Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Lampičkárna č. 2 - G13, White Shark, Sage - Klikni zde pro originální téma
Tomcek
Po ňáké té době jsem tu s druhou lampovou nadílkou.....ZDRAVIM všechny!
Oproti minulému kolu se změnilo jen pár maličkostí, takže vypadá to nějak takto:

Rozměry skříně: 80x100x17O

Světlo: 250W MASTER SON-T PIA PLUS oproti minulé Osram Plantastar 400W
Přítah: Kovový větrák 12x12 cm - oproti minule už vím jaky přesně - SUNON
Odtah: Ventilátor TT 125 – 220/280 m3/h, pachový filtr homemade
Ofuk: Klipsňák
Zvlhčovačka - funguje...
pH metr, Ec metr

Hnojky:
Terra Grow
PK 13 - 14
Alga Bloom
Phytamin
BioBIZZ Fish mix
Final solution
Bat Guano

Substrát: Plagron Bat mix (minulý plagron growmix se moc neosvědčil....příště bych chtěl zkusit zase na kokosu)

Řízečky:
5x White shark
3x G13
1x Sage
Mají za sebou 2. den na rustu, teplota okolo 28, vlhkost 5O - 6O%, vypadají ze se jim to začíná líbit, páč se pekne zazelenaly....


To je asi tak vše......budu rád za všechny připomínky, rady, nadávky a urážky :D Díky
!ZAU!
čus zatim to vypadá dobře K+ samosebou..Akorát sem zvědavej jak ukočíruješ S.A.G.E,,oproti GWS roste o 100% rychlejš ale ty si stím poradíš.Jinak hodně zdaru v tomto kole
Tomcek
Uvidime.....sám jsem zvědavý! Dík za K...
Tomcek
Ještě sem zapomněl ke hnojkám přidat Plagron enzymy - ty začnu pomalu přidávat od příštího týdne. Jinak kytky za sebou mají 3. den, ve skříni se jim evidentně daří...
Tomcek
Kytky jsem dnes presadil do 11l kvetinacu, maji za sebou necelých 13 dní. Kořeny byly pekne prorostle. Zatím si vedou docela dobre, az na jednoho zraloka, ktery žloutne a nevypadá moc dobře. Uvidíme jak mu sedne přesazení. Zitra se chystam pohnojit terra growem, tak by mu to taky mohlo pomoct.
Jinak zatial kytky dostali jednou enzymy, fish mix a postrik fish mixem. Az do prepnuti na květ budu stridave hnojit terra growem a fish mixem, sem tam enzymy. Phytamin toto kolo vubec nepouziju a zkusim jim tam palit jen ten fishmix, slysel jsem na to samou chválu.
Nahazuju taky nějaký fotzzz...
Tomcek
Nějaké new info...
Až na jednoho žraloka se kytkám daří docela dobře. Ještě jeden je sice takový slabší ale vypadá to, že už se dává do kupy. Ten nejmenší mě pěkně sere...pořád žloutne a opadaly mu spodní listy. Ze začátku sem to hodně zalíval, tak mě napadlo, jesi sem to nepřelil, ale tím to asi nebude. Takže tomu asi něco chybí - ale nevím co. V pondeli sem to prolil zálivkou s 3 ml/1l terra grow. Včera sem jim do zálivky přidal ještě 1ml/1l enzymů a pokropil fish mixem - 1ml/0,5l tak uvidíme jesi se třeba ještě nezlepší, ale vidím to spíš tak, že za chvílu půjde pěkně do hajzlu, takže bude o kytku méně :(((
Včera sem taky konečně pořešil kyselinu dusičnou na snížení pH v růstu, takže ode dneška každá zálivka a každý postřik jedině s upravenou hodnotou - pH 6,2.
Jinak se teď rozhoduju, jesi kytky zastřihnout a nahodit scrog, nebo nechat rust bez zastřižení. Minule sem zastřihnul všechny, takže teď se přikláním spíš k nezastřižení....musím to ještě promyslet....
Pár new fotozzz...
Tomcek
Kytky dostaly naposledy zálivku 4 ml fish mixu / litr + postřik phytaminem. Za 2 dny porostly o nějaké 3 - 4 cm, všechny sou krásně zelené, žádná vada na listech. Dokonce i ten málem chcíplý žralok se vzpamatoval a zazelenal, taky trochu povyrostl, tak třeba eště něco ukáže. Zítra pohnojím Terra growem + postřík fish mix, pak v pátek fish mixem + postřik phytaminem a v neděli bych to viděl na přepnutí na květ. Nechám to povyrůst trochu víc než minule, místa bylo nakonec dost a kytky byly zbytečně malé. Zatím sem zastřihnul jen 2 kytky a taky to tak asi zůstane. Po přepnutí na květ proliju enzymama.
Nějaké new FotoZZ...
Tomcek
1
Tomcek
Mir....
vcera prodelali kyťóry menší ohýbačku, lámačku a nahodil sem pár kolínek. Už to bylo potřeba, některé valily hodně do výšky a některé se spíš košatěly. Ale všechny jsou krásně zelené a vypadají zdravě. Ten zhotovsonovělý žralok už je vpoho, sice menší ale jede :) Mám z něj radost z chlapa!
Dnes je pohnojím terra growem 5ml/litr a postříkám fishem 1ml/0,5 litru..
Tomcek
Fotozzz s kolínkama for ixempl...
Tomcek
ŽZ....
.....po čtyřech dnech jsem otevřel skříň a nestačil sem se divit. MEGA džangl!!! Kytky by evidentně potřebovaly víc místa, ale nedá se nic dělat. Vytáhly se strašným způsobem, tak doufám, že budu mět na výšku dostatek místa, ale mělo by být....
Dnes pojedou kytky první den růstu, včera jsem ještě pohnojil 6ml fishmixu / litr H2O......každé kytce cca 330 ml zálivky. Oroseno 2,5 ml phytamin / litr H2O.
Ve čtvrtek ráno odjíždím až do neděle mimo ČR, takže těsně před odjezdem je proliju čisou vodou s upraveným pH. Pak už začnu aplikovat alga bloom a PK13-14. Taky plánuju přidat zase trochu guana na květové období......guano si nemůžu vynachválit, bat mix oproti growmixu je naprostý luxus, myslím že kytkám nic nechybí, protože mají krásnou barvu a na všech 9ti kytkám sem našel dohromady cca 20 oschlých lístečků naspodu.
pH každé zálivky a postřiku upravuji na 6,1 - 6,3.
Ňáky fottoozzz z rána......:)
Plechh
máš to velice pěkně zařízené, jen bych měl obavu, že mi to přeroste , už teď to vypadá džanglově, ale jinak slušný
Tomcek
všem díky za K+
Tomcek
Po delší době nahazuju new photozzz...
Kyťoury už si pěkně valí na květu, dostávají každý 4tý den hnojku, zatím jen Alga bloom, dneska poprvé PK 13-14. Postřik phytamin a fish mix na střídačku. PH upravuju na 5,8 - 6,0.
Trošku sem prostříhal spodní větvičky a listy. Teď řeším kdy kytky prostříhat celé, aby šlo světlo i na spodní pálky, ale zase když to tak prostřihám, tak nebudou tolik přijímat světlo. vidím to tak, že to nechám ještě tak týden - 2 týdny a řádně to prostříhám.
Tomcek
¨Po týdnu nahazuju aktualni foto, jsem v 23. dni na květu. Dnes sem trochu poprehazoval kytky, uvazal a narovnal a hlavne mega nakrmil. Mezi kazde 3 kytky sli 2l vody s 5ml PK13 14 a 7 ml alga bloom. Dostaly taky postřik fishmixem a dosypal sem hlinu pod okraje kvetinacu....
Tomcek
...
flatboy
čáf, hezky ti to kvete :) , žralok není špatný ale určitě je to nejhorší vzor co jsem zatím jel, zato SAGE... to se máš na co těšit, celou dobu se tvářil dost nenápadně, měl nejmenší paličky ale pak se začal kurevsky cukrovat a nakonec to byl nejlepší vzor co jsem zatím měl možnost vypěstovat, chuťově, smradově i stavově :D
Tomcek
Cuzz....su právě zvědavý jak to dopadne. Na žraloka sem slyšel samou chválu, tak doufám že to potvrdím. SAGE mám enem jednu kytku tak uvidíme co ukáže. Ja osobně se nejvíc těším na G13, sice jen 2 kytky ale v minulém kole to byl jasný vítěz co se chuti týče, hned za ním chronic.
Tomcek
Paldy hezky nabírají na objemu, včera večer dostaly klasickou zálivku 8ml Bloomu + 6ml PK13-14 / 2 litry H2O a postřik phytaminem. Na jednu kytku připadá cca 600ml zálivky. Po každém pohnojení jde vidět jak se zvětšují - radost pozorovat.

pH 5.8
Ec měřák sice mám, ale zatial jsem nepoužil...

+ fotky z rána za tmy...
Tomcek
Takže kyťoury už pomalu, ale jiste dozravaji. Hlavně sage a G13. Ty už zacinaji mět oranzove pestiky. Šišky vypadají pěkně, sou tvrdé a krásně voní....žraloci až jedovatě. Celkově mají nejpěknější šišky tak uz su natěšený na first smoke, uvidíme kdo bude nejlepši.
Jinak dneska dostali asi posledni zalivku, a to 6ml PKáčka na 2 litry vody. Od zítřka začínám sage a G13 prolivat jenom vypéháčkovanou vodou a sem tam pridam final solution. U žraloků s tím ještě počkám, ti by mohli zvládnout ještě jednu zálivku.
Nahazuju fota z dnešska před prostřihem....
Tomcek
Fotky po prostřihání....
money5
maš to pěkny pěkně jsi to ostřihal mysliš že je to na 36 dne květu normalni?ja to střiham tak nějak postupem času a rad bych nějakou metodu zastřihovani?
Tomcek
Dík....taky jsem to prostříhával postupně ale de vidět že kytky už za chvilku budou na zeseknutí tak sem to vzal pořádně kvuli spodním paldám. Uvidíme co to s něma udělá.....teď to pěkně svítí aji na spodky. Jak to myslíš s tou metodou zastřihování....nebo prostřihávání listů?
Machoman
citace:
Původní příspěvek od Tomcek
Dík....taky jsem to prostříhával postupně ale de vidět že kytky už za chvilku budou na zeseknutí tak sem to vzal pořádně kvuli spodním paldám. Uvidíme co to s něma udělá.....teď to pěkně svítí aji na spodky. Jak to myslíš s tou metodou zastřihování....nebo prostřihávání listů?


No 36/12 mají k seknutí ješte daleko a listy pořád potřebují.Příšte s tím chvilec ješte počkej;)

Ale pekny šišule,at se daří.
saiklon
chyba chybovic ostrihat listy, ja osobne nechavam ty nejvetsi listy, trcici z palic az do posledniho dne zivota holek.. spis nez ostrihavat bych doporucil nechat listy samotny opadat casem, a prostrihat jenom ty co vadi svetlu, a taky kuli vlhkosti..
Tomcek
2: Machoman
Jo no asi máš pravdu, ale ta skříň je docela malá a přes ty listy to vubec nešlo na spodnější šišky. Je fakt že sem to vzal fakt od podlehy, ale mám tento grow jako takový zkušební, chtěl sem vědět co to udělá, jaký to bude mět vliv na knedlíky. Chtěl sem si to zažit a ne si o tom někde přečíst a věřit tomu....
Tomcek
Po delší době sem tu zase s novým infem a fotkama....
Kytky za sebou mají 57 dní na květu, z toho poslední dva dny už jim svítím 10 hodin denně. Taky za sebou už mají 2 zálivky s final solutionem a určitě ještě jednu dostanou. Myslel jsem že v tuto dobu budu mět už sklizeno, ale na pálkách jsou pořád vidět zelené pestíky tak s tím ještě počkám. Maximálně jim ale dám 65 dní, pak den tmy a seknu je........se těšim jak malý kluk, páč jsem ještě nekoštoval a šišky vypadají sakra dobře - velké, plné a hlavně tvrdé, žádná chabotina.
dokktor
zdar chabotino :) máš to pěkné, ale už bych to zbytečně neprotahoval. je vidět, že se kytky pěkně vyplachujou, takže dál už to moc nepude a navíc nezralé sou dycky lepší než přezrálé ;)
Tomcek
Tak kítí už se 4 dny suší, sekl jsem je v 59. dnu. Udělal sem hned gramové záštipky z každé kytky a nestačil sem se divit jak dokáže šiška lepit. Obzvlášť žralok - totální lepivec a voňavec - nemůžu se dočkat až koštnu. Sage se mě zdá dost podobný, měl sem problém rozeznat co je co.
Největší výnos na jedné kytce byl asi na nezastřižené G13, která se sama rozvětvila a vytvořila několik vršků. Dál bych to tipoval na nezastřiženého žraloka - je to zatím jenom muj odhad, uvidíme po zvážení.
O víkendu proběhne smoke-košt tak pak nahodím smoke report jak to vidím já.
Jinak suším to v zavřené skříni ve tmě se zaplým větrákem, po usušení to asi pujde do lednicky, jesi bude místo.
Na závěr nějaké fotozzz ze sklizně.....
Tomcek
Fotky ze sklizně....


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma