Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Konopijelek.cz - Klikni zde pro originální téma
Mr.MEN
Čau, nevím jestli si toho už někdo nevšiml ale když jsem si četl aktuality na Konopíjelék.cz. Z [23.dubna 2009] zasílaní léčebného konopí pro seniory.
Tak jsem se docela pobavil že ani neví jak se konopí pěstuje:). Nebo že by senioři pěstovali druh konopí určen pro seniory?
citace:
Jak se konopí pěstuje: Vyberte hlinitou až hlinito-písčitou půdu, jen v krajním případě sejte konopí do půdy jílovité či kamenité. Zkontrolujte pH půdy – kyselá půda konopí nesvědčí, ideální je mírně zásaditá (pH mezi 7 a 7,3). Kyselost půdy je možné upravit drceným vápencem, skořápkami vajec apod. Konopí potřebuje ve všech fázích růstu dostatek světla, proto vyberte slunné místo a zajistěte konopí dostatek prostoru, vody a živin, odvděčí se Vám mohutným růstem. Sejte po odeznění silnějších jarních mrazíků (2. dubna až do konce května) do hloubky 3 cm do odplevelené půdy. Při dostatečném zavlažování můžete set již naklíčená semena (klíčkem vzhůru!). Jistotu poskytují doma předpěstované sazeničky, které také lépe odolávají přízemním mrazíkům. V případě déletrvajícího sucha je třeba rostliny především první měsíc zalévat. Osvědčilo se přihnojení na list kopřivovým zákvasem. Konopí po sklizni uložte do větraného prostou a zpracujte nejdříve o vánocích, až dostatečně proschne a dojde k přeměně účinných látek. Když budete mít čas a chuť podpořit změnu zákona, napište poslancům vašeho obvodu. Na Světový den duševního zdraví 10. října 2009, bychom posílali každému poslanci a poslankyni do parlamentu jednu palici léčebného konopí (marihuany) a budeme rádi, pokud se připojíte.


pH 7 a 7,3 to mě dostalo i když venku by se to snad nějak popralo. Ale sázet klíčkem nahoru to už bylo na mě dost.
Aspoň na takovém serveru bych řekl že by mohli mít ověřené informace. Možná sou to malé chyby ale jestli je to takhle ve všem tak co je to za stránku.

Zde to je
Gr@njero
:D Jde vidět, že to píšou teoretici a né praktici..


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma