Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
Nebezpečně malé lístky - Klikni zde pro originální téma
Nuclear
Zdarec! Potřeboval bych helpnout s problemem, o kterem sem ještě nikde neslyšel. Chystam se dat rostlinky na hydro, ale ještě to není všechno nachystaný, tak to jedu v rockwoolu na normál zalívání.Nemáme lampu (to je možná kořen problému), a tak sou rostlinky kdesi na okně.Už mají čtyři patra a roste páté, ale problém je v tom, že lístky nejsou větší než 1,5 cm!!Jinak rostlinka vypadá kvalitně, tak nevím voco gou!Je to Blueberry, nemám s tím zkušenosti,jestli to tak třeba nemá bejt??Asi ne...Hnojím podle návodu,rači trochu míň, a vodu dávám 1x za dva dny. Thanx for help.
iJoJo
Asi mala vlhkost vzduchu, aj ked zalievas, rozvija sa korenovy system, ale ked to nema dost vlhky vzduch tak... Zatial na to striekaj viackrat denne rozprasovacom alebo si vymysli nieco sofistikovanejsie
Nuclear
Vlhkost to má dobrou, 75%, mám to totiž v takovým provizorním skleníčku...myslíš že by to mohlo bejt nedostatkem světla? Moc ho tam přes den nejde, a když ta kytka nemá světlo, tak ji to asi nenutí tvořit fotosyntetické orgány, to jest lístky? Fakt nevím, ale ve vlhkosti to podle mě není...ale zkusím to, a uvidíme.Thanx.
High_Land
Tak bud to je svetlem a obecne prostredim, protoze v obyvaku neni celkove moc dobre klima. Nebo se nabizi nedostatek zinku (typicke jsou mensi listky), ale zase u tak male rostlinky nevim nevim. V kazdym pripade bych je zkusil premistit, trochu zinku by se mozna taky seslo....
Nuclear
Tim světlem to bylo nejspíš...Kytky měly už tři patra a přitom tloušťku stonku stejnou jako když vyklíčily.Navíc lístky nebyly takovým tím správným způsobem nacuclé vodou, ale byly naprosto ploché. Teďka už naně swítí 400W sodík, takže dám vědět, jestli to pomůže (jako že asi jo...)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma