Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
Bushka kandiduje do Evropského parlamentu - Klikni zde pro originální téma
MEDICINEMAN
Zdravim, zkoumam volebni listky a koukam, ze Libuse Bryndova kandiduje take. Je na kandidatce Demokraticke strany zelenych s cislem 22 a bez politicke prislusnosti.

http://www.vasedsz.cz/cz/candidates.aspx

Chodite jeste k volbam?
dokktor
jistěže chodím, kdybych nešel, ztrácím právo nadávat na výsledek :) odhad k těmto volbám je nejakých 20-30% účast, tak to podpořme a poďme nevolit paroubky a národní stranu :)
toz sice jsem nechtel volit zeleny , ale Bushku volit nejspis budu...
hmm, tak to nevim, stejně jako stréc, ale asi jí hlas nedam, přecijenom zelený se předvedli pro mě jako velmi špatná politická strana!!!
jinak by muj hlas měla hned a kdyby do toho šla třeba s bobošíkovou:) !!! ještě to zvážim:)

díkas MEDICINEMAN za info :)
dokktor
36: neco mi říká, že demokratická strana zelených bude ta odštěpená frakce, co nesouhlasila s bursíkovým diktátem, nicméně je fakt, že právě toto z nich dělá "špatnou stranu"
kenedy
V kandidátce je na 22. místě, to je bez šance. Já to vidím na p.Štětinu.
MEDICINEMAN
citace:
Původní příspěvek od 36 CHAMBERS
hmm, tak to nevim, stejně jako stréc, ale asi jí hlas nedam, přecijenom zelený se předvedli pro mě jako velmi špatná politická strana!!!
jinak by muj hlas měla hned!!! ještě to zvážim:)

díkas MEDICINEMAN za info :)


Je to DEMOKRATICKA strana zelenych, ne Strana zelenych.
Tedy odstepek Zelenych co nedavno zalozila Zubova a spol.
Taky nic moc, ale Bushka neni clenem, je na kandidatce uvedena bez politicke prislusnosti.
Stoned_r41d3r
Jednak, politicka frakce za kterou Bushka kandiduje je podle meho nazoru minimalne podivna. Uz jen proto, jak a z CEHO vznikla.

Druhak - Bushku chapu jako konopnou aktivistku. Neznam jeji realny politicky zkusenosti a schopnosti , ani soucasnej zdravotni stav nicmene, mam spise pochybnosti, nez dobrej pocit ze svyho ji potencionalne odevzdanyho hlasu...

Za treti - tak nejak chapu E.parlament jako odkladiste lidi jako je Spidla, Zelezny, Randsdorf, Roithova, Zahradil a podobnejch zjevu...

Mam za to, ze vstup do komunalni politiky by byl lepsi napad.

K volbam ano, ale Strana Zelenych a jeji frakce jsou pro mne nevolitelnym sdruzeni aktivistu, wohnoutu a levicaku co nepriznaj barvu alespon na dalsi 3-9 let.
Zaroven si vsak myslim, ze nejaka podobna strana by se mela vyskytovat v parlamentu kazdy vyspelejsi demokracie...

U nas to je zatim mlada strana plna neosobnosti, nepolitiku, idiotu a lidi bez kontaktu s realitou.

tak jí nepodpořim - sory teto:)
vlastně souhlasim se stounem:) kromě aktivizmu za konopí o jejích názorech nevim nic....
zubová kuchtová a tyhle kreatůry považuju za politycký dyliny :D

jinak sem proti lisabonský smlouvě! za mě asi !zatim! nevidim jiného kandidáta než bobošíkkovou
Machoman
Hlavne strana zelených je pekná verbeš! Ode me hlas rozhodne nedostane,brko nebrko-nezájem...
Vietcong-player
V české rep. je blbost nadávat na jednotlivé politické ELITY... všude to vyjde na stejno a jaký národ takový politici... volím podle ideologie - jsme postkomunistická země, takže to je jasná volba - v PRAVO

A volby do evropského parlamentu nejsou nijak zásadní, možná pro poslance kvůli kešům... každý z nich se musí přidat do politické partaje se svým daným programem... jako jedinci nemají žádné pravomoci nebo možnosti něco ovlivnit... jedna ze základních informací by měla být do jaké partaje bude poslanec vstupovat ale to nikde není... jsou tam jen keci, co oni nikdy nemůžou splnit, to mě dost sere!!!

PS: a zelení nebudou, pro svou odlišnost, mít moc otevřené dveře do zelené partaje... aha DSZ no tak to už vůbec... a ta bobošíková je snad taky vtip, ne?
medulda
Bushku letos budu nejspíš volit, vím o tom, že kandiduje, už dlouho. Nejvíc mě těší, že nekandiduje s tím blbečkem Buzíkem a Kačkou [žak] :)
Roman Dirda
Lidi co vám ti Zelení udělali ? Ve které jiné straně je poslanec hulič ? Kdo jinej se vůbec huličů zastane? Vždyť v téhle otázce obě hlavní strany jsou zajedno a to dát lidem co chtějí - takže drogy jsou špatné, jsou špatné, jsou špatné, ááno ?
Lidovci ještě hůř !! komunisti darmo mluvit :(
V téhle situaci tady poprvé máme v parlamentu stranu co není úplně s proudem důchodců a pivních týpků... a ještě na ni nadáváme ???
Dusíte ty lidi... znáte je osobně? S Liškou jsem mluvil a je to fakt rozumnej chlapík a hulič, prostě jeden z nás :) ... I jako ministr školství měl odvahu říct že hulení není zlo... respekt chlape !!! V situaci kdy média vychvalují drogové testy na školách a podobný srajdy je to prostě dobrá věc mít tyhle lidi v parlamentu a kdekoliv...
A ostatní program ? Nemáte snad rádi přírodu ? Chcete všude průmyslové zóny, fabriky, skládky a podobný bordel ? Fakt si myslíte že růst HDP je hlavní ukazatel štěstí ? Když vám vedle baráku postaví dálnici a vy si musíte koupit nový okna tak to taky zvedne HDP... jen nevím jestli z toho budete šťastní...
Sakra lidi ... proberte se ...
Jinak Bushka je celkem světem protřelá, projděte si její životopis, nacestováno má a zažito fakt dost... i když Demokratická strana zelených je asi cesta jak obě zelené strany potopit :(
medulda
Roman: Promiň, ale nemůžu respektovat stranu, která v předvolebních spotech lže! Konkrétně mám na mysli spot "Zelení pro evropu", kde uvádějí, že při svém zvolení bude do roku 2020 40% energie z obnovitelných zdrojů a ŽE BUDOU NIŽŠÍ ÚČTY ZA ELEKTŘINU! Nevím, jak do toho vidíš, ale je fakt, že výkupní ceny energie nejsou stejné (0,6Kč/kWh z jaderky 12Kč/kWh z větrníku). Jistě si dokážeš spočítat, co 40% "ekologické" energie udělá s cenou elektřiny. Argumenty, že s masovým rozšířením klesne cena technologií jsou zcestné.
Kromě toho se jaksi zapominá na energetickou náročnost výstavby "ekoelektráren". A v neposlední řadě na půdu jako zdroj NEOBNOVITELNÝ, pokud na ní budou stát elektrárny. V tomto ohledu jsou jejich "špinavé a nebezpečné atomky" tím nejlepším, co může být.
Co mě na tom spotu ještě dokáze nadzvednout je heslo vy smyslu "vyměňte špinavé a NESTABILNÍ ZDROJE"... Není snad ani třeba diskutovat, jestli je stabilnějším zdrojem jádro nebo jejich slavné větrníky.
Sečteno a podrtženo: pokud by náhodou byli zvolení a náhodou se snažili sliby dodržet, bude to největší energetická katastrofa v dějinách Evropy. To že jsou pro legalizaci je sice hezké, nicméně myslím, že za tu hrozbu to opravdu nestojí. Kromě toho - momentální situace se mi zdá víc neý příznivá, konopí je společensky vesměs tolerováno, případné postihy jsou nízké a řídké. Navíc trend směřuje i bez zelených k dekriminalizaci.
A ještě něco k mé osobě - chodím převážně pěšky, třídím odpad, sbírám po sobě odpadky... Bydlím kousek od Dukovan a elektrárny se nebojím (jako asi všichni tady), zaměstnává tu lidi, podporuje obce v okolí. Co víc si přát?
fujara
Zdravím pánové a dámy,
již několik let sleduji českou politickou scénu a názory jednotlivých stran na otázku lehkách drog. Dlouhou dobu jsme stáli na mrtvém bodě, avšak poslední novela zákona, která umožňuje beztrestně (pouze přestupek) pěstovat 3 kytky a držet množství marihuany obsahující max. 1g čístého THC, nás opravdu posunula dál. Problém avšak stále spočívá ve skutečnosti, že pokud pravidelný uživatel marihuany (já) zkonzumuje 2g materiálu týdně, pak potřebuje pro vlastní potřebu cca 100g trávy ročně.

Modelová situace:
Kurák jako já objedná z holandska pár semínek něčeho lepšího společně s kamarády. 3 semínka zaseje a opečovává si je. V červnu nebo v červenci však zjistí, že 1-2 kytky jsou samci a tak mu zbyde 1-2. Uvažujme, že samec byl jen jeden a tak mu zbyly 2 krásné kytky, které vypiplal až do květu. Je listopad a ve skleníku jsou 2 obrovské kytky, každá má snad 600g. Až do této doby nebylo nic trestně stíhatelné. Jakmile však kytičky usuší a dostane 300 gramů sušeného, stane se z něj kriminálník...

Musí vše udělat rychle a 290 gramů někam zakopat. Jen s 10g může beztrestně disponovat.

Přijde mi to celé na hlavu postavené. Pokud někdo povolí 3 kytky, měl by povolit adekvátní množství, které mohu po sklizni doma uložit a brát z něho v průběhu roku, ne?

Pochvala: Současný zákon do jisté míry upravuje paskvil z dílny nám všem známeho poslance Severy, ale sám má ještě jisté díry, které doufejme někdo v dalších letech zaplní a budem tak moci kouřit trávu bez toho abychom byli kriminálníky.

Btw.: Strany které se zasazují o dekriminalizaci konopí. Radikálnější shora:

Liberalove.cz - mají opravdu dobrý program pro dekriminalizaci, avšak dostává se jím malé pozornosti médií. Pokud dostanou dost hlasů, určitě se celé kolo rozhýbe.
DSZ - Demokratická strana zelených - již o trochu menší agresivita a podobná šance na mnoství hlasů jako Liberalove.cz
SZ - Strana Zelených - Opatrný program oledně dekriminalizace, avšak největší šance na mandáty.
Pflusik
Jojo zrovna včera sem se o tom bavil s otcem.... ekoenergii produkující elektrárny jsou sice super, ale takovej větrník si na sebe bez dotací z EU vlastně ani nevydělá, navíc produkuje energii naprosto nestabilně a pokud někdy náhodou víc foukne začne bejt bordel, poněvadž je najednou energie moc ... ale to sem vlastně k tématu nic nenapsal tákže já už mám v tom, koho budu volit jasno a tenhle prostej fakt mě zkrátka nepřesvědčí. Podobně jak psali už jiní i já znám Bushku především jako konopnou aktivistku (i když uznávám, že toho už dokázala mnohem víc než většina ne-li všichni z nás) a o jejích politických kvalitách toho moc nevím, proto se budu držet svého dosavadního názoru. A koho budu volit vám nepovim jelikož o tom tohle téma není :D
lahamila
Ja volit nepujdu, byl jsem volit zatim pokazde, ale vzhledem k tomu jaka je vyhled, stanu se politicky ignorant. Na politicke porady uz pres 2 roky necumim a je mi mnohem lip nez bylo, kdyz jsem to delal. Pokud preci jenom zmeknu, pujdu volit neco jako Balbinovu poetickou stranu, anebo zahodim hlas jinak.

Offtopic:
Problem se vsemi samoucelnymi EKO a BIOzalezitostmi vidim v tom, ze jak uz tady bylo receno vice skodi nez jsou k uzitku, Proc se za kazdou cenu podporuji alternativni zdroje, kdyby se slo po opravdovem reseni problemu. Problem - nedostatek ropy - reseni elektroauta (technologie prakticky funguje 20 let je diky loby ropnych spolecnosti furt brzdena) a ne neustale snizovani spotreby stavajicich aut - oddalovani problemu.

Problem draha elektrika - reseni atom - diky produkci muzeme zavrit vsechny uhelne elektrarny a to by pro ovzdusi v CR bylo celkove mnohem prinosnejsi. Problem by byl v tom, ze by lidi co v uhelnych pracujou pak nemeli co zrat. Existuji atom. eletrarny , ktere zuzitkujou jaderne palivo az do neradioaktivni faze. Proc se radeji vice nepodporuje vyzkum?
Ktere z velkych spolecnosti by prospelo, kdyby byly zakladni komodity (skoro) zdarma? Zadne, celkove by vydelavali mene.

Ja myslim ze se svet pouci, ale to az v momente kdy to bude na hranici existencni neunosti, budou se menit zakladni paradigmata, anebo se bude stale ohrivat zaba az chcipne aniz by o tom vedela. :)
Status quo je svina.
Machoman
citace:
Původní příspěvek od medulda
Roman: Promiň, ale nemůžu respektovat stranu, která v předvolebních spotech lže! Konkrétně mám na mysli spot "Zelení pro evropu", kde uvádějí, že při svém zvolení bude do roku 2020 40% energie z obnovitelných zdrojů a ŽE BUDOU NIŽŠÍ ÚČTY ZA ELEKTŘINU! Nevím, jak do toho vidíš, ale je fakt, že výkupní ceny energie nejsou stejné (0,6Kč/kWh z jaderky 12Kč/kWh z větrníku). Jistě si dokážeš spočítat, co 40% "ekologické" energie udělá s cenou elektřiny. Argumenty, že s masovým rozšířením klesne cena technologií jsou zcestné.
Kromě toho se jaksi zapominá na energetickou náročnost výstavby "ekoelektráren". A v neposlední řadě na půdu jako zdroj NEOBNOVITELNÝ, pokud na ní budou stát elektrárny. V tomto ohledu jsou jejich "špinavé a nebezpečné atomky" tím nejlepším, co může být.
Co mě na tom spotu ještě dokáze nadzvednout je heslo vy smyslu "vyměňte špinavé a NESTABILNÍ ZDROJE"... Není snad ani třeba diskutovat, jestli je stabilnějším zdrojem jádro nebo jejich slavné větrníky.
Sečteno a podrtženo: pokud by náhodou byli zvolení a náhodou se snažili sliby dodržet, bude to největší energetická katastrofa v dějinách Evropy. To že jsou pro legalizaci je sice hezké, nicméně myslím, že za tu hrozbu to opravdu nestojí. Kromě toho - momentální situace se mi zdá víc neý příznivá, konopí je společensky vesměs tolerováno, případné postihy jsou nízké a řídké. Navíc trend směřuje i bez zelených k dekriminalizaci.
A ještě něco k mé osobě - chodím převážně pěšky, třídím odpad, sbírám po sobě odpadky... Bydlím kousek od Dukovan a elektrárny se nebojím (jako asi všichni tady), zaměstnává tu lidi, podporuje obce v okolí. Co víc si přát?


Dobrej názor;)

Strana zelených která je proti jadernym el. se snad ani nemuže nazyvat strana zelených...
Stoned_r41d3r
citace:
Původní příspěvek od Roman Dirda
Lidi co vám ti Zelení udělali ? Ve které jiné straně je poslanec hulič ? Kdo jinej se vůbec huličů zastane? Vždyť v téhle otázce obě hlavní strany jsou zajedno a to dát lidem co chtějí - takže drogy jsou špatné, jsou špatné, jsou špatné, ááno ?
Lidovci ještě hůř !! komunisti darmo mluvit :(
V téhle situaci tady poprvé máme v parlamentu stranu co není úplně s proudem důchodců a pivních týpků... a ještě na ni nadáváme ???
Dusíte ty lidi... znáte je osobně? S Liškou jsem mluvil a je to fakt rozumnej chlapík a hulič, prostě jeden z nás :) ... I jako ministr školství měl odvahu říct že hulení není zlo... respekt chlape !!! V situaci kdy média vychvalují drogové testy na školách a podobný srajdy je to prostě dobrá věc mít tyhle lidi v parlamentu a kdekoliv...
A ostatní program ? Nemáte snad rádi přírodu ? Chcete všude průmyslové zóny, fabriky, skládky a podobný bordel ? Fakt si myslíte že růst HDP je hlavní ukazatel štěstí ? Když vám vedle baráku postaví dálnici a vy si musíte koupit nový okna tak to taky zvedne HDP... jen nevím jestli z toho budete šťastní...
Sakra lidi ... proberte se ...
Jinak Bushka je celkem světem protřelá, projděte si její životopis, nacestováno má a zažito fakt dost... i když Demokratická strana zelených je asi cesta jak obě zelené strany potopit :(


Hmmm. Tak za prve- Jestli politik kouri ciga nebo brka je predposledni, mozna az posledni vec, ktera mne zajima.
Stejne tak jako s kym spi a co zere,

V politice nebudu podporovat vyhulence jen proto, ze jsem vyhulenec.
Pripada mi to jako trochu samoucelnej a velice velice primitivni myslenkovej konstrukt.

Nevim jak u Vas, drazi pratele, ale pro mne je za soucasne spolecenske situace otazka legalizace marihuany ponekud marginalni.

Strana, ktera sice neni plna duchodcu a pivnich wohnoutu je bohuzel plna wohnoutu jako Katerina Au!!! apolitiku s velmi specifickym pohledem na vec jako je Penc, Wonder Woman Zubova, nemluve o Jihoceske Matce Kuchtove proste dle meho nazoru NENI a ani NEMUZE byt zadna vyhra.


Ad Liska - Mluvil s nim _uplne kazdej_. Kdo s nim nemluvil, ten je jeho ,,kamos'' na fejkbooku. Ja osobne s nim nemam zadny osobni zkusenosti a mam li na nej pohlizet jako na ministra skolstvi, muzu myslim zcela bez obav hovorit o sedem prumeru.
A to si vemte, jaci idioti vedli resort skolstvi od revoluce. A z toho udelejme sedej prumer.

Ad priroda: Ano. Mam ji rad. Ale. Ale. Strana, ktera na ukor atomove energie prosazuje vetrny elektrarny, u ktery pri umisteni na ne totalne vhodny misto ani nevrati energii nutnou na jejich vyrobu...
Popripade podporuje vznik ,,farem'' na zelenou elektrinu, takze obcane doplaceji na to, ze nekdo mel 4 mega bokem, 2 mega si pujcil a ted do je stat povinen konce zivota vykupovat jeho elektrinu za dotovanou cenu...

Ad Bushka- posledni co jsem od ni cetl bylo cosi na groweru, nez - tradicne- odsud nastvane odesla- vykazovalo jistou davku psychicke nestability a nedostatek nadhledu. Asi tak. Nacestovano ma i Ransdorf.
Protiva
politická debata :D

ad DSZ: Pro mně společenstvo jihočeských matek a jejich kamáradek má cenu zahozenýho hlasu. Navíc jedna Buška evropu nezmění

ad SZ: volim je od roku 2002 a nepřestanu ani teď. Pro mně jsou pořád nejvíc cool hoši a dívky :wink:

Navíc mně připadaj spíš než brzda atomoví energie (stejnak proti všem to neobhájej), spíš jako "ekologická hlídka" pro projekty co se za Naše prachy realizujou.


Jinak vy apolitický chronický nevoliči, koho jiního mám asi volit :p:
ODS seru, na to jsou tu jiní
Slick-ace
Malé OT k volbam do EP. Pokuď nejste rozhodnuti koho volit, tak tady na tom webu -> http://kohovolit.eu/cs

jsou velice zajímavé statistické kalkulačky, pokuď vyplníte poctivě může to trochu napovědět. Pokuď rozhodnuti jste, možná vás výsledek překvapí. :)
MaaaYaaa
Sice sem napůl OT, ale nejenom Bushka by mohla bejt lákadlem..koukam na volební spoty už asi hodinu, vytlemenej nejvíc. Co se tohodle tématu týče tak č.25 má zajímavej spot..je to nějaká balíbnova strana (nevim přesně) ..volební spot z hospody, kde konečně podchytily i další činnosti kromě tý chlastací ...a posílaj, dokonce i motaj v něm BRKO!!! :D
Pflusik
No jo to je sice supr strana pro pobavení, ale v praxi uplně nahovno... jako spláchnout hlas do hajzlu. Na druhou stranu až jednou dospěju k názoru, že volit kohokoliv nemá cenu, tak jim ten hlas klidně dám :D
Kapitan nEmo
Pflusik ja uz v tomhle stadiu jsem :teef: a Balbinova poeticka ma muj hlas :D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma