Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Fóliák - Jack Herrer 2009 :-) - Klikni zde pro originální téma
Trawa.cz
Sezóna začíná a já si s vypětí všech sil sem postavil fóliovník.
Náklady byly 300.- za folii a zbytek byl doma, takže super.

Genetika
- 5x Jack Herrer (řízky od Telekuka)
- 2x Master Kush (ze semen co mi zbyly z minulýho roku - nefeminizovaný)
- Eště se toho asi budu zbavovat - chci tu mít jenom 3x JH

Substrát
Hlína z Makra na muškáty 70%
dole 25% kompost a 5% rašelina
- načechráno :-D

Hnojky
- Zatim nic
- Plánuju kopřivince a na květ plagron

Foto 1 - Master Kush (jednou už popálen hnojivem, ale vzchopil se) + větráček na autobaterce :smash:

Fota 2-4 - Jack Herrer - Dnes zasazen, tak snad přežije - Vez sem ho přez celou Prahu v batohu v černym igeliťáku:jumper:
Trawa.cz
mám to tam, aby to nebyly chcíplotiny co se plazí po zemi a aby měli pořádný stonky, co je unesou i bez podpírání
SaMoLeBKa
tak to je teda uplne zbytečné,tu baterku radsi pouzij na ohradník proti čorkám....leda tak ti pomůže :wink:
Trawa.cz
Funguje to výborně. Nevidim důvod to měnit
SaMoLeBKa
jak chces,ale ten větráček nemá nekonečnou životnost,očividně ti jede nonstop a jak doslouží jeho vývody s největší pravděpodobností budou zkratované,a jak určitě víš,olověná baterka némá ráda když je dlouhodobě zatěžována natož zkratováná,btw zkratovací proudy jsou obrovské až nepředstavitelné,baterka to zcela jistě nevydrží,rupne,kytky v zadnici....ale však jak si píšeš v profilu že hulíš teprve rok a že nepřestaneš tak zcela jiste nepřestaneš pěstovat takze to nebudou tvé první,poslední kytky....
kouba
zdravícko panove. Pokud se do toho muzu vlozit tak on pohyb rostlin na to(sílu stonku) sice má jistý vliv ale myslím si ,ze urcite ne tak moc aby jsi stím mel nejaký problem za predpokladu ,ze by jsi tam ten vetrák nemel. Kytce zesílí stonek tím ze roste a postupne se zatezuje vahou zelene hmoty kord ve skleníku. mrkni třeba na lonske skleníky zadne vetraky a kytky taKOve ,ze by potřeboval podepřít ten skleník. abych to uzavřel: pokud jsi uz nekdy pestil venku tak vís ,ze to roste jako blázen a ve skleníku dvojnasob. tak ze bych se zadných plazivek ani mrzácku nebal ventas skovej na in tam se sejde urcite. v pohode to dojed drzím palce- peace koubis
Trawa.cz
tak to dík za radu..
Měl sem loni outdoor a tam to určitě neni potřeba. Pak sem jel chvíli i skříň a tam to skomíralo, tak sem si řek, že skleník bude to samý, když tam taky nefouká
Brise
Jestli se do toho muzu vlozit ja, myslim si, ze vetrak ve skleniku vubec neni spatna vec.Koluje ti tam vzduch a palicky nabejvaj stejne jako ve skrini.Tam preci taky vetrak ovlivnuje velikost palic.Dalsi vyborna vec je, ze vetracek ti plisen doslova vysousi pred ocima. Ja osobne sem jel sklenik a vsechno me to krasne plesnivelo.Dalsi rok sem zkusil plisen vyresit vetrakem a muzu rict ze plisen uplne "vyschla" a dal se nerozsirovala.
Trawa.cz
To je sice pravda, ale větráček od PC asi těžko vysuší plíseň na třech dvoumetrovejch kytkách až budou kvíst. To eště budu muset nějak pořešit
Brise
samozrejme neexistujou pouze vetracky od pc.Muzes si koupit vetrak, ze pred nim neudrzis ruku.. na trhu je spoustu druhu, staci si vybrat :)
Nebo muzes ruzne po skleniku rozvesit vic mensich vetracku..to se mi jevi jako nejlepsi reseni.
Trawa.cz
no jo, ale to neuživim autobaterkou ;-) vodit prou se mi tam taky nechce... Asi koncem září udělám větší větrání a postříkám to něčim protiplísňovym.
kouba
udelej 2va vetrací otvory z kade strany tím vznikne proudení vduchu a vykasli se na vetraky
Trawa.cz
to by podle mě rapidně zdegradovalo význam skleníku, že by tam pak byla stejná teplota a vlhkost jako venku. Je ale fakt, že se mi tam stáží voda, takže kyti nedostávaj tolik tepla kolik by potřebovaly
Trawa.cz
Zdá se, že kvůli deštivému počasí a převozu kyti rychle změnili periodu a začali mi kvíst.
Sou to řízečky tak 7cm do výšky a 4 z pěti mají už blizničky a vůbec nepoporostli.
Teď už se jenom modlim, aby se zase chytly zpátky do normální periody.
Trawa.cz
Tak to tu dnes mám i s fotkama.
4 z pěti řízků, co sem koupil kvetou a to řek bych už od té doby, co sem si je přivezl od telekuka (de to vidět na prvnim fotu) a já si řikal, že to nějak dobře smrdí, na to že sou to jenom řízky.
Nevyrostli za tejden ani o cenťák.

Kromě toho jsem měl ještě zasazený 2x Master Kush ze semene a myslim, že tenhle ukázal koule :( Je to chlapec ?
Zrovna ten co mě nejvíc těšil jak roste.








Kvetoucí Jack Herrer













další kvetoucí Jack Herrer










další kvetoucí Jack Herrer










a na závěr onen jediný, co sice nekvete, ale taky neroste. Když jsem ho sázel, tak to byl největší skomíráček
suri
Tak ten prvy je kluk ako buk:D:D::D:D
telekuk
hele ty řízky že maj pár chloupků neznamená že sou na květu..nevím co jak si s nima zacházel při převozu a sázení ale při předání byli všechny v pořádku.
jinak jestli si myslíš že povalej hned jak je dáš do dost kyselýho substrátu bez perlitu tak to seš dost optimista..ty řezy nejdřív kořeněj a pak teprv jedou nahoru to se podívej tady do pár tredů at už in nebo out.
trávníkář
to musíš chvilku počkat nrž se chytnou.A taky záleží na zemině.Jen pod lampou to trvá tak 4 dny než se řízky rozjedou a venku to trvá dýl.A dal si to do hlíny něčím prohnojené nebo jen co tam byla?To taky dělá sví.Já si 1 pole prohnojil koňským hnojem a 2 pole jen hlína co tam byla a v prohnojené hlíně jsou kytky větší a vypadají o dost odolnější.Zkus alespoň krystalon start pro začátek v menší koncentraci.A taky teť je skoro furt hnusně!
Jo a za ty chloupky buď rád, aspoň víš že sou to samice a oni se zpamatujou a normálně porostou.
telekuk
přesně jak řiká trávníkář jinak s tim hnojivem to na začáttek nepřeháněj ale osobně bych jim dal třeba třetinovou koncentraci kristalanu nebo co máš po ruce..
strihorukyeduar
Ten nahoře určitě koule má. Je to on. Kill him!

Ty ostatní zatím vypadaj na ženský :)
PS: Na ten větrák se vyser. Jinak Good luck
Trawa.cz
Substrát mám vypsanej v prvnim příspěvku.. řek bych, že perlit neni potřeba, když to mám načechraný.
- Zatim nehnojim, času dost a pak přídou na řadu kopřivy

Snad máš pravdu telekuku
- jinak hned po převozu sem je vyndal z toho pytle a okamžitě sázel (substrát už jsem měl připravenej)

Je normální, že se chlapec ukáže takhle brzo ? Já měl minule samý holky, tak nevim. Nemůže to bejt třeba z nedostatku světla ? Zas na druhou stranu mě ale napadá, že tohle je odrůda, co mi dozrála první - už někdy na konci července (EDIT: Srpna)

PS: Telekuk mi férově napsal, že když neporostou, tak mi dá nový, tak se nebojte koupit od něj řezy
telekuk
S řízkama neni problem spíš ted jak se ochladilo a je tím pádem mín slunečních paprsků tak to má za následek jednak to že se ukázal dřív ten samec , a možná i to že řízky začli lechce dělat chloupky.
Jinak pořád se den prodlužuje takže perioda by je měla hnát do růstu.
good luck
trávníkář
Jo samci se ukazujou dříve.Ale četl sem tam že nějaký model ti dozrál už na konci července???Zdá se mi to jako blbost.To tak možná začínají kytky kvést nebo se mílím;)
Rasta_pasta
pokud se ptáš, jestli to na první fotce je samec, tak bohužel musím konstatovat, že je to SAMEC jako prase !!!

Co se týká toho že ti holky nechtěj růst, tak cos čekal, že ti za týden od přesazení udělá 20 cm? Každá přesazená kytka se ti na nějakej čas zasekne... (je trochu stresovaná z nového prostředí a jednak nejdřív rozjíždí kořeny a pak až část rostliny nad zemí).
Co se týká smradu u klonů, tak závisí spíš na genetice a jejich stavu(dobrém, nebo špatném) nikoliv na tom, jestli je kytka nakvetlá (byť málo), nebo ne.
Trawa.cz
citace:
Původní příspěvek od telekuk
S řízkama neni problem spíš ted jak se ochladilo a je tím pádem mín slunečních paprsků tak to má za následek jednak to že se ukázal dřív ten samec , a možná i to že řízky začli lechce dělat chloupky.
Jinak pořád se den prodlužuje takže perioda by je měla hnát do růstu.
good luck


To máš asi pravdu, ale ty chloupky už tam fakt byly

Rasta_pasta: Čekal sem, že po tejdnu nebudou úplně stejný, ne-li horší.


trávníkář: Omlouvám se, myslel jsem konec Srpna
Trawa.cz
Tak tu mám nový update.
Kyti konečně začali trochu růst, i když blizničky rostou i na nových patrech.
Jackové táhnou strašně do výšky a dějalí řídká patra. Narozdíl Master Kush je má pěkně nahuštěné. Myslíte, že už je čas na FIM ? (Foliák má něco málo přez 2m do výšky)

1.Mastej Kush









Jack Herrer 3x
Bretz
Este pockaj tyzden - dva s tym FIMkom
Yeoman
Zdravim,pridavam se k tomu nakvetani tech rizku. Mam rizky taky od teletuka(1x JH a 3x Orange Bud ) kytky kvetly uz kdyz mi je dal,ale myslel sem ze to jina perioda svetla napravi..ani hovno.. byly ve skrini na 18/6 a ted jsou venku a uz nerosotou,jenom se obalujou a jsou cejtit po celym okoli.. Nemate nekdo zkusenosti,jestli vysledny produkt z takto driv nakvetlejch kytek k necemu bude?
Trawa.cz
Tak jako výsledek řek bych bude dobrej, ale málo. Mě teď trochu povyrostly, ale bojim se, že už je to jenom takovej ten růst v květu, kdy to vyroste maximálně eště o 50% velikosti a pak už jenom do šířky.
7cm + %50 asi bohužel 200g nehodí :( .
Budu informovat
trávníkář
To ještě poroste...proč myslíš že je to růst v květu??To začíná kvést dýl ne...
Trawa.cz
no myslim si to, protože za nějakejch 19 dní se to pohlo tak o 5 cm a to eště k tomu hlavně stonek a nenarostlo moc listů.

Naproti tomu ten Master Kush co sem měl ze semene jede rychle jak blázen.
Yeoman
Mne se ted lehce rozjely,ale taky bych rek,ze to je jenom nejaka urcita faze rustu v kvetu,nevytvarej se listy apod. jen stonek a na nem naznaky palicek. jinak koukni na muj thread, pridam tam fotky jak to vypada.
Trawa.cz
jedna z nich neměla ani blizničky a původně byla nejmenší a měla úplně malinký lístečky - ta roste vpohodě a už 2x předběhla ty ostatní 4, i když původně byla zakrslá.
Těm "kvetoucím" se nahoře sice lístečky tvoří, ale i na 4. patře mi to dělá pouze 1 až 3 lístečky, což je taky dost divný.
Jedna z nich už se mi začíná docela obalovat.

Update: ten 2. Master Kush byl taky chlapec :( . Takže teď už mám ve fóliáku jenom 5 x JH ve zmíněném stavu.
RTW
Tak to mám stejný problém asi.Mám stejné šnicle,snad se ještě rozjedou.... Jedna shiva co mám,začíná chátrat,žloutnou listy,zkusím přesadit...
trávníkář
A jak to tam máš dlouho zasazený??
Trawa.cz
Dneska je to přesně 20 dní. Sadil sem to a ten samej den jsem založil tuhle větev
Trawa.cz
Tak kdytičky rostou pořád stejně.
2 mi tvořej pětilístky a 3 jenom trojlístky a vypadaj, že kvetou a už se spátky do růstu nevrátěj. Už maj všechny tak 20 cm
:(
menn
magore toje samec =d
Trawa.cz
Díky za nadávku a info. Kterej konkrétně ?
Zdá se mi, že foto samce tu mám jedině na první stránce této diskuse, tak příště prosim přečti alespoň poslední dva příspěvky a pak odpovídej
Trawa.cz
Zdravim.
Tak po týdnu jsem zase nafotil fóliák a myslim, že už to konečně jede a už se ani nebojim, že by to bylo malý.
Všechny kyti už maj nahoře pětilístky, i když jim to dost trvalo.

3x Jack Herrer
Trawa.cz
Kyti mi hodně povyrostly. Dvě už se dotýkají vrchní folie a už dělají malé paličky.
Je krásně vidět rozdíl v síle stonku kytek v zemi oproti těm dvěma, co jsou v kýblech

Začal jsem hnojit Plagronem alga grow
Trawa.cz
Tak mi to dorostlo až ke stropu.
Zaříná to u něj plesnivět, co s tím ?
Napadlo mě ohnout, ale myslim, že za chvíli by byl problém zase

co takhle ustřihnout vršky větví a srovnat je tak velikostně, aby na všechny svítilo stejně? Myslíte, že by to kytkám nějak neuškodilo na účinku ?
Rasta_pasta
je škoda to úplně ustřihnout...
lepší varianta je to nalomit tak, aby ty nejdelší větve směřovali dolů a oni se časem o5 začnou táhnout vzhůru, ale jednak je tím zkrátíš a jednak přibrzdíš, bez ztráty výnosu.
Nebo to vyvazovat provázkem k něčemu co máš dole.

Ať to roste
Trawa.cz
Takže vršky jsem podle rady ohnul a vypadá to, že to bude dobrý.

Nějaký fotečky s postupem - řekl bych, že ještě tak 3 týdny a může se sklízet.
za 3 týdny? leda že se chceš připravit o to nejlepší ;)
Trawa.cz
myslíš dýl ? Já to beru podle toho jak vypadaj blizničky.. Když je jich většina hnědá, tak to zkosim. 3 týdny jsou odhad podle loňského roku.
Trawa.cz
Začínaj se mi na listech oběvovat takový malinký červený/hnedý svině, který nemaj ani 1 mm, ale vypadá to živě.
Nevíte, co to je a čim to postříkat ?
Trawa.cz
Zdravíčko groveři,

Dnes jsem na jedné kytce našel plesnivou palici, tak jsem jí rychle ustřihl a šup s ní na kompost. Prošel jsem pak co nejdůkladněji kytky a našel jsem ještě asi 10 naplesnivělý míst :( . Všechno jsem to prostříhal a dal jsem jim první dávku Final Solution, protože jak se zdá, tak budu muset sklízet dříve, než jsem chtěl :(

Tady pár fotek na pokochání, dokence se mi i docela povedlo makro v rámci možností fotoaparátu.
Trawa.cz
Zdravim, tak jsem tu zase s update.

Už jsem pomaličku začal sklízet, protože chloupky už jsou tak ze 70% hnedé a navíc se mi objevuje plíseň, mrcha !!

Mám tu fotečky při sklizni, polousušeného a pak taky jednoho vetřelce, kterýho jsem si všim teprve až když jsem odstřih asi dvě šišky nad nim (dobrý mimikry :-) )
Trawa.cz
Sklízim to už tři dny a pořád nejsem ani v půlce. Příště pojedu maximálně 2 kytky :-D

Už jsem ochutnával a můžu říct, že sem to čekal mnohem horší. Jack Herrer + foliák je fakt dobrá kombinace. Palice sice nejsou super extra velký, ale právě pěkně ztvrdli a pryskyřice je tolik, že už jsem jenom z nůžek dostal tak 0,5g hašiše.

Labužnická fotka (Suchý to bude mít tak 100g řekl bych):
Trawa.cz
s trvanlivostí nevim, ale je to tak tvrdý, že bych si na to moh sednout a nerozdrtilo by se to ani trochu
tooth
Ahoj,
máš to pěkné. Můj dotaz však směřuje k příspěvku č. 50. Co tě vedlo k slisování toho materiálu? Z popisu suchý to bude mít .... to asi bylo ztlačený za vlhka.
Trawa.cz
Jojo je to stlačený za vlhka, nechal jsem to tak 2 dny sušit (ostřihaný balice bez listů) a pak jsem to slosiloval a dosušil. Příde mi, že to musí víc vydržet a je to kompaktnější, takže mi to nezabere tolik sklenic


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma