Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Konopné Umění

 
Baned Garden - Klikni zde pro originální téma
Al-Ban
Tak a tady je ta "moje" zahrada. Mám tam vysázený taky nějaký ty Skunky#1 a vše ostatní je noname, takže jakákoli shoda názvů a značení je čistě náhodná. Jsou tam většinou od května, protože těm dřívějším se moc nedařilo a většinou skončily jako samci. Hnojený to je zatím Kristalonem start a brzy přejdu na Kristalon PaK+OBM.

První obrázek je jedna z kytek, která měla nehodu. Nese jméno Černá vdova, ale jak jsem říkal,
jde jen o shodu jmen. Tak jí pojmenovali kámoši kvůli její barvě. Tady je ještě před tou nehodou, měla hezký větvení, nebyla zastříhávaná a vůbec se mi vzhledově líbila.


Al-Ban
No a tady už je její nová podoba. Spadla na ní police s truhlíkama, ve kterých byly
nějaký muškáty. Ta co je na fotce vedle ní (KC) to taky pěkně odnesla, ale vzhledem k tomu
co už si prožila, to pro ní byla brnkačka :).


Al-Ban
Tady je ta KC už v druhém stádiu růstu (foceno 23.6.), neboť její první růst zastavily zahradní živly (ptáci, slimáci a asi i naši psi) a zůstal tam z ní jenom holej stonek. Nechal jsem jí tam a takhle znova obrazila :). Pak na ní spadla taky ta police a ještě jí urvala jednu
z těch větví :(.

Al-Ban
Takhle vypadaly naposled, ta třetí úplně vpravo je jeden z těch S#1, ale jak vidno moc se jí nedaří. Tady už je po přesazení, dřív byla za plotem. Přesazení se mi zatím vždycky osvědčilo, když kytka nerostla, tak uvidíme letos ;). A taky jsem jí ještě zastřihnul.


Al-Ban
Tady je ten S#1 z větší blízky. Nahoře už je vidět jak se po zastřihnutí větví.


Al-Ban
A zde máme hlavní pěstební plácek, kterej je oplocenej hlavně (a jen) kvůli psům, protože jejich největším koníčkem bylo mi ty kytky pošlapávat. Teď už by si stejně neškrtli, prckové :). Ty krajní jsou ze stejných semínek jako ta kvetoucí na balkoně a ta prostřední
je ten :) a je ze semínka jako ten BS na balkoně. Dneska už tam není. Nechal jsem ho pustit jen trochu pylu, protože je to fakt dobrej model a pak jsem ho sestřelil. Škoda, byla by to pěkná samice :(.


Al-Ban
No řekněte, napadlo by vás v tuhle chvíli, že to bude samec?


Al-Ban
A tady už jsou vidět (teda spíš nejsou :)) první květy. Kvetou už obě dvě. Je to focený včera a snad už moc neporostou, protože maximum bych bral tak 2,20m. Dneska maj asi 1,70m.


Al-Ban
A jedno řekl bych skoro umělecký foto :D.


Al-Ban
A tyhle dvě jsou obě Skunk#1. Ta první je ta přesazená a ta druhá je ta druhá :). Je větší, ale taky nic moc. Teď nevím přesně kolik má cm. Opět toho není moc vidět, ale musíme brát v potaz, že je léto a zelená se vyskytuje skoro všude a při tak malym vzrůstu je obtížný to zabrat, aby to vyniklo.
Tak to je zatim vše a děkuji za případnou pozornost :).


Piskot
No konecne Albanku.
Porad jsem cekal kdy uz to hodis do galerky.Samozrejme,ze mas pekny holky.Nebudu delat,ze jsem je uz nevidel.Ty fotky jsou taky moc hezky.Vidim,ze se v tom foceni zacinas orientovat.Trochu se o foceni zajimam.Vsak vis.
Toho samce je mi lito protoze se mi moc libil.Ja sem totiz kdysi pestoval tri sezony u stryce na zahrade.A posledni sezonu jsem dostal od kamose par seminek a vyrostli z nich ctyri samice a byli uplne stejny jako ten samec akorat o dost tmavsi.A muzu zodpovedne rict,ze to byl nejlepsi outdoor jakej jsem kdy kouril.Taky meli takovy delsi tenci listy ktery vyseli dolu jako ty tvoje ale byla to fakt kvalitka.
Takze preju ti at to dobre roste a zadny truhliky at na to uz nepadaj.Hlavne se tesim na dalsi pokracovani az budou holky v kvetu a nejvic az budou tesne pred sklizni.To jsou kytky vetsinou nejhezci.Vonavy palice to je moje :D
Samozrejme karma te nemine a zaroven jsem rad,ze sem ti to mohl pochvalit jako prvni :D
Good luck
Al-Ban
Díky moc :).
A jsem teda zvědavej, jak dopadnou, co se kvality týče, ty moje. Samec už je usušenej a vypadalo z něj jěště trochu pylu, tak jsem s ním posypal tu kytku ze stejnýho semínka co mám doma a uvidíme, jestli ještě otěhotní ;).
Jinak na finiš se taky už moc těším :wink:.
Snad nenastanou nějaký komplikace.
Ant
Pekný pěkný kytičky ale mam takovej dotaz koukam že v pozadí jedný fotky je vidět silnice a na další fotce je vidět v pozadí zase barák!! Já teda nevim jak ty asi musíš mít nervy v poho protože skoro dvoumetrový kytky takhle u ulice to je docela odvážný......... Jinak K+
Al-Ban
Ono se to nezdá, ale ty kytky tak nějak splynou s okolím (je to tam samá zeleň). Z venku to normálně člověk vidět nemůže, pokud to není nějakej opravdu důslednej čorkař. Takže to vidí akorát sousedi okolo a ty se s mýma rodičema znaj, tak jim snad pakárnu dělat nebudou. Ty na balkoně jsou teda vidět rozhodně víc :wink:.
Al-Ban
Ahoj, tak tady jsou nějaký další obrázky, kytičky docela povyrostly, ale některý pořád nechtěj kvést :(. U těch Skunků mě to moc nepřekvapuje (doma jsem je musel zatemňovat, aby se rozjeli), ale ty noname by už mohly začít.
První obrázek je ta "Černá vdova", dneska má 1,70m, pěkně zesílila a zkošatěla, tak snad už se jí nic závažnýho do sklizně nestane :). Vedle ní je ta podruhé narozená, tu ještě stihnul nedávno porazit vítr, tak je podepřená klackem, ale jinak vypadá taky celkem dobře, jen trochu provrtaný některý listy, ale nic vážnýho.

Al-Ban
Tady je ten přesazenej Skunk, ale ten je furt docela prcek, může mít nějakejch padesát šedesát čísel.

Al-Ban
Tohle je ten druhej Skunk, ten vypadá o něco líp a měří asi 80cm-1m.
Já to zapomněl změřit, takže výšku jenom odhaduju ;).

Al-Ban
Tady je jedna z těch co už kvetou, tahle je nezastřižená, ale je menší než ta zastřižená :). A tu mám jenom na celkovym záběru a ten se mi poved pěkně blbě, protože ty kytky dost zplývaj s pozadím :(.

Al-Ban
Tady je ještě jedno foto z větší dálky :).

Al-Ban
A zde máme ten celkový pohled, škoda, že ty dvě nejsou košatější, ale jak by řekl budvar: "Nic moc, ale je to moje" :).

CypressPce
MNo mas to moc moc pekny ale fagt nechapu ze si toho nekdo nevsimne ja bych takovy nervy nemel jinak karma letiii jako divka na kostetiii:)
Samo ze k tobe:)
Al-Ban
Ta kytí vpravo (co trpěla ze všech nejvíc) mi dneska oznámila, že je hermafrodit :(. Štve mě to velmi, protože má...tedy měla přes dva metry a já jí musel zkosit :(. Ta krasavice vedle ještě nekvete vůbec, má rovný dva metry a jestli bude taky "pod obojí", tak mě asi trefí šlak.

Al-Ban
Tady je ještě pokus o detailnější záběr, ale stejně z toho moc neuvidíte (musíte mi věřit ;)).
to CypressPce:
Riziko graduje, jedna kytí už měří 2,30... :wink:.




[Edited by Al-Ban on 03-08-2002 at 06:26 PM]
oton
tomu říkám ganja dům, je to prostě všude :D K+
Al-Ban
Tak jste měli jedinečnou příležitost vidět jak vypadám ;), ale bohužel s instalací paměťový karty byla docela pakárna a zrovna fotka, kde pózuju vedle svý největší krasavice, odnesla mojí metodu pokusů a omylů. No, třeba je to dobře :).
No tak alespoň uvidíte mojí favoritku samotnou. Je to za mojí šestiletou pěstitelskou kariéru kariéru ten nejzdařilejejší kousek co se mi poved, tak mám pochopitelně radost :) :). V současný době má 2,60m a je už celá obkvetlá paličkama :). Ale kvetla trochu pozdějš než by měla, tak snad bude mít dobrej podzim, fešanda :).

Al-Ban
A tady (to jsem obkoukal ;)) je kmen (nebo stonek, to si odvoďte od svých kytek ;))



[Edited by Al-Ban on 01-09-2002 at 06:35 PM]
Al-Ban
A tahle holka už to má za pár, nejspíš jí fiknu příští víkend nebo ještě uvidim ;). Jo a měří úplně stejně jako já-1,77m :wink:.

Al-Ban
Ještě bližší pohled na vršek...:)

Al-Ban
A tohle je její vyšší sestra (2,45m), protože jsou ze stejných semínek (to jenom opakuju, kdyby to někdo zapomněl :wink: ) a vlevo si pozorný divák z hodně dobrým zrakem (orientujte se podle žlutých okrajů listů ;)) může ještě všimnout Skunku#1, kterej má 1,50m a vypadá to, že se jakž takž chystá kvést, takže tomu hodně fandim, ať to stihne :).

Al-Ban
A ještě nezbytný "detail" :rolleyes: :)

Al-Ban
No a tady je ten menší přesazenej Skunk#1, ten má 1,20m a je na tom s kvetením úplně stejně jako ten první :(.
A to je prozatím asi všechno, možná jsem chtěl ještě něco napsat, ale už nevím... Jo už vím :)
Přeju všem, aby se jim v tomto zlodějsky asi nejhorším a nejcitlivějším období "poztrácelo" co nejmíň kytek a ať úspěšně sklidí a zhulí to co vypěstili(y) :smoker:.

Piskot
Co na to rict?Moc good! :)
To sou vazne dost vysoky a chlupaty fesandy :D
Jeste ty balkonovky.noooooo ja myslim Albanku,ze to je velice slusna urodicka.Zadarilo se :)
Moc ti to preju.K+
Al-Ban
Děkuju moc, Piškote, ze zahrady mám taky radost :). No jestli to všechno úspěšně sklidím, tak nevím co s tím budu dělat, protože takhle dobrej rok jsem ještě neměl, ale ono se nějaký řešení vždycky najde :wink:. No bálkón je pro mě úspěch ani ne tak, že by ty kytky byly kdovíjak zázračný, ale hlavně je to můj první opravdu značkovej model ;). Všem ostatním děkuji za obdržené karmy a tady je poslední fotka ze života první sklizené rostliny.
P.S. Ještě jsem zapomněl napsat, že ta levá strana trošku nerozchodila postřik co používá sousedka na růže či co. Asi to bude pěknej driák :eek:.


[Edited by Al-Ban on 07-09-2002 at 05:04 PM]
Al-Ban
A tady je už po smrti :(. Kolik toho bude suchýho to si zatím netroufám odhadovat, ale až to uschne tak to celý v ruce povážím a nějak to odhadnu :D. Tak snad jsem se k ní choval dobře, aby se mi teď případně nepomstila "kvalitou" ;).

Al-Ban
Tak krom balkónu přišla na řadu i další kytka ze zahrady. Je to ten(ta) druhej(á) sting. Opět nějaké rozlučkové foto :).
Omlouvám se za kvalitu fotek (která není nikdy dobrá ;)), ale bylo zataženo a foťák moc nestíhal.

Al-Ban
Vždycky když jsem přišel na zahradu, tak měla paldy provlečený skrz šňůry na prádlo. Je mi záhadou, jak se tam dokáže provlíknout. Máma říká, že prej vítr :confused:.

Al-Ban
A tady trochu blíž...

Al-Ban
A už visí. Ta první už je usušená a vážily jsme to na kuchyňský váze :rolleyes:, kde to ukázalo 80g :). Tak v tom případě by tahle měla mít přes 100g (na tý váze teda :wink: ).

Piskot
Jeeeee to mi vcera uteklo.Ja sem koukal jen na Baned balkon :( No ty brdo.Ta "palda" uprostred je jak krajta :D
Davej bacha at ti to neutrhne tu snuru na ktere to visi :D
Fakt dobry.K+
Al-Ban
Tak moje největší zahradní a stále ještě žijící chlouba je hermafrodit :(. Teda bylo mi divný, že má hodně semínek, ale tak nějak jsem si namloval, že to chytla od toho hermouše vedle ;). Dám sem foto, ale není to opět moc vidět (ošklivej foťák), tak je ten výskyt označený šipkama. Ale sundavat se mi jí nechce, protože vzorek nebyl zas tak špatnej a něco by z ní být mohlo.
Jo a pak mi umřely akumulátory, takže fotku celý kytky zatím nemám, ale dodám (teda jestli tam ještě zítra bude :)).

borifield
pekne to vyrostlo,samozrejme do krasy :) a sousedi myslim byli jedine radi ,za takovouhle okrasu ne?
Al-Ban
Díky borifielde, krásná to ona je :), ale co naplat, když to bude samý semeno :(. A sousedi si taky (na rozdíl od minule) nestěžujou a to jsem měl loni max. dvoumetrovky. Už si asi zvykli a příští rok už možná budou i chválit, jak si na to zvyknou a o nic jinýho nám přece nejde, než aby to lidi začali brát jako normální věc ;).

Al-Ban
A tady je už konečně taky kvetoucí skunk, co je hned vedle ní. Co se týče výšky, tak dohnal svou skunčí kolegyni a má teď taky kolem 1,50m.

A ty paldy šňůru neutrhli, Piškote :wink:, ale vlivem počasí už schnou znatelně pomaleji než první kytí, takže to vidím tak ještě na týden.

Al-Ban
A ten druhej skunk. Ten se fakt fotí strašně blbě, takže sem hodím fotku jenom části, kde je alespoň trochu vidět, jak se na něm už podepisuje chladnější počasí (palice se barví do fialova). Jinak ty listy už žloutnou dlouho.

Al-Ban
A tady je unikátní ;) záběr na všechny zbývající kytí, abyste vůbec měli představu o jejich rozmístění :).

Al-Ban
A máme tu další část sklizně, tentokrát přišla na řadu moje chlouba :) a jeden skunk, kterej už toho měl taky plný zuby.
Tak zde je spodek mojí (až na ten detail, že je hermafrodit :)) nejvydařenější kytičky s už odstříhnutým vrškem

Al-Ban
A tady máme vršek...:).
Ten ksicht jsem já, ale jen, prosím vás, žádný řeči o občanský statečnosti apod :wink:. Jenom už mi hodně dlouho vadí přístup naší společnosti a trvám na tom, že nedělám nic špatnýho a trvat na tom budu.
Prostě vypěstím, usuším, zhulím a fertig! A jestli se to někomu nelíbí, tak je to jeho problém ;).

Al-Ban
A tady ještě už nasekaný větve z toho spodku, voní báječně :).

Al-Ban
A už osekanej kmen+nějaký ty zbytkový kořeny. Asi si dovedete představit, jaká to byla pakárna vytrhnout, kór když to zarostlo až pod barák :D. Z toho stonku zkusím vyřezat nějakou fáju, ale při mé pověstné "šikovnosti"...:rolleyes:

Al-Ban
A zde je ten skunk. Potřeboval by ještě minimálně 20dní, ale fakt už vypadal zle a byl celej fialovej (nejspíš zimou).

Al-Ban
Tady se suší.
Hermouš visí na půdě, ale vyfocený to nemám, protože jsem tam musel tahat štafle, abych tam vůbec vylez a na focení jsem si vzpomněl až když jsem ty štafle zase odnesl :(.

Al-Ban
No a tenhle Skunk je tam ještě dneska, protože naopak vypadá celkem zdravě, tak uvidíme co ještě snese :wink:.

t3
n nektere fotky supa jine normal (to jsi jiste necekal ):)) jinak k+ pro tebe


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma