Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
konopná chalka v nesprávném žaludku - Klikni zde pro originální téma
marw
Zdravíčko ve spolek,tak jelikož sem doma již druhý měsíc po úraze odkázán jen na dlouhe vysedávání a nic nedělání,tak bych rád založil tenhle thread,nikde sem to tady nenašel,tak to bude snad vše v pořádku. Je tomu už hezkých pár let,přestněji rok2001,toho roku jeden můj nejmenovaný kamarád a též velice dobrý pěstitel zdárně sklidil nějaké to brčko,avšak jedna kytka se vymikala jak stavbou tak i účiností všem ostatním a můžu po pravdě říct,že po její konzumaci se člověk domluvil jen stím kdo totéž požil a jinak okolí dokonale nevnímal.Toho roku k nám,již po několikáté přijela parta znamých na lyžovačku a pěkně si užívala zimních radovánek,poslední den před jejich odjezem se trochu více rozjížděla kalba v místní knajpě,již zminovaný kamarád,tehdy přinesl dosti chutné konopné čokoládky,vyrobené z brčka o ktérém jsem psal o pár řádků na hoře,čokoladky byly opravdu moc silné a i starším ostříleným kouskům stačila max.1až1a půl aby si dostaly do jiné dimenze,kamárád tehdy věnoval asi pět těchto čokoládek děvčatům z lyžařské partičky,na domácího košta.Jenomže co člověk nechtěl,děvčata ty čokoládky zapoměla na parapetě v místnost kde se den před tím kalilo a naše stará známá pání domácí,trpící značnou kleptománií(vem na co příjdeš ,tehdy ve věku asi 68 let)si veselé čokoládky s radostí přivlastnila a ještě z větší chutí tehdy 2 pozřela.Na což následoval telefonát jednoho ze znamých asi v 11 dopoledne druhého dne"Ty vole u hospody je sanytka a volal starý(majitel hospody),že jeho matka pozřela asi před dvěma hodinama nějaké čokoládky a že prej to sní jde ven všema otvorama a nikdo neví co se sni děje"Tak jsme to teda šly omrknout.Příjdem do hospy a ve dveřích už nás čekal pan majitel a nelenil a hned se zeptal o co by teda mohlo jít,tak jsme mu řekli o co jde a že se z toho jeho máti jen tak za pár hodin nedostane a že ji bude asi trochu délé zle,nacož jsem myslel, že nás zmrdá jak malé aliký ale on jen suše škodolibě zasmál a vše bylo ok,paní domací jsi tehdy prožila jednodení,nádherný trip se vším všudy a život šel dál.
1) proč kuřárna?
2) proč novej thread?
3) proč?
marw
1)Přoč ne kuřárna?
2)Proč ne nový thread
3)Protože sem chtěl zjistit ,zda je tu někdo s podonou skušností jako já a myslím že se určitě nekdo najde ,kdo udělal chalku a tu pozřel kdo neměl.
soulQuake
jednodenní nádherný trip? nepsal si náhodou, že z ní tak čokoláda šla kudy mohla a že jí bylo zle? to si dost odporuje
Já mám podobnou zkušenost, ale pouze s mlékem .... Je to už tak tři roky zpět, co jsem poprvé sklízel vlastní úrodu a rozhodl jsem se, že z přebytečného listí udělám mléko. Našel jsem si na netu návod a podle něj vyvařil necelý litr a půl mléka. Všechno jsem to slil do PET láhve, mámě odlil na hrnek (měla šílenou chuť to zkusit, myslela si, že se konopí pouze kouří) a se zbytkem mléka vyrazil ke kamarádovi. Cestou busem mě to nedalo a začal jsem to pocucávat, než jsem k němu dojel, bylo tak 3/4itru ve mě. Na kamaráda zbylo na velkou slenici mléka + hodně "čokolády" (takové ty "kuličky", co vzniknou při vaření), kterou během pěti minut vypil. Po hodině nám oboum najel stav jako prase a jelikož jsem musel jet domů posledním busem, tak jsem se s kamarádem rozloučil a jel strašně zmlíkovaný do města. Tam jsem na zastávce potkal druhého kamaráda (shodou okolností spolužák toho kamaráda, se kterým jsem mlíkoval, říkejme mu kamarád A :D), který se mě okamžitě zeptal, co se mnou je. Vysvětlil jsem mu, co se dělo a přitom jsem se zmínil i o kamarádovi A, že nevypadal o nic lépe. V tu chvíli kolem nás projela sanitka a kamarád B si začal dělat srandu, že kamarád A si to asi nepovodil a musel si zavolat sanitu. Jěště chvíli jsem se s ním zdržel a během půl hodiny jsem byl doma, kde mě na icq čekala nemilá zpráva od kamaráda B, že kamarád A leží v nemocnici a je na kapačkách. Asi týden na to jsem byl zase u kamaráda A a ptal jsem se ho, co se vlastně stalo. Říkal, že absolutně nedokázal ovládat své tělo, viděl se z pohledu třetí osoby a chvilkama o sobě nevěděl, tak si zavolal sanitku. Z nemocnice ho pouštěli s poděkováním, že tak zábavnou směnu tam už dlouho neměli (kamarád A vyprávěl, že si matně pamatuje, jak ho tam obletovaly mladý sestřičky, co měli praxi a že se cítil jak největší král :D) :D Tahle story obletěla všechny naše společné známé a všichni si do kamaráda A nějakou dobou ryli, jestli nechce mléko .... Nechtěl, dokonce od té doby víceméně nehulí :D
Jo a kdysi se jeden kámoš z mléka pozvracel, ale to už jsem slyšel od více lidí, takže si myslím, že to až taková "raritka" není ..... :)
marw
No z vlastní skušenosti,když něco pochaluješ a není to zrovna špenát nebo něco co jse ti usadí v žaludku,tak i když se to ze sebe snažíš dostat,tak ti v těle vždy něco zůstane a v případě čokolády o velikosti cca.6na6cm toho asi moc co mohlo jít ven nebylo ,byla to jiná strava co sní šla ven ale účiné latky měla stále v sobě.
mno asi si myslíš že když je někdo kdo nehulí přehulenej z čokolády a vevnitř i venku se dějou věci takovym způsobem že z toho nechápe vůbec a k tomu fyzická nevolnost - dobrej trip je hochu úplně ale úplně něco jinýho :) po tom nejsi unaven, naopak dost dost svěží a už ti vůbec ti neni zle. ale jen v případě že se povede a jak určitě víš u těhle věci se posrat může COKOLIV a že já třeba jakž takž zvládám tripy, houby ale konopná pochutina mě dokáže tak pondat že je to až hnus

ale jinak by mě zajímalo - co se dělo něco potom? nebo si sem napsal něco co se stalo před x lety a od tý doby okolo toho nevíš ani píd?

podobnou zkušenost ? u pár lidí kteří nehulili a přišli s tim do styku nějak takhle tak to vždy zanechalo ten nejhorší dojem ;)
marw
to:Rf
tak k otázce co se dělo potom,bych asi dodal tohle,že se s paní potkávám dodnes a je naprosto v pořádku a podle slov jejího syna se od té doby strašně změnila co se týče braní toho co némá a jak jsi již psal,tak z toho všeho má akorat špatné vzpomínky,jinak můžu říct ,že je tady tahle story dost kultovní a dodnes když se o tom náhodou někdo zmíní,tak je postaráno o zábavu.No a co se týče těch čtverců tak jsme asi týden po této akci něco snědly a dlouho sem se na úkor tohodle zážitku tak nenasmál.Jinak mě zde jde fakt jen o podobné zážitky a nic víc.
keblos
Mam podobnej zážitek, ale netýká se lidí . Jednou potom co sem zrobil mlíko a nechával ho odstát ve spíži, připlížila se kočka a trochu upila. Ne moc, buď pro to že jí to moc nechutnalo, nebo pro to, že slyšela přicházet psa. Maj spolu celkem fér vztah, ale jak de o jídlo, tak ten nenažranej pes sežere všechno k čemu se ona jen přibíží už s princiu.. I když psi by mlíko pít neměli a většinou jim ani nechutná, tak nejspíš protože to bylo sladký si celkem dal. V hrnci toho moc nebylo,hodně bylo v petkách, a bylo to malinko přismahlí, tak mi ani nevadilo že si dali. Nu, pejsek vylízal co se dalo, konec konců žere suchý i čerstvý pálky a listy.. A pak se s kočkou docela povařili. U kočky je člověk na hyperaktivnost občas zvyklej, ale ten povalečskej pes nepřestával udivovat. Musel sem ho pustit ven, páč lítal jak na speedu. Potom to odnesl jen s mírně řidkou stoliví, ale myslím že na to dodnes s radostí vzpomíná..
marw
šupem ,šupem nikdo nic?
crackonos
Jednou jsme po sklizni dělali s kámošem čokoládu a klasika...nechali jsme ji na verandě aby ztuhla a co se nestalo, asi půl plechu sežrala kámošova labradorka, chudák holka, asi 4 hodiny jenom polehávala a nehla se z pelechu, jen potom vypila obrovskej hrnec vody, asi měla sušáka :-)...a jednou jsme ožrali jako malí s kámošem naše husy, že ani neudržely krky nahoře, ale to je na jinej thread...
dokktor
zpomínám si, že na jeden nejmenovaný fesťák přijeli dva kamarádi na motorce a to bylo vlastně všechno, co si ssebou vzali. jeden z nich hulí, pije, sexuálně žije ale ten druhý, řidič, zásadně nehulí, že z toho má špatné stavy. no ale jelikož sebou neměli ani korunu oba uvítali pohoštění v podobě zákeřných buchet. ten jeden to možná vytušil, možná sme mu to prozradili, no na každý pád to bylo jasné, všichni si o tom vykládali a vesele konzumovali no a ani on nepohrdl zadarmikovým tripem. ten druhý se na začátku nejak vytratil a zpomínané buchty šel konzumovat až na vačeřu jakože z hladu. no a to si pak dovedete představit, jak to asi mohlo vypadat. chvilku tam bezradně pobíhal mezičím se mu všichni smáli, jaký je to debil, načež usnul ve stanu a zbytek fesťáku prospal, protože mu bylo asi fakt zle a nakonec taky eště musel řídit tu motorku zpátky. no byl na něho kouzelný pohled v tom stanu :)
hej-rup
Jojo, stalo se mi něco podobnýho. Dělal jsem sušenky, když jsem je dopíkal- vypadaly dost luxusně- přišla matka. Věděla že je v nich konopný máslo, já se jí opatrně zeptal jestli si nechce nabídnout, jednu max dvě. Ona si vzala dvě, pak třetí. Já na ni at to s nima nepřehání, ona že to chce skusit- myslím že tomu vduchu vůbnec nevěřila. Nakonec měla několikahodinovej trip kterej jí dostal do dost nepříjemnejch spirál, pro mě taky docela psycha a strach jaký z toho budou důsledky... Btw těhdle sušenek jsem já jedn tak 10, pro člověka bez skušenosti s konopím stačila 1 na lehkej stav, 3 už byly extremem.
marw
čus ve spolek,tak tady přihodím trochu vody do mlýna,kamoš dělal asi před čtyřma lety konopné placky,pěkně doma na sporáčku udělal toho celkem dost.parta pochalovala a šlo se někam ven asi pět palcek mu tehdy zůstalo doma,tak je dal pěkně do ledničky a dál to neřešil,zhruba po šesti hodínách přišel domů otevře ledničku a dvě placky nikde doma v tu dobu byla akorát jeho máti ,takže nepřicházel v uvahu žadný jiný konzument,tak šel za ní a řekl jí co za dobrotu si dopřála a čekal co se bude dít,mati si to ze začatku krásně užívala ale pak z ničeho nic přišel stašný boom a nehorázné máry které pokračovaly dalších pět hodin.Na druhý den pěkně po ránu,vzbudila kámoše a pěkně na něj vyhrkla"Tak to je ta vaše tráva,ta půjde z baráku ven" a už to tady nikdy nechci vidět,na což musel kámoš všechno vyházet z baráku pěkně přímo do kotle za asistence jeho máti a dodnes při slově tráva se jeho máti vše obrací v žaludku.
Igraczek
No musím se přiznat že jsem svojí máti také (opravdu nechtíc) přiotrávil uvařili jsme si mlíko a z nej nadělali palačinky chut byla výborná že v tom byla ganža poznat nebylo já osobně jsem spořádal 4 kousky nic moc mi to nedělalo jenom takovej pohodovej stav nic zvláštního. Přišla máti že by také ochutnala (vypadalo to opravdu lákavě, dal jsem si záležet čokoládička, marmeládička,atd :D samozdřejmě že jsem jí seznámil s tím že je v tom ganža, ale také jsem jí řekl že by to nic moc dělat nemělo. Jenže ouha asi o půlnoci mě z vedlejšího pokoje vzbudilo naříkání a sténání tak jsem se tam šel podívat matka ležela zakousnutá v koberci, podle jejich slov jí neposlouchali nohy ( no prostě byla ouplně na mrmel) tak jsem jí vzal do náruče a odnesl jí do postele z postele se jenom ozvalo kázání SYNU SYNU CO TO DĚLÁŠ TAKOVÉ DRYJE :D a naštěstí usnula a já jsem měl do rána pěkně nahnáno aby se jí něco nestalo uf uf. Naštěstí už druhý den byla v pohodě a brala to opravdu z humorem ( ato jem čekal že dostanu pěkně vyčiněno) jeden její stav nám popisovala tak, myslela že si pro ní de smrt. Skusím to vylíčit jejíma slovama: ležím v posteli najednou mi do hlavy přišel takovej zvláštní tlak no myslela jsem že mam mrtvici tak už jsem se stím smiřovala a čekám čekám kdy už si tedy pro mě ta smrtka příde a ono pořád nic za chvilku se opakovalo to samé tak jsem se ještě pomodlila aby jsem byla jako připravena a ono zase nic, až potom jsem si vzpoměla že jsem snědla ty palačinky a že to bude z toho. Tak takto to nějak prožívala moje máti (druhy den to brala opravdu z humorem) docela jsme se u toho všichni dost nasmáli když nám to vyprávěla no a z ganži má už pořádný respekt ale toleruje jí :)

TAKŽE PRO PŘÍŠTĚ MAMI NEJEZ TY PALAČINKY:frog:
marw
Zdar ve spolek,tak jsem před dvouma týdny vesele oslavil 27 narozeniny a samozdřejmě sem nezáhálel a udělal sem si dopředu maslíčko a zněj potom asi čtvrt kila čokoládek,pěkně s oříškama a kokosem,vše sem pěkně nakrájel hodil do krabičky a položil mezy všechy ty dobroty co se na kalbě našly asi po pul noci byla už krabička prázdná a já se nestačil divit co se s některýma konzumentama začalo dít,na některých šlo vidět že jim to opravdu sedlo a měli supr naladu a však našel se jeden jedinec který toho snědl asi trochu víc a ten se nečekaně vytratil asi po jedné hodině, byl to už starší kousek takže sem myslel že to v cajku zvladné.Kalba pokračovala až do nedělé a již zminovaný se ukázal v sobotu po obědě s tím,že měl brutalní mary a musel prchnout ,doma se pěkně pozvracel a rano se probudil s brutalní žravkou a však co mě na tom nejvíce překvapilo,tak ten dotyčný asi po třech hodinách následujícího dne,tedy v sobotu přišel za mnou jestli ještě némám nějaké čokoládky, že by si ještě dal,čemuž sem se fakt musel zasmát a bohužel ,možná bohudík jsem ho nepotěšil ,že už prostě nic nemám. Na závěr bych chtěl jen dodat,že tak dlouho se chodí do mlýna pro vodu až se vědro přeleje,takže opatrně.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma