Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
Má cenu ještě sázet? - Klikni zde pro originální téma
koles
jako každej rok jsem začal sázet už v polovině dubna. semínek jsem měl dost a protože mě nebaví to nechávat nakličovat a sazenice doma mít taky nemůžu, sázel jsem jakou už tradičně rovnou semena do země. jenže se tenhle rok neujalo skoro nic. je to hrůza. asi navyšlo počasí nebo co, na začátku bylo celkem sucho, taklže... hovno! (srry!) asi zkusim zasadit ještě teď a budu se o to líp starat. kytky budou malý, ale aspoň něco, ne?
máte někdo zkušenosti s pozdním sázením?
mott
na kvet potrebujes 40 - 70 dni, podle podminek a modelu. odecti to od konce rijna, dostanes ze na rust mas tak jeden a pul mesice. zkus aspon rizky kolem 10 - 15 cm, usetris nejaky tydny... jinak ze seminek bych se tim uz asi nezabyval... uz jsem ted videl kyti kolem 3 m.
magellan
jojo, souhlas s mottem. na kliceni uz je pozde, zvlast kdyz rostlinka nejvic casu stravi prave tim klicenim a tvorenim prvnich listu. takze honem nejake kvalitni rizky, doboru zeminu a neco malo z toho muze byt (teda pokud nebude v srpnu hnusne pocasi a kytky nezacnou kvest driv, coz se taky nekdy stava)
koles
Tak dík B-(
koles
tak jsem stejně zasadil do země... a už něco vylezlo.
kytky dostanou tak 2-3 měsíce, než je sklidim, a potom se ozvu, jak to dopadlo.
TOHLE TÉMA považuju za uzavřený, ta ať to někdo smaže!
Nomis
V prvom rade tu chcem uviesť že som nováčik čo sa týka širších poznatkoch o pestovaní...


Zdravím všetkých, môj problém spočíva v dileme.. Hneď tu vysvetlím prečo. Po prečítaní nemalo stránok o autofloweringu som sa rozhodol že to vyskúšam, ale zarazilo ma keď mi kamarát povedal že teraz zasadiť AF = zbytočne vyhodené peniaze, na koľko sa na väčšine stránok dozvedám že je to možne v podstate vo väčšine časti roka. Takže sa chcem spýtať či mam aktuálne význam zasadiť AF približne do konca tohoto mesiaca ( 31.7.2015). Samozrejme tu hovorím o outdoor pestovaní, po prípade ak ma dostanete z omylu že si môžem kľudne zasadiť, čo by som bol veľmi rád tak poradiť nejakú zlatú strednú cestu konkrétnej odrody v pomere cena/vynos/doba rastu/sila...



Vopred ďakujem za vaše odpovede..
bruno.kudrna
Zdravím
No nejlepší je asi sadit tak koncem května at si AF užijou co nejvíc sluníčka a dlouhejch dni.
Ale já myslím že teď to ještě de.Když se mrskneš můžeš sklízet někdy na konci září.Sice to nebude takový jak kdyby to dozrávalo koncem července,začátkem srpna,ale nebál bych se...
Nakup rychle semena a di do toho.
Zdárek:sun:

Jo a je tu galerie autoflower odrůd tam si určítě něco vybereš :busted:
Zdárek:sun:
Mard
Taky se domnívám že pozdě ještě není. Ale je třeba vybrat nějaké vhodné druhy. Protože některé autoflower jsou hotové za 8 týdnů od vyklíčení (skunk třeba), ale existují i typy co potřebuji na dojetí až 12 týdnů (white widow XXL)!
Nomis
Ďakujem, potešili ste ma... Semienka nakúpim co najrýchlejšie. https://www.semena-marihuany.cz/sk/...semnek-rqs.html Myslite že táto odroda je OK ? :)
Mard
Jo, skunk je bleskovka :-) Určitě potěší, když pak napíšeš své zkušenosti s touto konkrétní odrůdou!
K-Roc
Zdravím ve středu jedu pro klony ak-47 myslíte ze z toho jeste neco stihne vyrůst ? Ma to cenu nebo je to marny boj ??
kaktusx
Ahoj, keďže su to klony tak áno ale predsa len už je trochu neskoro takže veľku úrodu čakať nemôžeš...ak máš možnosť pestovať indoor tak choď radšej touto cestou ak nie tak nemaš čo stratiť a par gramov z toho určite bude.
sailinder
citace:
Původní příspěvek od K-Roc
Zdravím ve středu jedu pro klony ak-47 myslíte ze z toho jeste neco stihne vyrůst ? Ma to cenu nebo je to marny boj ??


zdarec,urcite ich zasad,ja davam posledne klocany ven 15.7. a su to krasne kricky od 30cm az po 150cm podla modelu a co AKcko poznam tak mesic mu klido staci a budes mat krasnu metrovu a trebars aj vyssi... a o zatmivacke nemluve...
Leetsy
Zdravím!
Chcem sa spýtať, či by sa oplatilo ešte teraz zakúpiť semená autofloweru a či by sa teraz oplatilo ešte pestovať. Konkrétne sa jedná o tento model:
https://www.semena-marihuany.cz/sk/...dise-seeds.html

Je tam doba kvitnutia 8týždňov, čo vychádza tak do októbra ale niesom si istý.


Ďakujem za rady!
Ronnie
Myslím si že teď už to cenu nemá
Leetsy
Ani pri použití kvalitných hnojív?
Mard
No jedině že si to pak vezmeš v říjnu domu za okno a necháš to dozrát tam. Autoflower je poměrně háklivý na plíseň a v říjnu bys asi měl problémy venku.
Leetsy
Aha. Tak )dakujem za ardu. Nechám to na budúci rok. A za rok by mi stihli aj 2 vyrasť do plnej velkosti? Že by som ich nedal súčasne rásť ale jednu po druhej?
Ronnie
Jasně, můžes odjet i dvě kola.

Ono se jedná spíš o to že af potřebuje kopec světla a slunce, za měsíc kdy bude kytička přecházet do květu (pokud zasadis v nejbližších dnech) tak už to z počasím nebude tak dobré a v říjnu už vůbec ne.
Mám nějaké af na místě kde není tak slunečno a teplo jako na druhém a totálně se to nedá srovnat,na slunečném fleku voňavé ulepené pálky tlusté jako plechovka od Pepsi a oproti tomu na druhém místě to nestojí ani za řeč.
misanek420
zdravím lidi chci se zeptat jestli má ještě cenu kupovat autoflowery mam na poště 3x magnum, 3x deimos a 14x automazar, vše by bylo ve skleníku ale bojím se že by nestihli dozrát, poprosil bych o pomoc a popřípadě jakou hlínu ze začatku koupit aby to mělo co nejlepší start, děkuji
demoneq
ahoj, autoflowery klidne jeste zasad, sklizet budes nekdy v zari coz si myslim ze je dobry pocasi jeste.
misanek420
takže když zasadím cca za 7 dní tak se nic neděje?
demoneq
čím dřív tím líp
SILENTJOE
uplně vpoho to stihneš já budu sadit druhé kolo ještě později tak začátkem srpna a 2,5měsíce ti stačí,i ty mazary by si měl stihnout.Mě zrovna dozrávaj,tak jen čekám až budou hotové a šup tam druhou várku.
ZOO68
AutoMazary mi už dva roky po sobě komplet zplesnivěly, jakmile do toho na přelomu srpen/září napršelo... :-(
To fialový pheno ještě jakžtakž, ale to zelený: hrůza.

Ale ve skleníku by to mělo být OK.
Chce to hodně do hloubky nakypřit - to kytce ulehčí růst ;-)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma