Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Pete´s plastic house and outdoor - Klikni zde pro originální téma
Pete
Čau, nejdříve vám ukážu kytky co mi rostou samy od sebe na tom stejným místě už druhým rokem na zahrádce, až bude foliovník a všechny kytky v něm, přidám další foto z něj.

1. ty větší kytky budou asi samci, začíná to vypadat na zárodky koulí, ta menší ještě nejeví známky pohlaví. Připomínám, že tyhle kytky vyrostly samy, pouze sem místo na podzim zryl a zhnojil a nic nesadil, nechápu jak se mohly vydrápat na svět, ven začaly vylézat začátkem dubna (viz. info v sekci úvod do groweru).
Pete
2. ta vlevo, i když je tak velká, nemá žádné známky pohlaví, vpravo kytka asi taky začínající samec :(
Pete
3. zlatý hřeb dne, tenhle týpek měl krásné květy už počátkem května! A to vylezl ze země taky počátkem dubna, na stejným místě jako kytky na 1. fotu, jinak je už dávno pryč, přesadil sem ho do lesa a ožrali ho šneci :(
Pete
Čauvec, zatím nic novýho. Kytí sou furt venku v kelímcích a čekají na foliovník. Týpek mi místo foliovníku poslal propan butovou lahev omg popletl co se dalo, takže další zdržení. Na druhou stranu sem už několikrát četl že na foliák je brzo, takže počátkem června pudou tam dá-li Bůh.
Malá rekapitulace: 1 samice no name cca 40cm výšky v květináči. Několik no name prcků zatím v kelímcích, ze 4 afghanů mi zatím vylezl jen jeden a ze 4 durbanů zatím nic, nějak podezřele to trvá, ti durbani si dávaj na čas páč první klíčky se objevily snad po 5 dnech a v kokosu sou zatím 2 dny.
Dnes mi přišly feminizované semínka PPP od Nirvany 5 ks takže některé pudou na klíčení. Jsou pěkně zabalený, ne jako Afghan a Durban jen v sáčcích a bublinkové obálce od high-supplies.com
Až bude foliovník (doufám, jestli ne, tak si pro toho týpka přijedu) tak postnu fota. Peace. P.
Pete
Čus, tak durbani a afghnai ne a ne vylezt na svět, sou v kokosu a nějak se jim nechce ven, přitom klíčky ve vatě byli už vidět. Stalo se vám někdy, že jste čekali i víc jak týden než vylezou ven? Neudělal sem špatně, že sem je dal do kokosovýho substrátu od Plagronu? Já myslím, že je to vhodný substrát EC méně než 0,5 takže že by chcíply kvůli hnojivu asi těžko, no čas ukáže.
Pete
Čus, opět sem zde, foliovník je postavený tak kytí šli hned do něj.
1. Foto - no name group, rovnou sem je hodil do země, vyhrabal jámu naspod dal konsky hnuj, zahradnicky substrat smichany s kokosovym substratem, takový mix.


2. Foto - todle sou kytky co mi rostly na zahradě, viz fotky nahoře akorát sem je hodil do nádob, sou to dvě no name samičky.


3. Foto - nahoře ty tři květináče tam sou pure purple power feminised, zleva čtyři květináče to sou afghani outdoor a úplně vpravo je jeden durban, nevim proč ale jen tenhle se chytl, včera sem dal naklíčit další tři durbany a jednoho afghána, snad stihnou vyrůst. Až naklíčí, hodím je do květináčů se zahr. substrátem smichany s kokosem a konskym hnojem, samotný kokos substrát se mi vůbec neosvědčil, semínka v něm shnily.


Ještě bych měl dotaz, co s mravenci ve foliovníku? Mám je tam nechat? Maj vchody do země kousek od kytek a i kolem kytek mají dálnice, nepoškodí kořínky třeba? Sou to takový ti malí černí.
Pete
Zde fotky
Pete
Čau, přináším týdenní update a nějaký fota. Kytky ve foliáku se maj skvěle, nic jim nechybí, i když je venku na slunci tak 30 stupňů, ve foliaku 40 zatím to snáší dobře. Hlavně musí být otevřený jinak je tam peklo.

1. foto - mojí přátelé co maj své dálnice kolem dvou mých kytek.

2. foto - dycky mi ty potvory natahaj kamínky a hlínu na listy, nevím proč asi si dělají posed nebo co, setřepu to a za den to tam natahají znova, dělají to jen u dvou kytek.

3.foto - skupinka no name prcků

4. foto - jedna no name samička, budu jí říkat třeba Blizna, protože je malá a je vidět pohlaví.

5. foto - tuhle mám ještě v kelímku plus asi ještě další tři, všechno no name, říkám jí Fimka, páč když byla venku na sluníčku, vítr nebo snad pták ji ušmikl vrcholek takže mi ušetřili zaštipování d:) snad to bude holka.
Pete
Přidávám ještě foto mých dvou no name samic, říkám jim Eli a Betty. Později přidám foto Afghanů, PPP a Durbanů, všichni sou ještě malincí v květináčích, teprve nabírají sílu a za ten týden moc nepovyrostly. Navíc další Afghan a Durban prorazily hlínu a dou na svět plus se ještě čeká na jednu PPP a jednoho Durbana. Počítám s tím, že začátkem července by všechny kupované odrůdy šly natrvalo do foliáku a nechám je v květináčích, nechci nějaké kytky přes 2 metry jako měl uživatel Bulb, to já si nemůžu dovolit, navíc foliovník je jeden celek a nejde oddělat třeba střecha a tak.

Zde již slibované Eli a Betty.
Pete
Ahoj, sem tu po delší době, kytky rostou jak blázen, hlavně ty v zemi co mám no name se docela vytáhli, šmikal sem je asi koncem června a dneska zase. Dnes sem šmiknul poprvé pure power a nějaký afghany, ty rostou pomalejc.
Jinak venku už nemám nic, všechno je ve foliáku spolu s rajčatama a okurkama, začíná se to pomaloučku džunglit.

1. foto - no name, už to nejsou prckové a začínají dělat trable :)

2. foto - 6 květináčů, horní řada zleva - Eli, ta nějak pomalu roste, uprostřed Afghan, vpravo Pure Power.
dolní řada zleva Durban Poison, Afghan, Pure Power

3. foto - malý afghan a vedle jeho větší sestra

4. foto - Pure Power obě

5. foto - opět no name kytky, vypadá to všechno na samice
Pete
Jinak dodám, že mravenci z foliáku zmizeli, asi jim vadilo to zalévání protože měli dálnice přímo u stonků, na kytkách zatím nejsou žádní škůdci, občas mi tam zavítá parta vrabců. Nehnojím vůbec pravidelně, snažím se tak jednou týdně když nezapomenu :) a to bud vodou se slepičincema nebo plagronem co je na kokos, ale liju to normálně do půdy 70ml na 10l vody.
Suma sumárum mám asi 10 no name samic, 4 samice pure power páč jsou feminised a jeden ten afghan je samička ta mi dělá radost. Čas nám ukáže více, zatím ahoj.
Pete
Čus, jak se vejde, zatím se kytkám daří, no name sem už musel různě zohýbat a přivazovat páč mi to už lezlo ke stropu. Hnojím slepičincema plus občas přidám cocos a+b a postřik phyt aminem.
Je jistých 5 velkých no name samic a jedna samice afghana, ta má tak 1.5m.

1. No name kytky
2. Květ jedný no name samičky
3. Mazlíci

Snad se zadaří, zatím čus.
Pete
Ahoj, no name zatím pěkně kvete vypadá to na velký šišky. Pure, Afghan a Durban začínají jít do květu.

Přidám několik fotek květů. Slepičince, AB cocos furt jedu to stejný 2x týdně, musím zaklepat žádní škůdci ani plíseň a to tam sou i okurky a rajčata.
Nějaký PPP a Afghany sem musel z květináčů dát do země, začali strašně rychle žloutnout listy, týden po přesazení znova začly růst. Zatim.
Pete
Čus Groweři, přináším menší update fotek, hlavně no name a afghanů, kteří si dávají na čas s květem a rostou a rozvětvují se dál jakoby se nechumelilo :)

1. no name pohled - musel sem je různě zohýbat i do extrémů
2. samice afghana co mám v kýblu
3. další samička afghana

Včera sem koukal na posledního afghana co je úplně v rožku foliáku a je to kluk, docela sem si i oddychl, protože 90% všech kytek ve foliáku sou holky a už nevím kam bych ho dal :)
Pete
Pamatujete si na Eli? Je na příspěvku číslo 9, ta malá v černém květináči, zde update jejích palic (foto č. 1) a Pure Purple Power (Nirvana) v těsném sousedství papriček a rajčat (foto č. 2)

Foto č. 3 je sousedova no name samice, nějak se tam prostě zatoulalo moje semínko a je z něho taková kráska, není zalévaná, není hnojená, roste na neobdělávané půdě kdesi pod lavkou, je napospas slunci, větru, dešti. Nikdo si jí nevšímá, sem zvědavý jak bude chutnat, sousedovi nevadí, kdyby byli všichni takoví :)
Pete
Peace, dnes sem byl nucen skosit jednu no name kytku, za poslední dva dny zhnědly téměř všechny chlupy, myslím že bylo akorát na čase. Jinak se nepápadně začíná projevovat plíseň, musím každou paldu pořádně prohledávat.

Foto 1. - 3. sklizená no name :chef:
Pete
Ahoj, tak se blíží sklizeň a nejsem asi sám co se těší :) na no name leju jen final solution, ty sklidím pradvěpodobně tento víkend. Jinak Afghani, PPP, Durban hnojím co přijde pod ruku, slepičáky, cocos hnojivo apod. Ty mají před sebou ještě asi 4týdny květu.

1. no name
2. Betty (no name)
3. PPP
4. PPP
5. Durban
Pete
Čus, menší foto update takový mix. Jinak sem včera sklidil dvě no name a hned se to ve foliáku víc prosvětlilo. Během několika dnů setnu všechna zbylá no name a zbydou PPP,Durban,Afghani. Jinak teď hlavně řeším kam to všechno pověsit páč jsem s takovým výsledkem nepočítal. Ještě kouknu na tu sousedovu a jestli mi ji dá :bandit:
Problémy jsou akorát s housenkami běláska a s plísní, ale ta napadla jen jednu kytku, zbytek zatím odolává, poslední týden bylo fakt krásné počasí a hodně je to znát :heart:

1. husendy tři etapy vývoje
2. no name - je jediná co má tak řídké palice
3. husenda na průzkumu v afghance :einstein:
4. stonek Betty (no name)
Pete
Growu zdar, tak mám práce jako na kostele, sklidil sem všechny no name cca 7 větších holek, PPP dozrává max. týden, durbn to samý, Afghan ještě asi tak 3 týdny :)

1. no name - nevím kolik toho je ale stačí to
2. Durban
3. PPP - voní po lesních jahodách
4. takový chípáčci ale smrdí strašně :)
Pete
Čau, já ještě nekončím, ve foliáku mi zbývá Afghan kýblovka zatím odolává plísni a konečně začíná dozrávat. Pak je tam jedna v květináči ale ta pude na mlíko ta to nestihne. PPP Durban i všechny no name vše sklizeno a suší se. Zkoušel sem malý smokereport power planta chuť osvěžující prostě fresh jako hašlerka a neuspává naopak nabuzuje, i když účinky by mohli být delší, ale to se podá časem a pořádným sušením.

Přidávám nějaký fotky:

1. PPP pár chvil před sklizní
2. PPP
3. PPP
4. Afghanistan kýblovka
Pete
Čus všem, vše sklizeno a usušeno (suší se).
5x no name
1x Durban Poison (highsupplies.com)
2x Afghan Outdoor (highsupplies.com)
měl sem 20 semínek, mohlo toho být víc, asi mojí chybou přelitím kokos substrátu při klíčení jich 80% shnilo nebo nevylezlo. Pro příště majzla.
4x Power Plant feminised (nirvana)

V gramech toho moc není, durbánek asi jen 20g, PPP po 35g, no hlavně no name Betty ta bude mít skoro 80g, škoda že tak nevypadaly PPP :)

Smokereport si netroufám popisovat, ale je to dobrý, chutná to i kámošům, osvěžuje ale to sem myslím už psal dříve. Hlavně PPP krásně voní je to síla otevřít např. po 2dnech sklenici :)

Naposled kytky viděli vodu asi týden před sklizní, všechno se 14 dní sušilo v chladu v dílně, pak při pokojové teplotě a alou do sklepa.
S množstvím pryskyřice sem spokojený, je nádhera se na to dívat.

1.PPP
2.PPP
3.Durban Poison
4.Afghan Outdoor


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma