Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Kdo je pravej hulic? - Klikni zde pro originální téma
mata
Zdarec groweri, taky vas dokaze tolik rozesmat (nebo rozesmutnit) typek, kterej huli a vubec nic o tom nevi? Tak treba clovicek, co do sebe rve denne jeden joint za druhym, proklada to hasem a to proste jen proto, aby byl na sracky, to podle me neni hulic, ale obycejnej fetak...
Co si o tom myslite vy? O jakym cloveku byste rekli, ze fakt umi hulit? Podle me to neni v tom, kolik toho človek snese, ale jak moc si tu zhulenost umi vychutnat...
Ganja muze cloveku hodne dat, ale kdyz ji neumi uzivat, tak i hodne vzit...
Ant
To:Mata

Podle mě teda neni fack účel se jako dostat do sraček (to opravdu NE) ale na druhou stranu když se tomu člověku takovejdle život líbý tak ať si ho žije. Třeba na to časem příde že tohle nejni to pravý.......


breeder
pravej hulič nevim

ale nepravej - týpek co rád pořád hulí, ale nemá ani papírky ani filtky, někdy má i hulení a cigaretu, o drtičce ani nepíšu,
tak pořád jen somruje na druhých a otravuje jim život
dWARf
Hulič , pravý hulič , je člověk , který dokáže pomocí ganji obohatit svůj život o nové prožitky .

Feťák je člověk , který pomocí ganji ztrácí čas ......



dWARf
oton
no pojem pravej hulič to je asi moc široký aby se to dalo nějak napsat v pár řádcích , sme přece každej jinej, díky bohu

poslední dobou ale u "mladejch" převládá dojem, že pravej hulič je týpek kterej má na hlavě dredy až na zem, či rasta klobouk, zhuluje denně 3g skéra a je absolutně vymletej a na xichtě má minimálně 20 náušnic,

tak todle prostě nechápu (osobně nic proti dredům a náušnicím, sám mám v uchu 3 díry, ale poslední dobou se to stává velkou módou, a je z těch dredů jen komerční sračka, 80% lidí ani neví proč je tam má, snad aby oslnili najivní kundičkly :)
drinker hulič
hele, tak to docela sedi na nektery my kamose, spis ted uz jenom znami, uz se s nima moc nevidim, s prichodem na novou skolu uz se s nima neuvidim skoro vubec. no, skoda to moc neni, protoze na vetsinu z nich sedl presne popis nepravyho hulice. nikdy si nesehnal vlastni ganju, pouze furt somroval a kdyz uz mu nikdo nechtel davat, tak zacal vykladat, ze to stejne nechce a ze huleni je svinstvo... :( nebo jeden borec, hraje si na dost velkyho frajirka, ale pak mu segra donesla list jakysi kytky z botanicky zahrady, coz absolutne vubec nebyla trava, ale jakysi jiny zmetek. sice ze sebe dela hulice jak svine, ale absolutne nepoznal, ze to dvoumetrovy krovi v dubnu nemuze byt trava :) tak to je zas takovy usmevny.
ja se snazim bejt takovej spravnej hulic. docela me pomoh i grower, kde sem si moh udelat obrazek, ze i hulici muzou bejt dobri lidi a ne jen takovy zmetci jaky znam (samozrejme ze znam taky dobry lidi a dobry kamose, ale je jich zalostne malo :( ). kdyz chcu hulit, sezenu si neco vlastniho (diky groweru jsem rozjel i pestbu, driv jsem o ni nemel poneti jak se to dela) a nesomruju (akorat ocekavam ze kdyz ma kamos huleni tak mi da, kdyz jsem mu predtim dal ja). grower me dal taky plno veci do zacatku, uz o ganje posvatne vim strasne vic nez predtim, kdy sem byl odkazanej jen na to co slysim okolo a ze to byly blaboly.
pravej hulic nemusi bejt typek s dredama, s hulicskym trikem a priveskem s listem. muze to bejt i uplne normalni kluk nebo holka, vubec nemusi na prvni pohled vypadat jak hulic, ale de o to ze kdyz uz huli, tak vi proc to dela a ze to dela pro sebe, ne aby zamachroval pred ostatnima (no priznam to, kdyz sem zacinal, taky jsem chtel bejt machyrek, ale brzo me to preslo a ted uz vim, co vim)

hups to sem se rozepsal koukam, ale proste ted mam takovou naladu...
jinak presna definice dWARfe, k+
to breeder: jezisi, jeste nemam drticku! muzu tady bejt ;) (ale slibuju, ze az ju budu potrebovat, tak si ji objednam, ale zatimto s tou mour urodou vypada tak jaksi zatim nevim, takze nechcu kupovat neco co by me pak bylo na ...)
ant: kdyz neni ucel bejt jak puma, tak proc tady kazdej pise, jak mu ty holandsky modely davaj "fuckt brutal zazitek". myslim, ze kdyz uz to nekdo huli, tak chce mit i intenzivni zazitek, ne? takovej slabej outdoor nema moc cenu hulit, akorat si zhuntujes plice, protoze toho budes muset vyhulit jooo hodne)

edit: he he, koukam zes me predbeh otone, ale myslim si to stejny :) (psal sem toto docela dlouho a pak sups novej prispevek o otonika, taky o tech dredech a tak, co sem psal

[Edited by drinker hulič on 11-07-2002 at 07:00 PM]
blou
K+MrVoslik
Ja si myslim,ze hulic je asi kazdy kdo huli a kdyz je to osel(...)jestli zustane u travy tak to taky prece jednou pochopi(jen si zkuzte vzpomenout)



to oton>smne rozesmal:-)hod se do pohody a neprud
zoltrix
2 mata

***Jenom takovwej dodatek:Člověk kterej Hulí podle mě neni feťák***
P.S.:**neska sem poprvé ochutnával moji kyti po záštipky***Není nic lepšího než vlastně pěstovaná kyti***
nemo
dWARf ty seš teda chytrej jako jelen. Tos to rozhráb.
Ovšem tak je to s každou drogou. Takže se nezlob zoltrixi. Tak to bylo myšleno
Tim
To osloveni hulic se mi vubec nelibi. Je to neco jako alkoholik?

Jednou mi prisel mail s definici hulice od U8k8; zeme jiz budiz lehka:)
Preberte si to sami

Charakteristika "hulice" na zlomeni v pasu :o)

Pokud kourite kazdy den a neodmitnete jointa temer v zadne situaci - bingo,
psychicky navyk je tady. Neni vam spatne, nepodlamuji se vam kolena, proste
jen mate chut vzdy a vsude. jiste je, ze po nekolika mesicich kazdodenniho
koureni ztracite kontakt s realitou a na mozek klepe tzv. demotivacni
syndrom. Nektere cinnosti vam prijdou pro zivot a pro kolobeh vesmiru
nepodstatne, napriklad platit dane, konverzovat s matkou nebo vynaset
odpadky.

Ovsem pokud bych nenazyval hulice hulicem toho co huli ganju...tak potom nevim jak bych to inviduum pojmenoval:\


Ondrash
když opomenu, že hulič zní opravdu jako alkoholik (ale ne úplně protože: alkohol -> alkoholik, kanabinol -> kanabinolici, my jsme huliči jako alkáči jsou ožralci, my jsme nakabinolisti jako ožralci jsou alkoholici :))

tak musím uznat, že pravý hulič je ten, kdo si vypěstuje, sklidí, usuší, zhulí sám nebo se svými přátely. Kdo to neprodá, nedá žebrající smažce, ale kdykoliv nabídne svým přátelům.

Tak to je u mě pravý hulič.

Ostatní se dají označit jako konzumenti... a nezáleží, jestli by člověk chtěl pěstovat, nebo jestli mu není pěstování dovoleno... prostě to není pravý hulič.

A pravý hulič taky není žádná meta, jenom označení stavu ve kterém někdo je, nikdo toho nemůže dosáhnout nějakým snažením, prostě pěstuj a chovej se "bezúhonně" v huličském smyslu.

Já se za pravého huliče, podle své vlastní interpretace, nepovažuju, ale pěstuju rád i občas hulím...
PS: upozornění ministerstva reality: thc v krvi (kterýmžto stavem zrovna procházím) me dostavá k hranici světa člověčár a mentálního odpadu.
flyla
pro mne je ganja posvatna rostlina.nemuzu odsusovat nikoho za jeho chovani,ale misty mi lito je,ze pred ni lidi nemaji neco jako pokoru...myslim ze kdyby mohli vsichni pestovat a zazili bi si ten krasny pocit utvareni vztahu z kyti bylo by to o necem inem


subham astu sarvadzagatam
Cpt. Pierre
Nevím jak vy ale já a většina mých známých sme začli hulit právě s kámošema a díky té príma zábavě s lidma které mám rád v tom pokračuji.Ale nikdy nehulím sám(no jednou ale k tomu sem se doznal v nejbr.záž.), hulení je pro mě společenská droga a takový rozměr pro mě bude mít pořád a jde podle mě jde ruku v ruce s přátelstvím. A to je pro mě právě model ideálního huliče.
Nemám rád ba přímo bytostně nesnáším lidi co měli jointa v ruce 4krát v životě a všude o tom krákoraj jak zkušený sou a pak se jich zeptáš co je to sativa a indika, nedejbože esli to co hulili byl skank nebo tráva a oni prostě nevědí.
Správný hulič je prostě obyčejný člověk, který dokáže pod vlivem THC objevovat nové zážitky, věci, umí je prožít a zároveň je intenzivně nevyhledává.
drew
Takže: nesouhlasim s tim,že pravej hulič je ten,kdo hulí jen modely sebou vypěstěné,nebo co mu dají kámoši.
Když prostě někdo nemůže pěstovat a přitom rád hulí,nebyl bych proti něco třeba koupit.Sám to tak bohužel dělám,protože těch pár kytiček out mi vždycky vydrží jen pár podzimních měsíců.
Podle mýho názoru je hulení spojený s určitym životním stylem a najdou se tady i lidi,který bych považoval za huliče,i když to jinak jsou magoři.Znám lidi,který jenom chlastaj a přitom jsou taky v pohodě.Levej hulič je podle mě ten,kdo hulí jen demonstrativně,aby si vytvořil nějakou image.Já prostě hulim,kdy mam chuť a je jedno,jestli si chci užít nějakou srandu s kámošema,vychytat nějakej film,nebo se prostě jen tak sám dostat do pohody.Rvát do sebe špeky hlava nehlava je blbost,ale přijít si na to musí každej sám.Pak se teprv stane pravym huličem a možná i lepším člověkem.
dWARf
To byla kritika , nebo pochvala ? :)


dWARf
drew
a co ti na tom neni jasný? Kdyžtak to zkusim podat jinak
drew
sorry,měl bych líp čumět
nebylo to na mě
savas
Ja sem pravý hulič, kerý má lavú nohu a vedla nej pravú.
4C3
...rozdl jsem karem, co jsem mohl.

mata: dikz za tema
MrVoslik: jo, tz fetaci proste bryi odpadnou...
genialni odpovedi:oton,dWARf,ant,drinker hulic:chlapce, ja kdyz jsem se ucil hulicskemu remeslu, tak byly casy, kdy jsme kourili uz i jako stari kozaci jen 'chlebik'[=super slaby huleni,ktery kamos stacil nahazet mezi rozsypany bramburky, kdyz se hodlal opustit planetu zemi :D ... takze se z toho teprve ze slukary leckdy vyndaval kmin :)) ]
blou: genialne jenoducha odpoved
Cpt. Pierre: posledni dovedet genialni, gratuluji!

hulim si ted ve spanelech, takze diky, cesi!
Ernest
Chtel bych jenom rict,ze mi prijde blbost nak propagovat, nebo ukazovat,ze kourim marjanu a chlubit se tim,podle me je lepsi bejt nenapadnej.

1.Je to dobry aby clovek mel urcitej nadhled.Musim podotknout ze bydlim na vesnici a je nekdy dobry,kdyz pres prazdniny sem za babkama a za pribuznejma se sjedou lidi z mest.Nejlepsi je kdyz prijedou naky takovy tipkove rado-by Sk8taci nebo rastameni co maj rastu,jak pochcanou slamu.A zacnou co huli vsechno za modely a skunky od SuperSkunku az po NorthenLights (nekdy kecaj i o modelech o kterejch sem nikdy neslysel) pak jim date zahulit poradnou vesnickou nakopavacku a div z toho neblijou a v 20.00 jdou spat.To se clovek nekdy fakt zasmeje.

2.I kdyz se mi zda,ze uz huli skoro kazdej (skoda ze i dost brouku pytliku),tak je stale dost lidi,ktery hazej marjanu do jednoho pytle s ostatnima drogama.A z vlastni zkusenosti musim rict,ze u vetsiny je ztrata casu jim neco vysvetlovat.

Myslim si ze naka definice zpravneho hulice je proste blbost.

Cus Ernest
oton
plně se přidávám k TIME a posílám taky Ernestovi ňáký to káčko!
shelli
K+
hledajici
No já si osobně myslím,že se to prostě pozná,kdo v trávě hledá jenom opici,nebo jí dokáže využít v lék,který tak já už 10.let beru.Nezáleží zda jste manager,nebo prodavač,člověk kterej to má v hlavě srovnaný je prostě v pohodě ,alespoň já se o to snažím .Hulič správňák neprudí ostatní zbytečně ale i tací se mezi námi najdou .Jenom je mi blbě když jsem zhulená a vopruzuje mě vožrala ,je to jiný když jsem zhulená a prudí mě zhulenej.to se dá!!
maestro_007
definovat hulice nejde...

...trrosku bych se pozastavil u toho, jak a¨tady nekdo psal, ze nehuli zasadne sam a ze marihuana je spolecenksa droga.

ja rad hulim skamosema a s novyma lidma ktere ani neznam a marihuana urcite lidi vetsinou sblizuje, ale clovek pochopi sliu (vyznam/potencial) marihuany az kdyz si ubali speqa a sam si ho vklidu nekde vykouri, pak jde na prochazku, premysli a pozoruje ten svet okolo, takze pozor, kourit sam neni vubec spatne ;-))

ale co vam budu rikat...
4C3
maestro_007:
zakourit si obcas lulku sam, mily watsone, neni opravdu vubec spatne, K+4U, ale hodne jen starych kmetu ;)
proste a jasne obcas to trochu moc prerusta pres nas, kdyz zahulime sami... je lepsi, drzet se blizko...

[Edited by 4C3 on 31-07-2002 at 09:33 PM]
Ernest
Hodne lidi rika,ze hulit sam neni takovej pozitek.<->Vetsinou to oduvodnujou tim,ze kdyz jsou sami tak vzdycky vytuhnou pak se prezerou a jdou spat(hlavne,ze vytuhnou).Ja ani nak nemusim jist spis pit.Nejlepsi pocit je kdyz jsem na poli narvu malou slukovku(kdyz hulim sam,vzdycky hulim malo) zacadim a cumim na tu krasu.Nekdy se mi zda,ze na ty kytky cumim snad cely hodiny.Pak pricichavam kdyz nevoni trosku zmacknu jestli nezavoni.(neznate to?).A nebo me strasne bavi delat faji,taky dam sluknu.A jde se navec nekdy se zaseknu a vubec nevnimam cas.Proste pak se vratim do realu a jenom si reknu to to utika.he he

[Edited by Ernest on 26-07-2002 at 12:21 AM]
oton
to víš že to známe :) taky kytičky osahávám :) a zkouším jak voněj a podobně, to je láska na celej život! :D

je pravda aspoň u mě, že je dobrý když si chci zahulit sám, bejt fakt někde mimo domov, louka a supr počasí je super

doma člověk nemá k vytuhnutí na gauči před televizí vůbec daleko, proto doma hulim sám velmi málo, zdar
teksun
a co třeba, že neexistuje prawej hulič, ale dobrej člowěk?myslím, že to s tím je hodně spjatý
Graetar
V podstatě to tu už bylo nastíněno - vlastními slovy bych to vyjádřil asi takto (ale není to pravidlem - některé prvky se dají individuálně zaměňovat; tak to berte spíš pro ilustraci):

1) "Hulič": - pokud se vedle něj motá joint, neustále čumí, vyptává se a nervózně poskakuje na místě; v případě, že je přizván, hrozí, že třetinu jointa v sedmičlenné společnosti vytáhne sám; zpravidla hulí od rána do večera, den co den a neřeší etické problémy typu "Je dobrý kupovat travku?"; v podstatě taková obdoba pivně-kořalkového alkoholika; zajímavé je, že tito lidé (prvohuliči, hehe :)) se často postupem času propracovávají do skupiny č.2, a tou je

2) Hulič (pravověrný): - pokud se poblíž motá joint, v duchu (a upřímně) popřeje dotyčným lidičkám šťastný let; nesomruje a když je přizván, myslí při kouření na ostatní (Mary je záležitost společenská a hulič má úctu nejen k ní, ale i k okolním lidem); většinou bafá jednou, dvakrát za týden, za dva, za měsíc...; kytí zpravidla nekupuje a když už, tak v rámci nějaké speciální příležitosti; v podstatě by se dal označit za obdobu vinaře; pokud má alespoň trochu vhodné podmínky, tak pěstuje, nebo se o to aspoň snaží (marná snaha --> můj případ, ale neberte to jako výmluvu - musím si na kytí holt dávat větší pozor :rolleyes: )

Tak bych to v jednoduchosti viděl já. Určitě jsem na něco zapomněl, ale spoustu už toho bylo řečeno výše ;). Keep smoking in peace :smoker:
Dude
těžko, záleží na tom jak si nastavíš kritéria - pro někoho ten co vybafá 8 jointů za večer, pro někoho kdo pěstuje, třeba pro mě hodně jak to napsala teksun...

subjektivně mam rád pohodový lidičky, co furt nekrafou jenom vo hulení (taky, ale ne furt:)), nesomrujou poslední hulení co máš, nabídnou, dokážou se rozpovídat, nebo jenom tak zasněně koukat, třeba něco umět (hrát na bubínky, dýčka, vyprávět), neprudit, neshazovat lidi vokolo (i dkyž jsou třeba maličko mimo), nevokrádat vo energii, a hlavně se kterejma se můžu sejít i když neni žádný pálení, ale stejně si furt můžem pokecat, pobavit se aniž by byli nasraný, že si dneska stejně nezahulí...
Graetar
Dude: Naprostej souhlas. Hodnocení, kdo je a kdo není Hulič s velkým H je silně individuální a proto je těžké vytvářet nějaké definice. Uvedené příklady jsou přibližným vyjádřením mých dojmů při sledování lidí a spíš jsem se snažil vypíchnout nejmarkantnější znaky.

Krom toho, u většiny lidí, co znám, funguje onen syndrom "Hulím už rok, dva a je to super a můžu hulit furt", který se poté mění na "Konopí je super věc, ale víc si ho užiju, když ho kouřím méně často, protože je to přece jen sváteční věc." Sám jsem tohle zažil a mám spousty známých, co hulí furt a pochopitelně jim to nemám za zlé. Je to jako v normálním životě - člověk stárne a některých věcí si začne víc vážit, začne si je hýčkat, proniká do jejich duše.

Je to trošku jako s tím zmiňovaným vinařem - mladý vinař ještě leccos nechápe, avšak starý vinař hledá ve svém koníčku vnitřní, duševní uspokojení, odpověď na některé otázky, které s vínem zdánlivě nesouvisí. V tomto případě už se jedná o skutečného Vinaře (aspoň podle mého mínění).

Neberte mě moc vážně - piju už asi šestý nefritový spirálky, a tak melu nesmysly :D
Trapan Šmírák
Předem nevim, jestli už se někdo nevyjádřil podobně, ale přijde mi, že definovat příslušnost k nějaký skupině lidí (a to my, konzumenti hulení jsme) slovem (v tomto případě hulič), je úplně zbytečný...

Ostatně, budu-li upřímnej, možná podle představ většiny z vás asi nejsem správnej hulič. Hulení mívám málokdy (nebudu rozebírat, jak mě ex-kamarád vomrdal jako tu děvku (Brette, vypadám snad jako ta děvka?) o spoustu kouření, který jsem mohl mít možná do teď (i když, při mym tempu, nevim, nevim :) )), takže jsem většinou závislej na okolních zdrojích (Graetar může potvrdit).

Taky jsem docela bezednej, dokážu vyhulit hrozně moc - ale nikoliv na úkor větší zmaštěnosti - spíš si větší konzumací zážitek prodlužuju - dosáhnu nějaký hranice, kdy mi je naprosto fajn a další následný pokouřeníčko je pro mne jenom vstupenkou na další film, nebo na jeho druhej (třetí, čtvrtej...) díl.

Jinak papírky mívám, filtry většinou ne - používám krabičky od cigár :) A drtička? Viděl jsem ji v akci jednou a myslim, že se dá nahradit buď prstama, nebo nůžtičkama.

Tak nějak jsem se rozepsal trošku out of topic, ale co, já už jsem takovej ukecanej...

Přeze všechny moje nehuličský vlastnosti se pro mne kouření stalo z počátečních, spíš frajerskejch pokusů se odlišit od svejch vrstevníků, věcí naprosto spirituální - stávám se víc sebou, nahlížím do svý vlastní duše, dokážu si jakejkoliv zážitek prožít úplně v jiný dimenzi...

...od hraní fotbálku...

...přes koukání na Pána Prstenů v třetí řadě (čus Graetare!)...

...po pohodovej pokec s lidma u pivka...

UFF HOWGH!

caravell
no tag pro me je hulic ten gdo huli (casteji nez je zdravo - denne) bez ohledu na to jak se chova nebo co umi - viz. JA...a nehulic je jednoduse ten gdo nehuli.....viz moje matka..........taghle to mam hozeny ja.....pride mi divny rikat hulic cloveku kterej umi hrat na bubinek nebo je hodnej na okoli....ale pohoda je to otazka nazoru.....
oton
to Graetar: moc pěkně si napsal ty dva příspěvky! K+

to caravell: no a co ty, co hulej dvakrát, třikrát do tejdne, to nejsou huliči, já to takhle dělám cca 8 let a vyhovuje mi to, a za huliče se považuju??!! (a když čekám na sklizeň tak třeba nehulim 2 měsíce(somrování totiž nesnášim a tak ani já nesomruju), tak to potom už nejsem hulič???)

jak už tady hodně lidí napsalo, hulit 10 špeků denně, tim se z člověka ještě nestává dobrej hulič...
Dude
jo, to je jasný takhle, ale otázka nebyla kdo je hulič ale "pravej" a to se tak trochu rozebíralo...
ČAuki
caravell
no jasan ale co je to za nesmysl rikat ze je negdo pravej a negdo levej hulic...bud sou hulici nebo nehulici...nemyslela sem denne ale taky sem tim nemyslela lidi co si daj speka za rok...to sou totiz lidi, kteri ani nechtej bejt nazyvani hulicem...neeee nechtela sem nikoho urazit ale zaslechla sem tu neco jako ze pravej hulic je ten gdo umi hrat na bubinek, gdo ma drticku, gdo mysli na druhe a nedej boze ten gdo ma vlastnima rukama vypestovany hulo...to mi pride jako trosku nesmysl, sou totiz lidi, kteri hulej, nemaj vypestovany hulo vlastnima rukama a sou uzavreny do sebe a presto jim rikam hulici..je fuck kolik hulim protoze byste mi stejne neverili, ale hulic je pro me clovek kterej proste hodne huli...a hranice gdo jak hodne huli ma kazdej svy tagze je to vlastne dost neurcity....proste vy fsichni ste pro me hulici................... :o)))))) joooo ale clovek, kterej si vypestuje huleni svoje...tomu rikam sikovnej hulic :o))) ale pravej to neeee...fsichni sme pravy nefalsovany hulici...

to sem tomu dala co???
Graetar
Otone, dík za karmu :)

To, co jsem napsal, je jenom část, myslím, že obraz pravého huliče by se dal poskládat ze všech příspěvků, co se tu objevily. Inu, co hulič, to názor... ;)

A ještě jedno: "hulič" vleze na netu do fóra o převrhnutém bagru na silnici E48 a přihodí několik těžce souvisejících (a souvislých, hehe) příspěvků o tom, jak k smrti rád hulí; pravověrný Hulič si totéž ventiluje přes Grower :frog:
mata
Souhlasim s vama se vsema (v podstate)
dneska me napadla jeste jedna vec:
zastavili nas odpoledne nejaky kluci, ze chtej koupit huleni. Tak jsme je pozvali, at jdou s nama zahulit, z kamosova modelu jsem utocil brko a dal ho jednomu z nich podrzet, nez vystopuim z auta. No a najednou koukam... on proste vytah zapik a uplne v klidku ho odpalil... proste mu bylo uplne jedno, ze je tam na nase pozvani... a tahal, az se z nej kourilo (dobry prirovnani:-))
Ne ze bych byl nejakej pedant a puntickar, ale prece jenom, nejaky pravidla slusnyho chovani by se mely dodrzovat...
ze se treba nesnazim vsechno urvat pro sebe, ale necham poradne zahulit i ostatni, ze pravo na prvni odpal ma ten co to balil nebo ten kdo dones model, ale pnechat se pozvat od uplne neznamejch lidi na brcko a tak moc se po nem sapat...
No ty pi.o, to jsem se zas rozepsal...
Ale jinak byli v pohode...
tobex
Kazdej jsme jinej ale znam cloveka ktery by se mohl nazvat pravym hulicem.

Je to clovek kterej absolutne sere na system ale pritom se chova jako clovek.
Kdyz pestuje huleni tak mysli i na kamose co nemuzou pestovat.
Vzdy poradi jak co s kytkama a pri nejhorsim jim poskytne prvni pomoc. Hodne lidem co znam sel zachranovat kytky na pole i kdyz je skoro neznal, ale nikomu se nic neztratilo. Jeden zmrd videl pred dvemi lety moje pole a hned ho sklidil.
A hlavne za huleni NIC nechce a taky nic neda.
mata
Nekoho podobnyho znam taky, ten me vlastne naucil hulit...
Presne tak jak rikas, poradi, pomuze, kdykoli za nim zajdes, zhuli te, proste abys na tom byl stejne jak on, pak se jede nekam ven, treba do lomu, na rozhlednu nebo podobny vychytany mistecko, tam se zhulime znova a nejvic na pohodu...
A neznam cloveka se kterym by byla vetsi prca nez s nim... Proste "furt ve strehu", absolutne nikdy nevis, co ti udela, cim te uplne dostane...
A ty zhulby za dlouhych zimnich veceru u nej v pokoji (v takovy starocesky chalupe), kde je uplne zhasnuto, jen tak nejaka svicka nebo kamna, potahava se z vodnice, hraje na bubinky, tyce, keca se...
Hodne uz jsem se toho od nej naucil a porad se jeste mam co ucit...
mata
Jeste neco, myslim ze o nektery zazitky s timhle typem by fakt stalo za to se podelit, takze se o to pokusim, jen musim jeste najit vhodnej thread, sem se to moc nehodi...
mariman
pravej hulic??? tot otazka! :D
nejde o to jak casto clovek huli,kolik a jak dlouho,ale hlavne o to aby chapal tu filosofii huleni (na tom se shodnem asi vsichni), nejde o to ze hulis,ale taky ze je to tvuj konicek,piplas se s tim,venujes tomu veskerou lasku a peci, musis vedet (na to si kazdy prijde sam a kdo ne at nehuli) proc hulis a co ti to dava, hulit jen proto ze je moda a huli vsichni je na ... ale to ted pada a huli cim dal vic lidi,vsech soc. skupin,ruzneho veku...
na druhou stranu to snad pomuze vetsi osvete :pimp:

jeste jeden namet-------- JE HULIC TEN KDO NEPESTUJE CI NIKDY NEPESTOVAL??? (to neznamena ze ti co pestujou sjou super hulici :) )


JOO SPRAVNY HULICNIKDY NIC NEPRODAVA,NESKLIZI CO NEZASEL kupuje jen v nouzi :)


[Edited by mariman on 06-08-2002 at 04:02 PM]
caravell
co to meles miriam......jen jednou jedinkrat sem pestovala ale hulim denne....to by me zajimalo jakej bys mi dala nazef.....
Maggie
Jéje, jak tak čtu ty vaše definice (některý), tak mi běhá mráz po zádech... To je jako otázka KDO JE PRAVEJ ČLOVĚK. To přeci nejde jen tak rozškatulkovat a nadefinovat a kdo se odliší, má prostě smůlu....
Piskot
to Maggie

Presne.K+

from caravell

"co to meles miriam......jen jednou jedinkrat sem pestovala ale hulim denne....to by me zajimalo jakej bys mi dala nazef....." :D:D:D jakej nazef?No asi velkopestitel.Protoze jednou pestovat a mit porad huleni to by nemuselo byt spatny.Ja hulim uz skoro deset let.Docela by me zajimalo jak by vypadala uroda na tech deset let me spotreby.Asi celkem slusny pole :D

K+ Vsem
nobody4
Ať si každej říká co chce pro mně a pár takových pravej hulič existuje. Být pravým huličem je pro něj čest. A nezáleží na tom jak vypadá či kolik tejně/deně vyhulí. Důležitý je, že se řídí zásadama správnýho huliče.
1. pokud můžeš vypěstuješ si, pokud nemáš plácek, musíš to aspoň zkusit! Ikdyž to třeba nevýjde. Kdo je smířen s tím, že v životě nevypěstuje ani jednu kytku nemůže bejt pravej hulič. Vono časem člověk přestane tolik hulit a začne ho bavit spíš pěstovat a mluvit s kytkama.
2. v žádném případě nikoho nevokrade o kytky!!!!!!!!!!!!!
3. může hulit jak chce (kolik chce) a stejně si svý špičky dokáže kontrolovat. Může hulit od rána do večera, ale taky třeba jenom jedno brko deně. Ikdyž většina hulí od rána do večera (pokud nemaj povinnosti). Člověk by měl umět, nehulit a bejt real, ale pokud má po povinostech, ať si třeba vyhulí špeků 20 najednou.
4. dá se říct, že je to celoživotní úděl. Nikdo tě do něj nemůže nutit, ale ani ti ho vzít.
5. pravej hulič neprodá hulení pokud to není bezpodmínečně nutné (nemá ne jídlo apod.) Pokud už prodá tak a) nikdy dětem b)nikdy neznámým c)jenom tolik kolik musí ani vo paličku víc. Radši ji potom zhulí s kámošema.
Takových zásad by bylo víc, ale bohužel nemám čas se rozepisovat (musim letět), každopádně ty nejhlavnější jsem uvedl. Lidičky, BUĎTE PYŠNÍ na to že jste huliči a dodržujte alespoň tyto zásady. Uvidíte je to lepší, UŽ JENOM PRO TEN POCIT ...... a hlavně odpadaj paranoidní myšlenky !!!!!
nighthawk
zasady co tu pisete jsou pekny, urcite i 'moralni', ale to, ze si tvorite zasady a posuzujete podle nich ostatni je podle me zacatek konce.... preberte si to.....
Tom
To skatulkovanie je naozaj dost sproste, ale som presvedceny, ze huličom sa nestava automaticky kazdý konzument marihuany, proste to musí byt v nom samom nejak zakodovane aj ked nehuli. Pre mna je synonymom vsetkych dobrych ludskych vlastnosti. Je to proste taky lepsí a dobry clovek. No a ked sa zhuli tak je este milsi a prijemnejsi ako za normalneho stavu ktory ma od prirodzenia. Napriklad moj dedo je najvacsi hulic akeho poznam a jednym z mojich snov(okrem obrovskeeeeeeho pola, este vacsieho domu, hafa aut a pipíka po koleno) je dať s ním dve vodné a pokecať. nejak som sa sekol... mal som na koniec pripravenu jednu hlboku myslienky, len sa mi nejak stratila :)
Ale proste huliči niesu 13 rocní chalani v sirokych nohaviciach ani ich holky, proste vacsina z nich na to psychicky nema. Su to dobri ludia co nejsu kurvy, nechcu vas odrbat kde mozu a maju priatelsky a uprimny pristup ku vsetkym ludom, nezavisle od toho ci hulia alebo nie. Teda zajtra sa budem divit co som to tu popisal...
Ernest
Proc se furt nekdo snazi definovat,praviho hulice?

Nekdo podle svych zasad bude soudit druhyho aniz by poradne o nem neco vedel.To si myslim ze je velmi spatny,natoz kdyz si to mysli clovek co cadi.

Ja jsem treba cornul pole,ale hulil jsem prvnim rokem a prd jsem o tom vedel.Natoz jak tem lidem asi muselo bejt,kdyz to meli urcite tak vypiplany.Byl jsem proste blbej,tedka bych to neudelal(po pravde bych si mozna utrh vetyvku,popripade kdyby to bylo velky pole jednu kytku-sahneme si do svedomi- ti co nejvic kecaj nejmin tak delaj ne vzdy!)

Je plno lidi co proste nemaj cas na pestovani.(I kdyz muze to bejt sporny),nebo nechtej mit nakej pruser.atd. preci je to stale nelegalni.Tak proste obcas koupi.A myslim si ze by tyhle lidi mohli svymi nazory nektery (definovany hulice-podle nakejch tech pravidel co tady byli popsany)s prehledem strcit do kapsi.

Podle me je i plno dobrejch cadilu co prodava.Kazdej se snazi jak umi.Ma toho docela dost nejsou prachy no ,tak neco proda nebo tak.V dnesni dobe se nikomu nedivim,neodsuzuju to pokud v druhy kapse nema herak.Nebo neco podobnyho.

Cus Ernest
oiro
clovek ktory huli tak by to ozaj nemal brat iba ako ulet z reality a navstevu pekla ale mal by sa snazit najst v tom aj nieco co mu zlepsi buducnost a dokaze ten stav natolko vyuzit ze mu to nieco dawa a vtedy sa stawa tym plnohodnotnym a spravnym huicom urcite je tu este kopec inych kryterii ale tu to rozdelenie podla mna
prameni,
zo zaciatku staci aj ulet ale skor ci neskor sa to vytrati a ked clovek v huleni nenajde cestu k lepsiemu zivotu tak potom prepada a prepada az sa ocitne v srackach z hromadou tvrdych drog a vtedy zacina aj verejnost spajat hulicou s tym ostatkom a to nik nechce.
nemalo by to byt tak ze clovek strati kontrolu zhuli viac nez ma a potom moze prehlasit ze to bola len strata casu to sa stava sem-tam aj mne a wtedy som tym zlym hulicom aj ja!urcite aj inokedy ale...:)
caff
Maggie
Souhlas s nighthawkem.... Já si myslím, že by to mělo bejt především o pohodě a ne o nějakejch definicích...
nobody4
Není to žádný škatulkování, jsou to jenom zásady, který by se měli dodržovat. Vždyť to nikoho neomezuje, jen ukazuje cestu. Není to o tom, že by jsi si lidi škatulkoval, je to o tom, že třebas pokud někdo ukradne hulení, nevidim žádnou morální zábranu aby neukradl třebas něco jinýho (už se mně nejednou stalo). Dále myslim, si, že člověk, kterej si nikdy nic nevypěstoval, k tomu nemůže mít takovej vztah. Tim, že vidíš kytku od začátku, stává se z tebe pěstitel a vytvoříš si osobní vztah.
Jasně, že to néjni nějaká definice, jsou to jen věci, který když děláš, se nemůžeš za huliče považovat. Ikdyž je pravda, že pro každýho to slovo znamená něco jinýho.
U oldschool huličů se takovýhle zásady nemuseli říkat, byla to samozřejmost. Dřív jsem si nedovedl představit, že by mi někdo prodal trávu nebo snad, že by mi ji ukradl. A přesto jsem se zmastil, když jsem chtěl a nemusel jsem nikoho otravovat. Jak často se vám stane, že dostanete hulení bez toho, aby jste ho platili či pěstovali. Dřív to bylo úplně normálka. Mno ale přeberte si to jak chcete. Prostě si myslim, že by to tak mělo bejt. N4
oton
to Ernest a ostatní: myslim, že tady vůbec nešlo o nějaký škatulkování a o to někoho soudit!!! prostě každej psal svuj názor jak by měl vypadat nějakej tzv. pravej hulič, tim snad ale ještě nikoho nikdo neodsoudil a neřek že ti co nevyhovují daným krytériům jsou špatný lidi nebo něco! nebo co?

řek bych, že problém děláte jen vy s vašima reakcema, tak si to přeberte jak chcete :D

a myslim, že by si ani nikdo nikoho soudit nedovolil, protože myslim, že moc lidí právě do těch zásad co napsali uplně nepasujou:

teda aspoň já o sobě nemůžu říct, že jsem ten "pravej hulič" i když některý zásady dodržuju, ale maj smysl spíš pro mě než pro ostatní, prostě mi to dělá dobře:
neprodávám, nekupuju, pěstuju moc rád, trávim tim hodně času, když mám tak dám, nesnášim somráky co nikdy nic nepřinesou a jen chtěj, nesnášim lidi co prudí a hádaj se, sem furt v pohodě, co je to pohádat se nebo se rozčílit neznám!

[Edited by oton on 08-08-2002 at 02:45 PM]
koco
caf HULIVARI S.R.O. mam pocit ze hutat nad (ne) hulicom a dokonca hulic taký a onaký je asi (teda z môjho pohladu) nezmysel neustale dele nie coho kolve sa mi zda na hlavu.kytice tu jednoducho su a pokial si clovek vypestuje ju aj lasku k nej a mylujú sa hoci aj kazdý deň je to jeho vec veď starať sa drúhým do pudoch zakodovaných nevzbudzuje lásku ale závisť .teraz ani ja neviem co som písal zo srandi a čo vážne ....... každopádne pocity okolo špekov sú rôzne

[Edited by koco on 08-08-2002 at 03:07 PM]
BORGOVE2001
A KDO NEHULI S NAMA HULI PROTI NAM.
ocko
uz to vlastne bolo spomenute ale je to tu asi vsade medzi riadkami : nezalezi ani tak na tom aky je kto hulic ako na tom aky je kto clovek inak povedane je dolezite poznat ludi s ktorymi sa dobre huli :-) ale dolezitejsie je poznat ludi s ktorymi sa dobre zije
... a hlavne pravi hulici maju radi svoje maminy

ocko
hans von aachen
cha, je jasny, ze se tady vsichni neschodnem, ponevadz alebrz protoze sme kazdej jinej a hulime kazdej z jinejch duvodu a neco jinyho vod toho vocekavame... i kdyz myslim, ze vsichni hledame to samy akorat si to jinak pojmenovavame:-)
jo a vlastne odpovidame na otazku "jakej by mel bejt hulic?", resime si kazdej svoji idealni predstavu hulice, stejne jako kazdej mame svoje idealni ja, kteryho se snazime dosahnout, nebo na nej sereme...
moje predstava hulice (a vlastne i cloveka) je takovadle: je to takovej clovek, kterej umi svym osobitym zpusobem vychutnavat zivot a je sam se sebou spokojenej (ta spokojenost je myslim dost dulezita) neprudi do vostatnich, nehoni se za kravinama a snazi se vychazet s lidma i kdyz voni nevychazej s nim, neni to usmrkanec, kterej nevi co chce a pak se divi a je v depresi...a do tohodle vseho kouri travu, kterou si nejlip sam vypestuje (ale vono to souvisi s tim nahore)...
zkratka takovej clovek, kterej se snazi nevytvaret problemy a trava pro nej taky problem nejni

Mejte se vsichni fajn a nebo se mejte tak, jak se chcete mit:-)
Cauky

jo a taky by mel mit rad pekny veci....
to: mata

to jste mi tady pěkní svatoušci .každý hulí jen tak polehku aby se moc z toho fetu nesjel...panebože vždyt přece každý má svoji hranici ,někdo tivyhulí sám klidně brko a je v pohodě druhý co na to není zvyklí si dá taky jedno a je v prdeli no a co jako.každý to má jinak tak se nediv že někdo hulí víc a někdo mín......
je to čistě individuál a ....jasně najdou se i výjimky.ale hulím už šest let pravidelně a zatím nic nepocituju že by sm pro své okolí byl nějak odpudivý....

prostě záleží na tom kolik toho sneseš...když budeš hulit měsíc skunk a potom přejdeš na ganju nediv se když si sám pro sebe umotáš menší brko a lidi čumí...prostě trénink nic jiného v tom není a fet? pomátl tohle slovo sem vůbec nepatří
premys
dělat ze sebe nějakou elitu konzumentů marihuany jenom proto že hulí aji idioti asi není moc v pohodě. Je mi úplně jedno, jestli jsem pravý, nebo levý hulič.

pohoda
Podle mě je ten rozdíl v tom jak ganju berete. Jestli ji berete jako klíč k spokojenosti, porozumění, toleranci a respektu k sobě a druhým a proto aby jste byli vnitřně spokojeni(ne jen navenek --jde to vždycky poznat někdo si myslí že to ti druzí nepoznají ale je to jenom tím že si toho ten druhy všímat nechce a nechává toho druhého i sama sebe stále ve lžích, neupřímnosti a myslí si že to tak asi má být ale to si jen nalhává a bojí se to změnit, ale co je přednějšího než spokojenost sám ze sebou a tím jak se chová k ostatním jeho činy, skutky. Uznávám přísloví ,,Jak chceš aby se ostatní chovali k tobě tak se chovej ty k nim,, --- ale pozor --- ,,Za dobrotu na žebrotu,, --- takže není dobré přehánět mohlo by vás to nepěkně zranit. Život máte jenom jeden a ten je ,,krátký,,na to aby jste se svobodně nerozhodovali. A když jste spokojeni nepřenášeli tento pocit druhým a učili je (ale stále i sebe, nechat si vždy místo pro názory ostatních jen tak můžete porozumět věcem i když pro vás nebudou příjemné ale pokud to nebudete dělat zůstanete zase jenom ve své lži a jste opět na začátku) . Ne žít proto co se o vás říká co po vás v tomto umělém systému čekají a chovat se podle něj i když uvnitř cítíte že je to vlastně ztráta času že to děláte vlastně jenom proto aby se neřeklo, že tamten to a ten zase tamto vždyť na tom vůbec nezáleží jenom zbytečně ztrácíte čas (je snad určeno každému aby svůj život prožil jako králík v betonové králikárně jedl to co se mu podstrčí spal kdy se mu zhasne a když na něj přijde řada vyčítal si proč si jen nedal ten ,,zlomek námahy,, a nevyhryzal si díru ven a nežil si po svém spokojeně. Šel by si kam chce a nebyl někým omezován ochutnal vše co mu příroda nabízí a střídmě s tím zacházel aby se choval ,,lidsky,, všude by byl vítán a neměl strach se vracet), nebo jenom jako prostředek za kterým schováváte své problémy a nedostatky, které se ve vás časem usídlí a už se je ani nesnažíte řešit protože už jste zapadli do stereotypu který jste si sami vybrali a nemáte odvahu ho řešit nebo si stále nalháváte že se zítra vzbudíte a ono se to nějak srovná. Myslíte že už to prostě nejde že je pozdě ale jde opravdu všechno a nikdy není pozdě to změnit. Jenom se to chce probrat sebrat odvahu a po kouskách to měnit , protože čím déle si budete nalhávat tím větší rána pro vás bude když si uvědomíte co jste vlastně celou tu dobu hráli za divadlo a jak vás v tom ostatní nechávali, protože jste to ani vidět nechtěli i když vám to na jevo dávali a snažili se vám pomoct ale radši to zahrajete do kouta a děláte jako že je všechno v poho a když se potom poohlédnete tak si jenom vyčítáte a litujete. Na takový lidi se ale lehce zanevře když prostě vidíte že to nemá cenu. Vždy je hlavní aby to člověk chtěl sám a nečekal že změna prostě přijde sama. Stojí to někdy i hodně bolesti ale ta se 100krat vynahradí když se budete chovat jako člověk ne jako robot který si myslí že když zapálí špeka vykoupí se a všechno je zase v poho. Takoví lidé jsou odpadlici ale vlastně jsou to chudáci a ještě k tomu zneužívají ganju a tím napomáhají na její snížení na post kriminalizované drogy což je podle mě podlé, a tito jedinci by si měli už konečně uvědomit že hulit není o tom něco překrýt bílým oblakem a kašlem dělat ze sebe pohodáře když to tak není a myslet si že ho dělají všichni co hulí, protože nemůže uvěřit že je někdo opravdu spokojený a že to není všechno jenom jakási hra o první místo v oblíbenosti a nejvíce vyhulených špeků. V této komunitě si respekt a oblíbenost nekoupíte za špeka ale za činy, skutky a upřímnost kterou ctíte. Ganja vám má pouze pomoci je v sobě najít a utvrdit si v sobě co je vlastně v životě důležité a správné a neztrácet drahocenný čas nebo ho dokonce někomu druhému ubírat. A když tohoto dospějete zjistíte že tento život je o mnoho lehčí a barevnější než život kde pořád jen předstíráte, lžete a musíte pamatovat co jste komu nakecali a pamatovat si milion verzí těch vašich super historek, které vám stejně nikdo nevěří a nikoho už nezajímají a jestli si myslíte že to nikdo nepozná……….
Los_Meskalinos
Trohcu víc jsem se rozepsal a zapoměl jsem se přilogovat k příspěvku č.64 takže sorry. Los Meskalinos
Los_Meskalinos
--plně souhlasím--
DeeJay
Clovek si musi stanovit hranice uz pri prvom huleni, ja som si stanovil a pomaha mi to premyslat nad na prvy pohlad nepodstatne veci ktore v skutocnosti maju v tomto zivote zmysel, Vypinam od reality a premyslam nad vecami, riesim problemy a na druhy den sa citim vzdy lepsie a lepsie, lebo viem kde mam ako zakrocit, ano je tu aj dobry pocit, ale skutocna podstata sa ukryva v tom preco to clovek robi, ak ide len o zabavu v hlucnej partii moze to nakoniec zle skoncit, kazdy sme iny a kazdy reagujeme inak, ja si kolegov na to vyberam sam je to rozhodne bezpecnejsie
GrowGrass
Hulič je fakt divný slovo,to zní jako stroj na hulení.
Jasně s těma otravnejma šmejdama je to nahovno ale na všechno přijdou až zestarnou a pochopěj o čem toje.

Pravej hulič ví o čem to je.
Shadow
Víte kdo je nejlepší hulič?? Nejlepší-co to je za šitslovo?? Hulič je každej ten, kterej odpálí špeka vlastnoručně ubalenýho a vypěstovanýho třebaSena(nebo skéra), s úsměvem si potáhne a podá to kámošovi. I love Ganja. A kdo je lepší a horší je pro všechny Zhulený huliče zbitečný řešit ne??
No ja neviem ale myslim ze pravy hulic som ja a vlastne preco hulic ved hulim ci nehulim fajcim alebo hulim jointa je to to ci ono nemyslim ze je potrebne to rozlisovat.Zacala som hulit pred 4 rokmi a este do teraz si viem vychutnat tie euforicke stavy snazim sa vsetko si hovorit takk ako prichadza a aj sa na tom pobavit poucit obohatit svoje vnutro ci sa vyhulim sama alebo s kamosami.Jednoducho nepotlacam v sebe ganju milujem ju najviac zo vsetkeho dokazala mi vela dat ano a je pravdou ze aj vela vziat vzala mi cloveka ktoremu rozdvojila osobnost a ktoremu sa musim do teaz pozerat do oci a ked ho vidim nechapem ako ganju zneuziva a nie si ju uziva ako dar a nie ako vec kazdodennu.Ja byvam v Zlatych Moravciach a tam huli skoro kazdi este ze je tam tolko vela parkov.Dost dlho som nechapala co je vlastne metou nas ktori zboznujeme ganju.Vzdy ked sme sa s mojou kamoskou vyhulili tak sa jedna druhej spytala;No co uy si vzhulena?A aj napriek tomu ye bola vravela ze nie jednoducho ona to chapala ako to ze ked sa nevyhuli tak to je nieco to je waw...Raz prestala hulit potom zacala a zaujimave je to ze huli podla toho koho ma za partnera.Chodila raz s jednym rstafarianom a hulila stala sa z nej vela hipppes holka potom zacala chodit s discofilom a odsudzovala aj mna ja ganju jednoducho ona sa podriaduje je choaraz sa zaprisaha ze ganju nechce ani vidiet a potom a momentalne aj teraz sa nevie dohulit.Ona to berie ako nejaky hriech.Zacinam ju tym neznasat.Ved ked sa meni vzhladovo vkuse tak co sa potom deje s jej vnutrom?Viete mi poradit alebo mate takeho isteho kamosa?
..no pár takových lidí taky znám...jeden můj "kámoš": "hulil si někdy trávu?" JO, vobčas zahulim", řekl jsem a bál se, že mi prasknou žilky v bulvách:D...no, to bylo před třema rokama...ten člověk začal pohulovat - občas, jen se mnou a jen ode mne, sám to nechtěl ani zkusit ubalit...mooooc se mu to líbilo, jak je to sqělý a nový a zvláštní a POHODA!!!!Nějakej čas si nechal ukazovat cestu, ale furt se pral s předsudkama a špatným svědomím v sobě.. Každopádně resumé je takový:....kámík už moc nehulí...tak jednou za čtvrt roku a rozhodně nikdy nehulil sám..bere to jako věc, která občas v určité společnosti pomůže jeho IMAGE - smutný... Nikdy se nedokázal zastavit a myslet! Ohlédnout se a podívat se na život zeshora ze vznášejícíhose obláčku konopného kouře - toho se vždycky bál. Párkrát to v něm otevřelo vrátka, ze kterých se ozývaly asi ňáký divný zvuky, tak je zase rychle přibouch..no, holt to nepoznal a hulení je pro něj prostě jen prostředek ke zmaštění...a co mi připomíná nejvíc tvůj příběh - když ho teď potkávám, dělá si ze mě prdel, jako že jsem furt zhulenej (ty si zase hulil, co?)...kecy na paměť (no, pamatuju si mnohem víc než on, ale problém je, že já sem ten kdo je "furt" zhulenej a ví howno)...a nejvíc mě vždycky dojímá, když se dozvídám od cizích lidí co o mě kde vykládal...jaxem v hajtzlu, jak sem vodepsanej a že mám vyhulenej mozek...atd. (hmmm, myslím, že pro tyhle lidi sem největší hulič, kerýho znaj :), alesoň z vyprávění:D). A jako třešnička na dortu pak přichází na řadu jeho vnitřní boj se svým svědomím...no to už jsem taky párkrát vod něj žral: To hulení je svinctwo, vyser se na něj...ty vole, seš na sračky, že tě to baví...ty by ses měl na to vysrat, ty seš ten typ, co tomu propadne.....hůůůůůůůůůůů!!!!!!!! Jednou za čas, když jsme se ještě vídali a on si se mnou dal špeka, elikož dostal chuť...a nikoho neznal....tak zajel za mnou....ví, že já mívám...no tak ho pak přepadla tahle stíha a výčitky a pocit, že opět selhal a podlehl drogám...no a tak prudil do mě, no. To mě brzy začalo pěkně otravovat, a tak už s ním nehulim...a on ví, že už nehulim vlastně vůbec :). Nemá cenu za někoho řešit jeho vlastní stíhy a komplexy - tyhle věci si musí každej vyfackovat sám, nemůžu spasit svět. Nevim co má v hlavě a je to jeho hlava...takže mu těžko pomůžu, když jí má nastavenou 90 stupňů bokem od mý a každej používáme jinou řeč a jiný simboly o hodnotovém žebříčku nemluvě. Vím jen, že ten člověk nejni šťastnej a furt hledá a neví co..no já taky hledám, ale už vim co chci a kde :), ale asi mu nepomůžu, nevim jak..ani v čem a proč?

Proto si myslim (jako spousta lidí tady), že pokud lze mluvit o takovým hesle jako je "správnej hulič" - tak pak jedině jako o člověku, kterej se dokázal s THC pěkně popasovat, našel v cannabis nový svět plný inspirace, míru a lásky...pravdy hmm (něco jako mileneckej vztah :)). Řekl bych, že zrovna tak jako správnej řidič umí dobře řídit a baví ho to....nezáleží na tom kolik toho najezdí.


...ale když už jezdí a furt ho to baví, tak by jezdil nejradši pořád a hodně daleko hmmmmmmmm.......
tim180
ja si myslim ze hulič je kazdej kdo hulí ale pravej hulič je ten kdo si to sám vipěstuje a pak si to vichutna s kamošema a sam to fakt ne ja to neuznavám nebat se ze stavu a pořadne si zahulit ti stavi jsou fakt dobrý a ta pohoda je nejlepsí ale hulit zase kazdej den no jenom kdis mas ttaky nějaký volno jinak tak 3 do tejdne je to v poho no podle chuti cuz tim hulte a jeste
Los_Meskalinos
prostě někdo má a někdo zase ne. někdo je spokojen že má a někdo zase ne. a taky je někdo spokojenej že nemá a dalši že má. vše záleží na lidech na osobnosti a na tom jak hodně už stačil tenhle ten system co tady máme vtahnout ho sebe. takoví lidé už prostě jdou na ty jatka tempem jaký jim urči ti na vrchu a žijí podle toho ,,jak se má,, ale to ,,jak se má,, si určil a zavedl nějakej týpek kteréj měl potřebu někoho ovládat a někoho využívat a ja se kurva nebudu chovat jako nějakéj kus dobytka ja mám svůj život nechci chodit do školy potom do konce života chodit do práce mít děcka (myslím to obrazně prachy v tomhle systemu potřebuje každej ať chce či nechce) a žít jako ochočená opice to smíš a to zase ne. takhle už to dělaj lidi od nepaměti a co ztoho maj z toho jejich ZAVEDENÝHO UMĚLÝHO života. však až se dostanete k řezníkovi tak si to uvědomíte a doufám že vás to položí na kolena pokrytci. a pak se vám vysměju do xichtu cha cha cha :bandit:
zemiak
Pravy hulic?? Neviem definovat, ale co poviete na cloveka, ktory kali s nami takmer vzdy na akcii, vie ze hulime, pretoze ze je vzdy s nami, on sam nehuli, sem tam si vypije pije, ale dokaze sa zabavat vzdy na 100 percent. Troska sa o travku zaujima, sem tam (tak 2 - 3 krat rocne) si da ak ma chut. Podla mojho nazoru aj takyto clovek moze byt povazovany za ,,praveho,, hulica. Ved su ludia ktory hulia casto (kazdy den) ale su uplne vytrety a vobec nieje s nimi zabava. Jednoducho travku treba mat rad, vyuzivat ju spravne (podla situacie a okolnosti), hlavne netreba to s nou prehanat (hoci je to dost tazke) a treba ostat sam sebou.PEACE ludia.
MR.DAN
..::[@] ehm..
ja si myslim ze neco jako pravej a nepravej hulic se vubec neda posuzovat protoze uz jenom nazor toho hodnoticiho cloveka je strasne subjektivni a ovlivnenej tim jak to ma rad on sam...
nekdo si zahuli proto ze si chce rozsirovat obzory (to tak maximalne zezacatku) nekdo huli proto aby byl nasracky (naprosta vetsina) nekdo nehuli kvuli stavu kterej se dostavi ale treba kvuli ty perfektni chuti (nic nema na pulgesovy brko nakyho hodne aromatickyho holandu ;) a znam urcite i lidi ktery hulej aby byli normalni....
proste si myslim ze to jestli je danej clovek spravnej ci nespravnej hulic ma pravo posuzovat jedine on sam (teda pokud to nikomu necpe zejo...)

|-| () \/\/ 6 |-|

..::[Mr.Dan].. ###@
fasmos
i love marijuana:-))))
zemiak
Nie len ty mas rad marihuanu ale tu toi nemusis pisat radsej skus napisat svoj nazor.
Haaa deliiiime akurat s kamosom co na dnes a co na zajtra ;-))
nemo
Pravej hulič jsem JÁ! :mutant:
ichtyl6
Pravej hulic neexistuje.Jsou jen hulici
steve
jo o no to je furt dokola :-)

prostě je každej jinej na co no a co?
ja bych rek ze ,,pravej,, hulic do teto diskuze ani nenapise protoze se diva vo cem se tady vubec hadate protoze uz to davno vi a uz je pro nej nesmysl se o tom vubec bavit jenom se usmeje a tendle thread zavre je to to samy jako ze se nebavite s amikama kteri zacinaj hulit a vas uz taky nebavi ty kecy jako ze ma moc cerveny voci a ze to matka pozna proste veci ktery uz mate davno nekde tam dole ve sveraci a uz vo tom ani nepremyslite. treba
PORSCHAK
Hulič pravej nebo levej, to se definovat nedá. Ne že by se o tom nemohlo diskutovat, ale čistou pravdu nalézt nelze.
Je to o tom člověku. Jako máte vzdělance a nevzdělance, lidi chytřejší a lidi s myšlením pomalejším. Správnej člověk je ten, co Tě vždycky dokáže podržet a rozumí Ti, může mít učňák a spoustu přátel. Nebo to je snobskej právník, čůrák jeden arogantní, pro kterýho je máma jeho jen rodička a lidi, co mu nic nepřinesou zbytečnej ksindl.

Ani to není o tom, jestli má nebo nemá co kouřit, kolik toho vykouří a jak to kouří, ale jak se k Tobě chová ať už kouříte nebo ne.
Může to být člověk, který nemá kde pěstovat, neco mu v tom brání, nemá peníze na hulení, ale nesomruje, klidně i radši půjde pryč aby nehulil, když zrovna delší dobu nemá, protože je morální a není to debil.

Mám pěstírnu, hulení, drtičku a trochu správný skromnosti, při setkání se mnou by jste asi netypli že jsem takovej fanda do marihuany, oblíkám se každej den čistě a slušně, jednám s lidma čestně a rovně, snažím se s podřízenýma zacházet jak s rovným v rámci možností, a přece by spousta z vás o mě neřekla, že jsem pravej hulič.
A proč?
Protože pravej hulič není. Stejně by jste na mě našli něco, co by mě z té definice vyřadilo. Tak to bude vždycky.

Jsou dobrý lidi a lidi méně dobří. Že kouří marihuanu a mají k tomu všechny potřeby, je automaticky nezařazuje do skupiny PRAVEJ HULIČ.
hans von aachen
Unregistered typek, ci typonka nas vyhmat/la!!
Yennefer
Porschaku, promin, ale tvuj prispevek je jak od "hodnyho kluka od sousedu". Tema pravy hulic bych vubec neresila, protoze kuprikladu predstava cloveka huliciho od rana do vecera , s notyskem na krku, aby mel jasno ....... a nebo spravnaka, co to drzi na uzde a huli diky hlubokym dusevnim pochodum, se mi zda velmi nepritazliva. Ovsem, ted me tak napadlo, kdybych mela rict, kdo je opravdu ten pravej nas clovek, tak kdo jiny by to mel byt, nez clovek, co zalozil grower.
PORSCHAK
2 YENNEFER

Ano, jsem to já, ten hodný kluk od sousedů, samozřejmě jsem se popsal nadneseně až egoisticky, ale kdybych napsal že "jsem zlej a žeru malý děti" nebyla by to pravda.

Holka, je to tak, vůbec bych to neřešil.
Optikus
Nazdárek lidi..Je to zajímavá debata..Ale největší rozdíl jestli někdo je hulič nebo není, je v tom jak vlastně dlouho hulí..Když si vzpomenu na svoje začátky tak jsem taky nevěděl, hulil jsem jak blázen, a všemu jsem se smál..A teď po 6letech už vím jak na to a dávám si to jen když mám chuť.Ale jak už tu nekolikrát padlo..Každej si na to musí přijít sám..Jinak ať radši nehulí(.
kukin thc
nekdy se mi taky stane ze treba hulim tyden v kuse a pamatuji si tak den al e zase kdyz nemam dobrou naladu a chut tak si proste nedam.ale odmitnul jsem jen jednou-to uz jsem fakt nemohl.Necitim se byt menecenny,ale obcas citim ze treba prestavam byt v obraze.tak proste jen vysadim a ziju spokojene dal.

hlaska o tom jestli by opravdovy hulic tady neco podotknul je zavadejici,ale chtel bych potkat toho cloveka ktery to napsal.

Úplná demokracie bez drog neexistuje...
My deti ze stanice zoo
Ježíš
tak tohle je fakt husty: http://www.stratosfera.cz/clanek_m.php?id=9681 a v pozadi bezi reklama s Leosem Maresem :D
Sinuhet
Tady nekdo vydava legitimace spravneho hulice? Kdo je ten velky sef, kdo rozhoduje o tom kdo je pravy hulic a kdo ne?
Co?
k věci:
myslím, že důležité je se podívat na podstatu samotného slova hulič...

zajímavé je, že jde vlastně o zkomoleninu českého slova holič....což vysvětluje i třeba odpor ke skinhedům a naopak.... :D

a jak vlastně poznáte pravého holiče (tedy huliče)? no většinou se tento druh vyskytuje na velmi omezených lokalitách...jde spíš o takové poslední břehy v městské aglomeraci...jež se zovou holičství...a v neposlední řadě i v americkém invazním biomu kadeřnictví....
posledních dvacet let byly zaznamenány i nová lokální teritoria závislé především na rozvoji lokální infrasktruktury a vzniku tzv.kadeřnických škol a různých rádoby šarlatánů jež nabízí vzdělání v tomto oboru....
Ježíš
nez se tady rozbehne dalsi stupidni vasniva debata (na groweru nepochopitelne bezna vec) tak vas zarazim kluci, narazil jsem na ten clanek na netu a prislo mi to vtipny a abych nezakladal novy tryd tak jsem to prdnul sem, ten tryd je stejne 2 roky mrtvy.
aenema
"Bývalá konzumentka marihuany popisuje, jak jí kombinace studeného rizota, smetanového dortu a sklenice zavařených kyselých hříbků přivodila regulérní orgasmus."
Bezva finta jestli to pofachá i u tý mojí,máš u mě káčko Ježíšku
Ježíš
:D to me taky dostalo. navod presne v duchu casopisu cosmo/esquire : dalsi supr vec ktera je podobna jako vas oblibeny koktejl a neni nebezpecna jako herak! samponci pozor, "novy" hit je na svete :D
tezzy
no to je těžký
něco ve stylu 'kdo je opravdickej hip hoper a kdo je jen fake' :)

imho pravej hulič bude asi někdo, kdo si umí hulení pořádně vychutnat, a to nejen po oblbovací stránce, ale at už barvu travičky, vůni a hustotu kouře nebo dýlku hoření špeku.... :) no.
Ježíš
LOL-viz prispevek 88
snark
správný hulič nedumá nad tim kdo je a kdo neni správný hulič
Atominator
Hulic je imho nadavka a vubec nechapu, jak se tak nekdo muze oznacovat podle jedne cinnosti z mnoha. Jako kdyby rikal: "Nedelam nic jineho, nez hulim." Pokud se tak clovek oznaci, rika, ze je to jeho jedinou zivotni prioritou. Pokud to tak neni, tak nechapu, jak se nekdo muze oznacovat podle jedne z cinnosti, kterou vykonava. Kazdy den chodim na zachod a taky si nerikam chcac nebo srac. Spim a neoznacuji se za space. Kazdy den jim a nerikam si jedlik. Jedu na kole a jsem cyklista. A mohl bych pokracovat. Samozrejme pokud zrovna tu cinnost vykonavam, tak hraju urcitou roli. Vsechny cinnosti, ktere delame z nas vytvareji jedinecnou osobnost. Pokud ovsem nekdo jednou cinnosti zastini vsechny dalsi a souhrnne se nazve hulicem, ma imho velky problem se svym zivotem.

Navic tak davate druhym vsanc skatulku, kterou muzou vyuzit: "Nojo, nejakej vejhulka," reknou si a uz si o vas mysli cokoli, co je jejich omezeny mozek schopen. To ze muzete mit uplne identicke zajmy jako oni, akorat ze k tomu i semtam hulite, je uz nezajima, protoze si nedokazou predstavit, ze ten clovek je vlastne stejny jako oni. Ovsem takoveho cloveka v tom utvrdite, prave kdyz reknete: "Jsem hulic."

A neni to jen otazka hulice. Mne osobne vadi i jine skatulky, bezne pouzivane.
Atominator
No, ted vecer uz si myslim, ze to co jsem napsal je stejne blbost. Berte to tak nejak napul :)
Hláška z filmu Cesta ke zlu -> Hulení je snídaně šampionů...:goldcup:

"Pravej" hulič "vymaštěnec" je ten, kdo si dává ranního práska jako závisláci na kávě svůj ranní šálek a končí osobačkem na dobrou noc... většinou nepěstí ale kupuje...

"Pravej" hulič si vypěstuje, a uznává motto "Všeho s mírou"...:leaf:
Mr.Nobody
Pravej hulič nesmí působit inteligentně...měl by mít nějaký ultraincestní xicht.
Musí být fakt totálně v píči (pořád) a mít akutní problémy s funkcí svěrače (věčně pokálený).
Na hlavě by měl mít dredy , ale né takový ty pěkný jak nosí dneska bílý homopozéři ale musí to být prostě jenom vlasy zežmolkovatěný psím spermatem a vlastníma blitkama...

oblečení by měl mít nějaký fakt psycho ... třeba tričko s nápis "hul ty kundo" a obrovskej ganja list...kalhoty nejlíp maskáče který při chůzi budou křupat jak jsou obalené semenem od neustále masturbace před státními zařízeními (školy,policejní stanice,radnice).

Měl by řádně zapáchat trávou a při očním kontaktu ti okamžitě nabídnout "Havajskej poméz" pěstovanej ve vákuu...

Jo a musí říkat věci jako "yo yo bič" nebo "Vyhulenost 1000 kaša <>!" "sem jak knedlík",..................

Neměl by se podle mě bránit ani něčemu tvrdšímu , např toluen z drogerky , když není nic na čouda nesmí odmítnout....Pochopitelně aplikace toluenu v areálu mateřské školky nezbytnost.Měl by se často obnažovat na veřejnosti.A chlubit se svým vředovitým penisem s častými, šedými, zapáchajícími výtoky...

Průměrný věk tak 35 +- a měl by ještě bydlet u zdravotně postižené mámy , které bude rozkrádat snubní prstýnky,televizi,.... V záchvatech zuřivosti by měl semtam prokopnout stěnu a hystericky megaslinit.Záchvaty "hippie" nálady by se měly střídat s návalama zlosti a "ultranazi buranství".V těch návalech by měl vykřikovat něco jako "ZABYJU!!!" "NENÁVIDÍM" atd...


Prosím jestli tohle na někoho z vás sedí a zrovna si tuhle zprávu čteš (pochopitelně ve volném čase kdy nemasturbuješ nad animal pornem) ozvy se , rád bych zašel s pravým huličem na """""kávu"""""

je to hnus jak si dnešní huliči hrajou na "právoplatné členy společnosti" nesnáším to a zabyju

jo taky pravej hulič musí každej červenec obcházet pole , sklízet nezralou trávu, sušit ji v troubě a pak to střílet gangsterům jako "power skunk od nirváány" peníze takto zarobené by měl utrácet s extrémně lacinými prostitutkami za zenitem (hiv proč né)
w33d
Podľa mňa som pravý hulič ja sám.A to preto lebo ma ganja posunula niekde kde moje myslenie nebolo nemyslím zrovna ked som zhúlený ale aj v normálnom živote mám iný pohľad na svet a neviem aký by som k tomu zaujal postoj keby že som nehúlil.Ganja ako taká dá človeku poznanie samého seba a som rád že som zistil že má ganja aj inú moc ako odprásknuť sa do nemoty.Má svoje dobré aj zlé stránky tak ako všetko iné.Mne toho dala viac za čo som vdačný aký mam teraz postoj ku všetkému a ku ganji sa treba chovať aj z rešpektom predsa to nieje len taká obyčajná rastlinka pocítil som to na vlastnej koži.Ale škoda že kamaratí ktorý su na mojej úrovni je málo ale sú a jedine s nimi cítim dobre ked som zhúlený inak tie priaznivé účinky trávky tak intenzívne necítim ale skôr ich vnímam negatívne.Kebyže chcem tak môžem byť chronický hulič a byť odpráskaný každý deň ale nechcem a som rád že toto ma drží a nikdy sa nestanem niečím takým ako je iba vyhúlená hlava. Sorry ak som niekoho urazil ale takto to cítim ja.Aj ked som v húlení v podstate začiatočník a ešte mám o trávke veľa skúmať tak ako aj sám o sebe tak som jej vdačný za všetko.

PEACE!
Špatná otázka, špatně položená.. Pravý hulič neexistuje..

2 Mr. Nobody: troll
Jay-jay
docela funny, tyhle staré thready. nicméně je to hezká nostalgie a pro ty, co žijí a hulí v téhle době, je to ztěží pochopitelné. vše bylo malinko jinačí kdysi a měl jsem to rád :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma