto rozmeroch. A preto sa pytam vas ci ma niekto dajaky napad za primeranu sumu? No a samozrejme nieco realne a hlavne RASTLINAM NEZAVADNE. (zvaracku nemam, nechcem mat, neviem ju pouzit a ani nemam priestor na zvaranie kovovych platov a podobne.)
Celller
Cau, jedna z veci, co me napada je plast, ktery se pouziva na vyrobu ruznych jimek, septiku, bazenu, problem je tu vsak s cenou. Sam sem doma jednu takovou vanu mel. Jinak me zatim nic nenapada, popremyslim, a jeste napisu.
mopagi
Ahoj,

hlavne si pri vyrobe musis uvedomit ze na pestebni plose tam potrebujes mit kanalky kteryma ti bude protekat voda=rovna plocha je spatna...RW kostky ti budou stat ve vode a kytky neporostou

jako druhou vec musis pocitat se sklonem NFTcka, na takovy plose co uvadis bych dal minimalne tech 10cm ktery pises ze to chces mit vysoky...dalsi veci kterou musis vyresit je dostatecna nadrz...na takovou plochu aspon 150-200 litru (at nemusis hnoje michat 2x do tejdne).

pak trosku popremyslej o manipulaci (napousteni, vypousteni, cisteni) at se stim da hejbat a at muzes ke kytkam vsude (prostrih atd).

pokud jde o samotnou nadobu na vodu, je to temer jedno z ceho to udelas... laminat bude ok.

ale kazdopadne radim trosku po premyslet o vsech moznejch vecech a pak to postavit nez to hrrr postavit a pak to 3x predelavat.

osobne mam 2 nft (45l) a je stim srani jak svina kdyz to vypoustis a napoustis.

kazdopadne GL se stavbou a at to roste...
dokktor
já mám vanu 100x100x15 stlučenou ze dřevěných latěk a vystlanou igelitem. napouštím to hadicou hozenou přes okraj. imho nic jednoduššího nevymyslíš.
citace:
hlavne si pri vyrobe musis uvedomit ze na pestebni plose tam potrebujes mit kanalky kteryma ti bude protekat voda=rovna plocha je spatna...RW kostky ti budou stat ve vode a kytky neporostou

to je akorát marketingový bullshit. já mám kořeny vpodstatě celé zaplavené a světe div se, roste to :eek: stačí dobře vzduchovat roztok v rezervoáru.
Machoman
Na dve šestikoule bud tohle http://www.klecka.cz/growshop/Peste...200x100-cm.html bo 2xtohle http://www.klecka.cz/growshop/Peste...110x100-cm.html výška 7,5cm jen udelat díry na přivod a odpad.
Bc.
Dakujem vsetkym za rady a nakoniec som sa rozhodol o dokktorovu metodu za co mu aj patricne posielam karmicku.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma