Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
WW: Bílá, jenž oděla se purpurem - Klikni zde pro originální téma
De la Vastierre
Je tomu několik let, co jsem zakoupil u firmy Nirvana seeds sémě White Widow. Při pěstování této odrůdy mne dříve provázela tak trochu smůla. Abych toto ctěnému čtenáři objasnil - nevylezli-li zrovna ze semen samci, pak se mi podařilo shodou podivných okolností doposud malé rostlinky zahubit. Nutno podotknout, že jsem při péči o mladé rostlinstvo vždy velmi pečlivý (a v případě této odrůdy to platilo dvojnásob), a tak se mi to běžně neděje, ovšem, tato WW byla podivuhodnou vyjímkou. Možná právě proto – přespříliš péče někdy škodí. Takže výsledkem veškeré snahy bylo jen několik těch samců. Posléze jsem semena, vlastně, zbylo jedno jediné, kamsi založil a již mu nevěnoval větší pozornost.
Za nějaký čas to ale na mě opět přišlo, a jistě se nemýlím, když řeknu, že je to jako jarní epidemie chřipky, kterou zde známe téměř všichni. Ano, byl to ten pocit, to dráždivé nutkání, ta nevysvětlitelná potřeba, onen dráždivý chtíč, jenž nás nutí pěstovat tu prazvláštní, vertikálně téměř nehybnou bytost z čeledi Cannabaceae. Ve Vídni jsem si opatřil čerstvého osiva pocházejícího od různých producentů. Dříve, než bylo zaseto, prohnala se mi ale hlavou vzpomínka na někde ležící jedno poslední embryo White Widow. Hledání bylo úspěšné, a tak i několik let starý, dosud v originálním balení kdesi v útrobách chladného sklepa ležící zárodek opět spatřil světlo světa. Uloženo v hlíně, bez větších nadějí na něco víc, nakonec přece jen ta stařešina, kterou osud už téměř nečekaně odtrhnul od zplesnivění mezi láhvemi vína ukázala posvátnou trojici Radix-Kaulom-Fylom, a já mohl plesat pln nadějí.
Na místo, kde se měla dále vyvíjet jeho příští životní dráha, přemístil jsem jej, jak mám ve zvyku u tohoto místa, v půli června.
Řádně prohnojeno mrvou z oře, tak i prokypřeno kovem a kolonií tvorstva Lumbricuse, jenž přídomkem terrestris se zove, spočinula rostlina ve svém novém loži. Okolo rozdělil jsem další odrůdstvo, a příběh nového života mohl nalézti svého počátku…
De la Vastierre
Zprvu bylo místa málo, jak je dobře patrno, samčí plémě později opustilo ono prostředí. Místa zde sice ani později nebylo nazbyt, ovšem, závratně rekordních veličin rostlinstva nebylo žádáno.
Aby se ctěný čtenář snadněji v obrazové příloze zorientoval, nadále se budu zabývati jen a pouze rostlinou tou největší z nich, jenž je právě výklubek z jediného semena bílé vdovy. Očekával jsem opět samce, ale semínko bylo ke mně natolik dobrácké povahy, že z něj byla ženština.
De la Vastierre
Poskočme poněkud ve vývoji, neboť všechno rostlinstvo si podobno, dokud blizny nevystrčí, jako to dělává zvěř se svými růžky. Je půle první poloviny měsíce, jenž největším kusem svým nachází se ve znamení Panny. Vdova vlhkavá doposud bíle působí. V péči Bio-algeen denně listy jí pak hladí, stejně tak Vermesfluid spolu s výluhem z Urtici té pálívé a kuru výňatek nohy dívce líbá.
De la Vastierre
Ovšem, jinak s barvou je tomu v čase kupředu o jedenáct dní posunuvším se! Tu květoví počalo odstín měniti, a purpurem se chlubí.
De la Vastierre
.
De la Vastierre
Doba květu zdá se býti ve dni třicátém pátém, to jest však jen s velkou opatrností řečeno, sic přibližnost nám jest tolik neznámá.
De la Vastierre
Kolem dnu přibližně čtyřdekádního, hlavice těžkostí myšlenek svých k zemi se kloní, od slunce zrak odvracejí, a tak konstrukce z drátoví nutně krky pozvedá, jak v obraze vidno jest.
De la Vastierre
.
De la Vastierre
Jak v suchu, i deštěm těžknou a drát propíná se, až ve větru rozeznívá tónu podoben nástroji strunnému.
De la Vastierre
To však již čas dechem svým vpřed nás zavál, a den v přibližnosti okol dne pěti křížků jsme.
De la Vastierre
Když sklon života přichází, i člověku často kůže vraští se a ta barvu svou měnívá, v říši bytostí nemluvných podobenství se často ukrývá.
De la Vastierre
.
De la Vastierre
Co den květenství, jakoby stejně roku lidského se připomíná. Ve věku šedesáti let často ze sebe poslední vydáš.
De la Vastierre
.
De la Vastierre
V stáru pleť Ti popraskala, je čas odhodit ji v dál, a budoucí z ní žíti budou. Potrhaný list však neznačí duši stejně ztrhanou. Je šest hřebů od počátku měsíce, kterého největší kus ve Štíru se nachází, je symbolem smrti. A když tělo uvadne, nitro dál předá své poselství.
To poselství je skryto jen v jednom jediném oparu tak silně, že výšiny vesmíru lechtají mi vrchol lebky, a já v něm se v barvách rozplývám, ač tak energicky, přitom s ním letím v dál…
zdravím
navazuješ na několit let staré fotky? tvůj thread si pamatuju dodnes ;)
myslím že to bylo odcizený
minulý rok jsem pěstoval od tebe ww x pap. bohužel nestačili dokvést :(
De la Vastierre
Díky :)

RespectFlowers:
zdravím Tě, tehdy to byla Papaya a máš pravdu, byla ukradena. Dá se hovořit o jisté návaznosti - pěstební postup, péče i místo bylo shodné (téměř centimetrově), stejně tak i barva rostliny se připodobnila - asi magie konkrétní prostorové pozice. Ve výsledku tak vznikla jakási fotografická unifikace, nesoucí obdobný rukopis.

Co se WWxPapaya týče, mrzí mne, že nejsi spokojený, jsi ale vyjímka, komu nestihla dokvést (je to s podivem), takže pokud je jakkoliv na vině genetika, přijmi, prosím, moji nejhlubší omluvu. Kdy jsi sadil a jak a kde jsi pěstoval (hnojení and other)? Díky
Slick-ace
Ahoj, chápu správně - tohle je tvůj loňský grow ?

Malý OT: K WWxPapaya můžu říct jen jedno - spokojenost. Dokvetli krásně a ve správnej čas. Fotky(jen některý) u mě v galerii klik. Podmínky prostředí už jsem vychytal, kontrolovanej oprc proběhl a letos je jedu v paletě s novýma seeds, jako ověřenej model znovu.
...vina na genetice není. to hlavní bylo počasí - bylo dost za mrakem už okolo 40. dnu (prostředek října) sem nacházel plísně (vl(h)čí místo)
ale i tak je vidět že pohoda viz foto v odkazu (jedna více widow ze 35. dne květu)
http://img507.imageshack.us/my.php?image=schrnka01.jpg
De la Vastierre
Slick-ace: jsem rád, že jsi spokojený a přeji Ti úspěšný letošní grow. :)
RespectFlowers:Měl jsem spíše strach, že byl problém na mojí straně, co se genetiky týče. ;) Loňské podzimní deštivé počasí skutečně extrémně přálo plísním, sám jsem nestíhal střídat postřiky a doporučené rozmezí mezi nimi.
Melon
Nazdarek De La Vastierre. lono jsem jet takí ww x papaya a božké toť kouře!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma