Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
skore zistenie pohlavia? hmm? - Klikni zde pro originální téma
cicina
caoufvz ludee

ja davam klicit semena do tzv. JIFOV. Nechcem poucovat, ale to su take raselinove (alebo jake) pripravky velke ako korkovy stupel od demizona obalene dakou textiliou.
No a... dal som to naklicit, lebo kamarat mi poradil, ze TO NA TO JE. A vyklicilo mi to. A ja sa chcem spytat, ze ked mi to bude rast, ci sa mi to dost rozraste aj do sirky v tych JIFOCH? Myslim tu rastlinku, ci sa mi dost rozrastie, uz ked bude v tom JIFE. (ja viem mohol som sa spytat uz v obchode, ale den predtym som tam kupoval 80 koflikov a sa ma spytali - ze ci idem pestovat marihuanu atd.. a uz sa mi tam moc nechcelo chodit - a este k tomu sa ich pytat take podrobnosti ake sa tu mozem pytat bla bla bla)
Lebo ja to chcem potom prepnut - ked to bude mat velkost asi 10 cm - na rezim 12/12 a zacne to kvitnut. A KEDZE to potom zacne kvitnut - sa to prejavi - ze ci to je samec or samica - to je nam jasne. A potom to chcem zasa prepnut na 18/6 na rast. CIELOM JE, ZE KED SA TO PREJAVI, TAK CHLAPCOV VYHODIM A DIEVCENCE NECHAM. (to viete, to je tak, ked musite skusat a skusat a pytat sa spekulantov, ktory vyzeraju na to, ze o tom nieco vedia, ale moc roboty za sebou nemaju - tym myslim toho mojho kamarata)

- a chcem sa ponizene spytat potencialnych odpovedajucich, ci sa mi to dako NEDOKURVIII.? hmm? ze ked to bolo prepnute na kvet, a potom sa to zasa prepne na rast, ze co?

- a este sa chcem spytat (same dotazy) ze ci to uz dakto takto (dakto - takto) robil, ze ci sa mu to podarilo spolahlivo rozlisit (chlapcov a dievcence) atd..

- alebo vobec, ze ci sa da dako solahlivo - v skorom stadiu rastu - rozoznat chlapcov a dievcence. (Lebo dajme tomu, ze dakto pestuje 137 rastlin (v JIFOCH)a vie, ze polovica z toho budu samci a on ich nechce pestovat - chce len same dievcence - len dievcence - len dievcence - iba ich). hmm?

zo srdca vam dakujem ludia drahi, strasne mi pomozete (to si robi srandu?!) - ale ano pomozete mi - inac by som sa nepytal.
Tak diki a dobre stavy po huleni aj pred hulenim
((to je ako ked niekto smrdi potom aj predtym (akoze smrdi od potu))
Nech zije serioznost a jej pravy (alebo nepravy) opak

[Edited by cicina on 13-07-2002 at 01:26 AM]
dexmon
podobny otazky i s odpovedma uz tu jsou mnohokrat, tak si je najdi...
jinak ty jify jsou tu docela zmineny tez, a jen tak naokraj se v nich nechava vyklicit seminko a pak se sazenicka i stim jifem zasadi, fakt to neni na pestovani jak tam pises btw proc zrovna 137..ne 130 nebo 140, ale zrovna 137? :D
jinak to poznavani se sice takhle taky dela, ale podle me je leci kdyz maj naky to patro je zastrihnout, z vrsku udelat rizky a ty dat na overeni pohlavi. trva to dyl, ale pokud nespechas je to lepci ponevadz to ty kytky tak nestresuje a navic si z tich rezanech muzes udelat mati. jinak dalsi metoda je jeste nechat je na 18/6 a voni samci ukazou za cas koule i tak...
pohledej.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma