Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

Stránky: 1 [2] 
RáZz nA RáZz RASTIQ OutduraZz 09 - Klikni zde pro originální téma
Rastiquez_
ČAO.
Takže..... :bandit:
Taky musím ještě dodat že kytka z plácku*3 ta šišovitá smrdí dost tvrdou pronikavou vůní a taky je zajímavá vtom že tvoří jen velké vrchní šišky které jsou hodně tvrdé a hrubé. Nevzníká moc dolních paliček jen ty vrchy a taky už má jen2týdny květu a pak jde pod nůž.
Příští středu se uvidí jestli dostane ještě jednu zálivku BB.:rejp:
Dále kytky z místa *4 necháme asi 3týdny ještě nabobtnat a pak je k něčemu využijem jak už jsem psal.

V neděli je na plánu zase plácek*1 a *2 takže se bude na co těšit ;)ByE ByE--------------->PS: Přeju hodně zdaru všem local growerům.
>>RASTIQ<<
Chuck Taylors
Nemyslíš že je ten BB na out zbytečný?
Rastiquez_
2 Chuck Taylors ::
No je to něco navíc něco extra..... ale určitě to kytkám pomůže a prospěje. Minulý rok jsme hnojil celou dobu od růstu až po konec květu slepičincema a bylo to chabé.... palice dost malé a řídké (a nebylo to genetikou) tak jsem se rozhodl s kámošem tento rok nakoupit pořádné hnojky a myslím že to rozhodně nění zbytečný ! Dostanou co potřebují ! Sám sem zvědavej jak to bude vypadat po stimulu......experiment.
Chuck Taylors
Jj, určitě prospěje, jen je otázka, jestli to bude mít takový vliv, že to půjde skutečně poznat...podle mě by stačil bohatě nějaký levnější, když už bloom stimul :) Btw. bylo by zajímavé porovnat 2 stejné geny a jeden tím hnojit, a druhý ne
Chuck Taylors
Tak BB je prej mnohem lepší, ale těžko říct, zdali to nejsou pouze obchodní kecy...jinak Top max od BioBizzu mám doma, a jelikož mě kytky začly nahazovat na květ teprve před týdnem, ještě jsem ho tam nelil...myslím že ten pokus o kterém sem mluvil výše udělám sám, páč mám 10 stejných řezů..samo že taky fandím hnojení venku, ale GS a BB mě na out přijde fakt škoda...no uvidíme ve finále :)
Obada
co jsem slysel tak BB je nejlepsi...vsak at to vyzousi myslim ze moc lidi tu este necpali do outu BB za litr tak uvidime jaky to bude mit vliv, tady na grwr se prece snazime prijit na to jak nejlip pestit tak uvidime co udela tohle
Chuck Taylors
2 Obada: jj ''říká'' se, že je nejlepší, na výsledek jsem taky moc zvědav :)
2 Rastiquez: Sry že ti to tu tak zasírám, kdyžtak dej echo a já to promažu :)
Rastiquez_
Díky za přání a Káčka...... sem rád že mi to někdo ocení a sleduje jak to dopadne!;)
2 Mr. Review - jo jo BB je jako GS a TM ale zatím jsem nezkoušel ani jedno hned BB tak doufám že je ta kvalita stejná né-li lepší :D
Taky preferuju kvalitní hnojení i venkovních modelů pro zvýraznění chuti vůně a kvality!
2 CH. T. - hele fpoho že ses aspoň zeptal.... jak komu to příjde zbytečný no.Někdo třebas nechce investovat tolik peněz a zdá se mu to zbytečný každej má jinačí styl pěstování a vkládání do toho úspor např. RespectFlowers ten si jede pěkně BIo organik Grow to se mi taky líbí.Taky mu přeju hodně zdaru!
BAmbus : Jo no nějak tak. ;) pak si dáme brčko a určo te investice nebudem litovat :D
Mějte se a pěstujte s ůsměvem :D:D :rasta: Rastiquez_
Rastiquez_
:bandit:HEJ HOU JE TU NOVEJ NÁŠUP FOTEK A INFA!:bandit:

Tak jsem tu ja a se mnou další aktualizace plácku*1 a*2 :D
*1 = Takže na místě se toho moc nezměnílo jen dvě nejpozději zasazené kytky na plácku *1 už kvetou....
Jinak kytky bují a bují :D:D........dneska poslední zálivka BioBloom a příšte už Bloombastic.

<--Jedna větvička

<-- Kytky zasazené nejpozději
Rastiquez_
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<MAKRO SHOTS>>>>>>> >>>>>>>>>>>>

!!ZVĚTŠIT NA PLNOU VELIKOST PRO PĚKNĚ VIDITELNOU PRYSKYŘICI!!
Rastiquez_
:rasta: FAkt je to krása!!!
Tak teď k plácku *2 naše Greenberka jede pěkně a vypadá na to že to bude pěknej pokuř.......Dívejte sami.
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

TAky jsem v pátek smotli z amputovené poraněné větve z plácku*3 brčíka a nestačili sme se divit co to zmohlo:D totalní kaše a pěknej spal stav byl fakt vysmátej a energickej ;)
Rastiquez_
Tak ještě dodám že když jsme byli teď na plácku*1 tak jsme šmikli malou šištičku ;) tak asi ve středu smotnem a uvidíme jak to vypadá s kvalitou:D nemužu se už dočkat až to bude pěkně prosušené....
Pak dám vědět..... :smoker: :smoker: :smoker:
Tak co kytí líbí se vám? :D
Je to fakt rozdíl jak to čekuju ten začátek trýdku takoví prckové až halda:D a co je znich teď. Doufám že držíte palce ať to dojede do konce bez problému MAJTE SA! RAstiQQ<
Rastiquez_
VÍTEJTE U POKRAČOVÁNÍ NAŠEHO ZAHRÁDKÁŘE :RASTA: !!!!!
TAkže ty špečky ze záštipků jsou fakt lahůdka :D a moc nás to těší!!!
Dále už jsem tu dlouho nepřispíval protože jsme na plácek *3 a *4 nevzali foťák tak budou fotky až při hárvestu kytky který proběhne ve středu 16......
TAk Dneska na plácku *1 a *2 už sme si poslintali mikiny :drools::drools: paličky se až nádherně cukrujou a nabíraj na objemu ale fakt rychle jde vidět že podle pryskyřice proběhla změna po bloombasticu:D!!
PLACE*1 Tak se mrkejte!!!! ;););)
Rastiquez_
Takže se nezlobte ;) že těch fotek je trochu víc. Pěkně jsme se na tom vyřádili :D

.....Na makro fotečkách jde vidět že pestíky hnědnou zatím jen uplně na špičkách.

<---Kytka ktere jsou na plácku *1 nejmladší už se začínaj paličkovat:D
Rastiquez_
Tak teď k naší Greenberrce :drools: je to vážne svěží ovocnej modýlek!
Jsem rád že se z toho vyklubala taková pěkná kytka.
CHECK IT!;)
Rastiquez_
A ještě bonusek foto záštipků :smoker::smoker: ;)......
Doufám že se líbí......zdravím RastiqueZZz_
Rastiquez_
Děkuji všem za karmy a jsem rád že se líbí no:smoker:..... jsou to fakt pěkně ruznorodé modely jsem rád že nejsou kytky stejné:D takže nebudem hulit pořád to stejné z toho by se jeden zbláznil......Těšte se na středeční kosu plácku*3 fota budou fakt lepkavé ;);):D kytka už nedostala 2 týdny hnojky takže by to mělo jako flushing stačit........
Taky bych chtěl říct že se na kytkách neobjevila žádná plíseň (klep klep). Počásí začíná být sice dost sychravé ale už se blíží kosa tak se snad nic nezhorší.....s pozdravem >RSTQ<:rasta:
Rastiquez_
TÁÁÁÁK A JE TO! Dneska proběhla :chef:kosa:chef: kytky na plácku*3.....:drools:
Zde nejake foto z Akce.....mokrého materiálu.
Kytka měla 4 větve tak jsme ji rozšmikali a každý sme si vzali dvě větve domu na sušeníčko......

<-----Uplně napěchovaná moje krabička

<------Kámoš zavědil jeho půlku k usušení.....

<-----Tohle zbylo ...:) pěkně očesané.
Rastiquez_
TAk kytka z plácku už je u nás a tímto bych chtěl odstartovat menší tipovačku za Káčko >>>KOLIK G SUCHÉHO MATROŠE BUDE NA TÉTO MALÉ KYTCE????<<< Žádné stejné tipy.......:drools:
Chuck Taylors
13 :P
pan.smakovicka
14g
ThaRems
gooood work!...tipuju 11,7301 gé:teef::rasta:
BUrtFUk
10,3 g :)
SKUNK211
podla mna 12,5 ale prajem ti 200heh
first
přesně 15,6 G...to je přece jasný :jumper: :rasta:
acheron
tipping in progress...14.5dží
rastakuky
21 (: bolo by super keby to je aspoň nad dvadsať ...
Rastiquez_
2 rastakuky>Jo taky doufám že hodí 20+ spíše si to přeju :D ....

V pátek proběhne vážení....a zítra updejt plácek *1, *2.
Tipujte tipujte!! konec tipování středa.Mějte se a všem krásné paličatění a už pro některé příjemné pokouření :rasta:úrodky! RastiqéééZ>>>>>>>>>>>>:rasta:
PLANTER
19,75g:bravo:
čertiskočert
23,18g.........................

............možná!!!!!!!!!!!!!!
Ortaniel
tipuju 22,5g ... pálky 4g, 7g, 5g a 6,5g
16,75 gé :rasta:
Zmerčenej Klon
je to 18,2 G´s
wel-bloud
12.5 wel
Hy3nA
17.77:)
kubanecjam
40g ha a je to :)
pipoboy
22 ge :)
Rastiquez_
TAkže... .KONEC. ...tipovačky!
Všem děkuju za tipy......a v pátek budou fota a výsledek.
:rasta::winner:TAk je to tu včera jsme to povážili a výnos tehlé menší kytky je 15,4g !!!! Sice sme si přáli kolem 20ti ale je to pohoda.....taková příprava na nadcházející sklizně. TAkže nejblíže si tipnul s tipem 15,6 >>FIRST<< TAkže mu šlu K...:bravo:
Kvalita je velice dobrá to nás hodně mile překvapilo:drools:
Hned po vážení jsme museli oslavit prvni zkosenou kytku tak že jsme smotli Blunta :drools: asi z 2g :D:Da pěkně se zřídili.........:beer:
FOTA Z VÁŽENÍ PŘÍDÁM.....

TAk pomalu jdem do finishe s Greenberkou z plácku *2 už je pěkně nabobtnaná a v neděli si domluvime kdy teda přijde její čas...
Zdravím Razzzzz._
Rastiquez_
:::::VÍTAM VÁS U DALŠÍHO POKRAČOVÁNÍ::::::::
TAk je tu aktualizace plácku*1 kochejte se kytka pujde asi na kosu ve středu ....... Pěkne se cukruje a pryskyřice pěkně září.
Rastiquez_
Ještě pár MAKRO SNÍMKŮ............pěkné pokoukání přeju.:D
Rastiquez_
TAk a teď k tomu hlavnímu DNES nastal den D pro naší !!!!!!!!GREENBERRY!!!!!!!! :chef::chef::chef:
Pěkně se nám vybarvila ďáblice jedna:drools:krásně nafialověla podívejte sami!
Má krásne ovocné aroma a střašně tvrdé a těžké palice.....velice.
Rastiquez_
TAkže ještě pár foteček před a po......
Tak a tímhle příspěvkem bych chtěl zahájit tipovačku zase o K+.......
Kolik naše greenberka váží........přeju správné tipy.
Rastiquez_
Tipujte tipujte;)
Můj osobní tip bude něco kolem 42g+ :rasta:dobrého pokouřeníčka.Vážení by mělo proběhnou v sobotu jestli už to bude pěkně prosušené.
ThaRems
Ty voe fakt to vypadá lahodně:drools::drools:,tento rok se to povedlo:goldcup:.....

....a tipnu že bude mit suchého tak 64,8 gramůů :david::teef:
vagabund
Zdar kámo, tipujem 55,5g blahodárneho dymu....
Hy3nA
49.999:)
Zmerčenej Klon
typuju ti 60g ale přeju aspoň dvakrát víc:-)
Rastiquez_
Děkuju všem za + ...Jsme rádi že se líbí.;)
Už se nám to zase blíží tak si tipujte tipujte at se dá z čeho vybírat správnej TIP.V pátek je konec tipovačky,,,,a v sobotu počítání gramků.
Zdravím všechny watchery našeho trejdu který pomalu finišuje.....RastiqéZ.:rasta::rasta::rasta::rasta:
Lampick
39,2 preju dvojnasobek min.
SID
Pěkné :)

47g
Rastiquez_
TAk hola hej KONEC tipovačky.....bohužel vážení proběhne v neděli ale spíše až v pondělí protože je to ještě moc vlhké a bude se to sušit déle.Taky musím změnit můj názor na výnos protože jak to teď vidím tak to bude asi 50g a vic.Pekelně má trvde šišky , při blízkém pohledu na blizny jde vidět že jsou fakt hodně naplněné a naducané takže to bude mňamka:D
Rastiquez_
:winner:*********A JE TO TADÝÝÝÝ**********:winner:
Sice pozdějc ale přece!Greenberka pěkně uschla a dneska jsme ji zvážili:drools:!!!!Takže výnos na téhle kytce byl velmi krásných!*_62g_*!!!!!!!!TAk nás to příjemně potěšilo. A vítězem týhle tipovačky je ZMERČENEJ KLON s nebližším tipem 60g !!!!K+letí a vy čekujte fotky jak to vypadá!!!:rasta:rasta::rasta: Už jen dodat dobrou chuť ;) RSTQ_
vagabund
zdar, tak nakoniec nad očakávanie, congratulation kámo....
Rastiquez_
2 vagabund : Jo greenberry se předvedla fakt spokojenost :D :smoker:
2 first: No s hulením jsem na tom taky dobře:D blunty dávám celkem často a plíce mi to asi moc neocenní ale je to fakt dobrej púokuř a to ještě příjde kytka z plácku *1 :D :D :D

Jo a taky ještě musím dát info že kytka z plácku *1 ta obří šišovice je už zkosená kvůli tomu že už neunesla váhu šišek a při první fujavici se vybulila tak jsme s kámošem nečekali a hned šla dolů a měla už správný čas. Takže už se suší a bude to hukot asi 2x možná 3x víc jak greenbery:rasra: takže asi bude ještě co pokuřovat přes zimu ;)

Byee Rastiq_

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma