Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
to koblihostrom a podobni. - Klikni zde pro originální téma
kcb
puvodni prispevek v bazaru :
chlape no nevím jestli s tebou někdo bude měnit,nejsi tady jak se tak koukám dlouho,TOP44 hmm skvělý to modýlek i bych uvítal nějaký to semínko ale,jako ostatní jsem opatrný takže až budeš mít více přízpěvků,více karmy ozvi se


Urcite nepisu jenom za sebe, ale i spoustu ostatnich na Groweru.

Nemohu s tebou souhlasit. S opatrnosti nema podle me nic spolecneho pocet prispevku, ani velikost karmy.
Ja nejsem typ cloveka, ktery by se nejak moc projevoval a dokaze me dost vytocit veta - mas malo prispevku a malo karmy. To mam psat prispevky v galerii - mas to pekne karma pro tebe ? Nebo nejake hovadiny do kurarny, kanalu, prava ? Jenom abych si nahonil prispevky a stal se min. stalym clenem Groweru ? Proste tu jsou lidi, kteri sleduji Grower treba pres rok, maji za sebou 4 urody, ale maji treba jen 5 prispevku ? Nekdo proste svoje kytky fotit nechce, nebo mu to pripada zbytecne a jak chces jinak nahonit tu tvou cenenou karmu ? Nekdo proste je paranoidni a je pod jeho uroven psat nejake zbytecnosti. Na to abych nekomu radil, na to si nepripadam dost pevny v kramflecich a abych hadal, nebo psal nesmysly na to nemam naturu.

Jeste jedna vec, minuly rok se tady pohyboval clovek s nickem DURYSEK, ojebaval lidi o semena atd. vzdy si neco nechal poslat na vymenu, ale zpatky uz vicemene nikomu neposlal nic. Clen, ktery si rikal OK napsal prispevek, kde oznacil tuto svini vsem ostatnim, ja jsem se k nemu pridal, protoze poslat nekomu semena za litr a nedostat nic zpatky je u mne proste kradez, tedy okradl me o litr. Sesypali se na nas nejaci clenove, jmenovite treba Walhala2000, s kecama typu ze Grower neni o nejakem osocovani, budte tolerantni atd. To by se dal uplatnit treba priklad, ze ja bych napr. udal Walhalu ten by sel do lochu, ale predtim by o me napsal prispevek na Grower, na coz by mel urcite pravo, a jak by se asi mily Walhala citil, kdyby mu lide odepisovali, ze si to mel nechat pro sebe - Grower prece je komunita lidi, kteri jsou v klidecku, pohode. Verim, ze takovi by se urcite nasli. Komunita groweru by mela drzet pri sobe, nebo se pletu ?
Z toho duvodu tady moc neprispivam a prispivat nejspise nebudu.
Tento clanek jsem psal s vedomim, ze mi krute klesne tolik precenovana karma, tedy pokud se na me sesypou lidi, kterych se tento clanek nejakym zpusobem dotkl. Ale uvedomte si jednu vec clovek muze byt totalni zmetek a hovado, ale na groveru bude mit hafo prispevku a karmy 10 puntiku. A posuzovat cloveka jako duveryhodneho podle poctu prispevku /nekdy uplne stupidnich/ a karmy mi pripada dost ubohe.

KCB
kcb
TIME - jest tak spravne. Jedna se jen o nazor a pridelovat mi karmu jen proto, ze se mnou souhlasis mi nepripada moc v poradku a naopak.
Ale jednu vec jsem zapomnel napsat, ten DURYSEK mel v te dobe cca 150 - 200 prispevku. Takze ohlizet se na pocet prispevku mi pripada prinejmensim scestne.
Ondrash
2 kcb,

souhlas s tím cos napsal, s tímhle šmejdem jsem do styku naštěstí nepřišel, moje zkušenost je naopak pozitivní...

měnil jsem se smokieem, poslal jsem mu pár semen, ale přišly mu rozdrcené, ale on mi i tak poslal svoje semena a já, až mi dozrála úroda semen, jsem poslal na opátku dvakrát tolik - a bylo to všechno v pohodě.

A teď to vypadá, že má klíčivost 100 % a z toho 100 % samic :))

Hovada jsou nahoře i dole, dobří lidi jsou taky nahoře a dole a teď se v tom člověče vyznej :)


Al-Ban
Taky souhlas s kcb, i když se mě jeho článek "nějakým způsobem dotkl"-mám totiž celkem dost příspěvků, z nichž většina jsou hovadiny, ale někdy mi to prostě nedá a neodpustim si nějakou tu poznámku ;).
A taky se na mě nesmíte zlobit, ale neodpustím si ani mou oblíbenou karmu ;). Jednu pro kcb, protože nahodil téma o věci, která se tu myslím ještě tak neprobírala (kdyžtak jen okrajově a většinou se týkala jen konkrétní osoby) a taky Ondrashovi, protože se mi fakt líbí jeho přístup. Stejně tak jako Smokieho, kterej poslal, i když prakticky nedostal. Takový lidi mám prostě rád :).
V neposlední řadě mě zajímá, jak se tohle vyřeší, protože těžko najít nějaké měřítko komu se věřit dá a komu ne :confused:.
dWARf
Lidičky zlatí , já jsem právě došel k rozhodnutí , jak to budu řešit já:

Já se v práci bavím tím , že vyrábím dýmečky . Takže pokud se mi budou OPRAVDU HODNĚ líbit příspěvky od nějakýho pohodovýho človíčka , slušně dotyčného požádám o adresu , a pokud mi ji poskytne , tak mu přijde poštou ode mně malý "dárešek". Taková malá sympatická karma s velikou užitnou hodnotou ...... :)



dWARf
Koblihostrom
zdravím no asi jsem nebyl pochopen,já to myslel trochu jinak kcb,když je někdo opatrný,tak jak již psal TIME,nebude dávat adresu někomu kdo má jen několik přízpěvků,u mě je to tak že když někdo chce směnit semínka tak nejprve pročtu co všechno napsal,jak se ,,chová,,co o hulení ví či neví,abych si udělal obrázek, protože pak když vidím že týpek o tom něco ví,že je to opravdu hulič,a né nějaký malý fracek který chce sehnat semínka hustých modelů,aby to pak někde vytasil ve škole a byl největší borec,a o fízlech raději nemluvím.mě jde o to myslím že ¨s tebou budou semínka měnit asi jen ti,kteří jsou tady taky ,,jen tak,, a mají málo přízpěvků,nebo ůplní nováčci, kteří skočí po každé nabídce jen aby se mohli příští zklizeň vytáhnout co že jim to vyrostlo/patřil jsem mezi ně/či jak již sem psal nezbední školáci,prostě myslím že to tak je pokud budou lidi číst tvý přízpěvky a poznají že seš důvěryhodný, rádi ti adresu napíší Ps.po přečtení toho tvýho článečku jsem pro nějakou tu výměnu,tak se už prosím chlape nezlob,a jestli máš zájem, mám pár dobrých indooru, a tak do dvou týdnů bych měl vysypat nějaký to semínko z JackaHerera pokud suhlasíš napiš do pm.já ti každopádně za tvůj přízpěvek karmu dám
cosmos
to kcb dobře napsaný...sohlasím:D
to Koblihostrom dobrá reakce:D
oběma K+
borifield
zdary,
je to tak jak bylo napsano v uvodnim prispevku a souhlasim s tim .vsichni nemusi mit doma digitalni fotak , pravidelny pristup k netu atd.ale jinak rustu zdar
Glamdring
Když si to tady tak pročítám, musím se docela smát. Poněvadž a protože já osobně bych si nevyměnil, či objednal vůbec nic (až na to vychytaný stínítko). A když, už ano tak pochopitelně na jinou adresu.
Představte si, že jsem fízl, kterej nemá co dělat, a vrámci svýho volnýho času si brouzdám po Groweru pod nickem Glamdring. Jako první mě bude pochopitelně zajímat galerie. Tam si vyhlédnu odvážlivce, který má největší pěstírnu (nemusí být jen jeden, čím víc, tím líp alespoň bude větší penze). No a potom už budu jenom psát, odpovídat, sbírat a rozdávat karmy atd, atd. No a pak, zhruba po roce, až budu ,,důvěryhodná osoba,, která bude těm mnou vybraným ovečkám sympatická, tak s nimi začnu komunikovat přes pm. no a byl by v tom čert, kdybych od někoho nezískal nějakou adresu.
Co tím chci říci: jakékoli posuzování podle čehokoli tady na webu je úplně k ničemu. Internet má totiž tu špatnou vlastnost, že se na něm nedá nikomu věřit. A proto, žádná galerie a hlavně žádné adresy.
Když už bych se chtěl setkat s někým mě sypatickým (a těch lidí je tady opravdu hodně), tak pouze osobně.
Tak a teď mě sypejte karmu za karmou, ať mě to rychlejc vodsejpá :))
chosen one
No já osobně s tebou souhlasim.Na Grower sem přišel náhodou a (i když je fakt že nic podobnýho u nás nejni a za to si ho cenim) a vlastně sem ani nechtěl bejt člen, to sem udělal jen tak z principu, abych se moh když tag na něco zeptat.Ale před tim sem ho asi 4 měsíce pročítal a pro mě to je pořád obrowskej zdroj informací.Nápříklad ty kytky na stromech-to by mě we snu nenapadlo tag sem se do toho wrhnul a je to paráda(thanx koblihostrom:)) a uplně spousta jinejch rad který se vždycky hoděj.Třeba mě nikdy nenapadlo hnojit, vždycky mi to rostlo w pohodě, ale letos do toho cpu trochu krystalonu a je to daleko lepší.Jo-a i když tu karmu vlastně nechceš, tak ti jí stejně nacpu hehehe:)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma