Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

 
1st09.. 70 W by Bert, 3xJackHerrer - Klikni zde pro originální téma
q*BerT
Zdravím všechny pěstitele! A je to tady:-D Konečně po dlouhém plánování a nespokojeností z "očesaných" větví z venku jsem se rozhodl popřemýšlet nad touto věcí a vyřešil jsem ji stavbou mé první skříně. Pro začátek jsem si nevybral nic extra, ale na první zkušenost a vychytání pár zakladních věcí a detailů to snad zatím stačit bude. Takže k výbavě:

Prostor: Od základů postavená vlastní skříň 40x40x80 ( dřevotříska, sololit)
Světlo: 2 x 30W úporná zářovka Megaman MU130i
Vítr: 2 x PC větrák - přítah - Ø cca 12 cm + silonkový filtr na prach
- odtah - Ø cca 10 cm
Stínění: Parabola z rozbitého pouličního osvětlení
- odraz: bílý lesklý papír
Půda + řezy + honiva + stanice + další detaily co nevidět přidám;-)
q*BerT
takto to vypadá kompleT...
Lopticka
hello, pekny start, budem sledovat.
A ten papier ako odraz, poziarna bezpecnost ? :) radsej by som natrel na bielo, alebo skus foliu z growshopu, myslim ze Ti bude stacit aj jeden meter, cena do 300sk czk.
good luck
q*BerT
+ detail na parabolu s úsporkama..
q*BerT
Hi, díky;) Ty úsporky moc netopěj a ještě tam budu dávat jeden PC větrák, který plánuju dobře nastavovat jak na kytky i světlo, takže doufám, že se žádný požár konat nebude:-x No nedejbože....
Folie dobrá věc, určitě seženu a nahradim;) diks
YagoMan
Zdravím kolego ;) moc pěkně připravený box na získávaní zkušeností :winner:
Taky info dobře zmáknuté :sun: Ohledně toho papíru, jestli je to ten lesklý fotopapír co bývá v trhacích kalendářích, tak tam není důvod bát se o vznícení. Ovšem vlhkost ti ho bude kroutit a smáčet, pokud se ti nechce investovat do fólie, pak celý vnitřek boxu natři jen bílou barvou, tak jak to psal Lopticka :). Na to, ale příjdeš sám až budeš v růstu udržovat vysokou vlhkost. Vzhledem k velikosti boxu a pozici světel bych to viděl tak na 2 kytky (max.3). Pokud chceš, ale opravdu něco vypěstovat, tak bych ti doporučil sehnat si klony, které díky úsporkám udržíš hodně košaté a pak se dají přes pletivo luxusně dojet do konce. Pokud budeš i nadále pokračovat jak si začal bude to určitě dobrý mikrogrow. Hodně zdaru...:wink:
q*BerT
Zdarec, dikes;) I za karmy! Taky me to slušných pár hodin dalo než jsem to sestrojil do tohoto stavu. K tomu papíru, uvidim jak moc se to bude kroutit a chovat za chodu (tuhle myšlenku jsem tak nějak opomněl:-P ) Nicméně to se všechno vyjasní až to bude v provozu. Ta bílá barva taky dobrý řešení, ale když už s tim budu něco dělat, tak tam prásknu zrovna tu folii a bude od týhle záležitosti pokoj:-D Moje další snaha byla si box udělat pokud možno "levnějc" a jako nezkušenému v pěstování IN, se mi nechtělo kupovat nějaké věci, které by se mohly poté projevit jak zcela zbytečný.

Pro info: na čt se mi potvrdily řezy - 2x Jack Herrer + bude ještě jednen řez
Takže v čt kolaudace:-D

Lets go grow!
Ahoj,no sem na tebe zvědavej pod úsporkama sem tu zatím nic moc neviděl.Doufám že to dotáhneš do konce,doporučuju si na květ sehnat sodik 70w.Nikde nic nepíšeš o zvlhčovači vzduchu,jo a ještě by mě zajímalo kolik tam chceš mít kytiček a čím budeš hnojit.Doporučuju ti sehnat si od zdejších growerů klony v bazaru,má to výhodu že budou samice a bude to mít stejnou výšku
Crat
Pro inspiraci: http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=1


q*BerT K+
q*BerT
Zdarec,
Takže hoši, mám takový pocit, že se nám ta diskuse rozjela trošku nechtěným směrem a přesně jak říká YagoMan,
nebudem se tu přece handrkovat o "pičovinkách", které jdou podle mě snadno vyřešit. Samozřejmě nejsem naivní a nějakou tu kritiku na úsporky i box jsem očekával.
Nicméně Vám všem děkuji za první rychlé reakce k nedostatkům a rozhodl jsem se box trochu poupravit.
1) I když mi dalo fakt dost práce vystlat to tim papírem, aby to pěkne sedělo, tak to určitě vyměnim. Barva nebo folie, jak jinak.. Ještě nevim.. Uvidim co do zítřka seženu stihnu
2) Se světlem taky něco provedu, aby se to dalo spustit až dolů. Přiznám se, že jsem tuhle otázku ani moc neřešil při stavbě boxu. I když jsem věděl, že je efektivnější světlo spuštět, než ho tam mít napevno, tak mi to pořád nepřišlo jako nějaká věc s větší vážností.

Každopádně jsem rád, že jsem si to objasnil dřív, něž jsem to rozsvítil;) za to dík

Večer tu budou aktuální fota po úpravě boxu.
YagoMan
tomuhle já říkám konstruktivní řešení kritiky a postupné odstranění závad :teef: nejlepší cesta ke zdokonalení vede, přes pokus - omyl...;)
na upgr. se těším... krapet jsem to promáznul ať ti to tu nesviním...
ale je tu krásně... jo tady jo...:dance:
q*BerT
čágos, tak jsem tu s fotama, těsně před dokončením se slibovanou úpravou boxu:winner:
Moc komentáře to zřejmě nepotřebuje ( koupil jsem diamantovku + úprava regulace výšky stínidla ), jelikož se mi z mého pohledu nyní zdá, že je snad zatím vše vyřešeno, nevidím problém to zítra rozjet:punk:
q*BerT
a ještě jedna za "tmy" ..:banana:
PLANTER
mam radost když vidim nikoho kdo chce začít s úpsorkama a dotahuje to k dokonalosti ne jako vetšina maníků co chtěj něco vypěstit něco pod microvátážními cfl a vypěstujou bud nic nebo samce,hermáče,stonek s chlupama :) náký krabice od bot atd..zakázal bych jim tu zakládat tyhle nesmyslný thready o ničem .a neuvažuješ o bubleru?bylo by to rychlejší a výnosnější
YagoMan
jo jo paráda ;) koukám jak blázen pohyblivé stínitko, fólie :sun: jde vidět, že nadšení je jeden z hnacích motorů :D takoví lidi pak na konec skončí u 400-600W :teef:
ještě jeden takový dotaz: jsi si 100% jist, že ta rozbočovací krabice, co máš uvnitř skříně je vodotěsná? jenom aby se ti tam nedostala vlhkost. jestli se ti to nechce předělávat z boxu ven tak ji jenom hodně dobře utěstni, třeba akvaristickým silikonem, ale jinak perfecto...;)
q*BerT
O bubleru jsem taky samozřejmě přemýšlel ( jako v podstatě o všech způsobech pěstování ) a zařadil jsem to až někdy do budoucna. Zatím si chci jet pěkně hlínu a jsem na to nyní i tak připraven a vybaven:D Do budocna mám takovej plán postavit ještě jeden box ( určitě sodík 150,250 nebo 400 - nevím, zatím otázka ) a tento box si nechat jako matkárnu a jet si tam matku a klony, a pak to hned házet pod sodík, ale to je ještě fakt dost vzdálená budoucnost, jen takový méněcenný spekulace.
I když kdo ví:afro:

Jinak pro info jsem si připravil substrát v tomto složení:

40 % kvalitní (nekupovaná) kompostová hlína
30 % kupovaná obyč rašelina
20 % keramzit
10 % perlit

Jináč ta rozbočovací krabička by měla být údajně vlhkotěsná, ale chtěly by pro jistotu utěsnit ty vývody na kabely.
Malinko v nich vůle je, tak tam kápnu trochu hmoty klasickou tavnou pistolí a bude. Ten si myslim taky postačí:smoker:
q*BerT
1. den

Přidávám fotky ze včerejšího startu. Fotil jsem to hned po zapnutí, takže kytí bylo ještě docela uvadlé a přišlo mi, že si svoje už taky prožilo ( kámoš je převážel údajně dva dny v autě):D. Nicméně dnes ráno byly lístky už pěkně zvedlé a vypadalo to, že se jim první noc celkem zalíbila.
Jak je vidět na stanici, tak se vlhkost ze začátku pohybovala okolo 60 % a nyní se ustálila zhruba na 45% - 50%. Teplota na začátku byla okolo 21°C a nyní se pohybuje okolo 26°C. Podle mě jsou to zatím celkem slušný hodnoty až teda na tu vlhkost. S tím dnes určitě něco provedu ( mokrý hadr či jiné jednoduché prostředky )

Interval světlo/tma - 18/6

k odrůdám:
2 x Jack Herrer ( vzadu ty dvě ve 4 l květináčích )
1 x zatím prostě ještě nevim:D Nějak se to tomu člověku zatím nepodařilo dohledat, ale pátrá:D Osobně nechápu co je na tom za složitost:D

O substrátu jsem se už zmínil, takže se nebudu opakovat.
q*BerT
:megafon: přichází.......Jack Herrer!!
q*BerT
ještě komplet foto:death:

Jinak pro informaci zatím ještě vůbec nehnojím. Půda má podle mě zatím dost živin a není třeba ji nyní doplňovat. Uvidim až jak se to chytne
raďte, sledujte, kritizujte,...:leaf:
Crat
No, sem na tebe zvědavej. V růstu to bude vypadat fakt krutě. Květová fáze už bude horší. Měl by ses snažit zaplnit co nejvíc plochy, to znamená zaštipovat, ohýbat, vyvazovat atd - ale to určitě víš :)
Jen musíš pak vychytat kdy přepnout na květ. Často se stává že to lidem přeroste a mají pak vrcholky až nad stínítkem.
q*BerT
Vázat a drátovat to budu každopadně, protože toho prostoru tam opravdu "moc" není. Mám nakoupený i ohýbací kolínka (půlměsíce) z growshopu, kterejma to půjde jedna báseň:)

Silně začínám přemýšlet, že bych si na květ pořídil aspoň 70 W sodík, ať už to k něčemu vypadá, ale ještě se rozhodnu...
Jinak po kolikátým dni radíš přepnout na květ?
Čtu tady tak zhruba +- 3 týdny, ale spíš to určit podle výšky což??

thanx
Padavan G
Máš to pěkný, sem na to zvědavej tak po 14 dnech jak ti to pojede, grwou zdar !
YagoMan
zdar pardále ;) tak konečně "za plného provozu" :teef:
S tím přepínáním na 12/12 se musíš rozhodnout hlavně podle vzrůstu, až se teď kytky 100% vzpamatujou, tak dej světlo cca tak 5cm nad vrcholky rostlin a nech je pořádně navětvit, což u JH nebude žádný problém...:teef:
Uvidíš ten růst, každý den to bude větší a větší a ty to musíš uhlídat co nejníže, vzhledem k velikosti boxu. Nesmíš zapomínat, že kytka roste i v květu. Pokud máš kolínka tak ohýbej a jestli chceš z toho opravdu vyždímat co nejvíce tak nahoď mřížku a jeď SCROG. Opravdu to jde i pod úsporkama. Viděl jsem to na vlastní bulvy...:cox:
Pokud se rozhodneš pro sodík 70W budeš ještě vysmátější :D ovšem z důvodu prostoru, bych tam vysmahnul pouze 2 kytky...
Zatím láčes ať se daří...
q*BerT
Přidávám další fotky mého boxíku. Dnes, tj. 16tý den fáze růstu, jsem to poprvé pohnojil (Plagrom Alga-grow), tak jsem plnej očekávání jak se to rozjede:D Herrer se začíná pěkně větvit a kytky podle mě vypadaj krásně. No posuďte sami...
q*BerT
Tak jsem tu po delší době s dalšími příspěvky do mé galerie prvního in. Po dlouhém uvažování nad efektivitou skříně jsem se rozhodl, že si na květ pořídim lepší lampu než jsou dvě úsporky a zvolil jsem 70W sodík. Přestavba byla naprosto v pohodě, akorát bylo nutný tam prdnout ještě jeden 12V PC větrák, kterej to zatím krásně chladí, tj. max teplota 29°C.

No jsem plnej očekávání jak to pokvete:flamer:

Jo a mimochem se chci podělit a dát další bod úsporkám. Myslim si, že fáze růstu jim naprosto svědčila a tyhle lampy jim k tomu daly slušný podmínky. Nebyla vidět vůbec známka nedostatku něčeho. Štípal a ohýval jsem to jak to nejlépe šlo a je to myslim i trochu vidět. No věřili byste tomu, že v každý tý kytce je zhruba 30 bílejch kolínek?:frog: :frog: Neskutečný....

A jinak ohledně hnojení, hnojim pořád Plagron - Alga Grow zhruba 2x týdně.

Growu zdar!:smoker:
q*BerT
Jack Herrer z pohledu blíže:D
q*BerT
Komplet pohled na boxík:micro:
q*BerT
A ještě jeden pohled na všechny krásky:popcorn:
no máš to moc hezké jede ti to dobře udělal si kus dobré práce jen tak dál
q*BerT
Čestík, přidávám další fotky ze 7. dne přepnutí na 12/12. Po dlouhým týdnu to zrovna ze včerejšla na dnešek hodilo pár miniaturních pestíčků, takže očekávám už konečně něco, co se bude konečně podobat nějaký paličce:-D Jinak zatím se plnej očekávání, kdy mě to začne fakt smrdět.. Mám to sice v pokoji, kam nikdo nechodí a box mám metr od dveří na balkón, ale když mi kámoš řikal, jak mu z toho v ktětu pod stejným zařízením smrděl celej barák, tak nevim no:D To prostě uvidíme....:D
q*BerT
next..
q*BerT
Přidávám další fotos z mého boxíku. Je to na 20. dni květu a už to pomalu ale jistě začíná paličkovatět:D Začal jsem hnojit na květ o něco dýl (předevčírem), takže doufám, že to nebude mít nějakej výraznej vliv na květ. Hnojim jinak Plagronem - Alga Boom..
q*BerT
detail
q*BerT
next photos
q*BerT
next
Ahoj, osobně bych zkusil dát ,,slunce´´ blíže ke kytkám....
jinak K+ za moc pěknej box a koukej to dotáhnout do konce, ať je tu nějaká dotažená malá watáž...
q*BerT
Dikec, budu se samozřejmě snažit to do nějakýho slušnýho konce dotáhnout, ale výsledek je zatím ve hvězdách:) Každopádně si osobně taky myslím, že by světlo mohlo jít ještě o kousek níž, ale bojuju tam docela s teplotou. Jsem rád když to držím na 30°C a jediný řešení bych viděl v dalším ofuku. No zkusim to nějak ještě pořešit;) Taky je dost v cajku 70W sodík oproti 2 úsporkám.. Pod tím bych byl na květu pěkně v pr.... takže doufám, že mě to aspoň "trochu" nakyne:D Dnes přidám další photos;)

Growu zdar!
tak to nechápu jakto že máš problém s teplotou ??? docela prekvapení... koukal jsem na na tvojí krabičku... a jako větráky nevypadaj špatně ... a ofuk mas primo u žarovek.. takže by to mělo bejt v cajku.. zkus si pořídit (jestli teda nemáš) něco jako mám já normálně trafo k modelové železnici a mužeš regulovat větráky jak se rychle točí ale já tam mám 2x 150W a topí to taky slušně jako ale myslim si že 2x 30W usporky by neměl bejt problem uchladit... a tyky si myslim že by tem kytičkám nevadilo kdyby si tu lampu dal níž... :) jinak zatim vypadaj dobře ... budu sledovat Peace...
q*BerT
jech5: Kdyby jsi pořádně četl moje příspěvky, tak bys zjistil, že už tam mám nějakej 25 den na květu 70 W SODÍK. Už jsem to tady minimálně třikrát psal:D Původně jsem si myslel, že to celý dojedu pod úsporkama, ale nemělo by to nejspíš cenu, ptž by z toho bylo pár řidkých paliček..
Já myslím, že to je i na těch fotkách jasně vidět, že je to světlo ze sodíku a ne z úsporek, mno ne?;)

Growu zdary
q*BerT
Zdravíčko všem growákům, přídávám další photos z 25 dne květu. Jako řeknu Vám upřímně, že se ten Jack s tim květem sere jako s první láskou:D Zatím nic extra jako, ale pořád čekám na to, až to začne pěkně kynout;) Jsou tam vidět malinko seschlý lístky a je to podle mě hnojkama. Moc jsem se o to asi staral a přehnojil to. Už se budu krotit:D

Mám otázku pro ty co mají zkušenosti s JH. Kvetlo vám to taky takhle pomaličku? Sice jsem se dočetl, že tenhle modýlek kvete tak 50 - 65 dní, ale myslim si, že by to už mohlo dělat větší věci. Ale zas na druhou stranu to je 70 W no... Mno uvidíme...

Zatíím zdarec
q*BerT
next photos 1
q*BerT
next photos 2
q*BerT
next photos 3
q*BerT
next photos 4
q*BerT
next photos 5
q*BerT
next photos 6
q*BerT
next photos 7
q*BerT
next photos 8
q*BerT
Tady jsou ty zmiňovaný listy. Myslel jsem si, že to je způsobený díky přehnojením, ale podle faqu tomu prej chybí fosfor, tak nevim.. Taky se mi moc nezdaj pestíky, protože by měli bejt podle mě teďka celý naprosto bílý, ale u některých mi přijde, že jim konečky malinko usychaj. Myslíte, že to má nějakou spojitost??? dikx
q*BerT
foto těch pestíků..je to normal??
q*BerT
pokus o nějaké to makro:D
q*BerT
Přidávám nějakou tu maličkost z našeho skleníku domácího:D Všichni jste dobře poznali - šajvěj divotvorná:) Úžasná rostlina:D
q*BerT
a druhej kus...
q*BerT
Čest, mám takovej menší problém a potřeboval bych objasnit jednu věc. V boxu se mi teď děsně vyšplhává teplota až ke 40 °C a já bych chtěl vědět, jakej to má vliv na květ. Vím, že to je dost vysoké teplota, ale kde by se mohl vyskytnout problém?? Na kořenech nebo palicích? Nebo obojím?? Dikx za reakce

PS: Určitě přidám další větrák, popř. ještě jeden odtah, když se to nezlepší..
trávníkář
Nad 32 °C kytka stagnuje.Neroste kroutí se ji listy, bude díky vysoké teplotě uvadat a nakonec chcípne.Radil bych poořešit odtah.
PLANTER
citace:
Původní příspěvek od trávníkář
Nad 32 °C kytka stagnuje.Neroste kroutí se ji listy, bude díky vysoké teplotě uvadat a nakonec chcípne.Radil bych poořešit odtah.
nysmysl já mam v parných dnech v boxu 36°C + a nikdy mi tam nechcípla jediná kytka je pravda ze pouzivam jen na předpěst květ sem v něm nejel
q*BerT
Přidávám další fotky z mého boxíku. Kvete to podle mě bez jakýchkoliv problémů pěkně, ale už teď vím, že jsem to měl nechat ještě tak 7 - 14 dní na růstu. Celkově by byly kytky a palice větší a vešlo by se to tam úplně v pohodě.. No každopádně to beru jako ponaučení na další kolo, ptž teď už s tim stejně nic neudělám:D No nějaký g z toho bude... :) Jinak jsem musel kvůli teplotě instalovat další dva PC 12V větráky. Teď tam je tak kolem 32 - 35 °C. Nicméně budu asi realizovat ještě jeden odtah a bude to snad už v cajku...
q*BerT
next photos
q*BerT
next photos 2
q*BerT
makro one
q*BerT
makro 2
q*BerT
next photos 3
@jdam
opravdu hezzky kere kamo......preju hodne uspechu a pekny vynos hlavne u toho jacka herera-----peace
q*BerT
citace:
Původní příspěvek od @jdam
opravdu hezzky kere kamo......preju hodne uspechu a pekny vynos hlavne u toho jacka herera-----peace


Dikes.. Myslim si, že výnos jsem si sám celkem podělal. Pořád si díky tomu, že jsem přepnul brzo na květ, trhám vlasy:D No jsem zvědavej co z toho nakonec bude;)
@jdam
ja si myslim ze pod 50 g to nepujde ani v kryzi......
q*BerT
citace:
Původní příspěvek od @jdam
ja si myslim ze pod 50 g to nepujde ani v kryzi......


No je pravda, že to ještě nějakou chvíli pokvete, takže to za tři, čtyři týdny může dosti nakynout. No, kdybych z toho měl 50 g, tak bych byl dost happy:D Na těch fotkách to vypadá ale větší než ve skutečnosti. Příště udělám fotky s nějakým měřítkem, ať je tam ta velikost jasná;)
@jdam
ok parada type:).....jsem zvedavej as to zacne kynout..a smradnout.:D peace
q*BerT
Taky se nějak nemůžu dočkat:D Je to 44. den na květu a vypadá to, že jsem tak v polovině. U JH není prý problém tak 80 - 90 dní květ, takže to doufám ještě nakyne jak sviň:D Zatím převládají fakt mini paličáky:D
@jdam
ja jsem nedavno sklizel jacka herrer na 60 dnu a musim říct ze parada
q*BerT
citace:
Původní příspěvek od @jdam
ja jsem nedavno sklizel jacka herrer na 60 dnu a musim říct ze parada


Koukal jsem.. 60 je dost brzy, ale vzhledem k tomu jak ti to nakynulo, tak to bylo ideální:) No, přál bych si něco podobného:D
@jdam
noboj behem poslednich 2 tydnu to teprve zaclo nabyrat....:D
q*BerT
Jasný, taky si myslim, že je potřeba dát herreroj trochu času;) Aspoň teda co slyšim od tebe a jiných.. Budu aktualizovat...
marie
Čoveče, úplně mi to připomnělo moji skříňku. A na tu folii nedám dopustit. Vždycky, když to dezinfikuju, je to k nezaplacení. Všechno pohodlně setřeš,
q*BerT
Přidávám další fotky z 53. dne na květu. Hnojím pořád 1x týdně plnou dávku PK 13-14 a 1x týdně Pragronem - Alga bloom. Pálky tam jsou, ale kdy to už sakra začně aspoň trochu kynout...??:rejp: :D
q*BerT
Vršky se mi zdaj trochu spálený, takže je lampa cca 25 cm od vrcholků. Zdá se to být dál, ale asi to je takhle víc kompromisní..
q*BerT
makro
q*BerT
spodek
q*BerT
další nepovedené makro:D
q*BerT
ještě jedna celek
@jdam
hezky pekne:)
q*BerT
makro 1
q*BerT
makro 2
q*BerT
foto celek
q*BerT
foto spodek
marie
Paliček bude relativně dost, takže jsem zvědavej na finalní info. :)
q*BerT
Zdravím growers,
přínáším menší změnu ve svém snažení. Momentálně se mi z dosud nevysvětlitelných důvodů začalo srát zařízení, potřebné k rozjetí výbojky. Zařízení už má něco za sebou (asi 35 let), ale dosud stále fungovalo. Po zapnutí jen "bzučí" kondík, výbojka nereaguje, a dál nic. Vypadá to, že je asi odpálenej nebo nevim. Nicméně tam mám teď úsporky a zajímalo by mě, jestli by to nešlo pod nima dojet? Pod sodíkem to je 61 den květu.
Díky za připomínky
q*BerT
next photos
q*BerT
next photos 2
No jako půjde to, ale bude to pravděpodobně stát za prd, když je to navyklé na sodu.. Určitě se musí nějakým způsobem projevit rozdíl ve složení světla (+) resp. (-) 10 W.. Takže buď zakoupit nové elektro k sodě nebo přidělat ještě nějakou tu zářivku.. Jinak jak to vlastně pokračuje? Box je fakt supr.. Za to K+.. Ještě by mě zajímalo jak máš tlusté stěny a dveře? Jo, ještě by mě zajímalo, jak tam máš chytlou tu fólii?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma