Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
England - Klikni zde pro originální téma
mariman
obednal jsem si v hostile u jednz kockz brko za 10 pounds, dam vedet jakz to bzlo! :) :smoker:
Graetar
Za 12 poundů jsme v Londýně sehnali brko na tejden dopředu. Občas se skutečně "urodí" :smoker:

A přepni si klávesnici :wink:
L15KAC
JE TO TAK 14 DNI CO SEM SE VRATIL Z LONDONU A NENARAZIL SEM TAM ANI NA JEDNO BRKO, MOZNA SEM SPATNE HLEDAL ALE PO TEJDNU V ENGLANDU SEM SE TESIL DOM JAKO MALY DITE
Ant
Takže v Anglii se moc nehulí či co ???? nebo o co tady vlastně de??
Graetar
O to, jaký si Mariman koupil hulení. Až to z něj vypadne :)
Ted
Ted je v anglii kamos a rozhodne tam je zhulenej porad. Hulej hlavne cernosi, bily tam jedou spis na cracku apod. heh. Jinak hasik, skanky, vsechno se tam da v klidku sehnat...
Jirka P.
loni sem byl 4 mesice v anglii, a za celou tu dobu sem sehnal akorat 2 g hase a to bylo vsechno(nejspis spatny kontakty). hulice sem tam videl jenom sporadicky. ale zahulit si v hyde parku n. v richmond's parku bylo skvely. a jeste jedna 'historka' na zaver: jednou v noci(teda rano ve 4) me primo na piccadily circus zastavil podezrelej cernoch, a hroznym akcentem se me zeptal, jestli nechci koupit nejakou travu. me srdce zaplesalo a ptal sem se ho, co to jako bude stat. prej ze dvacku, ale jelikoz sem mel u sebe jenom 5 poundu, tak rikal, ze mi da min. zacal to prendavat do krabky, ale vypalo to nejak divne, tak sem k tomu cuchnul - a NIC, zadna vune, tak sem ho poslal do prdele . . .
hydrantek
Jsem tu jiz delsi dobu....takze se k tomuto tematu muzu vyjadrit......

Pro turistu je asi nejlepsi nakupovat na Camden Town...zastavka metra Nothern Line ...vylezete ven a nez ujdete 100 metru tak Vas oslovi min 50 dealeru...

Nakoupit se da dobre a levne....hlavne si proverte matros nez jim strcite prachy do ruky..kamarad takhle nakoupil kuru ze stromu za 40 Liber :-)))

Pak bych venoval pozornost obchodum s nazvem Green Leaf.... po Londyne je jich mraky.....jsou to zeleniny se skrytou zadni mistnosti kde vetsinou sedi typek v ruce pakl penez a igelitky plny hula ......
hydrantek
Mimochodem ...pokud nekdy budete v Londonu.....napiste mi PM muzeme se srazit a zahulit...ja tu jeste nejakou dobu BUDU :-)))
GrowGrass
Jo jasne Taky sem nakupoval v Camden mel sem tam oblibenej kram kde mi vzdycky prodavala krasna cernovlasa holka kupoval sem gripak skank za 10 Pounds a VZDYCKY sem byl maximalne spokojenej.Jednou sem si chtel koupit sk na ulici abych vedel jaky to a jak to funguje no tak sem vyrazil do Camden.Prosel sem Haj Street nahoru a dolu=zadnej z dealeru me nak nezaujal vecina cenosi a kdyz nakej bilej tak sem byl treba pomalej :) a on zmyzel proste sel dal.a nebo nektery byli takovy neveruhodny proste smejdi,No a pak sem narazil na chlapika co po me chtel cigaro=nedal sem mu protoze ja tyhle smejdy moc dobre znam.Rek sem ze mam posledni a on na to jestli nechci marihuana tak sem rek jo.Pod semnou prej tak sem sel ten zmrd to vytach po ceste ja sem si to taky pripravil chtel sem jen za 10 liber a von ze za 10 liber neprodava ok tak sem mu dal 10 a chtel sem to hulo ale on videl za mam jeste 5 librovku tak at mu ji dam a ze mi to da a furt rikal BIG big ze mi da nakonec po dlouhym hadani sem mu teda dal i tu 5 librovku protoze mi nic jinyho nezbylo to bych tam s nima byl jeste dneska a Von mi dal to huleni bylo to zabaleny v papiru od novin bylo to nasekany byli v tom proužky plíšků,tabaček,papirky a prostě hnus ale nato sem prisel až doma kdyz sem si balil z toho spicka.Samozřejmě sem to hulo probral od toho humusu.Chut toho prej skanku byla hrozna nejhorsi na svete co znam a vubec zadnej ucinek proste šit od čů*áka a za 15 liber.
Vyhozeno. Nekupujte na ulici v Camden kde prodavaj huleni sou kramy s hulenim doporucuju tu nahoře před mostem de se dolu po schodech do toho krámečku.
Tak ze kdyz to schrnu tak se v UK huli od rana do vecera a furt kdyz ses tam.Otom co delaj UK lidi to je jiny sou jiny.Fakt.
marc
byl sem v anglii pred ctyrmi lety na mesicnim jazykovym pobytu. Bydlel sem v rodine nejakeho Brightonskeho fotbalisty, kde se sice vubec nehulilo, ale kazda zahradni party se neobesla bez spousty koksu. Deticky si hrali na pisecku a rodice si v klidu na zahradce davali lajnicky a pak delali bordel.

hehe

s hulenim sem se tam vubec nesetkal, ale to bude spis tim, ze sem ho v te dobe jeste nevyhledaval ..


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma