Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
NEBULA a SAGE - balkoon with plagron - Klikni zde pro originální téma
Styff
Jména: Nebulka a Sage
Modely: Nebula, Sage - řízky
Substrát: Plagron Grow Mix
Květníky: 2x 25l
Hnojka: Plagron: Alga-Grow, Alga-Bloom, Phyt-Amin, Green Sensation
AH: Final solution
Světlo: Sluníčko cca od 9:00 do 18:00
Zaštipování: dnes byly obě slečny poprvé šmiknuty. Sage ve 3.patře a Nebulka ve 4.
Kolínka: Nebula - Sage 3:2

JUPÍ...tak už je to zase tady....tenhle rok jsem zvolil mostly sativa modely, páč už potřebuju změnu od těch indicovejch stoned HIGHů:)


první fotečky:


1.květníky
2.řezy....vlevo nebulka vpravo sage
3.SAGE
4.NEBULA
5.prckové ve velkym..v popředí NEBULA
Machoman
citace:
Původní příspěvek od aero1
ahoj budeš zatmívat ? u sage bych se bál ze nedokvete


Toho bych se zase tak nebál (samo zaleží co má za pheno)

Jinak zasadil jsi to tam celkem brzo-štípej,ohybej...

Jinak ty geny jsou sativoidní jen podle popisky seedbank=budeš mít zase spíš indikoznejší:D
Styff
Zatmívání zatim neplánuju, ae esi nenasadí do květu ke konci srpna tak to nějak podpořim...

Mě už se ty kvetníčky zdály celkem dost prorostlý tak už sem jim chtěl dát prostor....asi to chtělo jěště nějakej mezistupeň, ale už sem je pak nechtěl stresovat přesazováním...každopadně kolínek sem si pořídil hafo, takže ohýbat a štípat budu o 106;)...Potřebuju pořádný keříky:)

Zase spíš indikoznější?...mno co se dá dělat, snad aspoň ta NEBULA bude řádně ovocná;)
Styff
Tak dneska sem dal holkám první postřik phyt-aminem. Šok z přesazení bych řekl, že neměly skoro žádnej páč pokračujou směle v růstu. Grow mix je lehce předhnojenej, to jim asi taky dává, takže alga-grow nasadim až později. NEBULA už má na sobě tři kolínka, SAGE ještě žádné. Začínám se pomalu, ale jistě zamilovávat. Favoritka je zatím NEBULA:)
Styff
to roboot: tak to mam radost, uz sem premejslel jak vyresim to zatmivani, sutr palice me taky tesej:)...preju good luck
citace:
Původní příspěvek od Pan Teeny
Ahoj mas pekne kvetniky chtel bych se optat nevis kolik stoji a kde se daji sehnat??Dik moc....at se dari

to Pan Teeny: koupil sem je v bauhausu a jeden vysel na 119 + 30 za ten "podsalek" :)
Styff
Tak holčiny krásně rostou a už obě pěkně voněj.
Dostal sem dneska nápad, že bych za ně mohl na zeď nalepit nějakou světlo odrážející fólii. Je otázka jestli jim to něco dá, ale myslim, že by mohlo. Nemáte s tim někdo na OUTu zkušenost?

Dnešní fotečky před spanim:

1. SAGE
2. NEBULA
3. detail kolínek
Styff
citace:
Původní příspěvek od meso
aké ich máš pekné zdravé. ja mám tiež nebulky, ale sú nejaké slabučké. nemáš ich na priamom slnku, však?


Přímé sluníčko (když svítí) maj od 9 do 18:00. Nebula je prej na světlo hodně háklivá a potřebuje ho největší ranec, ale která kytí ne, že jo:)
Styff
Tak dnešní fotozz...sluníčko pere jak o život a slečny si to náležitě užívaj:)...Zítra dostanou poprvé Alga-Grow. Na kolínka je to 3:2 pro Nebulu.


1. NEBULA
2.SAGE
3.Girls...v popředí NEBULA
Styff
Svítíčko sluní...pecka...nsk slečny ošetřeny phyt-aminem a poprvé pohnojený Alga-Grow. Rozhodl jsem se i pro enzymy. Ještě nevím jestli je budu míchat do koktejlu s Alga-Grow, nebo je lejt samotný třeba 3 dny poté, ale myslim, že je to asi fuk:)
Holky začaly na listech ukazovat svoji genetiku. U SAGE (naštěstí:)) převládá sativa (soudě podle tloušťky a stavby čepelí). NEBULA má listy znatelně indicovější.Kolínka 4:3 pro NEBULU.


1.SAGE
2.NEBULA
Styff
citace:
Původní příspěvek od roboot
čuz tak u mojí sage spíš převládá indica asi proto je tak brzo zralá. tak snad s tím nebudeš mít problém že je to víc sativa ,matkář ti neřek co je to za pheno a jak dlouho to kvete?GL


Měl jsem to přes prostředníka, takže nevim. Zkusim zjistit. Tenhle rok bych si přál začátek květu co nejdřív, nejlépe na konec července. Takže když tak zaexperimentuju se zatmíváním, popřípadě s přepnutím hnojkama.
Styff
Dneska dostanou holčiny poprvé ochutnat Enzymy a večer opět postřik phyt-aminem. Vypadá to, že jim zatim nic nechybí, tak to snad takhle půjde dál. Už začínají obě pomalu, ale jistě keřovatět. Málem jsem omdlel, když jsem si po "pohonění" stonku NEBULY čichnul k prstům. Slastná ovocno-medová vůně. SAGE má vůni štiplavě skunkovou.

Po dnešní aplikaci kolínek 7:4 pro NEBULU.

Dnešní fotozz:

1.NB
2.SG
3.na porovnání (vlevo NB)
Styff
Tak při dnešní kremaci poslední pálky z White Russian sem rovnou nafotil letošní modelky. Holky si v klídečku rostou, ať je teplo nebo zima, sluníčko nebo pod mrakem. Ještě aby ne, když dostávaj tekutou stravu od Plagronu:)...Na kolínka 9:6 pro Nebulu.


Today pictures:

1.NB
2.SG
3.NB - SG
Styff
Tak se o5 vracím na místo činu, aby byl vidět nějaký progress, že jo:)
Holčiny si to krásně valej. Sluníčko neni žádný, tak si holky musej vystačit s dusíkem:) Koupil sem si 4m diamantový fólie, ae za boha nevim, jak jí tam upevnit. Hřebíky sou nereálný páč je to beton. Vrtat se mi nechce a izolepa, nebo izolačka vydržely den. Asi to nalepim na nějaký desky který jenom opřu o zeď. Uvidíme....Každopádně SAGE je mrcha sativní, která by nejradši měla jenom jeden TOP ae to je u mě na balkóně nereal, tže musí kořovatět ač nechce:)....NEBULA si valí upně sama...Štípnuta jenom 3x...při odstraňování kolínek jsem jí uřízl jeden TOP (nejvíc nechtěně, bolelo mě to víc než jí), ae po 5 dnech co sem jí neviděl sem valil kukadla...Na slabší straně vyslala nahoru TOPy nový a teď už to neni vůbec znát....Dneska klasika Grow+Enzymy+Phyt....jedu to jednou týdně...tenhle rok dám na etiketu...vypadá to, že jim to nejvíc stačí.

Nějaký ty foteečky,že jo:

1.NEBULA preflower
2.los NEBULOS
3.NEBULA z vrtulníku
4.SAGE (mrcha sativní:)
5.SAGE z vrtulníku
Styff
Uplně nejvíc vyřešeno. U výtahu sem našel obří bednu od televize a tradaaaa:)....mam radost

Do It Yourself....
Styff
Tyyy jooo....ty fólie jim dávaj uplně nejvíc..ikdyž nesvítí sluníčko,kytízz se pěkně roztahujou do stran (už se nenakláněj pouze na jednu stranu za světlem).Co teprv až začne svítit ta koule ohnivá. Fotonová past:)....Mladá vyhrožuje, že je pak asi vystěhuje a bud se tam chodit opalovat..e eee....tam se budou opalovat enom tyhle dvě modelky:)
Styff
Sluníčko svítí, mám radost já i kytízzz...příští týden se vrhnu na přepínání páč už to začíná být lehce bushoidní:) a hlavně aby holky v květu měly ty největší slunečný parna (esi teda budou)...přepnu hnojkama společně se zatmíváním....


Los keřos v pravos NEBULOS
Styff
Tak dnešním dnem počínaje sem se vrhl na přepínání. Dneska holky dostaly poprvé Alga-Bloom v klasickym koktejlu s Enzymama a Phyt-aminem na postřik a od zítra začínám se zatmíváním. Květníky holkám dávaj nejvíc do růstu. Více místa pro kořeny se muselo někde projevit . Takhle velký jsem měl kytí třeba až v září, takže hurá do květu.

Today photos:

1.V popředí NEBULA
2.NEB
3.SG
jahaha
A neni to trochu skoda to uz davat na kvet,kdyz se jim chce rust? jinak k+
Styff
to jahaha:

Toť otázka:).....ale spíš jsem usoudil, že bude lepší je přepnout už teď, páč v srpnu bejvá přece jenom lepší počasí než v říjnu. Hlavně SAGE má udanou dobu kvetení 70-77 dní takž chci mít jistotu, že dojede. NEBULA je zase v květu hodně háklivá na světlo tak doufám, že prázdniny a zaří bodou hodně slunečný (zatim to tak nevypadá:)
Styff
citace:
Původní příspěvek od Brise
Jak sou slecny vysoky?
to Brise: Od země i s květníkama 1m....jinak kytičky nad hlínou jsou vysoký cca 70 cm.
Styff
Venku hrozně fouká...musel jsem trošku potunit ty fólie, páč tam vlály jak prapory:)...chvilku jsem pokecal s holkama...prej se maj fajn a těšej se až začnou kvést abych z nich slintal jěště víc.) NEBULA aka lesní plody v medu a Sativa Afghani Genetic Equilibrium aka všichni budem mooc:)

1.Sativa Afghani Genetic Equilibrium (S.A.G.E.)
2.NEBULA
Styff
Konečně sem našel čas na aktualizaci...Kytiiiz se maj pořád parádně. Plánovaný zatmívání proběhlo pouze jednou, páč sem hroznej zewlák a časově sem jim souvislou 12/12 periodu dát nestíhal. Plagron Bloom už leju třetí týden + Enzymes a Phyt. Naštěstí se zpomalil růst do výšky a kytí začaly pracovat na budoucích nosnících palic. Košatíme, košatíme...

Pics:
1.NEBULA front
2.NEBULA
3.S.A.G.E.
4.Darlings
5.litr a půl petka na porovnání
kopštros
jjj maš to super taky sem letos skoušel balkon a nějak mi to přerostlo tak to neřešim.čim větši tim lepší
Styff
Tak už se pomalu dostáváme do půlky srpna a obě slečny začaly pomalu, ale jistě nasazovat do větu, což mě asi jako každého growera velice těší:)
Přepínání sem nakonec vůbec neřešil (holky vědí nejlíp kdy se maj přepnout) a v důsledku toho (i větších květníků) se z nich staly okrasné keříky. Známej kterýmu je mamka ukazovala nejdřív vůbec nepoznal co to je za kytky:)...
Doufám, že matka příroda vyslyší modlidby všech outdoor growerů a zajístí krásnej konec léta a slunečnej podzim:)

Fotozz:

1.SAGE
2.NEBULA
3.NEBULA dál
4.NEBULA nejdál
5.SAGE předkvítek
Styff
Volnej den tak proč se nepodělit o nějaký fotečky.

Holky už jsou cca 16.den na květu. Dokoupil jsem si od Hesi Fosfor Plus. Původně jsem chtěl PK 13-14 od plagronu, ale to se vyrabí pouze ve větších lahvích a to je pro mě zbytečně moc. Leju každou středu s dávkováním podle výrobce a každou neděli Bloom + Enzymy od Plagronu taky podle etikety. Phyt-amin už jsem vysadil, listy občas postřikuju čistou vodou. S.A.G.E. krapet přerostla tak doufám, že vytvoří pořádný salámy:)

1.NEBULA palička
2.NEBULA
3.SAGE palička
4.SAGE
Styff
No tak dneska nám celkem mocně foukalo. Když sem přišel na balkon a viděl SAGE ležmo na zemi, došlo mi, že holky už jsou i na 25l květníky plný hlíny krapet těžký a začal sem řešit ukotvení. Nakonec sem je prostě vyvázal za stonky k tyčím co držej prkna balkonu. Mezi ně jsem ještě umístil křesílko a provázal je i snim. Nemusim ani jezdit do přírody, stačí si sednout a rázem sem v pralese:)

1.Pralesní posez:)
2.Stonek SAGE
3.NEBULA
4.SAGE
Rastiquez_
Hoj styffe!:bandit: Máš už na balkónku pěkný křoví. Máš to fakt dobré že ti na něho nejde vidět jinak nvm nvm. ->Taky bys mohl jen torchu kytky prostříhat ale nvm jestli prostříhávání uznáváš ale v tvojem případě by to byla asi výhoda myslím že na ty spodky vůbec nesvítí no.
Můj názor no..... Přeju kvalitku a pěkné šišky!!!!! už se těším na nějaké pozdější makra ;) Hodně zdaru v tvém úsilí!

RasTIqéééééééééZz :rasta:
Styff
to Rastiquezz: diky kamo za postrehy. Prostrihavani kytek se snad resi od nepameti. Tenhle rok sem chtel prave zkusit netrhat vubec nic. Kdyz kyti list uz nepotrebuje tak ho pusti. Mas pravdu, ze na spodni vetve to neprosviti, ale kyti si je tam vytvorila, tak ji je necham. Predminulej rok sem protrhal listy v kvetu a rek bych, ze jsem mel pak listnatejsi palice, pac si kytka proste potrebovala vytvorit novy. Na druhou stranu nevim, jak by vypadala bez prostrihu:) Na SAGE sem odstranil akorat malinky vyrostky dole na hlavnim stonku, jinak to asi necham. Myslim si, ze to protrhani dramatickej vliv na vynos mit nebude, ale treba se mylim:) Pristi rok to zase zkusim jinak.


Vitr porad sili na intenzite, tak sem nakoupil kovovy tyce a navazal k nim stonky SAGE. Je ferove zajistena a ja muzu klidne spat:) NEBULA je v zakrytu a u zdi, takze tam to nebylo potreba. Obe kytizz krasne palicatej, cekani na kosu bude nekonecny:)
Rastiquez_
JJ jo taky nechcu ostříhávat listy je to jasné ale u takových křaků bych se šmiknutí pár dolních listu nebál a nebo bych to možná trochu roztahal at to fakt torchu prosvítí....teď už ti ta fólie neodražuje to slunce že?
Jo no k tomů větru má být teď nejakou dobu tak 2-3dny fakt vychry a pořádné fučenice a zima tak si udělal dobře že si je pekně zakotvil uchitil at ti nepadaj a nepolámou se při pádu nějaké větve . No na tu kosu si fakt ještě počkáš.... ale určitě se dočkáš pěkného vypěstku;)
Ve vzduchu je už pomalu cítit podzim....ale to se ještě určitě vyčasí.
RSTQ<<-
Styff
to Rastiquezz: hehe, no fólie svou funkci už neplní no, ale na růstu to bylo fajn. O to roztahání se asi pokusim u NEBULY, možná i protrh, má největší hafo zelený hmoty. Jo jo, pokveteme ještě dlouho, hlavně SAGE, ale rád si počkám. Nesmim tenhle rok nic uspěchat, hlavně flushing a sušení...
Styff
Dlouho sem neaktualizoval, tak jsem se dneska vyhrotil a udělal nějaký fotečky. Slečny mi dělaj velikou radost. Palice se nafukujou a pocukrovaný jsou až hanba:)..Řekl bych, že to má hodně nasvědomí Green Sensation, kterej sem lil do koktejlu společně s Bloomem. Tuhle sobotu jsem nalil bloom naposledy. Plánuju jěště tak dvakrát GS a pak jen voda. Flushovat chci asi tak 3 týdny, takže kosa by měla být někdy koncem října. Obě kytí maj naprostou většinu trichomů bílou, kupodivu má víc hnědých SAGE, která má uvedenou dobu květení cca o 14 dní delší než NEBULA. Každopádně neni kam spěchat, na balkoně je sucho, takže se plísně nebojim a takovejmhle keřům ani mrazíky neuškoděj.

FOTA:

1.SAGE makro
2.SAGE top
3.NEBULA makro
4.NEBULA top
5.výhled od rodičů z ložnice...v levo NEBULA, v pravo SAGE
Styff
to Namer017: příští rok pojedu zase tak, fakt si nemůžu stěžovat. Myslim, že v růstu kytíz protrh snesou úplně bez problémů, ale v květu už na ně nikdy nešáhnu;)
Styff
to Morgan: s plísněma jsem naštěstí nikdy problém neměl (klep,klep), každopádně hodně velkejch listů začíná žloutnout tak je postupně protrhávám. Vždycky za něj lehce zatahám a když ho pustí tak ho pustí. Protrhávat zelený se nechystám tak doufám, že se mi to nevymstí. JJ ten konec října vypadá reálně. Hlavně jsem zvědavej jak se za ten měsíc jěště nafouknou. Tenhle měsíc jim dal nejvíc, ale je fakt, že tak hezký počasí už nebude.
Styff
muhahahahaaaaa.....tze setnuto bylo 16.rijna....pocasi venku uz stejne stalo za...7 dni to vyselo v mistnosti s teplotou 15 C...pak tri dny ocesany palice bez stonku jenom na lezaka na kartonech a sup do lahvi...je to uz krasne suchy tak sem dneska vazil a nestacil sem valit kukadla

NEBULA........210g
SAGE............268g
----------------------
478g

neco uz bylo rozdano a neco spaleno tze to mohlo bejt nekde okolo pul kilicka...na balkoon sem velmi spokojen:)))

fotecky suchyho ete nemam, pac fotak nekde cestuje, ae urcite dodam.
SAGE ma neuveritelne sutrozni palice a NEBULA zase svoji unikatni vuni, poznal bych ji se zavazanyma ocima i z tisice modelu:)

poradnej smoke report necham az tak za 14 dni (pac hulo v lahvich zraje jako vino:) ae zatim favorizuju NEBULU. Chut,vune,high...vsechno na jednicku...leze do hlavy hned po prvnim prasku a je to spis takovej ten trippy high kdy ste vypleskany ze vseho okolo:)
SAGE je prazvlastni bylina....v prubehu inhalace nepocitujete skoro nic az asi za 5-10min zacne pomalu brnet hlava a prechazi to do celeho tela. Hlavni rozdil je asi to ze prevlada ta sativa. Chvili si rikate, ty jo, ja vlastne vubec nejsem zkourenej, pak se kouknete na druhou stranu privrete oci a nasadite priblblej usmev...musim si k ni najit cestu asi:)

ae secteno potrzeno spokojenost maximalni:))


aspon naky shitty fotoz z mobu ze sklizne

1.NEBULA
2.SAGE
3.SG
4.SG


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma