Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Konopné Umění

 
Drinkerova unikatni pestirna - Klikni zde pro originální téma
drinker hulič
ahoj

tak me to neda a musim postnout fotku my pestirny. omlouvam se za kvalitu, snad na tom neco bude poznat, jestli ne, tak to smazte.
de o to, ze je to cely sestaveny z kdesinalezene desky, a kartonovy krabice, kterou sem zesrotoval a vycpal tim diry. sestaveni je kupodivu otazka pulminuty a rozebrani taky. muj problem je, ze sem proste nesehnal skrin. ve vegetaci to de dobre, svitim od 6 do pulnoci, ale s 12 hod. tmou to bude horsi, protoze je to pod voknem a hrozi ze tam bude prosvitat svetlo...
no nic tady to je a to maly vlevo dole, to je tlumivka ve sklenenym udelatku, co se pouziva ne peceni v troube :)
jo a to bozi osviceni, to je jenom 150 :) a vubec nepece, listy se ji skoro dotykaj a vubec se nepali.
kytky sou stary asi mesic, jednou hnojeny a zastipnuty ala FIM (doufam) a nektery uz maj i sest vrcholku (jak na potvoru to ale urcite bude samec :(

drinker hulič
a tady sou kyticky, jak sem rikal tak mesic stary (nektery vic nektery min), ale i to foto uz je tak 5 dni stary, takze ted uz sou na tom lip (po zastipnuti uz konecne keroviti)
sou jenom tri, pak je tam jedna v tom obalu od jogurtu, ta uz ma taky mesic asi, jenze na ni me uz nezbylo misto ani kvetinac a hlina uz vubec. takze ji necham v jogurtu jak dlouho to pude a pak z ni zkusim neco uvarit :)

drinker hulič
tady sou teda vsechny pohromade - predchozi prispevek popisoval i je ;)
sklizen planuju tak na konec rijna (do konce prazdnin planuju vegetaci a pak prepnu (pokud se me ale jeste vejdou pod lampu :) jinak budu muset prepinacem prepnout driv)
omlouvam se za to, ze otravuju uz tak brzo (vim ze se chlubi az se sklizni), ale ja uz to nemuzu vydrzet :)
a taky aby me *jisti* clenove nenarknuli ze sem noname, kterej nema ani obrazky v galerii ;)

Spek
No na to že je to měsíc starý tak je to dost řídký.
danielf
fakt nechci kritizovat,ale.....co to je?Ty kytky vypadaj tak na týden růstu.Musíš to vošéfovat!
ale abys nebyl smutnej tak K+
drinker hulič
ridky to bylo dost, ted uz to kosati, protoze kdyz sem to fotil tak to FIMnuti na dvou z nich teprve dorustalo.
jenze to kyti ma zasadni problem ze je noname (na semena ze seedsdirect me uz nezbyly penize :( ) takze ani nevim co to je, ale ted uz to vypada fakt lip.
diky za kritiku :D
Al-Ban
Hlavně když to bereš sportovně a hned se nečílíš :). Psal jsi, že je to tvoje první pěstění, takže máš ještě fůru času všechno vychytat. Moje první kytky vypadaly přesně jako ty tvoje, jen s tím rozdílem, že takhle vypadaly v době sklizně a to není moc dobrý :wink:.
Z toho jsem udělal svůj první závěr, že hlína nahrabaná před barákem nebude pro konopí ta pravá :D.
kralicek
Vym ze se to tu nehodi ale mas naky special mix substrat zrovna o nakem premyslim??? uz jsem toho dost precet v faq a ve vyhledavaci.:cool:
danielf
jojo, přešně tak moje první kytky vypadaly hrozivě a sklidil sem ze dvou na dvě brka.A eště k tomu to nezhulovalo(byl to taky noname).
:) :) :)
drinker hulič
hehe, tak jen tak pro zajimavost uz je sklizeno. fotecky bohuzel nebudou, protoze ted zrovna nemam zadnej film ani muzu co krome dvou kytek fotografovat, takze - na to jak vypadali na zacatku desne, se nakonec jedna ukazala moc pekne (ctyri velky palice, pak par postrannich vetvicek). na noname to pekne voni i chutna, skoro jako model, ale vzhledove to je nic moc, tak to je jen takovej polomodel :)
vynos presne v ge nevim, ale z jedne te lepsi kytky pres dve filmovky, z druhe asi taky tak (ale ta neni tak silna - celkove se ta druha kytka moc nepovedla :( ), takze celkove jdem spokojen, a na to ze je to prvne, je to podle me docela *solidni* ;) (cheche, vic jak na dve brcka... ;) :D )


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma