Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

Stránky: 1 [2] 
Pod Sluncem 2009 - Klikni zde pro originální téma
Smoker&Joker
Jak tak asi koukám, tak asi co jsem vypátral nejpravděpodobněji je stres z horka..nebo přehnojení, nevím, zda je ten substrát moc silný, ale kytičky v něm i vyrostly..takže???
Mr.MEN
:D Ty jsi začátečník že? Ty jo tyhle první listy úplně normálně uschnou a upadnou. Musíš se řídit jedním a to jestli to není na každém listě na jedné kytce tak je to v cajku:).

EDIT:
Kamaráde zbytečně se stresuješ.:wink:
Smoker&Joker
No právě ze né, maj to šecky čtyři kytky, na těch jednocípejch..u minulýho pěstu stejný genetiky to nebylo, ty vydržely až dokaď sem je nedal pryč já, když už byli velký..
Smoker&Joker
Poslední a nejdokonalejší fotky produktu, tímto uzavírám první kolo, ještě zbývá skleník a druhé kolo za oknem (1+1) vypadá to dobře..
Smoker&Joker
No, tak dnes jsem vydoloval nějaká semena, FL byla herm, ale až hodně v pokročilém stádiu květu, našel jsem jen 2 koule na celé kytce, a jedna už byla puklá, od té doby jsem ji kontroloval pořád a už se nic neobjevilo, byla to druhá spodní větev, takže to prclo akorát tu nejslabší pod tim, z toho mám semena, ale z herma jsou asi špatný jak vim. Z té čisté samičky se mi opýlil taky kousek, který byl blízko, mám z něj osm semínek, a někde jsem četl, že když prcne herm samici, tak je to feminizace, tak nevím..kdybych měl 8 semen FEM tak paráda:)

a ještě fotky semínek, je vidět rozdíl, herm více dlouhé a takové ''agresivní'' semínka, kdežto z té samice jsou pěkné, kulaté..
feminizovaná z toho určitě nebudou. nač by pak existovaly složitý postupy seedbank takhle by si každej pěstitel udělal sám...já zhermený semena zahazuju a opatřim si nový - furt lepší než zjistit uprostřed květu že se dělají koule
Smoker&Joker
Nojo, ale děje se to tady na tom základu, je tu o tom pár trejdů, tak třeba aspoň kdyby byli převážně samice, to by mě stačilo, uvidíme přístí rok, tak schválně:)
Mr.MEN
Smoker&Joker: To jsem si myslel taky:D. Ale jo máš v něčem pravdu víc holek z toho určitě je. Ze začátku to vypadá fakt dobře nikde žádný koule všechny holky, ale pak hromady semen, přesně takhle ke konci květu to prostě neuhlídáš když jsou koule v palicích. Kámoš co jsem mu dal tyhle jakoby fem. semínka by ti mohl vyprávět. Jako dobrou trávu měl ale popcorn jak ďas.

Na indoor jsou nepoužitelné na outdoor jsou docela fajn když ti nevadí par semen.
Smoker&Joker
Nojo tak to se píše všeobecně, že feminizovaná semínka mají větší sklon k hermafroditismu, ale myslim si, že když budou idealní podmínky, tak by ani nemuseli:)
Zn.Stav-Dobry
Není to feminizace, ale herminizace. Být tebou, zahodil bych je, příště by ti to mohlo oprcat něco jiného.
Smoker&Joker
Tak večerní aktualizace, kytičky se mají dobře, mám jednu jasnou favoritku, snad bude samička(foto 2), a jeden typ na samce, ta největší kytka

EDIT - nakonec to bylo úplně naopak:)
Smoker&Joker
Tak dnes tu mám další problémek, jak šel první pěst bez problému, tak tenhle mě asi bude trápit, 3 kytičky jsou okey, ale ta jedna se najednou pomátla, a nějak ochabla, před týdnem přesazeno, tak prosím o rady..

foto 1 - onen problém
foto 2 - napěchovaný pytel šiškami, přidal jsem trochu cit. kůry, aby nátahla požadovanou vlhkost..
Mr.MEN
Máš to přelité. Kořínky se tím pádem začali dusit a takhle to potom vypadá.
Smoker&Joker
Hm tak kytka vypadá pořád stejně, neli hůř, je to určitě přelití? ostatní kytky jsou okey, a všechny zalívám stejně, vzpamatuje se ještě z toho?
Apartman
Jestli to bylo přelití, tak je dobrý vzít třeba hajzlpapír nebo něco, co saje a pokusit se tu přebytečnou vlhkost zhora odsát, měl jsem podobný problém.
Ale zrovna takhle vypadají i kytky, který maj žízeň-těžko říci, na přehnojení to nevypadá...
Taky je důležitý jestli, roste v tom květníku od začátku nebo byla přesazená a jestli je ze semínka nebo klon...
je to přelití imho. dej to na místo kam pořádně praží, nějaký sání zvrchu nemá smysl
Smoker&Joker
Tak dnes tu máme jedno úmrtí, kytička se nevzpamatovala, přestože půda už byla zcela suchá, takže nevím jestli to bylo tím přelitím, byl to přesně týden po přesazení, ale co, jede se dál, už jen se třemi kytkami, tak snad z toho ty dvě samice budou, jedna vypadá na samce, ale ty dvě vypadají nadějně...

1. R.I.P.
2,3. Modlíme se za samičky
4. Samec????
nádherna. moc pěkný. big UP!
Smoker&Joker
Tak nějaké fotečky opět, kytka foto 2, je úplně jiná než ostatní, první pěst byli taky takovéhle kytky, ale tahle je nízká, s malými rozestupy, krásná stavba, pěkné široké listy, tak snad mě nezklame:) kdyby někdo měl poznámky k té změně v růstu, budu rád.
storm1249
sakra to je nářez. takový palice bych chtěl taky mít :D
fakt dost povedenej grow, k+ ti náleží ;-)
Smoker&Joker
Dnešní update, kytičky už jsou pěkné, tak do dvou týdnů snad bude pohlaví, už se těšim:) navrch přidávám jednoho borce z výletu:D
Smoker&Joker
Tak je tu další prekérka, ty dvě nejmenší kytky, co jsem předpokládal že budou samice, tak jsou samci, u té nejhezčí kytky to nevím ještě jistě, ale nejspíše ano:( a z té největší, z které jsem myslel že bude samec, tak bude asi samice:D docela divný..odpoledne hodim foto ze skleníku, a že je na co koukat:)
Smoker&Joker
Tak update ze skleníku, máti dělala konopnou mast, takže ušmikla vršek a z větví se rozjeli další větve, docela brutus a už zo pěkně kvete, tak jsem zvědavej co z toho bude..
Smoker&Joker
Tak update, konečně vím pohlaví, prolezl jsem pořádně tu největší kytkui a našel jsem první bliznu:) vůbec neplatilo pravidlo že samec je rychlejší a má větší rozestupy, ale naopak, ze tří kytek byli dvě malé, pěkně stavěné, a byli to samci, a ta 2x větší je samice. Divný:)

1. Samice
2. Samičí květ
3. Dominantní samec
4. Samčí květ
Smoker&Joker
tak ňák je to mrtvý, Nemáte někdo zkušenosti s obchodováním se členem MedvedBrtnik ???? měl mi poslat semena a už se týden neozval..nechci věřit že by poděl.. a fotky..moje jediná samička..
Hy3nA
ahoj, já jsem ho po skvělém obchodu umístil na WhiteList.. :)
Smoker&Joker
Jo už je to v pohodě, semena už dorazily, byl na dovolený:)

Dnešní update, kytka ve skleníku je pěkný monstrum, hlavně nevím jestli to zvládne něco udělat, protože z každé větve jedou větve, je toho opravdu hodně, Co myslíte???? Dotáhne to???

takhle je tam hodně světla, udělám fotky v noci..aby to prokouklo..k ránu jsou tu..

1. Celek..
2. větívka
3. větívka
4. květ
5. jediná samička za oknem:) za chvílí jde kvést..
Pete
Čus máš to výborný, ale nemyslíš že budeš mít řídké šišky na tom monstru ve foliaku? Mám podobnou kytku a většina těch bílých vláken už zhnědla, mám obavu že to bude řídký. Jinak K+plus.
Smoker&Joker
JJ v tom textu se toho obávám, máti mi ušmikla vršek..třeba z toho něco bude...nekvete to moc dlouho..tak dva týdny teprvne, a u prvního pěstu mě znědlo tak 30% blizen už v polovině květu..musíme držet palce
Smoker&Joker
Dnešní fotka, už začíná nakvétat..ještě jí pomůžu zatmíváním:)
Smoker&Joker
Sem tu s updatem ze skleníku, kytka kvete, ale pořád roste, kvete přibližně dva týdny, a šišky už jsou docela pěkné, mohlo by z toho něco bejt..konečně fotky ve tmě, kde je něco vidět..budu rád za názory, zda se z toho něco utvoří nebo ne???? čaute

1. Pohled ze skleníku
2. Pohled ze skleníku
3. Větvička s paličkami
4. Větvička s paličkami
5. Pohled z venčí
Spaiky69
prečo by nie, podľa môjho názoru to bude pekné ;), máš sa načo tešiť. A na tvojom mieste, ak to môžem tak povedať, tak by som čo najrýchlejšie odstránil tie suché listy niečoho /uhorka alebo čo to je/ v pozadí, preto že zbytočne riskuješ rozšírenie plesní, toť môj skromný názor. .. inač good ;)
Smoker&Joker
Jo to je okurka, už se na to chystám, díky:) a teď fotky mé jediné slečny za oknem, už 3 dny kvete, a docela se do toho pustila..zde foto
Smoker&Joker
dnešní foto mé slečny za oknem, je vidět že od předevčírek pěkně popojela, večer nafotím opět skleník..zatím
Smoker&Joker
A teď kanonáda ze skleníku, začíná se to pekelně rozjíždět:)

1. Celkový pohled ze skleníku
2. Z venčí
3,4,5. větívky s paličkami:)
Smoker&Joker
Makro vrcholovky za oknem, jede jako z vody...
Smoker&Joker
Tak konečně trochu více fotek mé krasavice za oknem, kvete od 20.8, večer jdu do skleníku, takže zas bude na co koukat..
Smoker&Joker
Tak a teď je tu slibovaný skleník, myslím že se to zatím daří pěkně, konečně už se zastavil růst a já nemusím každý druhý den dvě hodiny přivazovat těch kopec větví aby nebyli na stropě..

1. Pohled do skleníku
2. Pohled ze skleníku
3,4. Paldičky
5. Stonek
Smoker&Joker
Tak po skleníku zase obměna, kytce se daří dobře, na to že je to 12. den květu..fotos..příště opět skleník
Smoker&Joker
Tak změna, házím první fotky za dne při květu, sice toho není moc vidět, ale přístě už budou zase noční..
Smoker&Joker
Tak a je tu 14. den květu Last Lady za oknem, myslím, že by z toho mohlo být víc než z těch prvních dvou kytek, na přístí rok už mám opatřenou už jistou genetiku, pojedu Low Rydera 2 x Auto. AK47 od medvěda, a Chronica od guerilly, oběma patří tímto dík. Ale pořád si nejsem jistý zda automatiku do skleníku a Chronica za okno, nebo obráceně..tu jsou fotky..
Smoker&Joker
Update, 16. dní květu, večer nafotím skleník, tak zatím..
Smoker&Joker
Tak dnešní větší update na dvě půlky, o této kytce ve skleníku jsem toho moc neřekl, tak teď..Kytka je stejný No Name jako sem měl a mám za oknem, ale v první půlce, jsem měl nadbytek samic, a tak jsem dal kytku ségře, na to mi máti dovolila mít kytku ve skleníku, kytka byla malá, neměla moc slunka, tak byla hodně košatá, po přesunu do skleníku, 10.6. se začli dít věci..zde post.. http://grower.cz/home/potw.php?a...&photoid=307690
Kytka enormě rostla, ale nějak sem to nebral na váhu, po té jí máti ustřihla vršek, takže se začla strašně větvit, nebyla nikdy hnojená, a teď když už je měsíc na květu a už vyráží pryskyřice, brutálně to smrdí po celém skleníku, nabírá hodně prostoru a dostat se dovnitř není lehké :D všechny větve sem musel ukočírovat, zabralo mi to dost času, zatím nebylá prclá, ani herm se neobjevil, tak snad bude pěkně čistá, a teď fotky, je jich dost a druhou půlku hodím odpoledne, tak zatím..grow it up!

1. Pohled ze skleníku (bohužel už se mi tam nevejde celá)
2. Do skleníku
3. Spodní větvě
4. Vrchní větve
5. Makro Květu..míza..
Smoker&Joker
Tak a druhá půlka...
Smoker&Joker
Tak konečně fotky za tmy, je to teda pořádnej randál, smrdí celý skleník, po ránu to je krása, ráno jsem byl fotit a otřel sem se o palice při vstupu a celý den to ze mě bylo cítit, nakonec jsem musel odložit svetr:D:D palice rostou jak granáty, už se těším jak malý kluk, snad z toho pár géček bude..

1. Do skleníku
2. Ze skleníku na výšku
3. Ze skleníku na délku
4. Větve
Smoker&Joker
A na dnešní závěr ještě fotečky vršku..
Smoker&Joker
tak fotky mé Last Lady, 20. den květu, už se jí utvořila docela pěkná cola, ale oproti greenhousu je to jen jako jedna větev:) a to sem greenhouse neplánoval, ale až teď sem poznal jeho skutečnou sílu..
aleen13
to máš pravdu, že je to jen jako jedna větev..... ani se nechce věřit, že ta rostlina ve skleníku je jen jedna.....!! úžasné :)
Smoker&Joker
Nějaké dnešní fotky ze skleníku..neustále bojuji s pavouky..:D
Smoker&Joker
No zápasit musím..protože pavouci mi omotávají palice, myslím takový ten váček na mladé, a taky by to urcitě čaplo hned plíseň..a teď fotky mé dámy za oknem, je na 23. dni květu, tu makro fotku doporučují v plném rozlišení, už se pěkně klube pryskyřice..a ještě jeden ten můj soupeř ze skleníku..
Smoker&Joker
Tak opět moje osamělá samice za oknem, i když už tam má jednoho prcka, je to 25. den květu, ta poslední fotka jsem zkoušel jakou klíčivost mají semena automatiky od medvěda, docela fajně roste, ale nevím jak to bude přes chladnější období ,je to auto takže asi 3 měsíce, tak netuší někdo, jestli by se z toho něco nevidolovalo??? díky
Smoker&Joker
Tak a Teď už zase sativka ze skleníku, zatím žádné špatné známky..akorát to počasí tady u nás na severu čech není nejlepší, poslední týden je zataženo, už to asi lepší nebude..
Smoker&Joker
Tak Last Lady za oknem, vyvíjí se moc pěkně, pryskyřička už je všude, šišky větší než u prvního pěstu..27. den květu, moc nehnojeno, asi 3x pouze..fotky doporučuji v HI-RES

1. Vrchní jeba
2. Celá cola
3,4. Boční šištice
5. Míza
Smoker&Joker
Ještě bych potřeboval heplnout, tadyta kytička, má tak 10 cm a už má blizničky, je to tím, že už je podzim a kytky už kvetou? je to autoflower, takže nevím, zkoušel jsem jen jakou mají klíčivost, myslíte že vykvete takhle malá?? nebo ne?
Yeoman
Pokud vylezaji blizny,tak by mela byt schopna kvetu. Vysledek ti uz ale nikdo nezaruci...kazdopadne by byl nesmysl ji ted skosit. Proste ji nech rust a uvidis sam:)
Slick-ace
Můj názor je že vykvete, ale bude z toho jedna palička na stonku :). Uvidíš.
storm1249
jen jí nechte ať si kvete :D
Smoker&Joker
Určitě jí nechám, jen mě zajímalo jestli když je to autoflower, tak ještě poroste, nebo už hodí rovnou květ jako ostatní kytky, že když je to bez ohledu na světelnou periodu, jestli to nejde až do zimy jako..budu nadále informovat o růstu, zde jsou fotky z pozaoknovky, 28. den květu, už začíná pěkně vonět..
Smoker&Joker
Tak po lady za oknem je tu lady ve skleníku, a po dlouhé době denní fotky, strávil jsem tam celé dopoledne, šišky pořád nechtěj houstnout, tak jsem to pořádně prostříhal, ty malý větvičky okolo kmenu, tak 30 cm poloměr od kmenu, kde byli větvičky slabé, ve stínu, a zbyli jen ty konečné větvě které čumí ven, tak snad do toho dá ještě ňákou sílu a nafoukne se.. foto 3 je marko..
Smoker&Joker
Tak Last Lady, už je pekelně obsypaná pryskyřicí, prvních pár blizen už zhnědlo, 31. den květu..v plném rozlišení to vypadá fakt brutálně..
Smoker&Joker
Tak aktualizace automatiky, z toho zkušebního klíčení už roste "špek", je to autolower který pojedu pojedu přístí rok ve skleníku, LR2 X Auto.AK47..bude to asi dost srandovní kytička, včera tam byli 4 blizny a dneska už jich vyrazilo mnohem víc..takže autoflower přes zimu néé..
Smoker&Joker
Ráno jsem byl navštívit skleník, a udělal pár fotek, květ je přibližně 42-46 dní, chloupky už začínají pěkně červenat..foto č. 5 je makro..Jak jsem ten horní koš větví stahoval dolů, protože byl na stropě, tak teď musím stahovat nahoru protože větve padaj dolů:D
Smoker&Joker
Tak poslední dáma mi dělá hroznou radost, 34. den květu, a šišky jsou 1x větší jak u prvního kola, a obspyané jsou taky více než předtím..
Smoker&Joker
Tak a jen ta perlička, málá kvetoucí automatika, snad z toho bude na brčko:D
Smoker&Joker
Tak jsem zpět po víkendu, dnes tu mám foto monster sativy ze skleníku, je páteční, bohužel, večer hned udělám nové..navečír hodím Last Lady..zatím
Mr.MEN
Jak tak koukám tak asi budeš mít pěknou zimu:D. Jak myslíš že to dlouho bude ještě zrát?
Smoker&Joker
No nevím, už je to tam docela dlouho, zejtra udělám ňáký makra, palice jsou pořád takový řidší, ale blizny moc nehnědnou, zatím..
Smoker&Joker
Tak a dnešní fotky bezejmené dámy za oknem, i když by si ho zasloužila, fotky jsou perfektní, nemám co dodat:D každopádně doporučuji plné rozlišení, zvlášť u poslední fotky, 38. den květu
Smoker&Joker
Jsem tu s čerstvými foty ze skleníku, už mě to začíná pěkně štvát, je toho strašně moc a nechce to houstnout, tak snad to bude aspoň taková nouzovka..přístí rok jedu ve skleníku autokvět, aby se nestalo toto..
Smoker&Joker
Tak a opět ten špek co mi roste na okně, teda doufám že z toho bude aspoň špek, LR2 x A.AK47
Smoker&Joker
Tak fotečky poslední dámy za oknem, asi jsem blázen, ale pěst se pro mě stal prvotním koníčkem, a to jedu no name, přístí rok už čeká blueberry, mazar, chronic..to bude teprv pokoukání, je to zkrátka vášeň...40. den květu
Smoker&Joker
Tak jsem tady a už je tu opět "kytička" ze skleníku, prošla řádným pročesaním dolních větví, které už byli hnědé, tak 3-4 velké větve jsou pryč, vršky ještě moc nehnědnou, také jsem musel ten stromeček svázat, protože ty větvě mají třeba 1,5 metru a už dou k zemi,
Smoker&Joker
po skleníku moje okenní krasavice, den květu 44. poslední foto doporučují v plném rozlišení, snad nejlepší co jsem zatim udělal..
Smoker&Joker
Dnes ráno jsem nestihl nafotit skleník, tak dávám dnes fotky pouze poslední dámy, skleník hodím zítra, je to 47. den květu, všechny blizny již zhnědly, už je to jen otázkou času, vidím to na víkend..
Smoker&Joker
Tak a skleníček, bohužel jsem udělal jen 3 fotky a vybil se mě foťák, tak aspoň něco..nějaké spodní větve už jsou zralé, ale vršky ještě moc ne
Smoker&Joker
Tak a jsem tady z večerními fotkami mé krásky bezejmenné, 48. den květu, nafotil jsem pryskyřici, tady na tý poslední to zrovna neni vidět, ale u malé části jsem zakalení pozoroval, chci ji o víkendu skosit..
Smoker&Joker
Tak a sklizeň Last Lady za oknem, šla dneska ráno, květ 51. dní, pak hodím report, jinak chybí tři paličky takové ty nejmenší, asi jako ta první zleva, suší se rychleji na topení, pro rychlejší spálení:)
Smoker&Joker
Tak přece jen dám nějaké fotky, je to ta kytička ze zkušebního klíčení, 25. den květu +-, myslím že z toho bude dobrý špek:)
Smoker&Joker
Tak a jsem tu po dlouhé době, ztrávím teď většinu času ve světě RISEN, zde jsou fotky konečného produktu z mojí Last Lady, Výborná Zmaštovačka:)

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma