Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Poprve - Klikni zde pro originální téma
Cabas lidicky, tak jsem zacal.

skrin:
-DVD(drevovlaknita deska) 150s,180v,55h

slunicka:
-2x 250w Sodik + 70w Sodik na dosviceni spodnich vetvi(casem bych chtel pridat 400w a vyhodit tu 70w )

Stinitka:
-male stinitko 40x50cm

Ventilace:
-privod 3x PC vetracek 120mm,
-odvod noname-120mm,230V, 3000ot./min, 190m3/m,
-ofuk: 4x120mm + 2x80 PC vetracek(mm),
regulace panelem do PC 6x(na ofuk a privod)


Miminka:
-4x White Rissian

nekdy kolem 15.12.2008 jsem zasadil seminka, hnojil jsem Kristalonem Start, rostlo to strasne pomalu, zkaza! na kvet jsem prepl nedavno(1.5.2009), tedka jedu Plod a Kvet + Jahoda, vim je to srot ale nebyli finance.Casem dokoupim. Z rustu mam jen par foto, tak pripojuju. Casem pridam dalsi info a foto. jinac se ptejte...

:afro:
Tady uz jsou z kvetu, z 15.dne. To bylo 16.5.2009. Myslel jsem ze me ten rust znici! Postupne si vychytamam mouchy. vim neni to moc dobry ale case snad bude, tak klido napiste nejaky pripominky nebo napady, budu rad!

Peace:satan:
Tady jeste par foto z 15. dne kvetu...
Cabas konecne mi prisly hnojiva a to Dutch Formula a BloomBastic. Taky jsem koupil termo-hydro metr. Jinac pripojuju par foto z 22.dne kvetu...
jeste a tady jsou nejaky udaje:

Teplota:
-min:16,4C, max:26,4C

Vlhkost:
-noc: 86%, den:64%

Ph: 5,9

Zacina se to pekne tvorit, uz jsou vsechny vetve pekne opriskiricovany, a dost to voni:)
Peace :satan:
Tady foto s hnojkama :)
Rasta_pasta
Zdar, ty voe co to má bejt, jak tam vysí ta výbojka na fotce z příspěvku č.2 ??? :mutant:
Poukud jsem to pochopil, tak se jedná o jednu z těch výbojek na dosvícení (podle popisu se domnívám ta 150W) ta je tam celkem nešťastně zavěšená...mít jí tam na vert, když kollem ní "nic" není a svítí na jednu kytku je na h...o
Mohl bys prosím vyfotit světlo(a) se stínítkama a jejich rozmístění? Ani z jedné tvé fotky to není patrné (Fotky bys taky mohl dodávat kvalitní..)
Dále jsem nikde nezahlédl ofukový ventilátor, na míchání vzduchu.
Celkové (ne)využití prostoru, je poněkud nešikovné řešení.

No kámo, máš co vychytávat, ale komu se nelení, tomu se zelení :frog:
Cabas, vim je to zatim na picu, ale vychytavam to sedim u nich hodinu i vic denne!a to co vidis je 70W,(150 zahynula) ale pridal jsem k ni stinitko, tak je to snad lepsi? odpoledne pridam foto, ktere si chel, kdyz jsem kupoval rezy vic jich nebylo a to jeste tri jsou nejaky divny, z te nej jsem jeste v rustu udelal 7 rezu vlastnich, ty jedu 18/6, a hnedka jak dojededou tamty, tak tam prdnu tich 7, to by melo byt na ten prostor akorat, snad? a foto kvalitnejsi? fotim to 5megovim fotakem na nej rozliseni, to server to upravil na tuhle kvalitu, kdyz jsem nechal original tak se mi vubec neloadly!?

:satan:Peace:satan:
Cabas, tak jsem tu...

tady to mas, je tam videt vse a je z dneska(24.den12/12)
A tady par palicek...:D
Rasta_pasta
ještě jedna technická,
skus jednou udělat nějaký fotky "za tmy" respektivě při zhaslé výbojce s bleskem (samozřejmě za předpokladu, že nefotíš mobilem..)?
Z těch současných, vůbec není vydět barva listů, která vždy jako první poukáže na nějaké nedostatky, nebo ukáže správný růst..
Cus fota budou zitra, dneska ti alespon napisu, ze listy vypadsaji hezky naducane ale konecky mi uschly a usichaji, az to uvydis, budu rad kdyby si mi zkusil poradit, vlastne si jedinej s kym si tu pokecam! nevim proc? sice jsem zacatecnik ale to jsme byly snad vsichni ne. tak se mej, zitra ti to poslu, cus
Rasta_pasta
Zdar dacane, tak k fotce celku z příspěvku 10 bych měl následující komentáře:

1. věc to levý "stínidlo"... to asi nemusím rozepisovat, viď ?!?

2. odpoj tu druhou výbojku s tím mizerným stínidlem a srovnej kytky pod jednu. Tím ušetříš do sklizně nějakou tu stovku, která při takovýmdle rozmístění nebude stejně znát ... (na menším prostoru s poloviční vatáží, než svítíš, se dá sklidit typuju tak 2x-5x víc, než ty sklidíš pod tímto=špatné využití prostoru)

3. Za ušetřené peníze za elektriku(viz rada č.2) si kup klipsnový větrák na ofuk. Je to investice cca 350 kč (dle výrobce). Podobným větrákem, jaký máš na ofuk jsem NEDOSTATEČNĚ ofukoval matkárnu 50x56x120cm,kde jsem svítil CFL, takže zdrojem bez tepla... Asi nemusím podotýkat, že když to ten větrák nedával v tak malých prostorech, tak u tebe je to jak když flusneš do rybníka...

Re spálené konečky listů:
Pokud jsou celé listy hezky zelené, pouze konečky jsou trochu suché a spálené, tak jde s největší pravděpodobností o přehnojení, takže skus buďto prolít jen vodou, nebo na pár zálivek sniž dávkování hnojiva měl bys vidět změnu k lepšímu...

Jak seš na tom s teplotama a vlhkostí a čím měříš?
Vím že jsem ti moc optimismu asi moc nepřidal, ale nezoufej, pár voňavejch gramíků sklidíš a příště, to už snad bude lepší :afro:
Pic
cau, dik moc za rady, vazim si jich! Teplotu s vlhkosti, merim termo-hydro metrem z growshopu, Ph jednou za cas, pujcuju si Ph metr(digi).

Teplota pres den je u vrcholku +-24,3 u zeme kolem 21.

Vlhkost je pres den kolem 60% a vnoci kolem 80%.

Ph(minuly tyden) 5,9

Dneska mi prisly jeste nejaky vetracky tak pridam jeste dva na ofuk a taky pridam na to stinitko jako odtah o vybojky. Jinac jsem dal slunicka vic k sobe a kytky taky, peniza za elektrinu neresim, tak nechci vypinat tu jednu s tim spatnym stinitkem, tak se pokusim to nejak vychytat, a pristi tyden koupim poradny stinidlo, snad tu bude lepsi? Odpoledne pridam nejaky ty fotky ze "tmy"

Peace:satan:
jozef
ty jsi vazne zasadil uz v loni 15.12.2008?????tak to ti rostlo 5a pul mesice jestli dobre citam.nez jsi neco zacal jsi si to tady mel poradne prostudovat a urcite bys na to sel jinak.bez tech omylu.je tady toho spousta.drzim ti palce a bojuj
Cus, ja vim ctu porad. a vazne jsem zasadil loni! Zkaza vid? Kdyby si mi chtel jsete nejak poradit budu rad! cus
Rasta_pasta
Zdárec,
mno teploty jsou v klidu, ty nemusíš řešit. PH snad taky, když to čas od času změříš ph metrem (taky jsem jel první dva roky bez ph metru a jde to)
Ale tou vlhkostí si zaděláváš na plíseň !!! Počítej, že čím víc budou mít kytky hmoty, tím víc budou odpařovat vody = zvíší se vlhkost... 60-80% v půlce květu je dost:shots:
Vyprdni se na pořizování dalších malejch větráků a za cca 300,- si pořiď aspoň normální ventilátor (buďto klipsnu, jak jsem psal minule, nebo vzhledem k tomu, že místa máš až až, tak klidně stojanovej- každý elektro, popřípadně ho stáhni rodičům z obyváku :)

Add odtah od výbojky: na to bych se též vyprdl. Dělá se to, když nemůžeš box uchladit, což není tvůj případ, vzhledem k teplotě kolem 24 stupňů (ta je celkem ideální)
jozef
zacal jsi se slabejma ventilatorama.to bude v budoucnu problem.ten odtah jeste do made home pachace bude slaby.ofuk tez posilnit.dalsi kolo by to asi nestacilo az pojedes z rizku,tak to uz neuhlidas.jak se rika --lacine dvakrat placene.jinak rasta vi co pise
from: Rasta_Pasta
Cau nejak se mi podelal fotak tak az zitra snad. a ty listy vypadaji presne jak si rikal, tak jsem jeste vic naredil zalivku!

Tak me napada, ze jsem se vlastne nezminil o tom jak zalevam! Takze, vztavam v 6, v pul 7 uz jsem u holek(tou dobou se probouzeji) a zaleju kazdou 2dc, zalivy. V pul 5 hodim domu, z prace, tak je opet zaleju stejnym zpusobem(nekdy dam i vic).

A taky me napada popsat zalivku. hnojim Dutch formulou tabulka je na hydro, a na 100L zalivky. Do hliny se dava 1/2, a jeste jsem to musem podelit peti, pac to mam ve 20L kanystru. z toho vzniklo:ze bych mel touhle dobou primichat do kanystru:

30ml 2.slozky(Bloom) + 20ml 3.slozky(Micro) to jsem udelal
+ jsem pridal 7ml BloomBastic. To vse radne promichal a pouzil.
(zahy jsem to ale musel jeste trochu naredit, pac mi zacly usichat konecky listu, tak jsem pridal jeste 5L vody)



Vetracky, uz mi prisly tak uz je tam nejak nainstaluju, teda jen na ofuk, ve skrini mam tedka dva a nebezi naplno, a jeste dva pridam, to uz snad bude ready. A chtel jsem se zeptat vsech ctenaru jestli by nemeli nejaky napad jak uchyti, PC vetracek 80x80(na ofuk), a to tak abych kdykoli mohl zmenit vejsku, a smer vetru, budu moc rad kdyz poslete nejaky napady! o ventilaci uz se jedna, mel bych poridit, Axiální ventilátor Euro - výkon 160m3, ten bych dal na odvod, privody ponecham(4xPC,12x12). tu vlhkost uz jsem upravil tak doufam, ze uz to bude fajne, nastaveno od vcera tak, pocitam, ze se to jeste zmeni. Jinac tady jsou nejaky udaje z DNESKA:

Teplota pres den u vrcholku +-24, u zeme +-21.

Vlhkost pres den 47%, vnoci 74%.
(mel bych snizit v noci???)

Ph 6,0.

Uz jsem pekne zhulenej, tak zas nekdy(zitra)...

Peace :rasta:
jozef
cau s tema vetrackama to uchyceni.vem nejaky silnejsi drat ktery ten vetrak udrzi v pozici kterou chces delky asi 25cm.udelej dve ocka na konci a na jeden pripevni vetrak skrz srouby s matkou.druhy konec pripevni do steny skrine nebo k necemu aby to bylo na fest vrutem.pak s tim budes moci hybat jak se ti to bude hodit.delka a tvrdost dratu zalezi na tobe co sezenes.tak jsem i ja zacinal
Cus, tak tady jsou foto z tzv. tmy, posledni je rozmazana ale jsou videt ty listy...
No a tydy jsou z 27. dne 12/12. to jsou foceny i ty z "Příspěvek č. 22"
Tady je celek, zde muzete videt pridane vetracky, a taky prachove filtry na privodech na druhe fotce je upgradovana alektrobedna, s vlastnim chlazenim, a ovladaci panel pro vetracky.

:vampire:
Rasta_pasta
No vida, konečně kloudný fotky :bravo:
No neboj, těch 50 G tam bude 100% nevypadá to zas tak bídně (když přehlídnu dobu růstu, muhehe)

Ty konečky listů, jsou téměř určitě z přehnojení, možná i nějakej výkyv ph.
Skus prolejt jen vodou s upraveným ph a pak začít hnojit tak 2/3 doporučenýho dávkování. Ty spálené listy se už nespraví, ale nemělo by se to zhoršovat...
Chválím i to rozmístění těch větráků (i přez to, že jeden kloudnej by udělal víc parády).
Snaž se dál a příště už budeš mít hodně věcí víc vychytanejch...
first
Zdar,
nejsem sice moc zkušenej,ale (myslim že semnou bude souhlasit víc lidí) na in je lepší jet z řezů..nemyslíš??:) jinak jen tak dál a těch 50 gramíků ti přeju;)

Ps:taky bych si chtěl zařídit skříň,ale podmínky mi to nedovolujou:(
from: Rasta_Pasta thanks

Cabas, jj vim ta nejhezci je maminka, ma 9 deticek, ktere pojedu hnedka po tihle! Tedka jsou za oknem, Nehnojim jen zalevam vodou s upravenym Ph(6). Nemuzu se dockat!!!!!!!!!!!!!!!!!

Peace
Cabas, takze holky se pekne zhustujou, jsou skoro cele pokryty pryskyrici( hodne sladka vune, ale jen kdyz s nima zahybam, jinak nic), dneska jsem je jen prolil vodou s BloomBastic. to je asi vse.

Teplota pres den u vrcholku +-25, u zeme +-21.

Vlhkost pres den +-45%, vnoci +-65%.

Ph 5,9.
Čau jak máš vyřešenej pacháč.Dost mě to zajmá jestli pc větráky utáhnou filtr. jinak K plus
Zdar, pachac...jako kostru jsem pouzil vzduchovy filtr do traktoru, viz. foto. Zatim je neaktivni, zenou ho jen ty privody, a moc jim to nejde i kdyz neco z nej jde, ale uz se jedna o EURU 160m3/h, to na to bude lepsi, teda myslim nemam s tim zkusenost mozna budu potrebovat sylnejsi, uvidim a podle toho se dal zaridim.

Pachac:
vyska:33,
vnitrni pr.: 11,5cm,
vnejsi pr.: 17cm,
Prostor mezi: 3cm,
obsah: cca 4Kg, aktivniho uhli(neni naplnen celi,cca 3/5),

pro priklad pachac:
240 m3/hod,
výška 40 cm,
vnitrni pr. 127mm,
Prostor mezi:18mm,
hmotnost 2,96 kg,
cca 10 měsíců.

Takze, kdyz ten svuj jeste doplnim(cca 6Kg), myslim, ze by mohl 500-600m3/h davat! Nevite nekdo nejakej vzorec, abych zjistil kolik utahne? Diky
Upgrade skrine:
Pridal jsem na ofuk dve 120-ky(PC vetracek), jak muzete videt na fotu a jsou 100x lepsi nez ty 80-ky, premyslim, ze ty 80-ky vyhodim vsechny a dam tam jen ty 120-ky, foukaj dost, na privod a odvod casem(budu se snazit co nejrychleji), prikoupim poradny vetraky! Uz se pidim a shanim tak uvidime co se z toho nakonec vyklube...

cau
Jinac tady jsou fota z 29.dne 12/12

Holky si jedou dobre, myslim, listy uz dal neusichaji. Je hodne obalena ale hustota nikde, teda co se palicek tyce... ma nekdo zkusenosti z White Russianem, zajimalo by me jak vypadali jeho palicky, mozna ze chci na poprve moc nevim, diky...
A tady je neco pro zasmani(muj pracovni stul).
:biglaugh::crazy: :biglaugh: :crazy: :crazy: :biglaugh: :crazy: :biglaugh:










Tak to pro dnesek staci, tak lux
lagarto
Zdar,přeju ti ať ten pěstitelskej maraton dojedeš ve zdraví.Snad bude tvé další kolo pečlivější,což se ti při té watáži co máš rozhodně vyplatí.
red-bul
Mas to pekne obaleny...Taak tez ti preju hodne udpechu pri sklizni...:)
Dik, budu se snazit jak jen to bude mozne, ale jen cas me vse nauci. a omlouvam se Vsem za spatne poslanou karmy, jeste tu v tom neumim letat sorry!

Peace
Cus tady je 30.den 12/12.

Zalivka: (2x denne, 1dcl, 1x za 10 dni, jen vodou)
30ml, 2.slozky(Bloom) + 20ml, 3.slozky(Micro) + 7ml BloomBastic, na 20L!!!

Teplota:
pres den u vrcholku +-26, u zeme +-21,

Vlhkost:
pres den +-44%, vnoci +-57%,

Ph 5,8.
Tady je pokus o macro.
Pouzil jsem koukatko na negativi, spolu s fotakem celkem dobry...Casem to jeste vychytam!
Moc toho videt neni, ale neco prece...
Jeste k tomu pachaci, upgradoval jsem, pridal jsem medium, par vychytavek(cidlo teploty) a nainstaloval do vnitrku skrine(do tedka byl venku na skrini). vse se da rychle rozebrat a treba vycistit nebo vymenit medium, uz jen tam dat ten "poradnej" vetrak...

Pachac:
vyska:33,
vnitrni pr.: 11,5cm,
vnejsi pr.: 17cm,
pr. flexihadice 12cm,
Prostor mezi: 3cm,
obsah: 5,5Kg

A na konec otazecky:
Mam pachac umistit do prostred nebo je to jedno? Kam by ste ho daly Vy? Jak daleko od sten?




































Peace
Cabas, po delsi odmlce jsem o5, z5 prinasim Vam fotecky z 34.dne(12/12), k tomu pripojuju par info, zatim...
(from Rasta_Pasta-uz se to zhustuje:sun: pekne to nabobtnava :drools: )

Zalivka: (2x denne, 1dcl, 1x za 10 dni, jen vodou)
30ml, 2.slozky(Bloom) + 20ml, 3.slozky(Micro) + 7ml BloomBastic, na 20L!!!

Teplota:
pres den: u vrcholku +-26, u zeme +-21,
vnoci: +- 19

Vlhkost:
min +-37%, max +-54%,

Ph 5,8.
jeste par...









































Rasta_pasta
když dáváš pacháč, tak je výhodný aby ta flexi roura byla co nejkratší = lepší proudění vzduchu, menší statickej tlak a ve finále to znamená kvalitnější výměna vzduchu...

jinak začínaj se pěkně nafukovat a věř, že není všem dnům konec :D
Cabas, vse mam pripraveny, cekam jen na vyplatu :) holky uz pekne voni, tak uz bych ho docela potreboval. jinac, dneska jsem je prolil jen vodou, zitra vytvorim nejaky macro, tak se pak jukni

Peace
Cau tak tady je 36. den 12/12
No a tady ty zminovany macra...
a jester par...
Chtel jsem ze septat, da se poznat, ze uz je cas sklizet, i na tech "kulickach" pryskyrice?
nero
Sklízet až ty "kuličky" pryskiřice chytnou barvu po mléce a až věčina pestíků zhnědne (teda aspoň myslim že to pestíky sou :D ) hmm a když tak koukám na ty fotky připadá mi to jako docela nvyužitj prostor příště kup ranatý květináč stejně velký a naláduj je tam pjekně vedle sebe (ale srozumem kytka taky musí mít kolem sebe prostor ale jinak moc povedený se těšim na sklizeň kolik toho bude k+
To ja taky, jsem v ocekavani, jak se to cele vynyne na poprve. Priste prostor vyuziju maximalne! Pojedu stejnou genetiku, neco o ni uz vim tak pohoda. A dik za cene rady!!!
Cabas, cas ubyha, a ja si pripravuje dalsi holky! pocitam ze, za 2-3tydny(max) bude hotovo! Dnes maji holky 37.den.:frog: Dalsi, cestujici, budou 6x White Russian(o5), a 6x White Widou. Holky mam zatim na okne, Maji neco pres 18cm(ty vetsi). Nicim je zatim nehnojim, ale uz se na ne taky chystam. Zitra dodam nejaky, foto a o5 pokusy o macra. Chtel bych podekovat VSEM za rady!!!

Peace
Nazdarek, dlouho jsem zde neby,l resil jsem problem bezpecnosti meho PC, nemel by nekdo nejakej programek na "zmeny nebo neviditelnost meho ip" nebo neco takoveho? Thanks!!!!!!!

Jinac dneska mame 41.den 12/12, holky vypadaji moc krasne porad me necim prekvapujou(to budou šuty) odpoledne prihodim fotos a nejaky info...zdar
Tak tady je to foto...
jozef
a co ty konce tech listu.od svetla nebo od hnojek.jinak to vapada dobre.mej se
zdar,mě ty listy připadaj spíš jak při nedostatku fosforu,měl jsem něco obdobnýho,tak jsem přidal drcenej superfosfát z obi a bylo to ok. jinak držim palce. K+
zdar,
sam poradne nevim, listky usichaji i dole tak od vybojky to asi neni, nejspis hnojky.
skus přidat kapánek toho fosforu,některý modely jsou na něj vysazený:)na těch fotkách to moc poznat nejni,ale usychaj ti nejdřív výplně listů?potom se jakoby kroutěj směrem nahoru,?
http://www.garden-technik.cz/hnojiv...t-1-kg/d-55529/

tohle se mi osvědčilo,dal jsem cca 30kuliček rozdrtit a přidal do zálivky,po necelym týdnu zase nabrala kytka sílu a stmavly jí listy.ty poškozený jsem odrbal a další se už neobjevily
Presne jak rikas! kolik jich mam dat na 2L zalivky? ale zase je mi divny ze je to u vsech modelu
Zdar,
tak je to tu, 55.den kvetu rano jsem je sekl-konec

1.
2.
3.
a na konec WR
nevypada to, snad to bude alespon neco davat, voni sladce, ale prehnojil jsem ji, jsem debil!
jozef
no tak priste to bude ok. nekdy mene znamena vice.mej se
vagabund
Zdar kámo, tak som si čekol tento tvoj thread a vidím že ked je snaha sa niečomu priučiť tak aj to má potom nejaký efekt, len nechápem prečo si neostrihal tie uschnuté listy:)
Inak som zvedavý na výnos,dúfam že dodáš report, zdar
Zdar,
cekam az se to poradne ususi, listky jsem uz nechtel ostrihavat pac by tam uz zadny nebyly... jinač uz jedu dalsi, stejna genetika, tentokrat jsem si udelal vlastni rezy, 6x WR, asi za tyden prepnu o5 na kvet, chtel bych mit mensi kytky, a par velkych palic na kazke, snad se mi to povede...

Jinač WR uz jsem ochutnal, trohu ovocna chut, s ocasem skera, az na ten efekt "prskavky"(docela jsem se bal) bylo to jeste mokry tak poradne nevim, ale uz predem vim ze to bude hodne pod prumer.
Zdarec,
takze je tu popis vysledku. Jelikoz jsem kupoval rezy neosobne, nevedel jsem vlastne co kupuju, casem jsem zjistil, ze jsem dostal jen jeden WR a zbytek nejakych NONAME, zkaza!

WR-je pravda, ze je tahle genetika hodne opryskyricovana, a verim ze skuseny grower vypestuje nadherne, vonave, a hodne skurujici kytky!
Moje prehnojena je jak "vanocni prskavka", opravdu to dost prska! Vune taky nic, a navic jen asi 20g. :(

NONAME- hodne ridky, hnusny na chut, a nic to nedava(bude maslo). cca 30g

Dobu rustu radsi nechtejte vedet, kvet 53.-55.dni jak ktera.

Hnojiva-rust, Krystalon, zkaza uz nikdy a na nic!
Kvet-Dutch Formula-Grow, Bloom, Micro + BloomBastik.

slunicka 2x 250W sodik

No tak to to dopadlo, coz? Ale nezoufam, uz jedou dalsi viz. Podruhé! To snad, uz bube lepsi alespon co se kvality tyce...

Peace
Zdar, lidicky tak nakonec to zas tak spatny neni, brcko v poho pro 3 osoby. Dneska se pustim do masla a nejakych kolacku a vecer to sezeru, a jestli zitra budu schopnej tak napisu jaky to bylo.
Zdar, tak jsem udelal maslo a z masla kolacky, pred chvilkou jsem dal 5 a jsem v ocekavani...
Plechh
Příjemné chvíle při požití přeje Plechhovo Vitana, měl si to fakt přehnaný, khemo. K+
Zdarec, tak jsem se konecne probral z kolacku, zlo? Celej vikend jsem prospal! Maslo je hodne v poho, taky padla pulka tasky, listi, na vikend planuju dalsi varku.
Zdar, nevydrzel jsem to a udelal jsem dalsi kolacky tentokrat 2x vic masla! Posledni fotka mluvi sama za sebe(po hodine)!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma