Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

 
Barney's Farm...zkušenoti zde - Klikni zde pro originální téma
Rastiquez_
Zdravím všechny mam dotaz ohledně zkušenosti se Seedbankou Barney's Farm a její zajímavou nabídkou modelů...
Prosím kdo už s touhle seedbankou má nějaké zkušenosti ať napíše jeho postřehy...... Zaujaly mě totiž modely jako je LSD,Laughing buddha, Red dragon, Utopia haze...
Rastiquez_
Zde je link na nabídku semínek http://www.barneysfarm.com/pdf/Barneys_Seed_English.pdf
Rastiquez_
Nikdo žádné zkušenosti??:( ___
Username
Link nefunfuje....
Nexius
Link funguje, akorát mně to přijde hodně drahé...
rastajohn
dneska jsem videl jejich nabidku v soft secrets a nekteri krizenci by mohli byt zajimavi. A vubec ve vydani c.2 je hromada vselijakych neznamych modelu s peknyma foteckama. Dobre cislo. Me asi nejvic zaujal cross NL a BigBudu od worldofseeds. Jestli ma vysledek vlastnosti rodicu tak to musi byt fakt pecka. A potom jeste vypada dost monstrozne Monster od eva seeds.
-------
honey B a LSD tady jeden matkar ma chce to pohledat
Rastiquez_
Hm divne s tím linkem... no musíme si to spustit http://barneysfarm.com/
Taky jsem to viděl v soft secrets a zacal jsem se zajímat jestli už někdo jel nějake vzorky z tehle sídbanky.
2 RAstaJOhn : taky už jsem čučel kolik vzniká kříženců z bank které ani neznám...:D směřuje to zajímavým směrem genetika cannabisu :Dje na co se těšit..._________
Nugget
Barneys farm sa posledne roky biju na cannabis cupoch o najlepsiu genetiku spolu s Greenhouse seeds. Napriklad model Sweet Tooth vyhral cannabis cup. Preto su taky drahy, lebo su taky kvalitny....
lyft
http://grower.cz/forum/showthread.p...0102#post750102
Rastiquez_
No cena nevadí protože se to vyplatí:D příští rok asi koupím z BF model LSD :D to bude luxus kuřivo

_LSD_
Indica cup winner 2008
TYpe: Indica dominant
Genetics: Skunk1 x Mazar
THC: 24% CBD: 1.3%
Indoor flowering time: 60 to 65days
Outdouur harvest time: Mid september
Euforické psychadelicke trippy- stavy
carlos
Barneymu bych se vyhnul obloukem... nafouklá komerční bublina...

http://www.icmag.com/ic/showthread....ht=Barneys+Farm
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=32934
Rastiquez_
Cože tak to jsem nevěděl:eek:tak to radší ruce dál od těchle hajzlíku a jejich byznysu......
Dík za info carlosi aspoň už vím jak to s touhle bankou je:hanged:
Nugget
Mne sa to zdá naozaj divné. Greenhouse seeds aj Barneys Farm sú komerčný a nekvalitný, ale vyhrávajú jeden cannabis cup za druhým. Fakt je to len reklamou?
Rastiquez_
Je to hodně divné to je fakt...jo bude to určitě vysokým %tem reklamou.
Celé se mi to zdá nějaké ošemetné s těma výhrama CC.....
janussk8
Jaj Greenhouse seeds a Barneys Farm ,jsou kvalitni seedbanky, copak ste od greenhouse nic nevypestovali??? :-O ... Greenhouse seeds,Barneys Farm a the flying doutchman ,podle me nejlepsi banky ..
Časlove
Já od Greenhouse pěstoval Himalaya gold a fakt musim říct, že nic horšího jsem snad neviděl... Růstovej potenciál dobrej, ale místo květu jenom trochu orosený listí- žádná palice... letos jsem to zkoušel znova jestli to nebylo třeba blbym phenotypem, ale jestli z toho vyroste zase to samý tak největší FAKÁČ na tuhle banku!!!
http://grower.cz/home/potw.php?a...&photoid=283886
citace:
Původní příspěvek od janussk8
Jaj Greenhouse seeds a Barneys Farm ,jsou kvalitni seedbanky, copak ste od greenhouse nic nevypestovali??? :-O ... Greenhouse seeds,Barneys Farm a the flying doutchman ,podle me nejlepsi banky ..


flying dutchman pohoda, greenhouse mrdky, barneys farm nemám zkušenost.

zkoušel si nějakou jinou genetiku když píšeš že tyhle 3 jsou nejlepší? myslím že ne..
Nugget
Zdravím tak, trochu som tu pozeral po G ohladne Greenhouse seeds a zistil som, že buď úplne na sra**y samý hermáč alebo vôbec nevyklíčily. Druhá možnosť: najlepšia genetika growu.
Jednoducho z extrému do extrému. Nemajú oni nejaké dva sklady, že jeden vyhráva cannabis cupy a druhý je podradný a hrozný???

EDIT: inak sorry je to thread o barneys farm ale myslím že sú na tom rovnako.......
Maxeaux
tiez som mal himalaya gold, uplna sracka, podobne ako to popisal Časlove. na druhej strane GWS uplna parada, akurat nachylna na choroby. teraz skusam trainwreck, lemon skunk, white rhino. uvidime, ak to dopadne na picu, kaslem na greenhouse seeds a pustim sa do DNA Genetics ako som to povodne planoval
krast
Nevím jestli jim mam věřit či ne, Crimea blue nevypadá špatně a out 2011 je nezávratně blízko: -d. Mimochodem, nevíte kde bych našel stránky Reeferman Seeds?
PLANTER
tak já bych od nich skusil LSD :frog: sativa s ,,údajnýma,, 24% thc
kamil
Pěstoval sem Night shade na out a musím říct, že bylo dosaženo slabě nadprůměrných hodnot, takže spokojenost. Teď jedu Blue Cheese na in a prozatím vypadá velmi pěkně.

Každá banka má něco, co za to stojí, neházel bych hned flintu do žita.
S Barneys Farm mám dobrou zkušenost, klíčivost femenizovaných semen 100% všechno kytky na post matky.
Hlavně luxusní obal ve kterém jsou semena. :ú

zdravim jel jsem vanilla kush od barneys Z 10 semen dokoncilo uzpesne 5 jedno upne prasklo dalsi 4 sly pod drn ale na druhou stranu z toho co zbylo nehoraznej brut stavba kytky nadhera ani se nedivim ze to vyhralo CC O9 ale zmeho pohledu asi hrotej moc prodej tak je to strasne newirovnany proste tam naserou vsechno ale H13 haze nadhera
Ka'n'ja
Ahoj, tak sem se dal na indoor. Mám poměrně nízký (170cm) homebox, tak sem si říkal, že vyberu z genetiky nějakou indiku, ať se to moc netáhne do výšky. Chtěl sem semena a už delší dobu uvažoval o L.S.D. od Barneys Farm. Dokoupil jsem ještě Vanilla Kush a Pineapple chunk od stejné banky.Stejně jak L.S.D měly ty dvě být převážně indiky. Čekal jsem maximálně 60-70cm do výšky, z růstu na květ přepnul na cca 25cm po pěti týdnech. Mám 10 kytek - od každé 3 + bonus:). Pod 4kilem sodík, plocha stanu je 0,9m2.
Jenže teď mají indiky metr a půl možná víc,a vypadaj jak 100% sativy, moc se nevětví do šířky. Nejhorší je, že prosrůstají až nadoraz k lampě a klidně i přes ní, ty co sou okolo, takže musím zvedat. Teď už to čtvrtým týdnem kvete, vzhledem k nečekané mohutnosti rostlin je paliček poměrně hodně, i když působí řídce. Taky přepnutí na květ nebylo úplně snadný, moc se jim nechtělo. To je taky spíš znak sativy.
Vyrostly tak všechny modely od Barneys, musím ještě přiznat poslední rostlinu, dal jsem tam semínko Ed Rosenthala od Sensi Seed, ten vypadá rozumě, je na něm vidět hybridní kombinace indica/sativa.
Barneys na svých strankách celkem jasně píše převážně indica u všech tří modelů, a vzrůst pod metr, ale už jsem se na groweru setkal s tímto problémem dříve a to u Pineapple chunk. Jinak Pineapple skutečně voní po ananasu a Vanilla voní sladce. Nakonec L.S.D. má takovou citronovou štiplavou vůni...Na výsledek se těším, akorát to chtělo aspoň dvoumetrovej stan, nebo dát tyhle modely ven, plíseň, svilušky, nic z toho mě nepotkalo, takže sou to asi dost odolný kytky. Je to první větší indoor, takže chyb sem udělal požehnaně. Kytky na to reagujou velice dobře, nějak neovadaj, dokonce ani po zásadnější chybě v zalévání. Tím chci tedy říct, že ona je to asi výborná genetika, ale chtělo to síť. Říkal jsem si, když je to první grow, že zkusím něco, co nebudu muset moc šlechtit nějakou technikou, protože nemám zkušenosti např. se SCROGEM
No, děkuju za příspěvky ohledně zkušeností s Barneys
Je fakt, že maj všechno sativy.
Romulan
noja si koupil pineaplle chunk a z 5 semen me vyrostlo 5 krasnych 150cm a vic sativa phen.reklamoval sem to u 5semen.cz rekamaci po 3 mescich v holandu uznali ale na chybu neprisli a poslali novej balicek semen tak uvidime jak to dopadne
Ka'n'ja
To je drsný, že uznaj reklamačku. To taky zkusím. Mě by to ani nevadilo, ale nejsem technicky připravenej na tak velky kytky...
jamall
cus lidi,tak ja ted jedu pineapple chunk od barnyho a musim rict ze je to fakt mazecek...chutovka,spis gaucovka,doporucuju tem ktery radi ovocny strains,neuveritelna chut ananasu :)
Zdarec lidi, tak momentálně jedu L.S.D. dával jsem 4 semínka a vyrosly jen 3 ale jinak velice vitální a svěží kytky :) 32 den květu, tak uvidíme dám vědět.
Ka'n'ja
Tak mam vysledek, L.S.D je hustej modylek, hafo euforka, pojedu znovu. Pineapple chunk je chutovka, ale dost utlumi, to ja nemusim. Vanilla Kush je tak neco mezi, ponekud vic uspi nez euforka, ale uz je to aktivnejsi od Pineapple.
Osobne nejvic doporucuju L.S.D., rostly nejlip, mely nejvetsi vytezek a nejlip zhulujoooou. Tak peace
tak mě konečně po asi 30-40ti dnech zakořenil ten LSD řízek :teef: zajímalo by mě jak si vede lsd venku kdy zraje

citace:
Původní příspěvek od Pastor
Zdarec lidi, tak momentálně jedu L.S.D. dával jsem 4 semínka a vyrosly jen 3 ale jinak velice vitální a svěží kytky :) 32 den květu, tak uvidíme dám vědět.
MagiCman
Já zrovna selektím od barneys farm laughting budha regulár ,klíčivost super 9 z 10 .Růstový potenciál slabší ale v květu paráda.Možná jsem natrefil jen na dobrý pákl semen ,ale určitě něco na tom je že když 2 banky jsou pořád na prvních příčkách v CC tak je to minimálně podezřelé.Je to o penězích a reklamě a koupených lístcích ,ale to už se tu někde probíralo.
Ka'n'ja
Myslím, že Barneys jsou skutečně pouze obchodníci:). Příde mi, že v rámci jednoho balíčku nedostaneš stejnou genetiku. Rostliny se chovají různorodě a zcela jinak od popisu. Což napovídá tomu, že nahážou do těch ampulek cokoliv, jen aby byl výdělek. Nicméně nic jim to neubírá na kvalitě samotných rostlin. Kuřivo je z toho luxusní. I klíčivost je dobrá. Nedávno jsem sklízel tři modely od nich. Pěstování nebylo úplně bez problémů hlavně co se týče špatných informací o modelu, ale výsledek je dobrej. Ale co mě štvalo, že byla každá kytka v rámci jedné genetiky úplně jiná a žádná taková jak mají v popisu:D.
Někde jsem četl, že "převzali" část genetiky od Reefermana /snad to jméno píšu dobře/, a to by mohla a asi i je, záruka kvality.
Ty místa na CC bych neřešil, už se o tom vedlo hodně diskuzí, co naplat, peníze světu vládnou a ze seeds je byznys jako každej jinej, bohužel
Zdravim Ka'n'ja, hele co se týče L.S.D. mam všecky 3 rostliny uplně stejný nehledě na ty vršky všecky ukazujou fuck off :D ne fakt, dam sem fotky :D zítra kosím tak to sem loupnu :D
Ka'n'ja
Ty moje hodne vytahly bez ohledu na vzdalenost lampy, privazovani, nic nezabralo, jeli nahoru. Ale zhuluje to mimoradne dobre, takze doporucuju:p
Ale samozrejme sem mohl mit jen "stesti" na balicek. Stejne na tom byl i Vanilla Kush i Pineapple Chunk.
Ka'n'ja okolik se ti vytáhnuli? mam je taky celkem vytáhnutý , ale to byla moje chyba přepínal jsem 30 den což už neudělám stejně se mi vytáhnuli ostatní odrudy pro příště přepínám 15-20 den růstu čekal jsem moc dlouho přidávám fotku 55 den květu
Ka'n'ja okolik se ti vytáhnuli? mam je taky celkem vytáhnutý , ale to byla moje chyba přepínal jsem 30 den což už neudělám stejně se mi vytáhnuli ostatní odrudy pro příště přepínám 15-20 den růstu čekal jsem moc dlouho přidávám fotky 55 den květu. Zítra přidám až budou venku 63 den a poslední :)




Edit: přidávám slíbené foto L.S.D. 63 den květu kosa .)
Ka'n'ja
No me se vytahli tak 4x, meli 1,3m a prepinal jsem na 30cm, ale taky az tak 30den rustu, nj. moje nezkusenost s indoorem, byl prvni. Jinak skoda ze nemam foto, vypadali docela podobne jak ty tvoje, celkem aj vynosny model, on je to myslim Skunk1xMazar. A jak ti to funguje? Ja uz ted moc nehulim, ale kluci tvrdej ze je to hafo euforka a co sem mel ja tak taky byla:)).
LEGIZ
Zdravím všechny co si koupili semínka od Barnyho jako já,na první indoor jsem vybral Vanilla kush a nebyl jsem moc spokojenej,vykličily 4z5 a udržely se jenom 3 a z toho ještě jedna byla degen...No dobrá místa pro víc jsem stejně neměl...Jel jsem pod 250w plantastar a po přepnutí na květ cca ve 30cm se holky vytáhly na děsivých 120cm!!!I tak z toho bylo příjemnejch 120g...dobrýho hulča...
Pro Ka'n'ja cau prosimte a jak vypadal ten pineapple? kolik semen z kolika ti vyklicilo? a kolik g jsi mel v prumeru na kytce dik.... grouwu zdar a nemocem zmar :D
Slick-ace
http://grower.cz/forum/showthread.p...9041#post999041
http://grower.cz/forum/showthread.p...9055#post999055

na out nicmoc
Čuzz jsem LSD.Mé poznatky.Banka uvádí spíše indiku a velikost kolem 60cm.Přepínal jsem je ve 22dnu od vyklíčení a vyjeli mi na 1,3m.Roste nahoru spíš jako sativa a i listy tomu odpovídají.Dobu květu banka uvádí 65dní,já to měl o 10 ještě dýl a možná by ještě pár dní snesla.Hotový palice se podobají haze.Voní sladce pižmově.Jak bude makat ti můžu napsat až to uschne.Jinak záštip napověděl,že by měla být aktivní,veselá a dlouhotrvající stav,ale jak říkám byl to jen záštip :-)
skocdopice
citace:
Původní příspěvek od Ka'n'ja
Ahoj, tak sem se dal na indoor. Mám poměrně nízký (170cm) homebox, tak sem si říkal, že vyberu z genetiky nějakou indiku, ať se to moc netáhne do výšky. Chtěl sem semena a už delší dobu uvažoval o L.S.D. od Barneys Farm. Dokoupil jsem ještě Vanilla Kush a Pineapple chunk od stejné banky.Stejně jak L.S.D měly ty dvě být převážně indiky. Čekal jsem maximálně 60-70cm do výšky, z růstu na květ přepnul na cca 25cm po pěti týdnech. Mám 10 kytek - od každé 3 + bonus:). Pod 4kilem sodík, plocha stanu je 0,9m2.
Jenže teď mají indiky metr a půl možná víc,a vypadaj jak 100% sativy, moc se nevětví do šířky. Nejhorší je, že prosrůstají až nadoraz k lampě a klidně i přes ní, ty co sou okolo, takže musím zvedat. Teď už to čtvrtým týdnem kvete, vzhledem k nečekané mohutnosti rostlin je paliček poměrně hodně, i když působí řídce. Taky přepnutí na květ nebylo úplně snadný, moc se jim nechtělo. To je taky spíš znak sativy.
Vyrostly tak všechny modely od Barneys, musím ještě přiznat poslední rostlinu, dal jsem tam semínko Ed Rosenthala od Sensi Seed, ten vypadá rozumě, je na něm vidět hybridní kombinace indica/sativa.
Barneys na svých strankách celkem jasně píše převážně indica u všech tří modelů, a vzrůst pod metr, ale už jsem se na groweru setkal s tímto problémem dříve a to u Pineapple chunk. Jinak Pineapple skutečně voní po ananasu a Vanilla voní sladce. Nakonec L.S.D. má takovou citronovou štiplavou vůni...Na výsledek se těším, akorát to chtělo aspoň dvoumetrovej stan, nebo dát tyhle modely ven, plíseň, svilušky, nic z toho mě nepotkalo, takže sou to asi dost odolný kytky. Je to první větší indoor, takže chyb sem udělal požehnaně. Kytky na to reagujou velice dobře, nějak neovadaj, dokonce ani po zásadnější chybě v zalévání. Tím chci tedy říct, že ona je to asi výborná genetika, ale chtělo to síť. Říkal jsem si, když je to první grow, že zkusím něco, co nebudu muset moc šlechtit nějakou technikou, protože nemám zkušenosti např. se SCROGEM
No, děkuju za příspěvky ohledně zkušeností s Barneys


cus, ja ted jedu zrovna ananasovyho chunka a jen ti davam za pravdu ze si dela co chce-roste hodne nevyrovnane a vypadaji dost rozdilne, jsou takovy neposlusny :) jen si prave nejsem jistej s vynosem, v bance psali velmi vysoky, ale me se zda ze uz jsem mel asi vetsi, i kdyz jeste nevim presne( jsou v 7 tydnu kvetu), tak se treba jeste nabali. JInak sit jsem taky nepouzil jen jsem je zastrihnul asi ve tretim tydny rustu. Jestli se muzu zeptat, jak to vyslo tobe? kolik si mel z tech tri p. chunku? teda jestli si vedes naky zaznamy. predem dik za odpoved a pestu zdar
mam tet taaky chunka ananasovyho z peti semen mi vyklicily 3 a vsechny vylezli ze zeme zda se my ze uz tet se nejak moc tahnou vic zatm nevim nemam ani druhy patro taky by me zajimal ten vynos? a fakt chutna po ananasu? jestli nikdo neodpovi tak to sem za nikolik mesicu doplnim ja kdyz to neposeru
EDIT: zapomel jsem dodat ze jedno seminko melo 2 klicky no a dneska koukam a oni tam misto jedny rostou 2 kytky z jednoho seminka dost divnyy ne?? a oba se zatim jevi celkem slabe mam skusit rozsadit? nebo tu slabsi vytrhnout?, nebo je mam nechat obe v jedne nadobe??
.
Easy Grow
Taky se přidám jelikož od Barneyho jsem jel svůj první indoor přesně model L.S.D a nemůžu si ho vynachválit.Pojedu ho i kolo druhé.Rostlina v závěru asi 90 cm 20 sekundárních větví obsypané od spoda až nahoru a hlavní "vršák" 17,5 G co víc si přát.Vytahl jsem z této kytiny kolem 90 G takže spokojenost a co se stability týče v růstu je to čistá indica a v květu se pomalu ale jistě blíží sativě ale to mě od ní stejně neodradilo.Vůně,výnos a hlavně chu't s výborným účinkem dělá této seedbance dle mě ohromnou čest. Respect Barneyové.
Easy Grow
L.S.D v 70 dni květu.Výborný model.90 g výnos.
¨
don juan
Ahoj chtel bych letos na ven rozject toto :

http://barneysfarm.com/?l=en&i=35

bude to dobrá volba ? Jel nekdo tuto odrůdu děkuji za podané informace . :-D

Jde mi o to jestli to dobre dokvete pisou 65-75 dni neni to uz hodne no i kdyz nevim s outdorem moc zkusenosti nemam :-)
extrem112
mel jsem od barneysfarm G 13 Haze,Honey B,Top Dawg,Pineapple Chunk ,Vanilla Kush,Red Diesel.....Pro mne nejvetsi pecka Vanilla Kush a Red Diesel opravdova chutka neuveitelne ovocna..G13 Haze nestoji ani za slovo.Honey B a Top dawg absolutni umrtvovak :-)..
jimmorrison77
Zdar draci,
měl jsem tři matky LSD, asi nejlepší model. Z pěti semen vyšly jen tři ale ty se mi postaraly o vše. Pokud někdo někdy říkal, že má nejsilnější model dost často to byl Herer a tak a potom si dal LSD tak už nikdy nemluvil jinak než, že tohle je fakt bomba!!! Matky už LSD nemám obnovil jsem modely ale určitě zase plánuji: LSD, Hash Berry, Busch Man
jo a sorry za nepřesný názvy nebudu to hledat.....
Bay
ahoj, ja mel tez L.S.D., outdoor....z 5 se chytly 3. kazda mela cca 140 cm. sazel jsem celkem pozde, takze nestihly uplne dozrat, pisou 65 dni kvetu, ja mel kolem 45 :-( ale aji tak je to poradnej hukot.
letos zrejme zopakuji ;-)
Barney's farm catalogue
vendiz
Ahoj všem,
momentálně mam zasezeno přímo do hlíny 9x L.S.D model od Barnyho banky, dnes je 5tý den co jsou v hlíně a zatím se nic neděje, a co tu čtu o hodnecení tak jsem z toho docela orosen.
Nic moc chvála spíše kritika!
Semíka přitom byla fakt pěkná až sem se divil co je to za pořádný bobulky :D
no posuďte sami viz foto. Uvidíme jak vylezou :) pak napíšu
vendiz
Hola :)
tak jak jsem slíbyl tak i píšu:
po sedmi dnech klíčení v zemi 9/9 semínek jsou venku a jeví se velmi zdravě!
Sicena posledního prcka jsem čekal do dnešního rána ale vylezl (je to ten v levém horním rohu) :)
No posuďte sami viz foto
zelenakoule
To:vendiz,jak to vypadá?Jo a nemáš náhodou zkušenost l.S.D. outdoor?
vendiz
zdravim zelenakoule,
vypadá to slibně, holky se drží, jsem na 22.dnu růstu no posud sám viz
foto(foto je z 20.dne).Jinak tento model skoušim poprvé tak sám sem zvědav co dokáže. :)
zelenakoule
Čus,záhumenku máš hezkou :-),porovnej mé L.S.D,je v kýblu tak mi snad dozraje
Zdenda89
Zdravím,

zajímalo by mě, jestli má s tímto haze někdo zkušenosti....Silně o něm uvažuji....ale nikde jsem nenašel reg.semena..:-/

BF Liberty Haze feminized 5ks
Cannabis Cup Winner 2011!!!!!!
Liberty Haze je cross G13 Haze s rychle kvetoucím
Chem Dawg 91. Liberty Haze má jak Indica tak Sativa
charakteristiky s jedním perfektním výsledkem – rychlá doba zrání(8 až 9 týdnů).
Středně vysoká rostlina s velice silným,tlustým obvodem
Pěstuje se výborně jak indoor tak i outdoor. Dlouhé husté palice
začnou skutečně velice nabývat,tloustnout v posledních třech týdnech. Velmi patrné
jsou velice husté trichomy s krásnou kontrastní červenou až
purpurovou barvou.Liberty Haze má okamžitý a dlouho
trvající efekt s euforickým mozkovým účinkem a osvěžující chutí.
Laboratorní testy hodnotili obsah THC až 25 procent, takže pozor :o)

http://www.semenakonopi.cz/Podle-zn...inized-5ks.html
Astronaut
Zdar mel jsem o BF Pineapplechunk (21%THC) a můžu říct že horší in door sem este nemel 21% to nemelo ani ve snu mozna tak 2,1% :D... a pak si na 99% MYSLIM ZE bf dela jen femky takze regular asi nesezenes... nevim co je na tom pravdy ale bf je pry k nicemu krom modelu L.S.D.
Hlava
Jo včera sem kouřil , Dr.grinspoona , Night Shade (venek), Amnesia Lemon , to od BF , pak měl týpek ješte Oceans Twelve Haze a Tahoe OG Kush , ty prvnní tři celkem pěkně rozebraly na atomy po tech dalšich dvou uz si nepamatuji v kterem čase mi vyletěl mozek z hlavy , neboť to bylo velmi přísné :smoker: , jo jinak dotazy k Barnymu sem spojil do vlákna kam patři , jo Zdenda89 a nevěřte takovejm blábolům :p: , Barney dělá i regular ale tohle zrovna ne čau Hlava
azur
barnebý sem jel vanila kush a hony b,to první dost slabé na to co popisovaly a hony b je takový průměr,takže jsem sklamán tuhle tou banků
3prsty
Cau kluci
Mate to moc překrásný v tech krabyckach ( indoor). Ja mam zkusenost jen z veneckama a tuto banku mam rad protoze je to jedna banka z tak velkym thc . Protoze ma gutesni modely a pestil jsem G13 Haze a je fakt dobra za to ze jsem to mnel venku a zklizel jsem to cca listopad ale vjinak namrd.a Letos jsem pestil Pineapplechunk a funguje to dobre nemohu si stezovat ba mi to i prekvapilo .
3prsty
http://www.barneysfarmshop.com/ tady to mate krasne visvetlene
liqueweed
Zdar,
jedu Liberty Haze http://www.barneysfarm.com/?l=en&i=206
klíčivost 3/5
80% sativa
z 2 matek 20 řezů 3. sem dal známému
krásně zdravé kytičky po zastřihnutí i pěkně košatí
právě přepnuto na květ
taj pan
dám vediet ako to bude vyzerat :D vannila kush , liberty haze,tangerine dream, critical cush :D
mooncalf78
Minulý rok jsem out-balcon-doorově vypěstoval následující kyti od BF. Každou kytku jsem jednou zastřihl (FIM) a vyrostly asi do 1,5 metru. Z každé rostlinky 2l piksla napěchovaná palicema, hulení tak na 10 let pro jednoho víkendového huliče :) Od sklizně pravidelně rotuju a porovnávám (vapík). Hulím asi jen 2 roky, takže nemůžu porovnat s jinýma "klasičtějšíma" odrůdama.

Vanilla Kush - asi nejlepší celkově, přestože to je to indica, tak intenzivní myšlenkový high, brnění po těle, zesílení smyslů, euforie, nadrženost, hlad, ale takovej pomeranč pak chutná jako nejlepší jídlo na světě :) Nejlepší druh od BF ze všech testovaných.

Liberty Haze - příjemný silný high, ale rychle vyprchá. Pohodová trafka, i na ranní hulení, ale od champióna jsem čekal asi trochu víc.

Acapulco Gold - podobný Liberty, ale ne tak intenzívní.

Tangerine Dream - pozdě jsem zasadil, takže nestihla úplně dozrát, jak bych si představoval, ale high je hoodně trippy a trvá extra dlouho, tak 2x tolik, co ostatní. Nedoporučuju do běžného provozu, nebo pro nějakou činnost vyžadující zručnost. Měl jsem problémy i s chůzí :) Možná důsledek brzké sklizně (vysoký obsah THC). Čmoudík hodně intenzívní "vůně", na mě až moc.

Little Cheese (AF) - nic moc, pěkně a rychle roste, ale efekt slaboučký, moc nedoporučuju

Shrnuto - VK je jasná volba, TD je rozhodně zajímavá, ale na mě až trochu moc strašidelná, LH je ok, ale žádný zázrak, ostatní moc nedoporučuju. Tento rok asi zkusím nějaké klasiky, jako AK47, White Widow, Jack Herrer ať mám s čím porovnávat. Od BF vypadá ještě zajímavě LSD.
Tak co liberty haze? Podle me genetica co aspiruje na propadakk roku....
sadař22
Zdárek ve spolek :)

Crimea Blue (Outdoor) od Barneys Farm

Takže tenhle modylek sem pěstil s mím kamarádem jako outdoor na zahrádce. Semínko jsem dostal od známého ktery kupoval sak 5ks. S jistotou vím že klíčivost byla 100% 5z5 co jsem se dozvěděl. Mno kytka rostla v klasické zemině (hlína zahradní) ke kytce samotné je to indika která ovšem dokáže vyhoupnout v pořádnej keř 2 metry s pořadnyma knedlama. Bylo tomu tak i u známého od kterého jsem dostal semínko.
Dozrálá a 15 října sklizená .

Hodnocení:

Pálky jsou tvrdy a osypany

Vuně sladká ovocná s jemnym nádechem skunk neškrábe mňamka :)

Učinek je silnej na venek hulím to v klidečku po sklech tři prdíky a kaša :)

Jináč rauš je vysmátej tělesnej bzzzzzzzzz hukotek tak na tři hodinky potom vyžer a ospalost ale to spíš při přehulu :)

Závěrem Crimea mě letos mile překvapila v budoucnu ju prcnu aji na indoorek má moje sympatie co do chuti to i do učinku :)

Jináč tady fotečka sušiny boužel jen to co sem měl na brko trávu nemám možnost skladovat doma :)
sadař22
Edit: Našel sem v pc muj díl sklizně crimea boužel když to rostlo venku foto nemám :(
RTW
Tak L.s.d od kámoše Barnyho jsou na cestě.Na netu udávali výšku do 80 cm.Jak to teda je?Chci to na balkon
Funny420
podívej se na můj foliák,tam mám od barneys lsd a critical kush a obojí obrovské nádherné kytky s parádním matrošem :)
RTW
Díky za tip.Tady udávají výšku 50-60 cm.Kupoval jsem to kvůli tomu, že je to malé.Budu muset hodně zaštipovat.Dříve jsem měl Low Ryder 2 a spokojenost.


https://www.semena-marihuany.cz/cs/...rney-farms.html
HVR
kdysi jsem jel an balkone LSD prave kvuli tomu,ze udavali max 80cm a mel jsem 1.3m kytku:-D
Funny420
jestli chces malou kytku,tak ji nedávej do zeme,ale do kvetinace,treba jen 10-15l :D a samozrejme stipej
Funny420
a s tim 1,3m,ja ji mel vysokou neco malo pres dva metry a to byla ohnuta k zemi v pravem uhlu a sestrihnuta o pul metru,jelikoz byla fkt videt odevsad :D takze na vysku,kterou udava vyrobce,bych fakt nespolehal :D mozna tak u automatu se s tim da +- pocitat :D
MagiCman
Zdarec
Mate nekdo zkusenosti s automatama od Barneys ?

Zkittlez og auto
Glue gelato auto
Nycd
Carllito
Momentálně mám v selekci G13haze kytky jsou si všechny dost podobné
Maji 9ti a 11ti lístky
Momentálně čekám na selekci samců pak pojedu další část selekce

Ale proč píšu


Chtěl bych se zeptat jestli ji někdo zná

Lépe má
A co se k charakteristice da napsat


Diky
ThomassonCZ
No tak jsem zvědavej jak to dopadne s Blueberry OG feminized od Barneys.
Co čtu ty recenze na ně tak mám celkem obavu 🙄
Carllito
citace:
Původní příspěvek od ThomassonCZ
No tak jsem zvědavej jak to dopadne s Blueberry OG feminized od Barneys.
Co čtu ty recenze na ně tak mám celkem obavu 🙄


Nedávno jsem měl možnost tohle pálit a chuťovka jak chceš
Sklizeň byla g/w
Takže taky ok Ma to v sobě hodně z blueberry aspoň na chuti teda ..
Víc ti moc neřeknu protože jsem ji nedelal já
Ale nebál bych se


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma