Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

Stránky: [1] 2 
Politicka strana za legalizaci marihuany - Klikni zde pro originální téma
montauk_monster
kdyz slysim, ze si kde kdo zaklda politicky strany (napr internetovi pirati) a ze staci k zalozeni strany jeden tisisc podpisu...
...napadlo me pri jedne silne vyhulene chvilce, takovej napad,
co kdyby vznikla strana jejimz jedinym bodem v programu by byla legalizace marijuany a veci s tim souvisejici
vim ze to zni jako silne nerealisticka utopie, ale kdyby vetsina hulicu sla k volbam a volili by "pravou zelenou stranu:)" tak by to naky to % bylo, nemyslite?
co vy na to?
[CZ]Neon
Zni to trosku jako napad 15leteho fakan, nicmene napad je to znamenity :D :d :D
Zalezi jaky volby myslis..
ThomasK
Libuše „Bushka“ Bryndová, nezávislá kandidátka za č. 11 - Demokratickou stranu zelených (DSZ)

VOLEBNÍ PROGRAM -Za legální léčebné využití konopí

1. Pěstování a léčebné využití konopí v rámci samoléčby
2. Legální svépomocná malovýroba léčebných preparátů z této rostliny


""" Ne přímo za legalizaci, ale přeci jen. Volil jem č.11 , nemůžeš založit stranu která bude usilovat jen o legalizaci konopí. Politika není jenom o jedné věci, nápad je to zajímavej ale samozřejmě nedomyšlenej.
Myslim že se to tady na G už někdy řešilo, ale chtělo by to hodně snahy, a hlavně když pak každej o volbách mluví a nikdo k nim nejde, tak ať si lidi nestěžujou že je to všechno na prd.. Tim nemyslim nikoho tdy na G, ale ve svém okolý.
JAH
montauk_monster
citace:
nemůžeš založit stranu která bude usilovat jen o legalizaci konopí.


proc ne? :)

ps. 15 uz mi bylo:)
Dude
vono to huleni jako spolecnej jmenovatel je provaz pomerne ridkej...
todle si uz par let uvedomuju na MMM akcich, ze s vetsinou lidi tam, mam spolecny jen to jedno...a to je pro mne malo...
jako posledni rozumnej napad v tyhle (a presahujich) oblasti byl od hh-topa tady...
jinak hulici jsou metastaze tak prorostla spolecenskou tkani, ze je z principu nemozny na tom cokoliv postavit...(zase myslim na celospolecenskej škále, na urovni lokalnich komunit, skupin, DIY a tak stopro;))

ps - sem si zalozil odpovidajici skatulku v ankete ;)
Alienek
Jo tak to me taky napadlo zalozit stranu ktera by se postarala o legalizaci konopi, ovsem mit to jako jediny bod programu je nerealne.
V dobe prohlubujici se ekonomicke recese je ovsem podle me vetsi sance toto prosadit protoze, ten kdo to udela v evrope jako prvni se nevyhne nemalemu prilivu kapitalu, coz je urcite pozitivni.
Dale by bylo podle me treba podporit veskere odvetvi ktere na tom mohou byt postavena od odevniho prumyslu pres farmakologii az po vyrobu plastu to je dalsi vec ktera by mohla ekonomice cr pomoci.
Nekdo by se uz taky mel konecne postarat o to aby se daly poridit legalni a bezpecne nahrazky dnesnich tanecnich drog a tim zasadit ilegalnimu prumyslu s MDMA vetsi ranu nez jakakoli represe kdy dokazala.
Dale by strana mohla zapusobit na lidi kteri si pomalu ale jiste zacinaji uvedomovat ze vydelavani penez zrani a souloz nikdy nenaplnily a ani nenaplni lidske srdce v tomto smeru je treba obrovske osvety.
Uvedomeni si faktu ze jakekoli mnozstvi penez nemuze nahradit prirodni zdroje je naprosto klicove, nebo-li pokud se neco nezmeni jednoho dne nastane den kdy lide zjisti ze barevnych papirku (penize) si mohou vytisknout kolik chcou, ale stromy, ryby,vzduch a cistou vodu si nevisknou, tyto komodity jsou totiz zavisle na case strom roste 20 let min. a i kdyby jste meli 1000000000 jakekoli meny tak presto vlak nejede z toho vyplyva opravdova hodnota veci penezi nevyjadritelna.
Lide si uz KURWA MUSI JEDNOU PRO VZDY UVEDOMIT ZE PLUNDROVAT PRIRODNI ZDROJE VE VELKEM JENOM KVULI ZISKU JE TA NEJVETSI HLOUPOST, ZVRHLOST A OBCESE JAKE SE MUZE CLOVEK VUBEC DOPUSTIT VUCI SOBE, BOHU, PLANETE A VSEM OSTATNIM LIDEM A TVORUM.

Napiste prosim jake dalsi body programu by vas mohly oslovit natolik ze by jste sli a volili.
-------
sehnat 1000 podpisu pro zalozeni strany by asi nebyl problem ale dosahnout 5-ti % hranice pro vstup do snemovny je momentalne spis uropie... Je treba si uvedomit ze by to byl beh na dlouhou trat a takova strana by musela rust na vsech urovnich statniho zrizeni... Potencionalnich volicu je v cr neco pres 8 milionu onech 5% je zhruba 400 000 volicu....
to Alienek: docela by me zajimalo co myslis tema legalnima nahrazkama mdma? V tehle oblasti bych spis videl problem v tom ze to co se dnes na parties prodava jako extaze je z velke casi pernik... Nahrazky tipu spice a smart pils jsou kolikrat vetsi sracky nez samotne mdma. viz spice kde byly obeveny pridane synteticke opiaty a kanabioidy.... Jinak bych se pod to co pises i podepsal hlavne cast kde popisujes momentalni lidske cile ktere jsou pro cas dorustajici generace prinejmensim hloupe.....
reseni bych spis videl v zalozeni vlastni komunity kde si muzes zit jak chces pokud tim prilis nepoburujes okoli..... aneb novi hipici
Alienek
For ------
Vzhledem ktomu ze mam pomerne velkou praxi v oblasti vyzivy a to predevsim sam na sobe muzu rici ze je mozne vyrabet pripravky na bazi vitaminu kofeinovych stimulantu a jinych herbalnich pridanych latek, ktere daji lidem proste to co chcou tzn. ENERGIGI, KOMUNIKATIVNOST A DOBROU NALADU, ovsem na rozdil od normalniho kolca ktere organizmus pouze nici a zdima, by mely tyto nove drogy naopak organizmus sytit vsemi potrebnymi latkami a tim mu prinaset vyse zminovane pozitky.
Alienek
Pratele podme do toho podme s tim uz konecne nekam pohnout pojdme se aktivne zapojit v dobe ktera je tak dulezita pro budouci vyvoj lidstva.
Nevim zda li si to lide uvedumuji, ale v blizke doby se daji na globalni scene ocekavat sceny dosud nevidane.
Ti kteri maji penize a majetek jako svoji modlu jako svuj jediny zivotni cil skonci v bezednem bahne, nebot nastane cas kdy lide pochopi ze ekonomika zalozena na absolutne nicim nekryte mene (tedy s moznosti jakkoli velke emise novych bankovek do systemu) muze skncit jedine a pouze totalnim krachem systemu.
Jsem zvedavy co budou delat bohati az zjisti ze za 1 000 000 dolaru simuzou koupit tak max bochnik chleba.
Uvedomte si prosim ze pokud neaky stat neustale navysuje objem sve meny v systemu tak ji znehodnocuje coz je presne to co se v soucasne dobe deje ve velkem obvzlaste USA chrli stale nove a nove biliony dolaru do systemu a tim se obrovskym zbusobem zadluzuji protoze veskere nove penize ktere se na trhu objevi jsou vlastne pujcka od americkeho FEDu.
Tim se USA dostala jiz do takove spiraly ze proste neni schopna tento dluh jiz splacet.
-------
Alienek: zabihame trochu do ot ale rad bych se dozvedel vic o tvojich stimulantech... Mam zkusenost s kratomem (prirodni stimulant ve vetsich davkach spis opiat viz botanic.cz) a moc se mi to libilo ale radsi bych si takovy stimulant vyrobil sam to je samozdrejmost tak pls pm jak to vyrabis a tak....
Jeste bych chtel reagovat na tema krize a deficit statniho rozpoctu.
Kazdy rok se radime mezi svetovou spicku ve spotrebe piva a ve spotrebe alkoholu celkove nejsme zadni zabari :) proto by podle me bylo namiste v dobe krize zvysit spotrebni dan u alkoholu a tabakovych vyrobku coz by prineslo obrovske zisky do statniho rozpoctu i kdyby se spotrebni dan zvysila o jedinou korunu u kazdeho takoveho vyrobku. A to nemluvim jaky dopad by to melo na vydaje ve zdravotnictvi ktere by asi taky hodne klesly v dusledku snizeni spotreby alkoholu a cigaret... Druhou strankou veci by asi byla docasne zvysena kriminalita spojena alkoholem (pancovani, drobne kradeze...) ale pozitiva by asi prevysovala.... Zvysovani vsech dani je vseobecne politicky nepopularni tema a proto bych v tom videl prilezitost prave pro novou urednickou vladu....
Alienek
Vim ze toto co tu pisi se na prvi pohled muze zdat jko ze to se zalozenim nove strany nema nic spolecneho, ale to je omyl nebot na zaklade techto faktu:

1) Se zhorsujici se ekonomickou situaci USA zacina mizet z trhu nejvetsi spotrebni cerna dira, tzn ze vsechny staty sveta ktere se velkou merou podilely na zasobovani USA zbozim (Cina. Nemecko, CR, a spoustu dalsich), (btw vymenou za jejich stale bezcenejsi dolar)se potykaji s velkym poklesem odbytu.

2)Toto povede k celkovemu navysovani chudoby=nepokoju ve svete a to nejen v rozvojovych zemich, ale predevsim v proexportnich ekonomikach. CR je z 80% proexportni ekonomika.

Mame tudiz jedinecnou moznost pusobit politicky na lidi v dobe kdy si opet zacnou vazit pravych hodnot tzn. dobre ciste jidlo, voda, vzduch, rodina a v neposledni rade duchovnost.
To je totiz vse co clovek ve skutecnosti potrebuje a rozhodne sem nepatri televize s uhloprckou 150cm auto za 2 000 000 barak za 5 000000 atd tyto hodnoty budu razem velice smesne az nebudeme mit co vrazit do huby.

Ja jsem asi uchyl, ale ja se na to moc tesim. Tesim se na to az lidstvi konecne zvitezi nad kapitalistickou bezohlednosti, musi se to stat protoze jinak je konec se vsim i s lidmi jako takovymi a to se nesmi prece stat !!!!!!!!
Založit stranu je dobrej nápad,kdyby to tu někdo myslel vážně tak at se my ozve,a můžem dát hlavy dohromady.Určitě to nebude tak těžké když si náckové udělaly Dělnickou stranu.My to dokážem taky,chce to jen lidi z velkou vírou v konečné vítěství.Je načase bojovat za naše práva,za lid a svobodu,at žije demokracie
clandestino
Zcela upřímně, můžeme být rádi za to, jak to je. A myslím, že při volbách se má člověk rozhodovat podle podstatnějších věcí, než je nějaký hulení. Fakt mně to připomíná myšlení patnáctiletých gangstazz, co se minulý týden poprvé zhulili a "pořádný brko" je pro středobod vesmíru. Jinak, kdybych se přece jen měl rozhodovat podle toho, kdo kdy prosazoval legalizaci, tk většinou to byli ti, kterým šlo o prdel - třeba US-DEU. Bushk usice uznávám, ale jakékoli Zelení bych nevolil nikdy.
Dude
Presne tak - jaky byste meli odborniky na fiskalni politiku, zahranicni vztahy, energetickou politiku...
i kdybyste tu stranu dali nahodou dohromady (kdo bude predseda, dle jakych klicu se budou rozdelovat funkce, z ceho budete financovat) - tak to bude jedna z tech obskurnich stranicek, kterejch sou mraky...
Volit vas bude z lidi pres tricet mozna tak par zastydlejch hipíků ;)
sorry, ze to bortim, ale tak to proste je...
jo a nekdo napiste, ze kvuli takovejmhle jako sem ja nikdy zadna legalizace nebude :p:

ps - doporucene cteni ;)
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=2621
Alienek
citace:
Původní příspěvek od clandestino
Zcela upřímně, můžeme být rádi za to, jak to je. A myslím, že při volbách se má člověk rozhodovat podle podstatnějších věcí, než je nějaký hulení. Fakt mně to připomíná myšlení patnáctiletých gangstazz, co se minulý týden poprvé zhulili a "pořádný brko" je pro středobod vesmíru.

Pro me to znamena mnohem vic je to posun lidstva kupredu je to manifestace faktu ze jsme uz jako narod dospeli do faze kdy jsme tolerantni a kdy hlavne uznavame fakt ze konopi tu je uz od jakziva a zadny clovek nema pravo do toho zasahovat.
Konopi je symbolem svobody, tolerance ,miru, a duchovnosti.
Prave proto je tolik zakazovano, protoze konopi meni lidi ajejich zebricek hodnot.
To je podle me i jeden z podstatnych duvodu proc je v tolika statech zakazano.
Navic je tu opravdu obrovsky ekonomicky aspekt ktery jsem jiz zminoval.
Jsme oblozeni staty kde je to ilegalni jeste mnohem vic nez u nas.
Legalizace je recpt ktery pozvedne vsecky prihranicni regiony turisti tady budou hulit, jist,chlastat, bavit se, atd...........
a to vse je prijem do naseho rozpoctu v dobe kdy vsecko pada.
Už se my ozval první člověk sem rád že někomu tahle politická situace není lhostejná,když budem jenom sedět na prdely a stěžovat si tak se nic nezmění,vím že se lidi vzchopíme jako jeden muž a řekneme dost,je načase s tim hnout.V pár zemích Evropské unie to jde,proč by to nešlo u nás?Lidí co nás podpoří bude víc než dost,vždyt jenom na groweru.cz je tu dost a dost
Alienek
citace:
Původní příspěvek od Dude
Presne tak - jaky byste meli odborniky na fiskalni politiku, zahranicni vztahy, energetickou politiku...
i kdybyste tu stranu dali nahodou dohromady (kdo bude predseda, dle jakych klicu se budou rozdelovat funkce, z ceho budete financovat) - tak to bude jedna z tech obskurnich stranicek, kterejch sou mraky...
Volit vas bude z lidi pres tricet mozna tak par zastydlejch hipíků ;)
sorry


Zcela zasadne nesouhlasim
Samozdrejme to nemuze byt zalozeno jen a pouze na legalizaci marihuany, ale je mozne lidem vysvetlit ze toto nas muze ekonomicky pozvednout a to hlavne prihranicni oblasti kde je v soucastne dobe vetsinou tak leda prd.
Tato strana by mela prezentovat predevsim toleranci a prosperitu.
Strana musi mit rozsahlou zakladnu odborniku sympatizujicich s touto myslenkou musime mit odborniky na media na ekonomiku proste na vse s cim budeme prichazet do styku to je naprosty zaklad bez toho se nehnem, protoze jeden clovek ackoli je treba predsedou strany nemuze mit takovy rozhled a potencial aby dokazal o vsem fundovane rozhodnout.
Jinak jako predsedu strany bych videl prave cloveka ktery je schopen naslouchat, ktery umi mluvit je emocoanalne stabilni a umi perfektne vystupovt v mediich.
clandestino
Právě drogová turistika je jedním z hlavních důvodů, proč i Nizozemsko přitvrzuje. Bordel převažuje na ziskem.
Clandestino s tím nesouhlasím,možná že v holandsku se radši dívají na bordel,ale u nás se dívá na zisk,A je pravda že moc turistů tu nejezdí.Určitě by to pomohlo ve více věcech a i nemocným lidem kteří trávu fakt potřebují.Samozřejmě že ta strana musí mit větší program nez hulení na prvním místě:-)
Alienek
Prosim mohl bys mi zde predlozit neakou studii nebo neake informace o tom ze pokud se v cr legalizuje marihuana bude bordel prevazovat nad ziskem ?????
Ja rikam ze my mame moznost to udelat jinak nes nizozemci treba hlavne nemusime prodavat nezletilym atd.....
Ovsem otazka nestoji na tom zda tady bude bordel as bude marihuana legalni protoze ona do nekolika malo let urcite legalni bude a to nejen v cr
politici proste nemohou donekonecna kriminalizovat neco co valna cast populace bezne konzumuje.
Takze jde spis o to kdo to udela prvni, ten bude mit nejvetsi profit
Mewik
Zase berte to tak když nacisti můžou mít svou stranu(dělnická strana) , tak proč by nemohli mít huliči a lidi kteří v Marihuaně vidí víc než jenom to že je to droga svou stranu? Myslím že 1000 podpisů na stranu by se sehnalo a potom to 1% nato aby to mohlo dál prosperovat si myslím že by se dalo taky. I kdyby kouřil každej stý člověk tak si vemte jaký je to číslo. Ale rozhodně ta strana by se nedala vést s myšlenkou "LEGALIZACE TRÁVY!"
Dude
To by mi uz prislo realnejsi, najit stranu, ktera je vam nazorove blizka a stat se cleny - proste ji infiltrovat a postupne protlacovat tuhle jednu konkretni vec (+ dejme tomu nekolik dalsich spriznenych temat) a vyuzit tu infrastrukturu vybudovanou ;))
nehlede na to, a ted se znova opakuji - se podivejte kolik kandidovalo ted uskupeni do voleb (a ze tam byly i celkem rozumny), ale proste je lidi volit nebudou!!!
Alienek
citace:
Původní příspěvek od Mewik
Zase berte to tak když nacisti můžou mít svou stranu(dělnická strana) , tak proč by nemohli mít huliči a lidi kteří v Marihuaně vidí víc než jenom to že je to droga svou stranu? Myslím že 1000 podpisů na stranu by se sehnalo a potom to 1% nato aby to mohlo dál prosperovat si myslím že by se dalo taky. I kdyby kouřil každej stý člověk tak si vemte jaký je to číslo. Ale rozhodně ta strana by se nedala vést s myšlenkou "LEGALIZACE TRÁVY!"


Rozhodne souhlasim

citace:
Původní příspěvek od Dude
To by mi uz prislo realnejsi, najit stranu, ktera je vam nazorove blizka a stat se cleny - proste ji infiltrovat a postupne protlacovat tuhle jednu konkretni vec (+ dejme tomu nekolik dalsich spriznenych temat) a vyuzit tu infrastrukturu vybudovanou ;))
nehlede na to, a ted se znova opakuji - se podivejte kolik kandidovalo ted uskupeni do voleb (a ze tam byly i celkem rozumny), ale proste je lidi volit nebudou!!!


No a jakou stranu bys chtel infiltrovat.
Myslim ze tato nova strana by mela zacinat s novym cistym stitem a nemela by byt niak spojovana s historii a image jakekoli soucastne pol. strany

No to ze lide nevoli nikoho jineho nez ty co tam uz jsou je z velke casti podle me spojeno s tim ze velke strany jsou velmi silne medializovany tudiz paroubek a topolanek jsou jakoby cleny nasich rodin protoze nam vstupuji do nasich domacnosti skrze obrazovku kazdy den.
My musime udelat to same toto je oblast a zaroven vyzva pro medialni odborniky sympatizujici s myslenkou legalizace napr.
Udalosti ct dnes probehla v praze demonstrace za legal koncertovaly ty a ty hvezdy stalo se to a to atd
jestedman
Alienek: fííha a v tom nizozemí už prodávají i nezletilým, wau, ty budeš asi odborník, když chceš zakládat stranu.
a můžeš prosím nějak specifikovat množství, které se skrývá pod číslovkou valná ?

Dle mého společná závislost nikterak nezajišťuje ideovou příslušnost a zakládat stranu pro legalizaci trávy.... To už tady jednou bylo, tuším že se to jmenovalo Strana zelených banánů. Je to okrajové téma a jako takové by se mělo rozvíjet. Pokud chcete podporovat legalizaci, podporujte strany, které ji mají v programu, popř. do nich aktivně vstupte.

Pokud budu někdy ještě volit, rozhodně se nebudu rozhodovat podle toho jestli ta či ona strana má v plánu legalizovat nějakou drogu. )

Náckové mají svojí stranu, to je pravda, ale je to strana politická, není to strana za zavedení všeobecne plešky nebo strana za legalizaci útoků na rasové menšiny.
montauk_monster
jestedman : nejvic mi jde o to ze marihuana neni vetsi "droga" nez legalni alkohol a nebo tabak, je proste nesmysl aby byla zakazana.
Jde o dane, na alkoholikach a na kuracich si stat nahrabe dane jako svine, kdezto kdyz si neco vypestujes....

jinak jak uz tady nekdo psal, nejde nejvic o to vyhrat volby a zemnit vse dle predstav, jde o vyjadreni odporu soucasneho nesmyslneho stavu.
Alienek
citace:
Původní příspěvek od jestedman
Alienek: fííha a v tom nizozemí už prodávají i nezletilým, wau, ty budeš asi odborník, když chceš zakládat stranu.
a můžeš prosím nějak specifikovat množství, které se skrývá pod číslovkou valná ?


http://zpravy.idnes.cz/nizozemsko-p...7_zahranicni_dp

Odstavec zakaz nebo jen plnoletym

Vroce 2004 se odhadovalo cislo konzumentu ganji na cca 20%
a to predevsim u mladych lidi
http://zpravy.idnes.cz/domaci.asp?r...25902_domaci_mr
Da se ocekavat ze s postupnym dospivanim techto lidi se bude neustale navysovat komunita lidi sympatizujicich s legalizaci.
jestedman
mm: jenže alkohol tady má tradici od středověku, tabák tu silnější ze 30. let. Ganja má v naší zemi velmi krátkou a slabou tradici, není to zvyková ani religiozní droga, spíš módní, tak na čem stavět?

tabák si taky můžeš vypěstovat, alkohol vykvasit nebo vypálit....

citace:
Původní příspěvek od Alienek


http://zpravy.idnes.cz/nizozemsko-p...7_zahranicni_dp

Odstavec zakaz nebo jen plnoletym

Vroce 2004 se odhadovalo cislo konzumentu ganji na cca 20%
a to predevsim u mladych lidi
http://zpravy.idnes.cz/domaci.asp?r...25902_domaci_mr
Da se ocekavat ze s postupnym dospivanim techto lidi se bude neustale navysovat komunita lidi sympatizujicich s legalizaci.



nojo ale oficiální prodej trávy nezletilým neprobíhá. Tady se jedná o houby, protože ty chápala holandská justice ještě do nedávna v syrovém stavu jako zeleninu, popř. žampiony a prodávali se v tzv. smart shopech. Do většiny cofee shopů tě pod 18 nepustěj a pokud jsi podezřelý, tak si tě zlustrujou.

Nemysli si, že všichni huliči podporují legalizaci. Nemysli si že život všech huličů, podporující legalizaci, je natolik omezen, že v případě kandidování strany postavené na legalizaci jí budou volit. Jak se třeba postavíš k otázce sociální, školství, zemědělství...? Legalizace je dobrý program, ale chabá náplň politické strany.
montauk_monster
jestedman: koho zajima naka tradice, kdyz je spatna, tak se zmeni.
jo tabak si muzes vypestovat ale aby to stacilo kurakovi musel by mit za barakem tabakovou plantaz (+ nasledna fermentace atd.)


btw. pouziji cast tvyho postu jako otazku na tebe

"tabák si taky můžeš vypěstovat, alkohol vykvasit nebo vypálit...." - tak proc si sakra nemuzes vypestovat travu?
jestedman
no tak se dostáváme do toho že současný stav je přijatelnější než většina ostatních. Alkohol si sice vypálit můžeš, ale pouze v omezeném osobním množství, tabáku ti dá dost pár kytek, ale pokud ho budeš chtít prodávat, tak stejně jako u alkoholu ti bude vyměřena spotřební daň a DPH. V současné době si můžu vypěstovat pár kytek, které mě v případě prozrazení budou stát max. pokutu.

Jestli vy náhodou nechcete legalizaci z toho důvodu aby mohl každý beztrestně prodávat.
Alienek
citace:
Původní příspěvek od jestedman


Dle mého společná závislost nikterak nezajišťuje ideovou příslušnost a zakládat stranu pro legalizaci trávy.... To už tady jednou bylo, tuším že se to jmenovalo Strana zelených banánů. Je to okrajové téma a jako takové by se mělo rozvíjet. Pokud chcete podporovat legalizaci, podporujte strany, které ji mají v programu, popř. do nich aktivně vstupte.

Ja si mzslim ze jakakoli splecna vec muze lidi spojovat neco co se jmenuje strana zelenych bananu bych rozhodne nevolil.
citace:

Pokud budu někdy ještě volit, rozhodně se nebudu rozhodovat podle toho jestli ta či ona strana má v plánu legalizovat nějakou drogu. )

To mas jiste pravdu ale my nechceme legalizovat neakou drogu ale to co nemelo byt ani nikdy ilegalni a to je MARIHUANA.
Chces dalsi cile ?????? :
Aktivni boj proti ekonomicke recesi.

Rozvoj biologicky cisteho ceskeho zemedelstvi.

Zavadeni novych principu do skolstvi a to predevsim odklon od sirokouhleho vzdelani k vzdelavani uzkoprofiloveho tzn ze u zaku by se mel klast mnohem vetsi duraz na jejich osobni vlohy a talent a ne hustit do vsech to same a vsechno.

Aktivne podporovat prumysl souvisejici z konopim ekologickym zemedelstvim a vubec s vyrobou vseho cisteho setrneho a kvalitniho a tim zvysovat zamestnanost

A spoustu dalsich veci o kterych si lide mysli ze by nas posunuli o kousek dale, Prispivejte svymi napady a SNAD SE NAM PODARI SESTAVIT POLITICKY PROGRAM TO JE KROK c.1


[/QUOTE]
jestedman
cíle máš stejný jako vidím na billboardech, jen tak dál :teef:
montauk_monster
citace:
tabáku ti dá dost pár kytek, ale pokud ho budeš chtít prodávat,


z jedny kytky tabaku udelas zhruba 100cigaret (10krabicek), kdyz nekdo kouri krabicku denne je to 365 za rok, takze by potreboval cca 36 kytek, to me osobne pripada jako moc :)

edit: ha, chyba, samozrejme ze 5 krabicek, takze dvojnasobek kytek:) hm:)
Alienek
citace:
Původní příspěvek od jestedman

Jestli vy náhodou nechcete legalizaci z toho důvodu aby mohl každý
beztrestně prodávat.

A proc by jako nemohl kazdy kdo bude mit liccenci beztrestne prodavat.
clandestino
citace:
Původní příspěvek od Alienek
To mas jiste pravdu ale my nechceme legalizovat neakou drogu ale to co nemelo byt ani nikdy ilegalni a to je MARIHUANA.
Chces dalsi cile ?????? :
Aktivni boj proti ekonomicke recesi.

Rozvoj biologicky cisteho ceskeho zemedelstvi.

Zavadeni novych principu do skolstvi a to predevsim odklon od sirokouhleho vzdelani k vzdelavani uzkoprofiloveho tzn ze u zaku by se mel klast mnohem vetsi duraz na jejich osobni vlohy a talent a ne hustit do vsech to same a vsechno.

Aktivne podporovat prumysl souvisejici z konopim ekologickym zemedelstvim a vubec s vyrobou vseho cisteho setrneho a kvalitniho a tim zvysovat zamestnanost

A spoustu dalsich veci o kterych si lide mysli ze by nas posunuli o kousek dale, Prispivejte svymi napady a SNAD SE NAM PODARI SESTAVIT POLITICKY PROGRAM TO JE KROK c.1



Chlape sorry, ale cítím z toho hipíky.Co to je kativní boj proti ekonomické recesi? Jak? To s tím školstvím je taky takové pěkné, univerzální a notně vousaté klišé. Biologicky čisté zemědělství - no comment, je nás moc, pokud se chceme nažrat všichni, tak si takové snobství nemůžeme dovolit. Proč podporovat pouze konopný průmysl? Pardon, zapomněl jsem, ona je to vlastně "svatá" kytka... Tohle nikam nevede, v naší společnosti je prostě ke konopí odpor, jako v islámských zemích k alkoholu. ja píše Jestedman, za 20, 30 let se to změní, až si lidi na huliče trochu zvyknou. Lámat to dřív nemá smysl, zas tak špatné to snad není.
jestedman
citace:
Původní příspěvek od Alienek

A proc by jako nemohl kazdy kdo bude mit liccenci beztrestne prodavat.


a proč tu svatou bylinu takhle komercializovat??

jjo clandestino má pravdu, jste banda hypíků
bubik
[QUOTE]Původní příspěvek od jestedman
[B]mm: jenže alkohol tady má tradici od středověku, tabák tu silnější ze 30. let. Ganja má v naší zemi velmi krátkou a slabou tradici, není to zvyková ani religiozní droga, spíš módní, tak na čem stavět?

jested - stavet se da na ekonomickym efektu - zajimala by me studie ktera by uvedla realnej ekonomickej prinos pro stat v pripade legalizace...asi by to byly husty cifry...
Alienek
citace:
Původní příspěvek od clandestino


Chlape sorry, ale cítím z toho hipíky.Co to je kativní boj proti ekonomické recesi? Jak? To s tím školstvím je taky takové pěkné, univerzální a notně vousaté klišé. Biologicky čisté zemědělství - no comment, je nás moc, pokud se chceme nažrat všichni, tak si takové snobství nemůžeme dovolit. Proč podporovat pouze konopný průmysl? Pardon, zapomněl jsem, ona je to vlastně "svatá" kytka... Tohle nikam nevede, v naší společnosti je prostě ke konopí odpor, jako v islámských zemích k alkoholu. ja píše Jestedman, za 20, 30 let se to změní, až si lidi na huliče trochu zvyknou. Lámat to dřív nemá smysl, zas tak špatné to snad není.

Jestli jsem nebo nejsem hypik nevim to ad posoudi jini a i kdybych hypik byl nevim co je na tom spatneho pokud povazuju za hypika cloveka ktery preferuje mir lasku a toleranci.
Aktivni boj proti recesi je proces ktery v dnesni dobe jiz funguje mezi jeho hlavni clanky patri tzv N.E.R.V. jehoz clenem je i ekonom Sedlacek ktery nedavno prohlasil ze legalizace konopi by nemela takovy ekonomicky dopad aby se ji vlada vubec zabyvala.
Rekl ze prijmy z dani konopi by ani zdaleka nedosahovaly takove miry jako dane za alkohol a tabak.
Dale zminuje tzv. substitucni efekt ktery by vlastne zbusobil to ze by se zaclo mene chlastat vic zdaneny alkohol a vic kourit min zdanenou travu takze by to bylo v konecnem efektu kontraproduktivni.
Myslim ze je ve vlade treba lidi kteri napr tento a NEJENOM TENTO NAZOR uvedli na pravou miru.

Myslenka skolstvi je naprosto klicova pro dalsi uspesny vyvoj lidske civilizace protoze objem informaci v jednotlivych oborech narusta do takovych meritek ze je treba aby se jedinec specializoval nejen na urcity obor ale primo na jeho cast a vte byl spickovym odbornikem.

Ekologicky ciste potraviny jsou naprosty zaklad bez toho si nedovedu predstavit dalsi pozitivni vyvoj a pokud povazujes konzumaci potravin bez ropnych derivatu, zbytecnych barviv, aromat, geneticky modifikaci a spousty dalsich chemikalii za snobstvi tak buh s nama protoze cesta kterou se soucasne potravinarstvi vydalo tzn Je jedno jestli je to jedovate nebo jakou to ma skutecnou biologickou hodnotu hlavne ze se to da levne vyrobit a dobre prodat takze hodne vydelat.
Je cesta do pekel...
Nemyslim ze kvalitni potraviny jsou prekazkou k ukojeni svetoveho hladu spis prave naopak.
Neni uz nadale mozne cpat se svinstvem a pak ruinovat statni rozpocet na vydajich za zdravotnictvi to je zacarovany kruh a to musi skoncit.
Ja chci aby moje deti jedly ciste nezavadne jidlo aby chodily v trvanlivych nezavadnych (treba konopnych) vecech a aby bylo absolutne vylouceno aby se na trh treba dostaly hracky obsahujici toxicke latky za to bych daval takove pokuty ze by firmu ktera toto udela necekalo nic jineho nez bankrot a dozivotni splaceni dluhu.
Protoze firma ktera zamerne uvede na trh hracku ktera poskodi zdravi milionu deti jen a pouze kvuli zisku si nic jineho nez absolutni likvidaci nezaslouzi neni totiz prinosem pro spolecnost ba prave naopak je ji zbytecnou pritezi.

V nasi spolecnosti je odpor k marihuane ????
Ano z velke casti je to pravda ale toto se zmeni myslim si rychleji nez by kdokoli cekal rozhodne driv nez za 20 30 let.
Osobne si nedokazu predstavit ze jeste v roce 2030 bude spolecnost na tak mizerne urovni ze bude nekoho perzekuovat za pestovani kvetiny starsi nez lidstvo samo.
Alienek
citace:
Původní příspěvek od jestedman


a proč tu svatou bylinu takhle komercializovat??

jjo clandestino má pravdu, jste banda hypíků


Ja bych nenazyval konopi svatym proc ????
Ma sice jisty psychicky vliv ktery muze vest k jistemu produchovneneni a uvedomeni si nekterych zivotnich faktu, ale proc svate tady v cechach.
To ze bude komercializovano prispeje pouze k jeho masovejsi konzumaci a vdusledku toho k odklonu od soucasne linie kterou se svet ubira.
Alienek
Kontaktujte me prosim vy vsichni kteri mate zajem se angazovat v tomto nove vznikajicim uskupeni a prinest do sveta novy svezi vitr, posunout se zase o kousek da,l kdyz to mohl dokazat takovy egomaniak jako je paroubek tak proc my ne !!!!!!
Dude
citace:
Původní příspěvek od Alienek

To ze bude komercializovano prispeje pouze k jeho masovejsi konzumaci a vdusledku toho k odklonu od soucasne linie kterou se svet ubira.


tu budu za takovyho dablovo advokata :p:

jestli sis nevsim, tak ganju uz huli vymasteny tejpci na diskotekach, pernikovy vysmazenci...a nemyslim si, ze je se odklonujem od eschatologicky linie ;)


citace:
kdyz to mohl dokazat takovy egomaniak jako je paroubek tak proc my ne !!!!!!


jj, jenze paroubek se mota v politice skoro 40 let a CSSD ma decentni tradici neco kolem 100 let...
V Americe je 11 států kde je povolena lékařská marihuana,nevidím důvod proč u nás nemůže být něco takového?Je to jen otázkou času kdy bude marihuana legálni a nikdo tento fakt nezmení.Marihuana uz dobyla celý svět,není místa kde by se nekonzumovalo.
clandestino
citace:
Původní příspěvek od Alienek


To ze bude komercializovano prispeje pouze k jeho masovejsi konzumaci a vdusledku toho k odklonu od soucasne linie kterou se svet ubira.


On se někdo díky konopí stal jiným, lepším? :D Kurva kurvou zůstane, i když hulí trávu. A to, že ji někdo hulí, je strašně slabá věc na to, aby s jiným huličem zakládal společně stranu. Vem si to jen tady na groweru... Huličské straně uvěřím, až se Chodec shodne s Mad Lionem nebo Snarkem :D :D :D

citace:
Původní příspěvek od vycuranek
V Americe je 11 států kde je povolena lékařská marihuana,nevidím důvod proč u nás nemůže být něco takového?Je to jen otázkou času kdy bude marihuana legálni a nikdo tento fakt nezmení.Marihuana uz dobyla celý svět,není místa kde by se nekonzumovalo.


Jasně, každý vyhul si ten svůj špek nebo sklo dopřává ze zdravotních důvodů...
Alienek
citace:
Původní příspěvek od Dude

tu budu za takovyho dablovo advokata

jestli sis nevsim, tak ganju uz huli vymasteny tejpci na diskotekach, pernikovy vysmazenci...a nemyslim si, ze je se odklonujem od eschatologicky linie

No tak abych pravdu rekl tak ani moc nevsiml pac se moc s takovyma vymastenyma typkama nedostanu do styku, ale zde muze byti pricin vice
a) huli malo dat jim tak 6 mesicni tvrdou skunkovou terapii minimalne 2g dene to uz jim to disco vyzene z hlavy (pokus o humor neberte prosim doslovne)
b)Jsou tak blbi ze je na ne uz i marihuana kratka
c) Kombinujou to ve velkem s chlastem a perim a kdovi cim

No ale vazne, myslim si ze to co marihuana dela s pravidelnym konzumentem ho muze posunout pozitivnim smerem.

Co se me osobne tyce tak tomu tak je.
Alienek
citace:
Původní příspěvek od clandestino


Jasně, každý vyhul si ten svůj špek nebo sklo dopřává ze zdravotních důvodů...

Budes se divit ale i na tomto je dost pravdy.
Nejnovejsi studie ukazuji ze to jestli ma clovek sklony stat se chronickym hulicem nebo treba alkoholikem je az 55% procent podmineno geneticky.
Je treba spoustu lidi kteri maji neakou lehkou mozkovou disfunkci o ktere treba ani nevi ale pri kontaktu s marihuanou napr zjisti ze jsou mnohem mene agresivni klidnejsi empatictejsi jsou schopni projevovat radost atd atd.
Psychyatrie toto resi napr. prozacem atd.
Hulco je alternativa.
Chci tim proste jenom rict ze ti co huli pravidelne si timto vetsinou kompenzujou i neakou takovou vec a zkvalitnuji si tak zivot cimz se vlastne leci.
Nechci tim rozhodne rici ze vsichni hulici jsou mentalne naruseni.
Lecebny efekt marihuany tedy nespociva pouze na tech znamych vecech
jako potlacovani bolesti a rakoviny a anorexie a egzemu a kdo vi ceho vseho, ale take na schopnosti lecit tyto drobne mozkove dizfunkce a tim zkvalitnovat bezny zivot milionum lidi.
montauk_monster
citace:
Původní příspěvek od Dude


jj, jenze paroubek se mota v politice skoro 40 let a CSSD ma decentni tradici neco kolem 100 let...


a marihuana je na svete nekolik tisic let...
Mewik
nepiju je to nahovno a ani nekouřím to je ještě větší shit.ale když si vypěstuješ svou kytku tak to je to fakt dobrej pocit. vem si jak dlouho se marihuanou léčilo a léčí do dnes dává se na předpis(v ČR ne) teta má lupénku používá na to různý masti ale stojí to hrozný prachy tak jsem jí nabalil asi 5 igelitek lupení 2 měsíce si s toho dělal obklady koupala se v tom a fakt jí to hodně pomohlo. a od tý doby vídí trávu spíš jako lék a né jako drogu.
Jako Drogu to vidí ti co to nikdy nepotřebovali ale ti co trpí aids rakovinou celkově težkejma bolestma tak to docela uvítají. A ti co chlastají a kouří tak jsou na tom s myšlením a celkově logikou a tělesným stavem uplně stejně jak dlouho letej hulič. A kdo řekne že po chlastu nejseš blbej a že cigarety ti neničí zdraví tak kecá! Marihuana sice ničí zdraví ale vemte si kolik vykouříte cigaret a kolik si dáte šluků z trvávy za celej den...
Mewik
citace:
Původní příspěvek od Alienek

Budes se divit ale i na tomto je dost pravdy.
Nejnovejsi studie ukazuji ze to jestli ma clovek sklony stat se chronickym hulicem nebo treba alkoholikem je az 55% procent podmineno geneticky.
Je treba spoustu lidi kteri maji neakou lehkou mozkovou disfunkci o ktere treba ani nevi ale pri kontaktu s marihuanou napr zjisti ze jsou mnohem mene agresivni klidnejsi empatictejsi jsou schopni projevovat radost atd atd.
Psychyatrie toto resi napr. prozacem atd.
Hulco je alternativa.
Chci tim proste jenom rict ze ti co huli pravidelne si timto vetsinou kompenzujou i neakou takovou vec a zkvalitnuji si tak zivot cimz se vlastne leci.
Nechci tim rozhodne rici ze vsichni hulici jsou mentalne naruseni.
Lecebny efekt marihuany tedy nespociva pouze na tech znamych vecech
jako potlacovani bolesti a rakoviny a anorexie a egzemu a kdo vi ceho vseho, ale take na schopnosti lecit tyto drobne mozkove dizfunkce a tim zkvalitnovat bezny zivot milionum lidi.



to co řikáš je výstižný....
Hyde
citace:
Původní příspěvek od montauk_monster
a marihuana je na svete nekolik tisic let...

...stejně jako lidská hloupost.

Chytl bych se té infiltrace. Vybudovaná infrastruktura má svoje výhody, ekonomické především. Pro spojení příjemného s užitečným navrhuji jako vhodný objekt právě Dělnickou stranu (snadná manipulativnost se základnou zřejmá), sice pár misionářů bude muset shodit dredy ale co by to byl za ideologický boj, bez obětí...
Mučednickou odměnou "bojovníků za lepší zítřky" pak budiž fakt, že za takových 20 - 30 let u parlamentního žlabu se jistě na nějakém předvolebním mítinku nechaj ukamenovat čtvrtkilovejma šiškama tvrdejma jak šutr... ...čínskou pravicovou opozicí.
Pro tyto případy bych hlavním adeptům, Vyčuránkovi i Alienkovi po dobu aktivní politiky možná doporučil ponechat si současný nick. Chcete-li, po vzoru "Myslíme to upřímně..!"
H.
Alienek
citace:
Původní příspěvek od Hyde

...stejně jako lidská hloupost.

Chytl bych se té infiltrace. Vybudovaná infrastruktura má svoje výhody, ekonomické především. Pro spojení příjemného s užitečným navrhuji jako vhodný objekt právě Dělnickou stranu (snadná manipulativnost se základnou zřejmá), sice pár misionářů bude muset shodit dredy ale co by to byl za ideologický boj, bez obětí...
Mučednickou odměnou "bojovníků za lepší zítřky" pak budiž fakt, že za takových 20 - 30 let u parlamentního žlabu se jistě na nějakém předvolebním mítinku nechaj ukamenovat čtvrtkilovejma šiškama tvrdejma jak šutr... ...čínskou pravicovou opozicí.
Pro tyto případy bych hlavním adeptům, Vyčuránkovi i Alienkovi po dobu aktivní politiky možná doporučil ponechat si současný nick. Chcete-li, po vzoru "Myslíme to upřímně..!"
H.

Tak todle je docela dobry vtip ne moc podareny, ale pobavil me.
Alienek
Jo a co se tyce tech cinanu dovolil bych si mensi prognozku ponekud smutnou, ale podle me v celku pravdepodobnou.
Vzhledem k tomu ze cina je velmi velmi uzce ekonomicky spjata s USA a vzhledem k tomu ze si myslim ze USA maji uz dost nepatrnou sanci vyvaznout ze soucastne ekonomicke situace aniz by dopadli na uplne dno, da se predpokladat ze cina poleti na to dno s nima a to hodne tvrde a vzhledem k cinskym pomerum a politice kde lidsky zivot nic moc neznamena se da predpokladat dost masova redukce cinskeho obyvatelstva v dusledku hladomoru a nepokoju v cine muze dojit k masovym ztratam na zivotech.
Holt cina je fabrykou zapadniho sveta a pokud ten v cele s nejvetsi konzumni spolecnosti sveta USA prestane konzumovat asijsky smejd
cinane to velmi ale velmi pociti to vse je jeste umocne faktem ze cina je vlastnikem velkeho mnozstvi ameryckych statnich dluhopisu ktere se v nejblizsi dobe mohou ukazat jako naprosto bezcenne kusy papiru.
Takze ona ocekavana expanze cinanu do sveta vubec nemusi nastat
proste proto ze se jejich pocty vyrazne zredukuji.
jestedman
hele ty amerycká fabryko, možná až dospěješ, tak ti dojde, že ganja není klíčem k světovému míru a blahobytu. A taky ti dojde že drogy tě nikam neposunou, pouze ty sám.
Alienek
citace:
Původní příspěvek od jestedman
hele ty amerycká fabryko, možná až dospěješ, tak ti dojde, že ganja není klíčem k světovému míru a blahobytu. A taky ti dojde že drogy tě nikam neposunou, pouze ty sám.

Co to meleš to jsem napsal kde ze ganja klicem k blahobytu.
Drogy sehraly fe formovani me osobnosti velkou roli.
Jsem uz dospely je mi 30 kolik je tobe sragorko
montauk_monster
citace:
Původní příspěvek od jestedman
hele ty amerycká fabryko, možná až dospěješ, tak ti dojde, že ganja není klíčem k světovému míru a blahobytu. A taky ti dojde že drogy tě nikam neposunou, pouze ty sám.


souhlasim, ale proc maji byt mnohem "horsi" drogy legalni?! tabak zabiji miliony lidi,alkoholnici nici sobe a svym rodinam zivoty a vse v pohode, legalne, proc si nemuáze nekdo vykurovat palici taky legalne?!
Alienek
Prave ze v porovnani s alkoholem neni vubec zadny duvod k zakazu marihuany.
Proc ten co rad chlasta si muze vesele chlastat a ten co rad huli je neustale staven do konfliktni pozice se zakonem to je naprosto jasna diskriminace
Proč by nás měl někdo trestat za pěstování MARIHUANY,jsou tu horší věci než tráva a to se netresta,např.policejni brutalita,neschopnost politiků vést tento stát k lepším časům.zamyslete se nad tím komu ubližujeme,nikomu marihuana léčí a dá se využít ještě na hodně dalších prospěšných věcí,polityci ničí celý stát a to je uz rozdíl to se týká nás všech,stejně tak se týká každého kdo hulí zelený list podpořit legalizaci thc.
No a ne?Paroubku kde je demokracie?
Hyde
citace:
Původní příspěvek od Alienek
Jsem uz dospely je mi 30 kolik je tobe sragorko

...jestedman určo neměl na mysli plnoletost, anobrž dospělost.
Fe formování mé osobnosti sehrály drogy jistě také důležitou roli. A sice v uvědomění si, že než se budu chtít pustit do jakéhokoliv altruistického boje pro všeobecné blaho, musím nejprve přesvědčit o své idei nejbližší opozici, čím tvrdší bude tím líp. Sousedi, kantoři mejch dětí, pošťačka, prodavačka v místním obchůdku... ...rodiče, kteří nade mnou nechápavě kroutili hlavou ještě po mý čtyřicítce...
A pokud se mi tohle nedaří, tak sice do už zavedené strany vstoupit mohu, ovšem jaksi ji nemůžu ad hoc zakládat. Byl by to hrad z písku.
Dude ti už nastínil, že téma "konopí do politiky" tu před lety na zcela jiné úrovni řešil hh-top alias Monty(RIP). Jen zkus prolítnout ty old trýdy v Zákon a právo z let 01 - 02, a srovnat právě onu Úroveň. Jestli v nich někdy oslovil svou opozici byťby podobným výrazem jako "srágorko", sním svůj laptop. A právě o tom to myslím je.
H.
Alienek
Hele pokud je nekdo konzumentem mekych drog a nechape ze kazda droga ovlivnuje jeho osobnost a to nejen ve stavu hned po aplikaci ale dlohodobe protoze kdyz je clovek zkoureny muze si uvedomit a vyresit ve svem vedomi spoustu veci, tak to o tom cloveku neco vypovida.
Navic me urazi a podsouva mi veci ktere jsem nikdy nerekl.
Takze ackoli si tento hypervyspely jedinec mysli ze ho zadne drogy nikam neposunuji a neni schopen si ani sesumirovat co jsem napsal je to podle me sragorka
jestedman
za A, já tě nikdy neurážel, pouze jsem popichoval tvůj nedostatek v gramatice. Nicméně k založení tvé strany by to neměl být problém. :D

za B, po 12 leté konzumaci konopí skutečně můžu s čistým srdcem prohlásit, díky marihuaně nejsem lepším člověkem.

za C, nemůžu za to, že mně iritují jedinci, kteří o MJ tvrdí, že to je 100% neškodná, ba co více, ve všech aspektech prospěšná bylina, kterou nám někdo bere. Protože osobně znám moc lidí kteří když byli zkouřeni, tak nedokázali vyřešit mnoho problémů ve svém já a lidově řečeno se již nevrátili.

za D, Máš pravdu věta o blahobytu je z mé hlavy, pouze jsem takto pochopil tvůj výklad. Ku příkladu tato tvoje věta od toho není daleko: "Samozdrejme to nemuze byt zalozeno jen a pouze na legalizaci marihuany, ale je mozne lidem vysvetlit ze toto nas muze ekonomicky pozvednout a to hlavne prihranicni oblasti kde je v soucastne dobe vetsinou tak leda prd."

A na konci se opět vracíme na začátek. Pokud by jsi psal jako člověk gramotný a svůj text si po sobě přečetl, mohl by být více srozumitelný a možná by tě i někdy někdo pochopil. ;)

jinak ti seru na tento nekonstruktivní flame

howgh
Hyde
citace:
Původní příspěvek od Alienek
Navic me urazi a podsouva mi veci ktere jsem nikdy nerekl

No, to máš pravdu. Možná ale, že tě jen připravuje na skutečnost, že politika není jen čistá fair play.
Tedy pokud tě zvedne ze židle user z virtuální komunity, nevím jak ve Strakovce udýcháš (a s tebou celá tvoje rodina) pár miliónů protinázorů, urážek, vykonstruovaných lží a pomluv stran konzervativců, bulvárních novinářů a jiných šmejdů, jejichž "hru" nebudeš schopen brát s jistým nadhledem tudíž bez šance ji zvrátit ve svůj prospěch.
A to ani v případě, že jim na parlamentní klimatizaci napíchneš vapík:) .
H.
Mewik
citace:
Původní příspěvek od jestedman
hele ty amerycká fabryko, možná až dospěješ, tak ti dojde, že ganja není klíčem k světovému míru a blahobytu. A taky ti dojde že drogy tě nikam neposunou, pouze ty sám.


ty seš dobrej češtin ty "ameryko" :-D
a ještě se zeptám proč to hulíš když tě to mění k tomu horšímu? seš šašek fakt že jo. A když tě to dojebává tak se na to vyser přestaň chodit na grower a začni si číst lovce mamutů.
Alienek
Tak predvsim se opravdu omlouvam za svuj pravopis protoze to opravdu nebyl nikdy muj konicek.
Bez hacku a carek pisu noralne je to tak pro me proste rychlejsi a pohodlnejsi.
No ono to tak trosku vyplyva z mych mladsich rebelskych let, kdy jsem tvrdil ze k tomu abych komukoli cokoli zdelil (k cemuz bylo pismo puvodne podle me vyvinuto) psat umim a to jestli si nekdo nekde vymyslel ze zrovna tady bude i a tady y a tady ů a jinde zas ú to me nikdy neak neoslovovalo, ale chapu ze to muze nektere pseudointelektualy (ti co si mysli ze projevem inteligence cloveka je znalost pravopisu) iritovat.
Konec koncu me by taky stvalo kdybych se nekde 10 let poctive ucil o pravopisu a pak pride neaky ignorant a neumi napsat ani ameryika.
Ovsem ja mel pravopis 10 let v pazi takze me to niak nevzrusuje.
Alienek
citace:
Původní příspěvek od Hyde

No, to máš pravdu. Možná ale, že tě jen připravuje na skutečnost, že politika není jen čistá fair play.
Tedy pokud tě zvedne ze židle user z virtuální komunity, nevím jak ve Strakovce udýcháš (a s tebou celá tvoje rodina) pár miliónů protinázorů, urážek, vykonstruovaných lží a pomluv stran konzervativců, bulvárních novinářů a jiných šmejdů, jejichž "hru" nebudeš schopen brát s jistým nadhledem tudíž bez šance ji zvrátit ve svůj prospěch.
A to ani v případě, že jim na parlamentní klimatizaci napíchneš vapík:) .
H.

Ja jsem taky jako spravny politik zareagoval, to ze jsem mu rekl ze je sralbotka jsem ve skutecnosti vubec nemyslel vazne napsal jsem to proto abych ponekud ozivil stojate vody zdejsi dizkuse.
Alienek
Vážení (vsimete si prosim ze jsem pouzil hacky a carky )groweri,
pristupme tedy k BUDOVANI volebniho programu a pomozte tak utvorit zcela novy subjekt ktery by jste jednoho dne byli ochotni podporit svym mocnym hlasem ve volbach.
1) Legalizace marihuany
2) Podpora cisteho a predevsim ceskeho zemedelstvi
3)Nove a progresivni metody ve skolsví
4)Podpora zamestnanosti zkracenim pracovni doby na 6h dene
U bodu 4 je velky prostor k dizkusi vyjadrete se prosim a navrhnete dalsi body ktere by jste radi videli.
Alienek
Samozdrejme omlouvam se svoji prvni politicke obeti jestedman nejsi sragorka jsi normalni pohodovy grower co ma trosku jiny nazor na vec a v tom spociva tva dulezitost tak prispivej dal prosim.
Vietcong-player
jzs to snad nemyslíš vážně...

využijeme recese k zvolení dalších extrémistů?

volební program konstruován huliči na internetu?


jsem trosku konzervativní... takže v recesi podporuji vládu, pokud možno pravicovou... takže se příprav, ze budu zakládat opoziční hnuti na zrušeni... :D :afro:
Alienek
citace:
Původní příspěvek od Vietcong-player
jzs to snad nemyslíš vážně...

využijeme recese k zvolení dalších extrémistů?

volební program konstruován huliči na internetu?


jsem trosku konzervativní... takže v recesi podporuji vládu, pokud možno pravicovou... takže se příprav, ze budu zakládat opoziční hnuti na zrušeni... :D :afro:

Jzs Ale jo myslim..........
Recese je ten nejvhodnejsi cas, je to signal o nastavajicich zmenach a jake ty zmeny budou, o tom musime rozhodovat my radovi lide.
Prave ted je jedinecna moznost prosazovat veci ktere by se jinak velmi tezko prosazovaly.
To ze soucastna ekonomicka situace by nahravala pripadne legalizaci marihuany, je jedine velike + a bylo by hloupe ho nevyuzit.

Hulici jsou normalni lide jako vsichni ostatni a jejich nazory jsou mi mnohdy mnohem blizsi, nez nazory nehulicich diskofilu.


Opozice užžžž vyvíjí se to dobře děkuji.
montauk_monster
citace:
.............
za C, nemůžu za to, že mně iritují jedinci, kteří o MJ tvrdí, že to je 100% neškodná, ba co více, ve všech aspektech prospěšná bylina,..........]


ale to tu nikdo netvrdi, samozrejme ze skodi, ovsem stejne jako x dalsich latek (a nektery jsou legalni a nektery ne) - a o to de



Kdyby bylo ciste po mem, zlegalizoval bych vsechny rostliny, nikdo nema pravo zakazovat neco co tu bylo davno predtim...
Jinak puvodne jsem tuhle debatu otevrekl s tim, ze by slo spis o recesi, zalozit si hnuti za legalni konopi. Bez snu o tom ze vyhrajem volby, ale jako mensi protest proti soucasne situaci.

Jinak diskuze o pravopisu, diakritice.....ehm,ehm :roll:
Hyde
...ehhh, recese... zakládáni hnutí bez snů...jako menší protest, jo?
Sice sem tu momentálně (i mentálně) 14 piv nebyl...ale todle je fakt silná soda. Česká soda.
Alienek: duševní obroda by měla být náležitě ctěna. Ctím ji tedy, ovšem v očekávání, že budem zahlceni konkrétními návrhy tebou navrhovanejch reforem. Bez ohledu na "vox populi"..hlas lidu. Vem svou kůži, šup s ní na trh... bez záštity davu, jen pro ten pocit...vždyť tak to má přeci bejt...
Kdo proč říká, že ňáká strana by ve svým volebním programu měla pokrývat všechny aspekty "vládnutí"? Miška partajníkem nebyl (a doufám nebude) a dal si pouze jeden cíl - táhněte za Užgorod. Teď si vytyčil cíl jiný, zdá se bohužel složitější, ale já mu v hledání východiska romskejch věcí opět věřím...a že nejsem sám, o tom svědčí i fakt že po vládně-personálních rošádách je zdá se jediným, komu bude tendle post i nadále s důvěrou svěřen jak je dnes moderní říkat - napříč politickým spektrem.
Chci jen říct, že člověk nemusí za každou cenu hledat oporu v přívržencích..ti dříve či později "vyhoří". Důležitý je koncept.
Je koncept legalizace (tady a teď) důležitý? Pakliže ano, bojuj.
Já jdu balit noční brko. Brou.
montauk_monster
ja chci legalizaci, v prvnim postu jsem psal "strana jejimz jedinym bodem v programu by byla legalizace marijuany "
duvody jiz byli recene, je nesmysl aby bylo trestne zasadit seminko jakykoli kytky.

v dobe kdy v usa zakazali marijuanu byl v cocacole kokain a v detskejch sirupech na kasel heoin a nikomu to nevadilo. Kvuli tomu ze naky blbci zakazli travu, tak v tom budem pokracovat dal?
ilegalnost konopi je proste chyba a je ji treba napravit
Alienek
Tak jo,
jsou tu asi 3 nazory.
1)Nova strana jejimz jedinym zajmem je legalizace
2)Prilepit se na neakou existujici stranu a tak prosadit legalizaci
3)Zalozit stranu s sirsim politickym programem v nemz je i legalizace konopi.

add1)Je realne s takovym programem prorazit 5% pro vstup do parlamentu aby to melo vazne neaky smysl ????
V predvolebnich sotec bychom rekli zhruba toto:
Jsme strana za absolutni legalizaci a dekriminilizaci konopi.
Nase cile nejsou politicke.
Jsme tady pro ty kteri moc dobre vi ze i v tomto volebnim obdobi jako ve vsech ostatnich se vladni moc rozdeli mezi 4 nejvetsi strany a v ramci teto koalice budou opet kout 4 roky pikle o nas, ale bez nas a nic vyznamneho se nezmeni.
My vsak nabizime splneni snu, snu o svobodne zemi kde si kazdy clovek muze svobodne zapalit jointa.
Mate li stejny sen tak nevahejte a podporte nas TED MATE SANCI TED SE VAM MUZE SPLNIT VAS SEN O VASEM LEGALNIM POLICKU MARIHUANY UZ NIKDY STRACH Z POLICIE A VICE SVOBODY PRO VSECKY.

add2) To si fakt moc neumim predstavit takze to nehodlam rozvadet at to rozvede treba nekdo jiny.

add3)Je asi tak trosku mym snem udelat neco opravdu dobreho pro lidi. Dat jim vice opravdove svobody ne jenom kus papiru a pytel kecu k tomu, ale neco co nas jako lidi opravdu nekam posune a co pocitme a zde by byl prostor pro sirsi politicke vyjadreni.
Ovsem je nutno priznat ze na tak velkou hru nejsem ja osobne pripraven protoze nemam zadne zkusenosti v realne politice.
Mam akorat spoustu vizi a vhledu kterym verim a umim celkem obstojne mluvit, coz je rekneme zaklad k tomu byt dobrym politikem, ale je to malo.

Takze co vam pripada jako nejrealnejsi 1,2 nebo3

Piste prosim a prezentujte tak svuj nazor na vec
schurulz
Určitě se mi jako nejrealnější myšlenka jeví názor číslo tři,sice by založit takovou stranu dalo hodně práce,myšlenku legalizace bych určitě použil jako jeden z hlavních bodů volebního programu,ale stavět jen na tomto bodě by podle mně nemnělo smysl nikdo nebude volit politickou stranu jen s jediným bodem v programu pokud by se ale dalo dohromady pár lidí tak si myslím že vytvořit politickou stranu která by mněla jako jeden z hlavních bodů programu legalizaci je celkem realný,pokud by se někdo rozhodnul do něčeho takovýho hít tak se taky určitě rád zapojim i když o politice toho zas až tolik nevim
Hyde
Jak signifikantní.. prima, tak to vypadá že do týdne se tu objeví i stanovy.
Nicméně - jak chtít vést dialog, když ignoruju primární otázku jiné strany..?
Tedy - je koncept legalizace konopí (tady a teď) opravdu důležitý?
Pokud ano - pro koho?
A především - jaké procento konzumentů se skrývá pod oním "koho"?

Abych nebyl jenom za rejpala - samozřejmě že uvítám možnost si na rynku bezúhonně kdykoliv zapálit. Jenže tu možnost mám i dnes a k tomu docílení bezúhonnosti mi pořád postačí se jen líp rozhlédnout.. což je alespoň pro mne velmi malá motivace k revolučním myšlenkám (a ten pocit jistého "spiklenectví" je k nezaplacení..)
Takže jestli má (opět pro mě) liberálnější přístup společnosti ke konopí nějaký význam, pak z toho důvodu, že by tak často nesklízeli ti, kteří nesázeli. Ovšem nejsem si zcela jist jestli se s tímto očekáváním neocitám na samém prahu sci-fi...
H.
hehelum
K variatne cislo 3, podle meho by se legalizace marihuany nesmela uvadet jako jeden z hlavnich bodu, melo by to byt podstrceno pod nejaky jiny bod, dekriminalizace vice veci, podobnych absurdit jako krimnalizace travy.. jenom me zrovna zadna nenapada :D

Edit: treba rapidni snizeni platu v politice.. to by taky spoustu lidi pritahlo
Pflusik
Možná kdyby to u nás vypadalo jinak, ale dneska jeřekl bych zbytečný honit se za legalizací, jelikož marihuana sice legální není, ale třeba v našem městě je to na některejch místech legálnější než pití piva takže nevim nevim
Hyde
citace:
Původní příspěvek od hehelum
.. podle meho by se legalizace marihuany nesmela uvadet jako jeden z hlavnich bodu

Termín "legalizace marihuany" by se především nesměl objevit jako žádný z programových bodů. Na výraz marihuana zapomeň, pokud chceš téma dostat na parlamentní půdu.
Je třeba vždy mluvit o "legalizaci konopí".
A mávat při tom podloženou ekonomickou analýzou s jasným profitem pro státní strožok. Na volání po racionálním uvažování (chceš-li selském rozumu) nikdo nezvedne ani hlavu od novin, natož ruku...
clandestino
citace:
Původní příspěvek od Hyde

Termín "legalizace marihuany" by se především nesměl objevit jako žádný z programových bodů. Na výraz marihuana zapomeň, pokud chceš téma dostat na parlamentní půdu.
Je třeba vždy mluvit o "legalizaci konopí".
A mávat při tom podloženou ekonomickou analýzou s jasným profitem pro státní strožok. Na volání po racionálním uvažování (chceš-li selském rozumu) nikdo nezvedne ani hlavu od novin, natož ruku...


Za to si každý od novin s chutí smlsne na pravopisu představitelů strany a přisoudí to dlouholetému užívání drog.
Winston Smith
Založit stranu s jediným cílem legalizace konopí by mělo jenom jediný efekt - a to upozornění na problém a poukázání na to, že jsou zde lidé, kteří se současným stavem nesouhlasí. Žádný rozumný člověk by ji totiž nevolil. Jinak založit novou stranu se skutečným programem by nemusel být špatný nápad, ale byl by to běh na dlouhou trať. takové strany už tu byly (myslím že se jedna jmenovala unie svobody) a moc velký úspěch neměly - ani lákavý program nezaručuje zvolení (třeba změna školství - myslím že je opravdu celý koncept dnešního školství v katastrofální stavu a škola místo aby člověka podněcovala k poznání, rozvíjela jeho schopnosti a připravovala ho na život z něj vysává energii, poznání mu znechucuje a ze života nedělá privilegium, ale břemeno).
Za stranou by museli stát odborníci se znaslostmi z daných oborů a lidi s politickýma zkušenostma, kteří by měli důvěru lidí, takže by to chtělo začít na úrovni státní správy a být aspoň v městském zastupitelstvu a sbírat zkušenosti. Rozhodně by taková strana neměla šanci uspět v krátkém časovém období ale trvalo by to roky až desítky let:) ...ale jak se říká, aby člověk došel k cíli, musí udělat první krok, takže pokud to někdo myslí vážně a má hodně vytrvalosti tak mu přeji hodně štěstí.
Jinak já se o politiku nezajímám takže mě neberte vážně, protože o tom nic nevím:). Jo a k rapidnímu snížení platů v politice - celkem bych souhlasil, ale obávám se že by tím vzrostla zkorumpovatelnost politiků. Jak tady někdo psal něco ve smyslu že kdyby se hulilo více tak by bylo na světě lépe tak proti tomu bych se taky ohradil. Jistěže dlouhodobé hulení člověka ovlivňuje, ale netvrdil bych, že vždy k lepšímu, někomu to může možná přehodit hodnotový žebříček, ale z jiného to může udělat apatického debila a stejně si myslím že nejlepší ceta je cesta bez drog, po které se doufejme jednou vydám:).
P.S.: stejně v roce 2012 přide konec časů a dojde ke globální transforamci vědomí, nebo aspoň ke konci světa:)
Alienek
Zdarec,
tak bohuzel nemohu skryvat sve mirne zklamani nad pristupem zdejsi komunity k problemu.
Pokud by nikdo nevolil stranu ktera ma za jediny cil legalizaci, lidi jeste stale nepochopili ze pokud budou volit soucastne Velke strany nikdy KURWA SLISITE ME NIKDY se nikam nepohnem protoze pravice a levice se budou neustale jenom hadat a hazet spinu jeden na druheho a nakonec vytvori stredocestou lobistickou sracku a tak to pude furt dokud to lidi nepochopi. Hodne stesti preju vsem konzervativcum=najivkum kteri si mysli ze vlada haji jejich zajmy.
NEHAJI A NIKDY NEHAJILA.
Takova je ovsem realita. ODS A CSSD pokud se nestane neco zasadniho nam budo otravovat zivot jeste hodne dlouho.
Ti kteri se priklani k sirsimu pol. programu nenavrhli ani jedno politicke
reseni ani jeden bod programu ani naznak iniciativy proste nic,
takze vzhledem k vasim soucastnym postojum lze konstatovat ze to proste nechame vsecko tak jak to je a dal budemem sudlit doma svoje usmudlane 400w misto abych mel 10 Kw a poradne si hral.
Jednoho dne bych rad bezestrachu rekl nemcourovi nebo polakovi hele kamo to je novy model CZEK GOLD zahul a jsme na nej hrdi stejne jako na nase piwo, ale to prece vubec nepotrebujem nam to nevadi.
Tady se asi opet projevuje malost a neprubojnost ceskeho naroda
No ale konec koncu jak pise Winston Smith v blizke budoucnosti nas cekaji velke zmeny a tomu ja osobne verim mnohem vic nez soucastne politicke garniture.
Ty zmeny musi prit proste musi protoze pokud ze soucastneho stavu nevzejde zmena a propadneme se jeste do vetsiho konzumu do jeste vetsi vlady penez zabredneme jeste vic do novodobych otrokarskych systemu a nasi planetu zpundrujeme na holou skalu, tak v tom pripade ja uz uz nechci spojovat svuj zivot s touto planetou s touto rasou s timto kusem vesmiru.
Protoze kazdy jedinec ktery ma presne tendle debilni pristup VZDYT JE TO VKLIDU ME TO VLASTNE VYHOVUJE nema asi vubec paru v cem vlastne zije a komu slouzi.
Veskere budouci odpovedi typu JO A GANJA TO VSE VYRESI povazuju za irelevantni, protoze ganja je prvni krok a symbol toho ceho se oni nejvic boji. Apatie k jejich posranemu materialzmu, posranemu kapitalizmu.
Vietcong-player
toAlienek
kááámo neblázni... z nezdaru na internetu se trochu vrháš do černých vod skepse, ne?
a
Winston Smith to spíš myslel jako vtip... toltékové,mayoveee předpovídali změnu a já bych si z toho Winstone takovou srandu nedělal... :vampire:
Alienek
citace:
Původní příspěvek od Vietcong-player
toAlienek
kááámo neblázni... z nezdaru na internetu se trochu vrháš do černých vod skepse, ne?
a
Winston Smith to spíš myslel jako vtip... toltékové,mayoveee předpovídali změnu a já bych si z toho Winstone takovou srandu nedělal... :vampire:

Jo kamo me nemrzi nezdar na internetu me mrzi nezdar na groweru kdybych todle tema rozjel nekde serwru pro svobodne matky nebo fanousko Ferari tak to chapu, ale tady ??????
Nechapu, nepochopim.
A jinak co se tyce 2012 je to mirne OT, ale mame pouze 2 moznosti.
Naprosto nevim jestli tp bude zrovna 2012, ale naprosto jiste vim ze pokud budeme dal pokracovat ve smeru jakym se lidstvo ubira tak to znamena konec.
Neni jine cesty, zdroje jsou omezene a zapadni zpusob zivota zalozeny prakticky jen a pouze na konzumaci a vyrobě nas všechny zniči.
Podivejte se kolem sebe podivejte v jakem stavu je to jeste tak donedavna nehrozene monstrum jmenem kapitalizmus, ten skvely kapitalizmus, ta uzasna moc penez co nas vsecky jednou spasi.
Podivejte se kam pada. Kazdy den nove a nove zpravy o propadech ekonomik, kazdy den krachy donedavna neohrozenenych gigantu.
Je vam to jako signal furt malo, jeste to nestaci ??????
Tak ok, prijdou hladomory, prijdou epidemie a prijdou valky.
Pak uz vam to mozna dojde a zacnete se divat kolem sebe a pochopite ze jakakoli ztrata moci z rukou tech co nam nyni vladnou je nase spasa.
Prosim podivejte se alspon na tento kratky 20min dokumentik a snad pochopite o cem mluvim http://media.bloguje.cz/634745-pribeh-veci.php
Winston Smith
Alienek:
No já s tebou v mnohém souhlasím a též si myslím, že současný konzumní způsob života není dlouhodobě udržitelný a ani nepřináší lidem štěstí...původní myšlenka montauk_monstera byla založit stranu s jediným cílem legalizace konopí, né že by se to mnohým growerům nelíbilo, ale jde o to, že pro většinu huličů tohle není priorita - důležitější je zajistit fungující ekonomiku, kvalitní zdravotnictví, školství a tak dále...
Takže tu byl další návrh, založit stranu, která by řešila i toto a lépe než ostatní...tak myšlenka je to pěkná ale je tu několik problémů:
1) jak zajitit aby tu stranu někdo volil? v očích mnohých by to byla jen další malá kuriozní strana, jejiž volení by znamenalo vyhozený hlas, lidi radši budou volit menší zlo v podobě velké strany, než aby dostala hlas nějaká opoziční strana jako komunisté...je vidět, že jsi asi spoléhal, že by ji mohli podpořit právě huliči a jsi zklamaný ze zdejších reakcí, jenže hulič není žádná skupina se stejnými názora a životním stylem, jediné co většinu huličů spojuje je právě hulení...
2 ) byla by vůbec ta strana schopna zajistit plnění volebních slibů
...no to jsou zatím základní problémy které mě teď napadají, takže by bylo dobré kdyby jsi se pokusil nastínit jejich řešení:) (nebo kdokoliv kdo do toho chce jít)
jinak vím že kritizovat je snadné, ale když se ti podaří konstruktivně na kritiku reagovat a nápad nějak obhájit, tak už to bude pokrok
Hyde
Jen pro odlehčení...
Pro změnu v demokratickém systému záleží v konečném důsledku na počtu zůčastněných, nikoli na jejich velikosti či velikosti úst...

Vše o čem stále mluvím představuje onen žlutej mančaft. Pěkně v klidu mlčky zády, bez zbytečných komentářů, uštěpačnejch poznámek..není třeba boje, stačí NEKOMUNIKOVAT. Nic co není živeno "odspoda" nemá dlouhého trvání. Ta skutečnost je v pěstitelským fóru zdá se známá, proto prapor revoluce nechávám sežrat molům. :)
H.

edit: čert aby to..! Teď na to koukám a - jeden z hejna přeci jen...
Holt - je třeba počítat stím, že Jidáš je všudypřítomný, v každý době, v každým systém(k)u.
Vietcong-player
ach zase ta kritika kapitalizmu... nejsem jeho žádný horlivý obhajovatel ale kdo zvás vý o lepším systému... kdo z vás má problém s nedostatkem potravy? problemy jsou a budou a vsechny je davat za vinu jednomu subektu je podle me iluzorni...

mysliš Alieneku, že všechny tvá tvrzení jsou pravda a racionální? nebo se taky nechavas unaset emocemi a svá hlediska prispusobujes danym smerem... co treba teze, ze pro kapitalismus je recese zcela prirozena a ze se tím cisti trh a podniky atd.?

prave takove tragicke scenare jako podavas vedou jen k vetsim problemum a treba i revolucim (a ty opravdu nemam rad)
(omlouvam se za pravopis... jsem dislektik a spechal sem)
clandestino
Ano, krize kapitalismu, vše se hroutí, zlý systém nás chce sežrat, bude konec světa... Vidíte, kolik problémů je důležitějších než tráva.
Alienek
No jo mas pravdu mam tendenci prisuzovat tydle udalosti jednim smerem, ale zas na druho stranu je dobre si pripustit a pocitat s tou moznosti ze to co se kolem nas tedkom deje je potencionalne velmi dobre zneuzitelne k dalsi globalizaci.
Vzdycky v dobach zlych se zakladaji nove mezinarodni organizace OSN, EU atd....
Neni to spatna myslenka tahnout vsichni za jeden provaz, byt globalnim svetem kde se daji problemy resit lip nez kazdy sam za sebe, ale ja jsem bohuzel nebo bohudik ted nevim dospel k nazoru, ze ti kdo tydle systemy vytvari, to nedelaji pro nas oni to delaji pro sebe a pro svoje mocenske choutky a v tom je asi ten problem.


Lepsi system: Myslim ze je na case vymyslet zcela novy system.
System ktery bude schopen vice vyuzivat vyspelost a hlavne technologii dnesniho a budouciho sveta.
Myslim ze lidsvo by dnes mohlo zit na lepsim systemu nez je kapitalizmus.
Nemusel by byt ani tak odlisny od toho dnesniho, ale zakladem je motiv proc ten system cely vubec funguje.
V dnesni dobe je to predevsim boj o zisk a o moc ja jsem mozna skeptik, ale ja nic jineho nikde kolem sebe nevidim kazdy si chce jenom urvat co nejvic pro sebe penez moci to je jedno ceho.
Kazdy gdo dnes zaklada firmu se v prvni rade pta kolik na tom vydelam ???
Ale mel by se ptat jakou skutecnou hodnotu prinese lidem to co vyrobim.
Tomu ja rikam cesta vzhuru neboli antikapitalzmus.
A ja to s tou politickou stranou myslim uplne stejne proto se vas furt ptam chcete stranu s programem? ok, tak reknete jaky program ta strana ma mit. Ta strana ma byt nase spolecne dite a prezentovat tak sirsi nazor.
Alienek
citace:
Původní příspěvek od Hyde

Vše o čem stále mluvím představuje onen žlutej mančaft. Pěkně v klidu mlčky zády, bez zbytečných komentářů, uštěpačnejch poznámek..není třeba boje, stačí NEKOMUNIKOVAT. Nic co není živeno "odspoda" nemá dlouhého trvání. Ta skutečnost je v pěstitelským fóru zdá se známá, proto prapor revoluce nechávám sežrat molům. :)
H.


Chapu a souhlasim, ale je prave moznost ze po delsi dobe bychom toho mohli trpce litovat, ale treba taky ne.
Rozhodnuti je na kazdem z nas.
crackonos
Buďte rádi za to, co máte, vždycky může být hůř. Mluví se tady pořád o nějaké globalizaci, EU, OSN, krizi kapitalismu, krizi člověka atd. A sami když všichni skuhráte jak by mohlo být kdyby nevim co ukazujete jen to, že sami nemáte dost a jste stejně nenažraní jako ti lidé o kterých mluvíte. Samá technologie, zisk a hovno... Zkuste si aspoň na chvíli uvědomit, v jakých životních podmínkách žijete oproti asi 1,1 miliardám lidí, kteří nemají ani přístup k pitné vodě a oproti zemím, kde je na 30000 lidí jeden lékař a kde lidský život nemá žádnou cenu.
Mewik
Ano máš pravdu to co jsi napsal... dals někdy DMS zprávu? chceš pomoct africe? tak si založ stranu a pokud ji vytvoříš dřív než my tak máš můj hlas jasnej!
řikals něco o tom že může být hůř je to pravda, ale proč se nesnažit aby bylo líp?Schválně co jsi studoval?(studuješ?)

citace:
Původní příspěvek od crackonos
Buďte rádi za to, co máte, vždycky může být hůř. Mluví se tady pořád o nějaké globalizaci, EU, OSN, krizi kapitalismu, krizi člověka atd. A sami když všichni skuhráte jak by mohlo být kdyby nevim co ukazujete jen to, že sami nemáte dost a jste stejně nenažraní jako ti lidé o kterých mluvíte. Samá technologie, zisk a hovno... Zkuste si aspoň na chvíli uvědomit, v jakých životních podmínkách žijete oproti asi 1,1 miliardám lidí, kteří nemají ani přístup k pitné vodě a oproti zemím, kde je na 30000 lidí jeden lékař a kde lidský život nemá žádnou cenu.
Mewik
Ano máš pravdu to co jsi napsal... dals někdy DMS zprávu? chceš pomoct africe? tak si založ stranu a pokud ji vytvoříš dřív než my tak máš můj hlas jasnej!
řikals něco o tom že může být hůř je to pravda, ale proč se nesnažit aby bylo líp?Schválně co jsi studoval?(studuješ?)

citace:
Původní příspěvek od crackonos
Buďte rádi za to, co máte, vždycky může být hůř. Mluví se tady pořád o nějaké globalizaci, EU, OSN, krizi kapitalismu, krizi člověka atd. A sami když všichni skuhráte jak by mohlo být kdyby nevim co ukazujete jen to, že sami nemáte dost a jste stejně nenažraní jako ti lidé o kterých mluvíte. Samá technologie, zisk a hovno... Zkuste si aspoň na chvíli uvědomit, v jakých životních podmínkách žijete oproti asi 1,1 miliardám lidí, kteří nemají ani přístup k pitné vodě a oproti zemím, kde je na 30000 lidí jeden lékař a kde lidský život nemá žádnou cenu.
Kocour
Plne souhlasim s Craconosem,
ale na druhou stranu, kdyby lidi nezkouseli novy veci,
tak by jsme se jeste dneska sedeli v jeskynich a
skrabali se na gulach.
I kdyz popravde receno, zalozeni strany pro legalizaci
marihuany, me pripada jako pekna blbost.
Maximalne jako recesi.
Nebo pokud to berete vazne, tak zalozte stranu,
ktera bude mit v programu vyuziti technickeho konopi,
jako alternativniho zdroje energie a materialu.
V dobe krize by to byla idealni koncepce,
ktera je jak ekonomicky velice vyhodna,
tak ekologicky setrna.
Mohli by jste se jmenovat ''SAZE''
neboli, ''Strana Alternativnich Zdroju Energie''


:sun:
SERTE NA LEGALIZACI THC PŮJDEM SI ODSEDĚT PÁR ROKŮ,O CO SE JEDNÁ.SEREM NA TO,STEJNĚ JSME JENOM PARTA VYDĚŠENEJCH KRÁLÍKŮ A KTOMU ZHULENEJCH
citace:
Původní příspěvek od crackonos
Buďte rádi za to, co máte, vždycky může být hůř. Mluví se tady pořád o nějaké globalizaci, EU, OSN, krizi kapitalismu, krizi člověka atd. A sami když všichni skuhráte jak by mohlo být kdyby nevim co ukazujete jen to, že sami nemáte dost a jste stejně nenažraní jako ti lidé o kterých mluvíte. Samá technologie, zisk a hovno... Zkuste si aspoň na chvíli uvědomit, v jakých životních podmínkách žijete oproti asi 1,1 miliardám lidí, kteří nemají ani přístup k pitné vodě a oproti zemím, kde je na 30000 lidí jeden lékař a kde lidský život nemá žádnou cenu.


Po dlouhý době, kdy se s něčím/někým ztotožňuji.
Slick-ace
Nechce se mi zbytečně zakládat nový téma, ale zajímá mě - a nemůžu to najít - jak se na konopí, drogy a drogovou problematiku dívá nová konzervativní strana se starými známými tvářemi - TOP09 ??

:confused:
jalala1
Program strana za legalizaci konopí:

1.legalizovat a zpoplatnit výrobu, prodej, nákup, spotřebu
2.pro pěstování a prodej zavézt koncese
3.podporovat pěstování technického konopí, jako energetické rostliny na biomasu
4.zrušit imunitu pro poslance, reprezentanty našeho národa
5.zpětně odhalovat korupční jednání a to přísně trestat
6.zavést daňová pásma
7.povolit obcím zpoplatnit vjezd nákladních automobilů (mýto)
8.zmrazit veškerou výstavbu nevýhodných dálnic
9.zkriminalizovat "lobbing"
crackonos
citace:
Původní příspěvek od Mewik
Ano máš pravdu to co jsi napsal... dals někdy DMS zprávu? chceš pomoct africe? tak si založ stranu a pokud ji vytvoříš dřív než my tak máš můj hlas jasnej!
řikals něco o tom že může být hůř je to pravda, ale proč se nesnažit aby bylo líp?Schválně co jsi studoval?(studuješ?)


Já nemluvím o tom, že by každej měl posílat DMS zprávy a odevzdávat desátky na charitu. Chtěl jsem říct to, že existují lidé, kteří musí denodenně řešit zásadnější problémy než řešíte vy. Každej se chce mít líp, i já, ale uvědomit si svoji zhýčkanost taky čas od času není k zahození...jo a studuju LF
Apartman
citace:
Původní příspěvek od jalala1
Program strana za legalizaci konopí:

1.legalizovat a zpoplatnit výrobu, prodej, nákup, spotřebu
2.pro pěstování a prodej zavézt koncese
3.podporovat pěstování technického konopí, jako energetické rostliny na biomasu
4.zrušit imunitu pro poslance, reprezentanty našeho národa
5.zpětně odhalovat korupční jednání a to přísně trestat
6.zavézt daňová pásma
7.povolit obcím zpoplatnit vjezd nákladních automobilů (mýto)
8.zmrazit veškerou výstavbu nevýhodných dálnic
9.zkriminalizovat "lobbing"

bod 1-3:
To se asi nikdy nepodaří, protože někdo má hodně peněz v ropě, někdo má hodně peněz z papírenského průmyslu založeného na dřevě, tak proč by to měnil?

bod 4-9:
ad. zkriminalizovat lobbing-to by někdo musel zkriminalizovat celý americký oligarchstvo-Ilumináty(Rotchildy, Rockefelery a Bilderberg group), kteří tady neoficiálně vládnou už cca. 240let a maj pod palcem FEDerální banku, Us. Army, CIA, politiky, média, hudebníky, filmaře, vědce a vůbec hodně věcí.

Jinak souhlas, bylo by to ideální ale bohužel jsou lidé(a hlavně zákonodárci) zaslepeni tím, co nařídí amerika nebo Eu-a to je svatý, všechny ostatní alternativy šmahem zavrhnou a média tomu pěkně dolévaj olej do ohně.
jalala1
citace:
Původní příspěvek od jalala1
Program strana za legalizaci konopí:

1.legalizovat a zpoplatnit výrobu, prodej, nákup, spotřebu
2.pro pěstování a prodej zavézt koncese
3.podporovat pěstování technického konopí, jako energetické rostliny na biomasu
4.zrušit imunitu pro poslance, reprezentanty našeho národa
5.zpětně odhalovat korupční jednání a to přísně trestat
6.zavést daňová pásma
7.povolit obcím zpoplatnit vjezd nákladních automobilů (mýto)
8.zmrazit veškerou výstavbu nevýhodných dálnic
9.zkriminalizovat "lobbing"


1,2-přilepit na protikuřáckej zakon o označování kuřáckých prostorů. Zákony zadara, co ve výsledku přinesou miliardy
3-biomasa, peletky, krmivo pro tep. elektrárny a eko kotle- se nezkazí jako řepka, která se musí prodat hned o sklizni a tudíž nevýhodně. Je to uskladněná hodnota a jsme jedni z největších vývozců energie ve střední Evropě, ještě s většinovým podílem státu u největšího výrobce el. energie. Pálit jí máme kde.
4-nepostižitelnost našich poslanců je hlavně česká specialita. Jejich zodpovědnost je tak velká, že by se na ně měly vztahovat ještě přísnější tresty za porušování zákonů
5,6,7- to jsou absolutně reálné zákony
8,9-dekret o nutnosti umořování státního dluhu. A nevztáhnul bych to jen na dálnice. Nikdo nám to nemůže mít za zlé. Veškeré pokuty z arbitráží vymáhat od viníků těchto zakázek.

Prostě začít oddělovat zrno od plev, vždyť už ročně jen na úrocích platíme přes 60 miliard.
Spejsek
Já jsem si do dneška myslel že situace u nás už je okolo hulča celkem v klidu, ale dneska mě to vazne dostalo. Par kamosu ktery sou na SŠ sli na brcko po skole, a co se nestane dve bukvy k nim prisli(y?) a povidaj co ze tam jako delaj. A oni si mysleli ze s uprimnosti to bude nejlepsi tak jim rekli ze si davali speka. Nasledne je fizlove odtahli(ne doslova) do skoly, kde museli vse priznat rediteli, kterej se jich samozrejme ptal kde to sehnali atd. atd. a nakonec když už si mysleli že teda když se přiznali (ne toho kdo jim to prodal - zrovna si prej koupili model ten den) tak že to bude už O.K. a oni ty svině jim napařili podmínku(ze školy)..... nechápu. Takže po tomhle nevím co si o tom myslet.... na jednu stranu už se to tolik nehrotí jak dřív, ale když potom slyšim co se tady děje kvůli ROSTLINĚ, tak je mi z toho vážně na blití.
Jo a jinak srry za OT ale nevěděl sem kam jinam to napsat tak se omlouvám za případnou negativní energii kterou sem na vás (možná) přenesl.
Bloud
Česká pirátská strana má v programu do voleb legalizaci léčebného konopí. V Olomouci vede jejich kandidátku Dušan Dvořák z Konopí je lék

http://www.ceskapiratskastrana.cz/w...prava_a_svobody
je to tam v odstavci Soukromí a svoboda projevu


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma