Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
podivnost v palicich - Klikni zde pro originální téma
macally
Ahoj. Mam mensi dotaz na mistni pestitele. V palicich sem pri prohlidce nasel neco, co me pripada jako samci "koule". Nechapu jak je to mozne, kdyz sou kytky z matky ktera uz na nekolik kol rizky poskytla a vzdy maximalne bez problemu. Proto se ptam zda mi muze nekdo potvrdit ze jde o "koule" a nebo jestli je to nejaky podivny listek ci neco jineho. Sem z toho mirne receno docela spatny, protoze kytky jsou pod 600W sodikem spolu s dalsi genetikou. Jde o cistokrevny mountain jam a jak rikam, nekolik kol bylo bez problemu. Diky za radu. cau
Ono
Ahoj. Zrovna u Mountain Jamu sa toto stáva. Sú to samčie "pestíky", ale mali by byť neškodné. Pre istotu som ich však odstránil.;)
macally
diky za rychlou reakci. Podle tebe by ty pestiky nemeli obsahovat pyl? Nebo muzes mi prosim tuhle vec trochu objasnit? Nejsem zas uplny zacatecnik, ale s timhle sem se setkal poprve. Samozrejme hermafrodita znam a samce poznam taky, ale tohle me trochu zarazilo. jak rikas je to opravdu jen na mountain jamech. nasel sem zatim jen asi 4 a vsechny sem je vytrhnul, ale mam strach aby to neopililo zbytek. To bych je radsi (ikdyz nerad) setnul. Kytky sou bohuzel teprve 40 dnu na kvetu :( P.S. cetl sem ze hermafrodismus muze vyvolat i nejaky stres nebo nedostatecna tma kdyz kytky spi, ale tmu maji urcite dostatecnou a stresovane taky nevypadaji
Switch007
zdravim presne tohle se mi stalo taky kolem 40 tyho dne kvetu.nemej strach vyrasej z toho palicky,taky sem se bal ze to zhermovalo ale po tydnu z toho zacinali bejt palicky.Mej se
snippers
Myslím že rostlina je 40 dnu květu a ještě chvilku potrvá než se začne sypat pyl,to se už semínka nestihnou udělat,každopádně chut rostliny už je tím zhermováním změněna.
Určitě vím že na tom jaký je to model moc nezáleží,spíše jde o PH půdy,vody atd...
mínulý grow se mi to taky stalo u dvou rozdílných modelů v jednom roomu.
macally
Diky panove. Pokusim se to nadale sledovat a snad opravdu z toho bude dal rust palice. Pokud ne, radsi mountain sklidim. Nechci mit semena na vsem.
snippers: prave toho se bojim. aby z toho nakonec diky tomu nebyla nejaka slama. Jinak co se tyce PH substratu, tak jedu plagron royall mix+hydroton. PH pri zalivce 5,8 - 6,2. PH metr i EC metr mam a samozrejme pouzivam. Hnojiva plagron TERRA+semtam phytamin. ale to opravdu minimum
Enj0i89
zdar:)
normalně to kapku zhermilo...
jedna moje kytka skunku1 mi taky todle udelala
pyl v tom JE a je vhodné to pinzetou (pěkná pakárna) odstranit!
sice se vysipe pozde ale semena by se mohl začit tvořit a to je špatné
stačí to jen kontrolovat ..výsledný produkt není nijak ovlivněn

btw jak by stoho kua mohly růst palice? když to je vlastně jen kvítek?
macally
ja prave nevim :) osobne si myslim, ze to zhermilo, jak rikas :) ale radsi se mi tomu zatim moc nechce verit :)
snippers
Tak tomu věř
macally
:) jasny. Vcera sem to jeste dukladne prohlizel a je tam toho v palicich vic nez sem myslel. Tak ze sel mountain z pestirny. Ted akorat nevim co z tou matkou. Jestli to byla nahoda nebo jestli i priste bude hermo. Nechapu jak je mozny, ze 2 kola to bylo okej. No asi pude na kompost :)
snippers
Matkou to nebude,mívám podobný problém a jak říkám nezáleží na genetice,jde o momentální situace kytek PH ,stres atd. Tomu se nevyhneš,jen pokud můžu doporučit tak používej deštovou vodu. U mě voda hraje jednu z nejdůležitějších rolí co se chuti týče.
Jinak já bych to kytí nechal normálně v roomu dojet,dělám to tak pokažde a kromě zkurvené nakyslé chuti nijak neovlivní stav palic.
Tohle se prostě stává a nikdo není schopen vysvětlit proč,možná jsi s nima málo mluvil....lol
macally
:)) ...malo mluvil :) spis naopak. nakecali sme toho hodne. mozna prave proto se tak zkurvili ;) jinak diky vsem za nazory a pripominky.
macally
tak nakonec vysuseno a sucheho tak 130 g. dokonce i hulit se to da :) tak aspon tak


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma